توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام ♀ نور كرج ♀
OFF_GirL
09-09-2010, 05:54 PM
سلام.. یه سوال.. بچه های پیام نور واحد اشتهارد که پاتوق ندارن؛ اینجا باید پست بدن؟!:39:
KIAN~~~~
09-09-2010, 07:03 PM
سلام.. یه سوال.. بچه های پیام نور واحد اشتهارد که پاتوق ندارن؛ اینجا باید پست بدن؟!:39:
خوب میتونی یه تاپیک بسازی با نام پاتوق دانشجویان پیام نور اشتهارد:301:
راستی میگن باید بری تشکیل پرونده اینترنتی بدی واسه ثبت نام،از مدارک اسکن بگیری و وارد کنی! کپی کارت ملی هم میخوان!آخه من متولد 71 هستم تازه 18 سالم شده و کارت ملی ندارم اما شماره ملی و کد و همه چیزو دارم!تازه مهلتش از 16 تا 20 شهریور نوشته!آخه من که تا الان نمیدونستم جواب نهایی چی بوده چطور اینهمه کارو تا بیستم انجام بدم!واسه ثبت نام اول باید چکار کنم؟ یکی راهنمایی کنه!به واحد دانشگاه مراجعه کنم؟پاک قاطی کردم!شما اونموقع چطور ثبت نام کردید؟
اره امسال ثبت نام کاملا اینترنتی هست
این شماره های دانشگاه پیام نور کرج هست ، برای اینکه بیشتر در مورد اطلاعات ثبت نام و شرایطش بدونی میتونی باهاشون تماس بگیری :
2821556الی 9
2801030
2805801الی 2
مال ما اون موقع دور از این امکانات بود :39: وقتی یادم میافته چطور ثبت نام کردم گریه ام میگیره :56::39::114: جدی میگم الان خوشبحالتون هستا :59:
شماهارو داره دیگه! واسه این دوستش دارم:36:
ممنونم شما لطف داری :281:
تاپیک نزن تو هم بیا پیش خودمون اینجوری بیشتر خوش میگذره :26:
خوش امد بهت میگم دوست جون :281:
OFF_GirL
09-11-2010, 01:49 PM
تاپیک نزن تو هم بیا پیش خودمون اینجوری بیشتر خوش میگذره :26:
خوش امد بهت میگم دوست جون :281:
ممنونم عزیزم:281::228:
من ورودی جدید امسال هستم.. رشته ام علوم کامپیوتره.. از آشنایی باهاتون خوشبختم..
اگه اجازه بدین چندتا سوال دارم..ازتون بپرسم.. اول اینکه لطفا بگین ترم اول چند واحد میتونم بردارم با به نظر شما بهتره چند واحد بردارم؟
ممنونم عزیزم:281::228:
من ورودی جدید امسال هستم.. رشته ام علوم کامپیوتره.. از آشنایی باهاتون خوشبختم..
اگه اجازه بدین چندتا سوال دارم..ازتون بپرسم.. اول اینکه لطفا بگین ترم اول چند واحد میتونم بردارم با به نظر شما بهتره چند واحد بردارم؟
خوش اومدی خانمی :281:
خب ترم اول که شما انتخاب واحد نمیکنی دانشگاه بهت واحد میده یادمه اون زمونا موقعی که ما جوون بودیم :45: یعنی ترم اول خود دانشگاه بهمون واحد داد و تعدادش هم 17 تا بود :39: فکر کنم :26:
OFF_GirL
09-13-2010, 03:31 PM
خوش اومدی خانمی :281:
خب ترم اول که شما انتخاب واحد نمیکنی دانشگاه بهت واحد میده یادمه اون زمونا موقعی که ما جوون بودیم :45: یعنی ترم اول خود دانشگاه بهمون واحد داد و تعدادش هم 17 تا بود :39: فکر کنم :26:
میسی آجی جونـــــــــــــــــی.. شما که هنوز جفونی:228:
اله میدونم دانشگاه انتخاب واحد میکنه یعنی نمیشه خودمون انتخاب واحد کنیم.:168: آخه دوز ندالم:114: دوز دالم مستقل باشم :26::39:
انشالله از ترم دوم به بعد مستقل میشی . الان مستقل شدن ما اصلا خوب نیست چون باید تا الان من انتخاب واحد میکردم اما هیچ فایلی مبنی بر برنامه کلاسی تو سایت نذاشتن یادشون رفته متاسفانه گروه ها هم همینجور داره به سرعت پر میشه :168:
OFF_GirL
09-13-2010, 03:53 PM
انشالله از ترم دوم به بعد مستقل میشی . الان مستقل شدن ما اصلا خوب نیست چون باید تا الان من انتخاب واحد میکردم اما هیچ فایلی مبنی بر برنامه کلاسی تو سایت نذاشتن یادشون رفته متاسفانه گروه ها هم همینجور داره به سرعت پر میشه :168:
ای جونـــــــــــــــم.. آجی فدات شم :54: نغم:39: اشالاااا زودی انتخاب واحد میکنی عسیسم.. دیگه غصه نخولی هااا:46:
ای جونـــــــــــــــم.. آجی فدات شم :54: نغم:39: اشالاااا زودی انتخاب واحد میکنی عسیسم.. دیگه غصه نخولی هااا:46:
جدا موندم اینا با خودشون چی فکر کردن با این تعداد دانشجو فقط از هر درسی دو تا گروه گذاشتن :59: این ترم هم اوضاع دانشگاهمون خیلی خنده دار شده دیروز بچه ها گفتن این ترم نمیریم دانشگاه جدیده ، امروز تو برنامه ازمایشگاه ها دیدم که ادرس اونجا رو زدن :56: این هم از اوضاع برنامه کلاسی و تعداد گروه ها و اینکه بعد انتخاب واحد سیستم بسته میشه به کل :77: نه به ترم های قبل که مشکلاتمون کمتر بود نه به این ترم که هر چی مشکل بود یهو همه اش اومد برای واحد ما :39:
ممنون خانومی :228:
ripek
09-13-2010, 08:05 PM
Aاتفاقا اومده بودم همینو بگم آبجی
جالبه که آزمایشگاه ها تو ساختمونه جدید ولی کلاسا توی همون دانشکده ادبیات به این می گن شیر تو شیر
البته این به نفع آبجی شد
تبریک آبجی:39:
ممنونم :39: اما خب با چه مکافاتی بالاخره ثبت نام کردم ، تازه ساعت6:15 برنامه رو زدن تو سایت :105: .
جالبه من یه گروهی رو انتخاب کردم که اصلا تو لیست نیست خطایی هم نگرفت خدا بخیر بگذرونه موقع کلاسها :59:
vahan
09-14-2010, 02:08 PM
سلام به همگی
ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم 2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
KIAN~~~~
09-16-2010, 07:52 PM
سلام به همگی
ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم 2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
یه سوالم داشت کلاس ها دانشکده ادبیات تشکیل میشه یعنی همون میدان امامزاده حسن خیابان قلمستان یا جای دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جالب منم ورودی امسالم کارشناسی پیوسته مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون قبول شدم از طریق کنکور سراسری! واسه منم زده آبان 89؛جالبه نه؟!
اینا با خودشون چی فکر کردن! چهار تا بیسواد گذاشتن واسه پشتیبانی که هیچ سوالی رو نمی تونن جواب بدن!
واقعا پیام زووووووووووره!:97:
سلام به همگی
سلام دوست گرامی
ببخشید من امسال از طریق ازمون سراسری کارشناسی ارشد مهندسی بیوتکنولوژی کرج قبول شدم
تبریک میگم انشاالله همیشه موفق و پیروز باشی :281:
2 روز قبل هم ثبت نام کردم نوشت مراجعه حضوری ابان 89 برنامه رو که دیدم کلاس ها از 15 مهر شروع میشه .
بچه های ورودی جدید یه مقدار دیرتر میان دانشگاه :59: ما یه دو جلسه ای از شما جلوتر میریم دانشگاه :39: همیشه ورودی های جدید دیرتر میان :59:
انتخاب واحد ورودی های جدیدم 27-31 هست در حالیکه من نه کلمه عبور دارم نه رمز ورود نه شماره دانشجویی پس قراره جه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
مگه ترم اول رو شما باید انتخاب واحد کنید ؟؟؟ اون رو که دانشگاه انتخاب واحد میکنه همیشه بر همین منوال بوده ترم اول رو دانشگاه مابقی ترمها خودتون اما کلمه عبور که همون شماره دانشجویی شما هست و رمز ورودتون هم شماره شناسنامه مال ما که یادمه اینجوری بود اما خب حتما زنگ بزنید از کارشناس رشته تون بپرسید یا اگه دیدید تلفنی جوابگو نیستن حضوری برید
:159::59: نــــــــــــــــــــــــ ــه توقلمستان فقط ازمایشگاه ها برگزار میشد که از این ترم همه ازمایشگاه ها رفته گوهردشت قلمستان فقط واحد اداری هست :39: جایی برای کلاس نداره :59: دانشکده ادبیات تو دانشگاه تربیت معلم میدان حصارک هست .
خدا رو شکر فعلا همون جا هستیم :109:
چه جالب منم ورودی امسالم کارشناسی پیوسته مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون قبول شدم از طریق کنکور سراسری! واسه منم زده آبان 89؛جالبه نه؟!
تاریخ ثبت نام ورودی های جدید همینه تاریخش :59: ورودی های هر ترم تاریخ ثبت نامشون تو یه روز مشخص هست :36:
KIAN~~~~
09-17-2010, 08:53 AM
راستی آبجی رشته من کلاساش کجا برگذار میشه؟ دانشکده کشاورزی؟من فکر میکردم قلمستان برگذار میشه! حیف شد! مال ما هم تربیت معلمه؟ کجاست؟
KIAN~~~~
09-17-2010, 08:57 AM
مگه ترم اول رو شما باید انتخاب واحد کنید ؟؟؟ اون رو که دانشگاه انتخاب واحد میکنه همیشه بر همین منوال بوده ترم اول رو دانشگاه مابقی ترمها خودتون اما کلمه عبور که همون شماره دانشجویی شما هست و رمز ورودتون هم شماره شناسنامه مال ما که یادمه اینجوری بود اما خب حتما زنگ بزنید از کارشناس رشته تون بپرسید یا اگه دیدید تلفنی جوابگو نیستن حضوری برید
:109:
یعنی آبجی ترم اول شماره دانشجویی نمیدن؟یا اگه میدن کی میدن؟
KIAN~~~~
09-17-2010, 09:15 AM
راستی پیام نور کلاساش فقط 5شنبه جمعه تشکیل میشه؟
اصلا راه نداره بین هفته باشه؟
اصلا تشکیل میشه؟
اونقدری مفید هست که بشه نمره اورد؟یا...
استادا چطورن؟نوع اول،دوم یا سوم؟
راستی آبجی رشته من کلاساش کجا برگذار میشه؟ دانشکده کشاورزی؟من فکر میکردم قلمستان برگذار میشه! حیف شد! مال ما هم تربیت معلمه؟ کجاست؟
برگزاری کلاسهای هر رشته تو برنامه کلاسی اون رشته نوشته شده همه تو برنامه کلاسی شون نام دانشکده زده شده اما همه کلاسهامون تو دانشگاه تربیت معلم هست :36:
نه قلمستان فقط واحد اداری هست جایی برای برگزاری کلاس نداره
تربیت معلم خیلی بهتره بیاید حالا حیف که فقط یه ترم دیگه اونجا هستیم :59:
یعنی آبجی ترم اول شماره دانشجویی نمیدن؟یا اگه میدن کی میدن؟
چرا شماره دانشجویی رو همون موقع ثبت نام به ما دادن اما کارت ها یه مقدار دیرتر حاضر شد اما حالا نمیدونم سیستم چه جوری هست چون سیستمشون پیشرفت کرده و دیگه دستی نیست :59:
راستی پیام نور کلاساش فقط 5شنبه جمعه تشکیل میشه؟
اصلا راه نداره بین هفته باشه؟
اصلا تشکیل میشه؟
اونقدری مفید هست که بشه نمره اورد؟یا...
استادا چطورن؟نوع اول،دوم یا سوم؟
این ترم اره به خاطر اینکه دانشگاه مون اجاره ای هست انشاالله بریم دانشگاه خودمون تو طول هفته میشه
زمانی که بریم دانشگاه خودمون کلاسامون تو طول هفته برگزار میشه
عمومی که نه ولی تخصصی بله
در حد رفع اشکال هست استاد ها هم تا جایی که بتونند درس میدن به طور خیلی خیلی فشرده مطالب مهم رو میگن
همه چی خوب و بد داره خب :39: استادها هم خوبن همه نوع داریم :59:
KIAN~~~~
09-17-2010, 06:26 PM
تربیت معلم خوبه ولی حیف که همه کلاسا تشکیل نمیشه!:168:
کی دانشگاه خودمون تکمیل میشه که بریم؟
دانشگاه جدیدمون اگه ساخته شه کجا میوفته؟
خداکنه زود آماده بشه!:79:
تربیت معلم خوبه ولی حیف که همه کلاسا تشکیل نمیشه!:168:
کی دانشگاه خودمون تکمیل میشه که بریم؟
دانشگاه جدیدمون اگه ساخته شه کجا میوفته؟
خداکنه زود آماده بشه!:79:
خب برای اینکه تو دو روز براشون مقدور نیست :77:
این ترم قرار بود اماده بشه البته من یادمه موقعی که داشتم ثبت انم میکردم گفتن ترم بعد هر سری این کلمه رو تکرار میکنند خب من هم مثل اونها میگم انشاالله ترم بعد
ساخته شده اما کاراش تموم تموم نشده
KIAN~~~~
09-19-2010, 11:07 PM
سه روزه ثیت نام اینترنتی کردم هنوز شماره دانشجوییم نیومده!:112:
پس کی رسیدگی میکنن!
ای کاش اینترنتی نبود؛خوشبحال استانای دیگه!یه روز میری ثیت نام میکنی و تموم!
خوشبحالب آبجی که زمان شما ثبت نام اینترنتی نبود!:164:
vahan
09-22-2010, 08:47 PM
سلام
بعداز حدود 7 روز شماره دانشجویی رو برام فرستادن الان مشکل اینه که وقتی میرم سایت گلستان به جای نام کاربر شماره دانشجویی و به جای کلمه عبور ش ش یا شماره ملی را وارد میکنم میگه نام یا کلمه عبور اشتباه است.
به دانشگاه هم زنگ زدم میگن هنوز اطلاعات توسط کارشناس ثبت نشده بعید میدونم تا 5ام هم کارشناس محترم مدارک منو که چند تا صفحه است تائید کنه
اگه بازم وقت انتخاب واحد تموم بشه چه باید کرد؟رو سایت هم خبری از زمان امتحانات و منابع دروس کارشناسی ارشد نیست.
KIAN~~~~
09-23-2010, 12:31 AM
الان رفتم تو سایت دیدم مدرک تاییده تحصیلی و صفحه روی شتاسنامه رو تایید کرده اما جلو بقییه چیزی ننوشته،هنوز بررسی نشده! آخه چرا بقیه رو هم بررسی نمی کنن قال قضیه بکنه!
اینا که تو این ثبت نام اینترنتیشون اینقدر ضعیفن چرا مثل بقیه استان ها حضوری نکردن!
شانس ماست دیگه؛اینگار به اصطلاح دانشجویا اصلا براشون مهم نیست!فقط فکر راحتی خودشونن!
هنوز نیومده فهمیدم پیام نور چه خبره؛خدا آخر و عاقبتشو بخیر کنه!:79:
KIAN~~~~
09-23-2010, 08:22 PM
خبری از آبجی نیست!
دلم براش تنگ شده!
vahan
09-26-2010, 11:59 PM
ای خدا واقعا مسئول هایی به بی نظمی مسئولان این دانشگاه ندیده بودم فردا اخرین مهلت انتخاب واحده نه مدارکمو تائیید کردن نه میتونم انتخاب واحد کنم نه میدونم کلاس ها کی تشکیل میشه (البته با این وضع فکر کنم اصلا تشکیل نشه) نه منابع رشته رو سایت هست هیچی اصلا به فکر دانشجو بدبخت نیستن :77:
شاید قراره ما ها رو ورودی بهمن حساب کنن:105:
KIAN~~~~
09-27-2010, 01:09 AM
ای بابا اینا فکر ما باشن؟! خنده داره تو سایت پیام نور استان زده بود امروز یعنی 7/4 آخرین مهلت اعلام شماره دانشجویی هست به گفته فرشاد ابراهیمی (به اصطلاح رییس استان!!!!) رفتم هنوز نه تاییدی نه شماره ای نه کوفتی نه دردی نه ... آخه چی بگیم؟ میگن از مراجعه حضوری خودداری کنید. آخه این ...وثا چه ....ی دارن میخورن؟! صبح زنگ زدم به ان شماره به اصطلاح کارشناس ورنمی داره بعد دو ساعت یه زنه ور میداره به جایی که گوش کنه هرهر داره با همکارش میخنده بعد قطع میشه؛دوباره زنگ زدم گفت اون شماره که تو اینترنته غلطه این شماره رو بگیر 2821556-8 میبینم شماره ااوپراتورو داده زنگ میزنم یارو میگه شماره کارشناس و باید بگیری به ما ربطی نداره!
آخه این خانوم حسن زاده که گذاشتن به عنوان کارشناس اصلا صلاحیت داره یا اگه داره این چه وضعه رسیدگیه! نمیدونم کارشناس شهرای دیگه هم همینطورن یا مال ما ...
دیگه به **مام رسیده!
آخه این گاگولا که میخوان بالاخره حضوری مدارک و بگیرن این اینترنتیشون چه صیغه ایه!
می خوان از ازدحام جلوگیری کنن! مگه نمی خوایم حضوری مدارک و تحویل بدیم، ازدحام نمیشه؟
بابا اینا هیچی حالیشون نیست!
آخه چیشون از شهرای دیگه کمتره که اونا هم حضوری ثبت ام کنن؟ غیر از اینکه امکاناتشون بیشتره!
من اگه دیدم اینجوری داره پیش میره یه سر میرم دانشگاه ببینم وضعیتم چطوریه؛ به نظر من تو هم برو نمیشه اینارو همونطور ول کرد هر غلطی دلشون میخواد بکنن. خبرشم به هم بدیم.
vahan
09-27-2010, 05:59 PM
بالاخره بهد از 80 بار زنگ زدن به بخش تحصیلات تکمیلی مدارکمو تائیید کردن و خدا رو شکر تونستم انتخای واحد رو انجام بدم انشا الله کار شمام درست میشه.
KIAN~~~~
09-28-2010, 01:08 AM
خوشبحالت من که امروز هرچی زنگ زدم خانوم کارشناس برنمی داشت؛خدا کنه کارای منم ردیف شه!
خبری از آبجی نیست!
دلم براش تنگ شده!
سلام خوبی ؟؟؟ شرمنده چند وقتی سرم شلوغ بود :36: چکار کردی با انتخاب واحد ؟؟؟ :59:
ای خدا واقعا مسئول هایی به بی نظمی مسئولان این دانشگاه ندیده بودم فردا اخرین مهلت انتخاب واحده نه مدارکمو تائیید کردن نه میتونم انتخاب واحد کنم نه میدونم کلاس ها کی تشکیل میشه (البته با این وضع فکر کنم اصلا تشکیل نشه) نه منابع رشته رو سایت هست هیچی اصلا به فکر دانشجو بدبخت نیستن :77:
شاید قراره ما ها رو ورودی بهمن حساب کنن:105:
نه ورودی همین ترم محسوب میشید ورودی بهمن رو که خودش همون موقعی که اسماتون در اومده ذکر میشه همونجا که ورودی بهمن هستید ، نگران نباشید چیزی از دست ندادید مثلا ما این هفته رفتیم دانشگاه هیچ کدوم از کلاسها تشکیل نشده بود ورودی های جدید همیشه دو هفته دیر تر میان این هفته نه انشاالله هفته دیگه دانشگاه هستید :59:
راجب منابع هم به سایت pnu.ir یا com سر بزنی همه چی اونجا هست هم برنامه کلاسی هم منابع و هر چی راجب دانشگاه بخوای حتی فرم درخواست وام برای شهریه :59:
بالاخره بهد از 80 بار زنگ زدن به بخش تحصیلات تکمیلی مدارکمو تائیید کردن و خدا رو شکر تونستم انتخای واحد رو انجام بدم انشا الله کار شمام درست میشه.
تبریک میگم :281:
خوشبحالت من که امروز هرچی زنگ زدم خانوم کارشناس برنمی داشت؛خدا کنه کارای منم ردیف شه!
انشاالله نگران نباش ، عادیه این چیزا یه دو ترم دیگه فکر کنی خنده ات میگیره مثل ما که الان داریم به اون روزا فکر میکنیم :39: چه سخت بود برای ما :59:
KIAN~~~~
09-29-2010, 01:02 AM
قابل توجه اعضای کلوپ؛ بگم که کار منم با دعای شما دوستان ردیف شد.
امروز صبح رفتم دانشگاه دوباره اسکن گرفتم و کارشناس جلو خودم تایید کرد(خانم جمشیدی)(نمی دونم بشناسی یا نه آبجی!) و شماره دانشجویی و داد رفتم انتخاب واحد کردم و...
فقط گفت کلاسای این هفته رو از دست دادم:168:
حالا این هفته پنجشنبه اندیشه اسلام 1 و جمعه کلاس فارسی عمومی1 با زبان عمومی 1 دارم نمی دونم بیام! نکنه تشکیل نشه علاف بشم؟ آبجی تو خبر داری یه راهنمایی کن:79:
حالا به مناسبت ردیف شدن کارام میخوام جشن بگیرم شماهم بیاین
:123::180::178:
:305: :231: :70: :84: :124: :278: :17: :295::299:
:263::227::174::273::95::264: :245: :22::93:
:13: :246: :218: :303::309: :16: :310::177::289::239: :158:
به به تبریک میگم انشاالله که همیشه انقدر خوشحال باشی و هر چی زودتر فارغ التحصیل بشی :281:
:39: جدی میگم اینو چیزی رو از دست ندادی چون کلاسی این هفته تشکیل نشده بود :59: من رفتم چی شد؟؟؟ هیچی فکرشو بکن استاده اصلا نمیدونسته کلاس داره :56:
من درسای عمومی رو سر کلاس نمیرفتم اما اگه بیای که خیلی خوبه چون گاها نکته هایی گفته میشه که واقعا خوبه پس سعی کن تا اونجا که میتونی از کلاسات نزنی و سر کلاس ها بری مخصوصا تخصصی ها میان ترم ها هم یادت نره چون بعضی از استادا براشون حضور در کلاس خیلی مهمه :59:
نه این هفته دیگه باید کلاسا تشکیل شن چون هفته پیش تشکیل نشدن ، تنبلی نکن پاشو بیا کدوم دانشکده هستید یادش بخیر ما ترم اول بودیم توی علوم بودیم ، خودم خیلی دانشکده علوم رو دوست دارم میدونستی قدمتش 99 ساله :39: ولی دوستام بدشون میومد :57:
KIAN~~~~
09-30-2010, 01:31 AM
کدوم دانشکده هستید یادش بخیر ما ترم اول بودیم توی علوم بودیم ، خودم خیلی دانشکده علوم رو دوست دارم میدونستی قدمتش 99 ساله :39: ولی دوستام بدشون میومد :57:
دانشکده علوم؛ اما جلو دروس عمومی چیزی ننوشته بود!
چرا دوستات از دانشکده علوم بدشون میومد؟
کلاس اندیشه اسلامی 1 با شیمی عمومی تداخل میکنه! باید وایسم تا 17 واسه حذف و اضافه؛ تا اون موقع کلی کلاس از دست میدم!
پنجشنبه شیمی عمومی 14:00 تا 18:00
پنجشنبه اندیشه اسلامی 16:00 تا 18:00
به نظرت ممکنه نتونم به دلیل نبود ظرفیت تغییر گروه بدم و این کلاس و از دست بدم؟
راستی اونجا سلف سرویس داره یا باید خودمون نهار ببریم؟ آخه من پنجشنبه ها از ساعت 8:30 تا 18:00 کلاس دارم!
vahan
09-30-2010, 01:45 AM
من یه سوال دارم
منابعی که رو سایت دانشگاه معرفی میشه تغییر که نمیکنه میخواستم کتاب ها رو بخرم . استادا که منابع رو عوض نمیکنن منابع معرفی شده قطعیه نه؟
KIAN~~~~
09-30-2010, 09:55 AM
من یه سوال دارم
منابعی که رو سایت دانشگاه معرفی میشه تغییر که نمیکنه میخواستم کتاب ها رو بخرم . استادا که منابع رو عوض نمیکنن منابع معرفی شده قطعیه نه؟
من که رفتم کتاب خریدم غیر از اونا منابع دیگه ای نبود!
KIAN~~~~
09-30-2010, 09:57 AM
راستی اگه کسی مکانی برای دانلود کتابای رشته کشاورزی پیام نور بلده بگه!من که هرجا گشتم فقط حسابداری و کامپیوتر و ... بود
KIAN~~~~
09-30-2010, 03:50 PM
من یه سوال دارم
نه بابا برو بخر!
من که خریدم منابع دیگه ای نداشت!
بهترین کار اینه که تو اینترنت همه منابع و چک کنی و بهترین و بخری من اینکار و کردم اما ...
تازه اگه استاد منبع و تغییر داد میتونی با ارائه فاکتور کتاب و عوض کنی.
من که هنوز سر کلاس نرفتم هنوزم واسه یه کتاب شک دارم؛ شیمی عمومی 1 به قلم دکتر سید احمد میرشکرابی؛ آخه یه منبع دیگه ازش هست! منتظرم ببینم استاد چی میگه.
KIAN~~~~
10-01-2010, 11:06 AM
راستی الان رفتم سایت دانشگاه نوشته بود چه منابعی رو بخری با اسم مولف، خیالم از شیمی راحت شد!تو هم اگه هنوز نمی دونی برو ببین!
-اینجا کلیک کن- (http://karaj.tpnu.ac.ir/components1.php?rQV==wHQxAkOklUZnFWdn5WYMJXZ0VWbhJ XYw9lZ8BkNApDZJRnblJXYw9lZ8BEMzUDQ6QWStVGdp9lZ8BUM 4ATMApDZJ52bpR3Yh9lZ)
KIAN~~~~
10-01-2010, 07:38 PM
بچه ها تو برنامه کلاسیم چندتا درس با هم تداخل دارن چکار کنم!
به نظرتون تو زمان حذف و اضافه چند درصد امکان داره بتونم اصلاحش کنم؟ میشه؟
تروخدا!یکی بگه! تازه پنجشنبه از ساعت 8:00 تا 18:00 کلاس دارم به نظرتون سردرد نمی گیرم!
فقط بگید واسه تداخل کلاسا چکار کنم؟!:169:
راستی الان رفتم سایت دانشگاه نوشته بود چه منابعی رو بخری با اسم مولف، خیالم از شیمی راحت شد!تو هم اگه هنوز نمی دونی برو ببین!
-اینجا کلیک کن- (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3a%2f%2fkaraj.tpnu.ac.ir%2 fcomponents1.php%3frqv%3d%3dwhqxakokluznfwdn5wymjx z0vwbhjxyw9lz8bknapdzjrnbljxyw9lz8bemzudq6qwstvgdp 9lz8bum4atmapdzj52bpr3yh9lz)
اخ گفتی فکرشو بکن دو سه تا از کتابا عوض شده خیلی بده یه سری شون رو خریده بودم یه سری هم از بچه ها گرفته بودم اما خب حالا هیچ کدوم بدردم نمیخورن :114:
بچه ها تو برنامه کلاسیم چندتا درس با هم تداخل دارن چکار کنم!
به نظرتون تو زمان حذف و اضافه چند درصد امکان داره بتونم اصلاحش کنم؟ میشه؟
تروخدا!یکی بگه! تازه پنجشنبه از ساعت 8:00 تا 18:00 کلاس دارم به نظرتون سردرد نمی گیرم!
فقط بگید واسه تداخل کلاسا چکار کنم؟!:169:
خب الان میگم چکار کن اگه گروه دیگه ای با همون استاد وجود داره و ساعت بعدش میتونی بری مشکلی نداره میتونی بری با استاد صحبت کنی برای تداخل کلاسی و استاد این جور مواقع چیزی نمیگه و موافقت میکنه این برای زمانی هست که نتونی تو حذف و اضافه تغییری انجام بدی به دلیل پر شدن ظرفیت گروه ها .
حذف و اضافه که از 17 فکر کنم شروع میشه نگران تداخل کلاسهات نباش زیاد چون یه گروه دیگه با همون استاد مطمئنن وجود داره برنامه اصلی رو رو برد زدن بری دانشگاه ببینی یا همونی که دانلود کردی توش زدن
اگه گروه ها پر نشده باشه میتونی اصلاح کنی ضمن اینکه تو حذف اضافه گروه های جدید هم ممکنه اضافه بشه بنا به درخواست و زیاد بودن تعداد دانشجو :59:
:39: نه بابا نترس اب دیده میشی به قولی :39: ما چند ترمه همینجوری هستیم تازه کلاسای ترم پیش که ساعت 8 بود تا 20 :77:
برات توضیح دادم که اگه یه دفعه دیدی که تو حذف اضافه نتونستی کاری کنی نگران نباش با استاد حرف بزن بگو گروه ها پر شده بود دیگه هماهنگی استادا سخت نمیگیرن :59: این چیزا عادیه :39: موفق باشی :72:
KIAN~~~~
10-03-2010, 12:52 AM
مرسی آبجی جون:281:
واقعا ما یه آبجی مثل تو نیاز داریم؛تو همیشه از خجالت ما دراومدی:26:از یه سال قبل از اینکه کنکور بدم تا الان!
اتفاقا از هر کلاس چند گروه هست به جز فارسی عمومی!
من اصلا فکر کلاس نیستم! فقط میخوام اون 6 نمره رو بگیرم؛ آخه میگن امتحانا سخته!!!
تازه من از وقتی کتابارو خریدم تا الان از هرکدوم چند فصل خوندم بدون استاد؛ فقط میخوام تو میان ترما شرکت کنم.
راستی کتابایی که گرفتم روش تاریخ 86 87 88 زده، بعد فیمت روی ریاضی عمومی 2960 تومن بود با برچسب کرده بودن 6960 یعنی تو دوسال اینهمه فیمت رفته بالا! به نظرت اینا که تاریخشون مال قبله مشکلی نداره؟ مثلا محتوا عوض شه؟
تازه فارسی عمومی پر بود غلط املایی!:55:
جلد کتابارو تا میخری میگیری دست بعد دوبار خوندن رنگش میره!:39:
ریاضی عمومیشم دست نویسه:55:انگار جزوه طرف و بگیری و ازش کپی بگیری!:39:
راستی این ساختمون جدیده که میگ کی آماده میشه؟ تا کلاسا بیاد بین هفته:79:
کجاست حالا این ساختمونه؟ قلمستونه؟
سلام
من اصلا فکر کلاس نیستم! فقط میخوام اون 6 نمره رو بگیرم؛ آخه میگن امتحانا سخته!!!
سخت نیست نکته ای هست از چیزایی سوال میدن گاها که اصلا فکرشم نمیکنی :114:. . .
تازه من از وقتی کتابارو خریدم تا الان از هرکدوم چند فصل خوندم بدون استاد؛ فقط میخوام تو میان ترما شرکت کنم.
خیلی خوبه اما سعی کن دروس اختصاصی رو بیای سرکلاسا
یعنی تو دوسال اینهمه فیمت رفته بالا! به نظرت اینا که تاریخشون مال قبله مشکلی نداره؟ مثلا محتوا عوض شه؟
نه محتواشون تغییر نکرده اینا هم به دلار وابسته هستند همینطور به نرخ تورم :59: با اونها بالا میرن ولی با اونها پایین نمیان همون بالا بالاها میمونند .
تازه فارسی عمومی پر بود غلط املایی!:55:
یه چیز کاملا عادیه ، عادت میکنی :39:
راستی این ساختمون جدیده که میگ کی آماده میشه؟ تا کلاسا بیاد بین هفته:79:
کجاست حالا این ساختمونه؟ قلمستونه؟
ساخته شده کامل نشده هنوز ، تو گوهردشته بالاتر از سیزدهم دانشگاه آزاد این طور که من شنیدم نرفتم خودم ، نه بابا قلمستان که جای نداره برای برگزاری کلاسها اونجا فقط واحد اداری هست :36:
KIAN~~~~
10-04-2010, 12:55 AM
راستی آبجی اگه یه بار تو حذف و اضافه گروه پر شده بود و نتونستم تغییر گروه بدم و با استاد صحبت کردم و بعد التماسات متوالی استاد دلش سوخت و گذاشت شرکت کنم تو کلاسش، از نمره میان ترم بهره مند میشم؟؟
با اینکه گروهم تغییر نکرده باشه و استادش کس دیگه ای باشه؟
راستی آبجی امتحانات پایان ترم کجا برگذار میشه/ تربیت معلم یا بی تربیت معلم،چیز،ببخشید شوخی کردم،یا جای دیگه؟
مثلا این تکمیل شدن ساختمون جدیده شامل چی میشه؟ کی تکمیل میشه؟ مگه نمی خواستیم این ترم بریم؟ ترم بعد میریم؟ تروخدا بگو! داره گریم میگیره:168:
من تمام کلاسم به این بود که دانشگاه آزاد نیستم، اما به لطف این ساختون جدیده به ماهم به چشم دانشگاه آزادی نگاه میکنن!حیف شد! ای کاش یه جای دیگه بود. حداقل نه پیش دانشگاه آزاد!:164:
KIAN~~~~
10-04-2010, 12:57 AM
راستی اگه ساختمون جدیده تکمیل شد،ساختمون قلمستون باز هستش؟ مثلا واسه کارای اداری باید اونجا مشرف شیم؟
e_mahmoudi
10-06-2010, 08:05 PM
سلام به تمامی دوستان.
من تازه واردم البته کارشناسی ارشد و از مقررات و جو پیام نور آگاهی ندارم . هفته اول هم کلاس نرفتم.
از دوستان خواهش می کنم منو کمک کنن . یه کم اطلاعات درباره کلاسا و منابع و پروژه و ...
متشکر می شم.
اگه کسی از هم ترمیهای من هست که هفته اول رفته کلاس که بهتر.
ripek
10-06-2010, 11:12 PM
سلام به تمامی دوستان.
من تازه واردم البته کارشناسی ارشد و از مقررات و جو پیام نور آگاهی ندارم . هفته اول هم کلاس نرفتم.
از دوستان خواهش می کنم منو کمک کنن . یه کم اطلاعات درباره کلاسا و منابع و پروژه و ...
متشکر می شم.
سلام دوست عزیز
فکر می کنم جواب تموم سوالاتون تو سایت پیام نور کرج باشه.یه سر بزنین مشکلی بود در خدمتیم.
راستی آبجی اگه یه بار تو حذف و اضافه گروه پر شده بود و نتونستم تغییر گروه بدم و با استاد صحبت کردم و بعد التماسات متوالی استاد دلش سوخت و گذاشت شرکت کنم تو کلاسش، از نمره میان ترم بهره مند میشم؟؟
با اینکه گروهم تغییر نکرده باشه و استادش کس دیگه ای باشه؟
اره مشکلی نداره امتحان رو که سر هر کلاسی بدی با استاد هماهنگ کنی برگه میان ترمت رو میده به استاد گروه خودت فقط هماهنگی یادت نره
راستی آبجی امتحانات پایان ترم کجا برگذار میشه/ تربیت معلم یا بی تربیت معلم،چیز،ببخشید شوخی کردم،یا جای دیگه؟
سالن های تربیت بدنی تربیت معلم :39:
مثلا این تکمیل شدن ساختمون جدیده شامل چی میشه؟ کی تکمیل میشه؟ مگه نمی خواستیم این ترم بریم؟ ترم بعد میریم؟ تروخدا بگو! داره گریم میگیره:168:
ببین از اون ترمی که من اومدم میگن ترم بعد ترم بعد معلوم نیست ترم بعد کی میاد :59:
من تمام کلاسم به این بود که دانشگاه آزاد نیستم، اما به لطف این ساختون جدیده به ماهم به چشم دانشگاه آزادی نگاه میکنن!حیف شد! ای کاش یه جای دیگه بود. حداقل نه پیش دانشگاه آزاد!:164:
خب چه عیبی داره مگه ؟؟؟:59:
راستی اگه ساختمون جدیده تکمیل شد،ساختمون قلمستون باز هستش؟ مثلا واسه کارای اداری باید اونجا مشرف شیم؟
اینو دیگه نمیدونم اما فکر کنم باشه :59: از بچه ها میپرسم ولی به احتمال 80 درصد هست
سلام به تمامی دوستان.
متشکر می شم.
سلام تبریک میگم دوست گرامی
اصلا نگران نباش که جلسه اول رو نرفتی :39: در کلاسا که گفتید برنامه کلاسی تو سایت زده شده اما خب حضور غیاب مهم نیست اما برای بعضی از اساتید چرا مهمه کمی از مقدار نمره میان ترم رو شامل میشه ، منابع هم که تو سایت زده شده پروژه ها رو هم که اساتید گرام تعیین میکنند خیلی مونده تا زمان تحویل پروژه دوست گرامی :36:
ولی خب نگران جلسه اول کلاسات نباش :59:
rasool222
10-07-2010, 12:58 PM
سلام به تمامی دوستان.
متشکر می شم.
سلام
منم ارشد اجرایی 89 هستم و مثل شما هفته اول کلاس نرفتم
رشته شما چیه؟
KIAN~~~~
10-07-2010, 07:14 PM
سلام
منم ارشد اجرایی 89 هستم و مثل شما هفته اول کلاس نرفتم
رشته شما چیه؟
به به خوش اومدید:104:
تبریک میگم.
درسته کارشناسیم ولی ورودتون به پیام نور و تبریک میگم.
نگران نباشید! پیام نور از لحاظ همه چی عالیه!:36: مخصوصا کرج. خیلی باحاله.
چون آبجی نبود من جاش تبریک گفتم؛آخه همیشه آبجی به همه تبریک میگه:39:
پیام نور کرج یکی از محاسنش وجود پر برکت آبجیه که همیشه کمک ما دانشجویا میکنه.
راستی آبجی امروز اومدم دانشگاه دیدم شانس گفتن کلاس مهندسی کشاورزی از 22 تشکیل میشه:240:
کلاسای جبرانی میزارن؟
e_mahmoudi
10-07-2010, 07:44 PM
سلام دوباره .
از دوستان ممنونم که جواب دادن .
رسول جان من برق خوندم و الان مدیریت اجرایی قبول شدم. پس شما رو می بینم سر کلاس
چون آبجی نبود من جاش تبریک گفتم؛آخه همیشه آبجی به همه تبریک میگه:39:
پیام نور کرج یکی از محاسنش وجود پر برکت آبجیه که همیشه کمک ما دانشجویا میکنه.
راستی آبجی امروز اومدم دانشگاه دیدم شانس گفتن کلاس مهندسی کشاورزی از 22 تشکیل میشه:240:
کلاسای جبرانی میزارن؟
اختیار دارید خب شما هم به دوستان تبریک بگید خوشحال میشم بهر حال شما هم شدید صاحب خونه دیگه باید از ورودی های جدید پذیرایی کنیم :39:
اگه کلاسی کنسل شده باشه استاد با توجه به برنامه ای که داره نتونه برسونه به برنامه در نظر گرفته شده اش حتما جبرانی میزاره خیالتون راحت :59: همه اینا کم کم دست تون میاد راستی دانشگاه و محیطش و بچه ها و اسایتد چطوری هستن ؟؟؟ یه کم زوده اما خب بگید :39:
به دوستان جدید هم خوش امد میگم :281:
KIAN~~~~
10-07-2010, 11:46 PM
آجی جون کلاسای ما هنوز رفت تا بیست و دوم؛:164:ولی فردا عمومی داریم:39:
بریم ببینیم اوستا ها چطورن!:170:
همه اساتید یه طرف،آبجی طرف دیگه:59:
شما استاد مایین:39:
ماشاا.. که شما در شرف گرفتن مدرک دکترایید.:39:
آجی اگه مدرک گرفتید و از پیشمون رفتید ما چیکار کنیم:168:
KIAN~~~~
10-08-2010, 05:23 PM
آبجی امروز رفتم دانشگاه،زبان عمومی با فارسی داشتم،استاد زبان آقای رحیمی بد نبود ،فارسی هم همینطور (آقای اشکوریان) ولی خداییش چقدر کلاس و میپیچوندن:56:
ساعت 8 منتظر بودیم تا استاد ساعت 9 اومد کلاس؛ سریع هم کلاس و تعطیل میکردن!
با این وقت کم به نظرت میتونن درس و تموم کنن؟:57:
KIAN~~~~
10-08-2010, 05:33 PM
آبجی امروز از طرف دانشکده ادبیات رد شدم.دیدم اونجایی؛داری حسابی درس میخونی،گفتم مزاحمت نشم:39:
راستی تو این تربیت معلم چقدر تبعیض دانشجویی برقراره!
امروز صبح که سوار اتوبوس بودم شنیدم راننده گفت: حراست گفته پیام نوریارو سوار نکن:167:،منم یواشکی اون گوشه خودم و پوشوندم تا یه وقت بیرونم نکنه:56:
تازه 4 تا ژتونم واسه ناهار خریدم،به نظرت ناهار چی میدن؟ خوشمزس؟:170:
تازه دانشکده علوم تو سالن 1 فیلم پوپک و مش ماشاا... رو گذاشته بود.به دلیل کلاسا نتونستم برم:42:
تو رفتی؟ چطور بود؟:169:
راستی بلیطیه؟
KIAN~~~~
10-08-2010, 06:45 PM
باید پنجشنبه و جمعه ها قید آبجی رو زد!
چون 8 صبح کلاس داره تا 8 صبح روز بعد،دیگه تو باشگاه پیداش نمیشه:59:
بابا یکی نیست یه پیامی یه چیزی بده؟ حوصله ام سر رفت:114:
خالا اگه رفتم میبینی 20 نفر آنلاین میشن:97:
ما رفتیم
ripek
10-08-2010, 07:46 PM
دقیقا همینطوره
الان شونصد نفر آنلاینن:دی
KIAN~~~~
10-08-2010, 08:39 PM
آهان گیرتون اوردم:167:
آجی جون کلاسای ما هنوز رفت تا بیست و دوم؛:164:ولی فردا عمومی داریم:39:
بریم ببینیم اوستا ها چطورن!:170:
همه اساتید یه طرف،آبجی طرف دیگه:59:
شما استاد مایین:39:
ماشاا.. که شما در شرف گرفتن مدرک دکترایید.:39:
آجی اگه مدرک گرفتید و از پیشمون رفتید ما چیکار کنیم:168:
ایراد نداره خب انشاالله که استادهاتون خوب باشن :39: اختیار داری شما :26: اگه خدا بخواد و دانشگاه مشکل تراشی نکنه سعی مون همینه :39: نترس بابا پیام نور ورودی داره ولی خروجی نه :45: ( شوخی کردم )
آبجی امروز رفتم دانشگاه،زبان عمومی با فارسی داشتم،استاد زبان آقای رحیمی بد نبود ،فارسی هم همینطور (آقای اشکوریان) ولی خداییش چقدر کلاس و میپیچوندن:56:
ساعت 8 منتظر بودیم تا استاد ساعت 9 اومد کلاس؛ سریع هم کلاس و تعطیل میکردن!
با این وقت کم به نظرت میتونن درس و تموم کنن؟:57:
از این درسهای عمومی تا میتونی نمره بگیر معدل رو میبره بالا بعدا این نمره های دروس عمومی خیلی کمک میکنه هم معدل کلت میره بالا هم معدل ترم بعدت :59:
اره انشاالله جوری تموم میکنند که خودتم متوجه نمیشی :39: تموم هم نشد میگن پیام نوره خب :59: دانشگاه هست دیگه مدرسه نیست که خودمون دیگه باید بخونیم :281:
آبجی امروز از طرف دانشکده ادبیات رد شدم.دیدم اونجایی؛داری حسابی درس میخونی،گفتم مزاحمت نشم:39:
نه بابا این چه حرفیه میومدی خب خوشحال میشدم :39:
راستی تو این تربیت معلم چقدر تبعیض دانشجویی برقراره!
کم کم دستت میاد خیلی :77:
امروز صبح که سوار اتوبوس بودم شنیدم راننده گفت: حراست گفته پیام نوریارو سوار نکن:167:،منم یواشکی اون گوشه خودم و پوشوندم تا یه وقت بیرونم نکنه:56:
اره نمیدونم چرا اینجوری شده قبلا اینجوری نبودا ، قبلا حتی اتوبوس هاش هم صلواتی بود اما یه دفعه سوار شدیم گفت باید کرایه بدید همه صداشون در اومده بود :114: تازه یه دفعه بچه ها داشتن سوار میشدن اقاهه گفت پیام نوری ها سوار نشن یکی از بچه ها یه حرفی زد که هر کسی اون دور و بر بود فقط میخندید :55: یادش بخیر :57:
تازه 4 تا ژتونم واسه ناهار خریدم،به نظرت ناهار چی میدن؟ خوشمزس؟:170:
قبلنا که خوب نبود برای همین ما نمیرفتیم اما شنیدم که میگن خوب شده :59:
تازه دانشکده علوم تو سالن 1 فیلم پوپک و مش ماشاا... رو گذاشته بود.به دلیل کلاسا نتونستم برم:42:
تو رفتی؟ چطور بود؟:169:
راستی بلیطیه؟
اره هر هفته فیلم میزارن :39: میگم که بریم دانشکده خودمون دیگه این مزایا رو نداریما :114::114: نه بلیطی نیست این یکی هنوز پولی نشده :39: ولی خب فقط یه دفعه من رفتم ولی خیلی خوش گذشت با بچه ها فیلم دیدن توصیه میکنم که حتما هر جوری شده یه بار برو خیلی خوبه ، نه متاسفانه منم وقتم محدوده وقت نمیکنم برم کلاسام هم تداخلی هستن
باید پنجشنبه و جمعه ها قید آبجی رو زد!
چون 8 صبح کلاس داره تا 8 صبح روز بعد،دیگه تو باشگاه پیداش نمیشه:59:
بابا یکی نیست یه پیامی یه چیزی بده؟ حوصله ام سر رفت:114:
خالا اگه رفتم میبینی 20 نفر آنلاین میشن:97:
ما رفتیم
اخی خب چه میشه کرد دو روز هست و کلی کلاس شبا هم که میرسیم خونه بیهوش میشیم دیگه نمیشه نت اومد :56: حالا زیاد عصبی نشو خوب نیست :281:
دقیقا همینطوره
الان شونصد نفر آنلاینن:دی
:39: اره الان خودش هم دارم میبینم که چراغش روشنه اما تو کوشی ؟؟؟:59:
آهان گیرتون اوردم:167:
الان میخوای بزنی ؟؟؟ :59: ripek (http://pnu-club.com/members/ripek.html) جان این قسمتشو KIAN~~~~ با تو کار داره پس خودت جوابشو بده :39::26:
rasool222
10-09-2010, 08:46 AM
سلام دوباره .
از دوستان ممنونم که جواب دادن .
رسول جان من برق خوندم و الان مدیریت اجرایی قبول شدم. پس شما رو می بینم سر کلاس
منم عمران خوندم
راستی نمیدونی چند واحد جبرانی بهمون میدن؟
KIAN~~~~
10-10-2010, 01:03 AM
امشب رفتم تو گلستان اندیشه اسلامی گروهشو عوض کردم.پرینت نگرفتم؛به نظرت لازمه؟پرینت ازش بگیرم؟
منم عمران خوندم
راستی نمیدونی چند واحد جبرانی بهمون میدن؟
منظورتون از جبرانی چی هست ؟؟؟:59:
امشب رفتم تو گلستان اندیشه اسلامی گروهشو عوض کردم.پرینت نگرفتم؛به نظرت لازمه؟پرینت ازش بگیرم؟
اره حتما یه پرینت بگیر ، اما خب موقع امتحانات که گزارش رو میبریم همه چی توش ذکر شده اما پرینت هم داشته باشی بهتره :59:
KIAN~~~~
10-10-2010, 02:41 AM
خوب دیگه چه خبر آبجی؟:59:
KIAN~~~~
10-10-2010, 02:41 AM
چه عجب بالاخره مث ما شبکار شدی:39:
KIAN~~~~
10-10-2010, 02:42 AM
اولین باره میبینم شب آنلاین شدی:59:
KIAN~~~~
10-10-2010, 03:14 AM
ن
تازه یه دفعه بچه ها داشتن سوار میشدن اقاهه گفت پیام نوری ها سوار نشن یکی از بچه ها یه حرفی زد که هر کسی اون دور و بر بود فقط میخندید :55: یادش بخیر :57:
بچه هه چه حرفی زد همه خندیدند؟:59:بگو ماهم بخندیم:39:
rasool222
10-10-2010, 10:42 AM
منظورتون از جبرانی چی هست ؟؟؟:59:
یعنی مدرک لیسانس من با ارشدی که قبول شدم مطابقت نداره به این خاطر از درس های دوره لیسانس مدیریت به عنوان پیش بهمون میدن(منبع درآمد دیگه واسه دانشگاه پیام نور)
ripek
10-10-2010, 12:58 PM
الان میخوای بزنی ؟؟؟ :59: ripek (http://pnu-club.com/members/ripek.html) جان این قسمتشو KIAN~~~~ با تو کار داره پس خودت جوابشو بده :39::26:
من اینجام آبجی
kian جان نزنی ما رو
ما دو تا گیلاسیم
KIAN~~~~
10-11-2010, 12:02 AM
من اینجام آبجی
kian جان نزنی ما رو
ما دو تا گیلاسیم
نه بابا ما گردنمون از مو نازک تره:39:
منظورت از گیلاسیم چیه؟:42:
ripek
10-11-2010, 11:49 PM
همینجوری گفتم
یادته قدیم یه داستان بود می خوندیم آخرش می گفت نخوری ما رو ما دو تا گیلاسیم؟!!!
اگه به دوره شماها برسه
KIAN~~~~
10-12-2010, 12:21 AM
همینجوری گفتم
اگه به دوره شماها برسه
مگه چند سالته بابا بزرگ:59:
rasool222
10-12-2010, 12:56 PM
میگم نمونه سوالای سالهای قبلی رو دانشگاه داره بهمون بده؟
دوستان راهنمایی.
ripek
10-12-2010, 02:48 PM
مگه چند سالته بابا بزرگ:59:
ای روزگار
از ما که گذشت . . .
پیر شی جوون:79:
خوب دیگه چه خبر آبجی؟:59:
سلامتی پاییز شد و سرماخوردنمون شروع شده :56::77:
چه عجب بالاخره مث ما شبکار شدی:39:
من خیلی وقته که شبا میومدم تو روز وقتم خیلی کمتره :59:
اولین باره میبینم شب آنلاین شدی:59:
خب نبودی قبلا ما ید طولانی داریم :59:
khodam1369
10-13-2010, 09:38 PM
امشب از بین یک تنهائی نمناک و بارانی
تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم
و برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت
دعا کردم:79:
KIAN~~~~
10-14-2010, 12:29 AM
سلامتی پاییز شد و سرماخوردنمون شروع شده :56::77:
ای وای خدا نکنه! ما هواتو داریم،نمی زاریم یه ویروس دستش بت برسه:172:
من خیلی وقته که شبا میومدم تو روز وقتم خیلی کمتره :59:[/
quote]
آخه ما کم دیدیم شب بیای به جمع ما شبکارا بپیوندی:39:جدا اینترنت شباش فاز میده؛نه؟:39:
[quote=آبجی;131601]خب نبودی قبلا ما ید طولانی داریم :59:
منظورت و از "ید طولانی داریم" نفهمیدم:39:
میلکا
10-15-2010, 02:20 PM
سلام .دوست دارم با یکی از دانشجوهای پیام نور آشنا بشم . ممنون میشم رشته مدیریت .satah2946@YAHOO.COM:164:منتظرم:72:
همینجوری گفتم
اگه به دوره شماها برسه
اخی اره یادش بخیر :59: چه دورانی بودا :39:
امشب از بین یک تنهائی نمناک و بارانی
تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم
و برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت
دعا کردم:79:
سلام خوش امدی دوست عزیز :281:
ای وای خدا نکنه! ما هواتو داریم،نمی زاریم یه ویروس دستش بت برسه:172:
:168: فعلا که رسیده اونم به بدترین نحو ممکن :39:
آخه ما کم دیدیم شب بیای به جمع ما شبکارا بپیوندی:39:جدا اینترنت شباش فاز میده؛نه؟:39:
اره خب اما دیگه شبا هم نمیشه اومد :59:
منظورت و از "ید طولانی داریم" نفهمیدم:39:
منظورم شبا موندن تو نت بود :57:
سلام .دوست دارم با یکی از دانشجوهای پیام نور آشنا بشم . ممنون میشم رشته مدیریت .satah2946@yahoo.com:164:منتظرم:72:
سلام خوش اومدی خانمی:281:
میلکا
10-18-2010, 12:00 PM
سلام الان کسی اینجا هست
میلکا
10-18-2010, 12:03 PM
من رشته مدیریت هستم چند سوال دارم لطفا هر کس می تونه کمکم کنه بگه ممنون:79::164:
میلکا
10-18-2010, 12:08 PM
سلام خوش اومدی خانمی:281:
ممنون اگر میتونید بگید چه ساعتی میاید تو سایت تا من هم بیام تا چند سوال از شما بپرسم با تشکر:79:
سلام ملیکا جان من رشته ام کامپیوتر هست اما اگه سوال در مورد دانشگاه داشته باشی میتونم کمکتون کنم ، برنامه ام مشخص نیست گاها صبح ها ، گاهی ظهر اما سوالتون رو بپرسید اگه من تونستم جواب میدم اگه نه که بقیه دوستان هستند مطمئنن سوالت بی جواب نمی مونه
KIAN~~~~
10-19-2010, 02:35 AM
ممنون اگر میتونید بگید چه ساعتی میاید تو سایت تا من هم بیام تا چند سوال از شما بپرسم با تشکر:79:
من شنبه تا چهارشنبه 11 شب به بعد و پنجشنبه و جمعه همه وقت آنلاینم،اگه سوالی داشتی در خدمتم:45:درسته که ما به گرد پای آبجی نمیرسیم ولی از آبجی به ما زیاد رسیده:39:
میلکا
10-19-2010, 04:21 PM
سلام خیلی ممنون از شما.اول اینکه اگه سرکلاس حاضر بشیم نمره کلاسی به ما تعلق می گیره یا نه؟دوم آیا استاد می تونه بدونه اینکه امتحان بگیره نمره بده در صورتی که کسی رو هم نمیشناسه ؟
زهره محبی
10-19-2010, 09:08 PM
سلام خیلی ممنون از شما.اول اینکه اگه سرکلاس حاضر بشیم نمره کلاسی به ما تعلق می گیره یا نه؟دوم آیا استاد می تونه بدونه اینکه امتحان بگیره نمره بده در صورتی که کسی رو هم نمیشناسه ؟
سلام منم رشتم مدیریته ترم 7
توی کرج همه چی ممکنه! البته توی رشته خودمون و میگم.درمورد سوال اولت بستگی به استاد داره بعضیا چه بیای چه نیای نمره نمیدن ضرب در ده هفتم میکنن بعضیا حضور براشون مهمه از من به تو سفارش عمومیا رو کلا بیخیال شو تخصصیا هر کدوم برات سخته بیا
سوال دومت هم بله امکان داره مثلا خیلیا اگه بری سره کلاسش 6 میدن اگه کسی اصلا نره5 میدن!
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
میلکا
10-19-2010, 10:39 PM
لطف کردین .کمک کردبن راستش من دانشجوی شهریارم ولی ساکن تهران .باید 45 دقیقه بدون زمان ترافیک و چیزای دیگه بکوبی بری بعد استاد اقتصاد عزیز بگه بهتون نمره نمی دم درسشم که طوری نیست که بشه تنها خوند. از طرف دیگم که بخوای بری آموزشگاه هزینش بالا می ره .می خوام ببینم راه دیگه ای نداره؟
میلکا
10-19-2010, 11:34 PM
عضو بسیج بشیم خوبه یا انجمن؟:301:
KIAN~~~~
10-20-2010, 12:41 AM
اولا ملیکا؛ منم ترم اولیم؛ ولی از استادا یه چیزایی دستگیرم شده!
عمومیا با هم فرق میکنن؛مثلا استاد زبان عمومی ما هر دفعه اسمارو مینویسه و میگه امتحان میان ترم میگیره و نمره مستمر میده،و اصلا مفت نمره نمیده! باید سر کلاسش حتما شرکت کنی!!! تو پیام نور جالبه!!!
ولی استاد فارسیمون که شوووووووووته!!!!
اصلا براش اومد نیومد مهم نیست!! میگه اگه 20 نمره هم دست من بود میدادم!!! و از 6 نمره خیالمون راحته:39:
بقیه استادا هم گفتن که طبق نمره پایان ترم اگه بالای 10 بگیری 6 نمره نمره رو میدن و بالای 7 ،5 نمره و زیر 7 بگیری 4 نمره میدن.
عزیزم تو پیام نور همه جور استادی هست یه ترم بری میفهمی
:39:
KIAN~~~~
10-20-2010, 01:42 AM
بسیج چه ربطی داره به انجمن؟؟؟؟!!!!!
بسبج کار خودشو میکنه،ماهم کار خودمونو.
فعالیت بسیج تو یه زمینه هست،فعالیت ما تو یه زمینه دیگه!:39::39:
میلکا
10-20-2010, 07:04 PM
ممنون از راهنماییت فعلا که شدیم عروسک دست اینا خدا می دونه تو این چهار سال چه طوری باید با اینا سر کنیم راستی چند سالتونه ؟سر کار میرید یا نه تو خونه درس می خونی؟:59::42:
میلکا
10-20-2010, 07:05 PM
راستی شانسم آوردی آخه عمومی ها تونم کلاس دارید ولی ما نه:164:
میلکا
10-20-2010, 07:11 PM
در دشمنی دورنگی نیست. کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند. موفق باشی خوشحال شدم.:281:
KIAN~~~~
10-21-2010, 12:28 AM
ممنون از راهنماییت فعلا که شدیم عروسک دست اینا خدا می دونه تو این چهار سال چه طوری باید با اینا سر کنیم راستی چند سالتونه ؟سر کار میرید یا نه تو خونه درس می خونی؟:59::42:
اولا،بیخیال باید خودت بخونی! تو پیام نور نباید منتظر درس گرفتم از استاد باشی،باید خودت تلاش کنی! دوما،من سنمو تو پروفایلم زدم؛متولد 71 هستم،و کار نمیکنم،تو خونه درس میخونم.
میلکا
10-21-2010, 12:44 PM
:105:باورم نمیشه:169:
من شنبه تا چهارشنبه 11 شب به بعد و پنجشنبه و جمعه همه وقت آنلاینم،اگه سوالی داشتی در خدمتم:45:درسته که ما به گرد پای آبجی نمیرسیم ولی از آبجی به ما زیاد رسیده:39:
ای بابا اختیار دارید اقا کیان :26: ملیکا جان تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم :281:
ببینم مگه تو 5 شنبه و جمعه دانشگاه نیستی ؟؟؟ :167: حالا من سرماخوردم دو هفته هست نمیام شما دیگه چرا :59:
:39: به به چه سوالی اگه میخوای فعالیت کنی تو بسیج ثبت نام کن و پیگیر باش اما انجمن نه من دارم از رشته خودم میگم قبلا انجمن کامپیوتر خیلی فعال بود اما الان نه مثلا ما هم جزیی از انجمن بودیم اما خب الان فعالیت انجمن کامپیوتر به صفر رسیده بقیه رشتاه ها رو نمیدونم اما دیدم که جنب و جوش برو بچه های بسیج زیاده مثل اینکه شاخه های فعالیتش هم زیاده اون هم باید فعالیت داشته باشی توش :281:
ولی استاد فارسیمون که شوووووووووته!!!!
اصلا براش اومد نیومد مهم نیست!! میگه اگه 20 نمره هم دست من بود میدادم!!! و از 6 نمره خیالمون راحته:39:
به به یه سوال دارم اسم استاد ادبیاتت رو بگو ببینم میخوام بدونم اصلا فکر نکنی که میخوام برم بهش بگم بیاد اینو بخونه ها نه اصلا :39:
فعلا لینک همین صفحه رو میدم بهش :59:
بسیج چه ربطی داره به انجمن؟؟؟؟!!!!!
بسبج کار خودشو میکنه،ماهم کار خودمونو.
فعالیت بسیج تو یه زمینه هست،فعالیت ما تو یه زمینه دیگه!:39::39:
فکر کنم منظورش از انجمن ، انجمن هر رشته تو دانشگاه هست اقا کیان شما هم انجمن داره رشته تون برو عضوش شو خوبه مال ما که منحل شد فکر کنم :167:سایت رو نمیگه منظورش دانشگاه هست :59:
معلومه میونه ات با بسیج خیلی خوبه ها برادر :39:
اخی :39: اگه بیشتر از 4 سال نشه :301:
:105:باورم نمیشه:169:
چی رو باورت نمیشه ؟؟؟:59:
KIAN~~~~
10-21-2010, 11:24 PM
ای بابا اختیار دارید اقا کیان :26: ملیکا جان تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم :281:
ببینم مگه تو 5 شنبه و جمعه دانشگاه نیستی ؟؟؟ :167: حالا من سرماخوردم دو هفته هست نمیام شما دیگه چرا :59:
آخی؛آبجی پس کی خوب میشی،دلمو آتیش نزن! دو هفته است دلم برات تنگ شده؛یاد اون خنده های دوهفته پیشت تو دانشگاه میفتم بیشتر دلم تنگ میشه:39::168:
KIAN~~~~
10-21-2010, 11:26 PM
به به یه سوال دارم اسم استاد ادبیاتت رو بگو ببینم میخوام بدونم اصلا فکر نکنی که میخوام برم بهش بگم بیاد اینو بخونه ها نه اصلا :39:
فعلا لینک همین صفحه رو میدم بهش :59:
میبینم که میخوای زیرآبم و بزنی شیطون!!:167: استادمون اشکوریانه؛اما یه دم نفروشیم:167:
KIAN~~~~
10-21-2010, 11:31 PM
فکر کنم منظورش از انجمن ، انجمن هر رشته تو دانشگاه هست اقا کیان شما هم انجمن داره رشته تون برو عضوش شو خوبه مال ما که منحل شد فکر کنم :167:سایت رو نمیگه منظورش دانشگاه هست :59:
معلومه میونه ات با بسیج خیلی خوبه ها برادر :39:
حالا از من غلط میگیری!؟:167: حالا ا یه اشتباهی کنیم؛ترم اولیم هنوز با محیط دانشگاه آشنا نیستم؛:39:
من میونم فقط با شما خوبه آبجی!:72:
KIAN~~~~
10-22-2010, 09:07 PM
ای خدا! امروز دانشگاه چه حالی داد:39:تاتونستیم خندیدیم:55:
سر کلاس زبان که خواب بودم، ولی بقیه حال داد:39:
یه استاد جدید اضافه شده بود،استاد گیاه شناسی؛ فکر میکرد اینجا دانشگاه شریفه! یه مقاله اورده بود به انگلیسی واسمون میخوند! ماهم بش گفتیم اگه بخواد اینجوری درس بده نمیتونه تموم کنه؛اینجا پیام نوره!:39:
خلاصه حال داد!:39:
یه سوتی هم دادم؛خیلی خنده داره!روم نمیشه بگم:59:
.
.
.
.
.
.
باشه میگم:39:
داشتم میرفتم سالن 4 کلاس اندیشه 1 ، یه دفعه یه دختره جلو پام ازسر پله ها تعادلشو از دست داد و افتاد؛منم دست خودم نبود زدم زیر خنده،همون طور که میخندیدم عقب عقب رفتم و پام گیر کرد و افتادم؛بعد همه از خنده روده بور شدیم، دختره گفت حقته به من میخندی!!:55::39::59:
میلکا
10-24-2010, 10:13 AM
سلام آقای کییییییییاااااااااااااااا ااااننننننننننننننننن .خسته نباشی.این خانم آبجییییییییییییییییییی کیه ؟ههههههههههاااااااااااااا اااانننننننننننننننن:167:
آخی؛آبجی پس کی خوب میشی،دلمو آتیش نزن! دو هفته است دلم برات تنگ شده؛یاد اون خنده های دوهفته پیشت تو دانشگاه میفتم بیشتر دلم تنگ میشه:39::168:
:39:سلام رو به خوب شدن هستم ، فکر کنم البته :59: تو کی منو دیدی میگی ؟؟؟!!! :114:
میبینم که میخوای زیرآبم و بزنی شیطون!!:167: استادمون اشکوریانه؛اما یه دم نفروشیم:167:
:39: سعی میکنم که با یه دم نباشه :59:
حالا از من غلط میگیری!؟:167: حالا ا یه اشتباهی کنیم؛ترم اولیم هنوز با محیط دانشگاه آشنا نیستم؛:39:
من میونم فقط با شما خوبه آبجی!:72:
نه خب گفتم که دیگه جایی نگی برادر :39: الان با محیط آشنایی شدی ؟؟؟ :59: یا بیشتر اشنا کنمت تو پست بعدی بیشتر اشنات میکنم :167: