PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از فروش فیلمم راضی هستم

javad jan
03-31-2013, 03:56 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/03/2424.jpg
بهرام عظیمی: از فروش راضی هستم ولی در خصوص نحوه اکران باید بگویم که ای کاش سینماهای ما بیشتر بود.

بهرام عظیمی کارگردان انیمیشن «تهران ۱۵۰۰» از فروش این فیلم با وجود در اختیار نداشتن تعداد مناسب سینما ابراز خرسندی کرد.

بهرام عظیمی کارگردان این انیمیشن در گفت‌وگویی کوتاه ضمن ابراز خرسندی از فروش این فیلم گفت: از فروش «تهران 1500» رضایت کامل دارم و خداروشکر این فروش در حال صعود است.هرچقدر تبلیغات ما بیشتر شود به نظرم روی فروش تاثیر بسزایی می‌گذارد.

وی ادامه داد: از فروش راضی هستم ولی در خصوص نحوه اکران باید بگویم که ای کاش سینماهای ما بیشتر بود.

در پایان از پخش تیزر تبلیغاتی انیمیشن «تهران 1500» در شبکه‌های مختلف سیما ابراز خرسندی کرد و گفت:‌ از تبلیغات تلویزیون راضی هستم اما قسمتی از این تیزر تبلیغاتی که در آن یکی از بازیگران که من قادر به نام بردن وی نیستم حذف شده است. وی افزود: این در حالی است که قسمت‌هایی از بازی همان بازیگر در برنامه «سین مثل سریال» به تصویر کشیده می‌شود.

«تهران 1500» ساخته بهرام عظیمی با گذشت 17 روز از اکران‌های نوروزی با 620 میلیون تومان فروش پس از «رسوایی» ده‌نمکی در رده دوم پرفروش‌ترین فیلم‌های نوروزی قرار گرفته است.