توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «عسل بدیعی» به کما رفت
javad jan
03-31-2013, 03:55 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/03/2423.jpg
عسل بدیعی بازیگر سینما وتلویزیون بر اثر بروز یک بیماری ناگهانی در بیمارستان بستری شده است.
javad jan
03-31-2013, 03:55 PM
عسل بدیعی روز گذشته بر اثر ابتلا به نوعی مسمومیت شدید توسط بستگان به بیمارستان بهمن تهران منتقل می شود و معالجات از سوی پزشکان روی او آغاز می شود. در پی انجام مداواها این بازیگر جوان دچار ضایعه مغزی شده و به حالت اغما فرو می رود و طبق شنیده های موثق، هم اکنون درمان برای بازگرداندن وی به شرایط طبیعی ادامه دارد.
این بازیگر که در سال ۱۳۷۶ با بازی در فیلم سینمایی «بودن یا نبودن»ساخته کیانوش عیاری به شهرت رسید،بازی در آثاری چون «دستهای آلوده» (سیروس الوند)،«هفت پرده»،«از صمیم قلب»،«شمعی در باد»،«پروانهای در مه»،«سربلند» و ... را در کارنامه دارد.
خبرهای تکمیلی دراین باره را بزودی در همین سایت بخوانید.
javad jan
04-01-2013, 08:40 AM
http://pnu-club.com/imported/2013/04/5.jpg
یکی از نزدیکان این بازیگر با تایید خبر فوق گفت: متاسفانه خانم بدیعی دچار نوعی مسمومیت دارویی شدید شد که با مراجعه به بیمارستان و طولانی شدن روند احیا توسط پرستار کشیک وی به حالت کما می رود. با این حال قصد داریم او را به بیمارستان لقمان تهران منتقل کنیم تا جریان درمان به شکل تخصصی تری روی او ادامه پیدا کند.
به گفته وی، وزارت ارشاد نیز همکاریهای لازم را برای پیگیری هرچه سریعتر پروسه درمانی این بازیگر در دستور کار دارد وگویا شخص وزیر دراین باره توصیه های لازم را انجام داده است.
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.