PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزان سقف و حدو نصاب دانشجو ماندن در پیام نور

مجید حاتمی
03-18-2013, 04:42 PM
با عرض سلام من 21 ساله هستم و ورودی سال 91 در مقطع کارشناسی تا چند ترم میتونم در پیام نور درس بخونم ، هنوز سربازی هم نرفتم و میخوام بدونم نظام وظیفه چند سال به من فرصت داده و مثلا اگر 4 سال فرصت داده بایدبعد 4 برم سربازی و بعدش همون رشته رو تو پیام نور ادامه بدم یا میتونم تا زمانی که درسم تموم نشده سربازی نرم واگه رفتم سربازی بعدش میتونم دوباره تو پیام نور ادامه بدم

Borna66
03-18-2013, 04:52 PM
با عرض سلام من 21 ساله هستم و ورودی سال 91 در مقطع کارشناسی تا چند ترم میتونم در پیام نور درس بخونم ، هنوز سربازی هم نرفتم و میخوام بدونم نظام وظیفه چند سال به من فرصت داده و مثلا اگر 4 سال فرصت داده بایدبعد 4 برم سربازی و بعدش همون رشته رو تو پیام نور ادامه بدم یا میتونم تا زمانی که درسم تموم نشده سربازی نرم واگه رفتم سربازی بعدش میتونم دوباره تو پیام نور ادامه بدم
با سلام
شما دوست گرامی تا سقف 5 سال می تونید در پیام نور در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدید و معمولا در حالت عادی دوره کارشناسی را 4 سال تموم می کنید و بعد از فارغ التحصیلی 1 سال هم مهلت به شما داده می شود که برای کنکور درس بخوانید و امتحان دهید و اگر قبول شوید باز یک دوره چند ساله برایتان ارشد درنظر گرفته می شود تا دورتون تموم شود و در صورت عدم قبولی در کنکور باید خودتون را به نظام وظیفه معرفی کنید.. و بعد از سربازی هم می تونید در پیام نور ادامه تحصیل دهید

موفق باشید

روزگار خوش