PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک: ترم آخر --> معدل کل

onemohsen
02-12-2013, 10:10 PM
سلام من این ترم ، ترم آخر هستم و 23 تا واحد دیگه دارم ، معدل کلم الان 11/59 هست ، چه شکلی میتونم حساب کنم که ، نمرات این ترم ، به چه صورت باشه ،که معدل کل ، حداقل 12 بشه چون همانطور که میدونید زیر 12 فارغ التحصیل نمیشی و سوال دیگم اینه که اگه این ترم ( که ترم اخرم هست) نتونم معدلمو 12 کنم بعدش باید 2باره درسهایی که توش ضعیف بودم رو بردارم تا بتونم معدلمو بالا بکشم؟ لطفاً یه راهنمایی کنید گیج شدم

Borna66
02-12-2013, 11:07 PM
سلام من این ترم ، ترم آخر هستم و 23 تا واحد دیگه دارم ، معدل کلم الان 11/59 هست ، چه شکلی میتونم حساب کنم که ، نمرات این ترم ، به چه صورت باشه ،که معدل کل ، حداقل 12 بشه چون همانطور که میدونید زیر 12 فارغ التحصیل نمیشی و سوال دیگم اینه که اگه این ترم ( که ترم اخرم هست) نتونم معدلمو 12 کنم بعدش باید 2باره درسهایی که توش ضعیف بودم رو بردارم تا بتونم معدلمو بالا بکشم؟ لطفاً یه راهنمایی کنید گیج شدم

با سلام
دوست گرامی
اینکه زیر معدل 12 فارغ التحصیل نمیشید نمی دونم از کجا اوردید من همچین قانونی توی پیام نور ندیدم!!!!!!! لطفا منبع اش ذکر کنید

برای رفع مشکل هم اگر هر درسی که ترم اخر گرفته اید را هم بالای 14 بگیرید معدل کل تون به بالای 12 می رسد.

ضمنا درسی را که هر نمره ای قبول شدید دیگر نمی توانید مجددا اخذ کنید و پاس کنید چون تاثیری ندارد.

روزگار خوش

onemohsen
02-13-2013, 04:24 AM
با سلامدوست گرامیاینکه زیر معدل 12 فارغ التحصیل نمیشید نمی دونم از کجا اوردید من همچین قانونی توی پیام نور ندیدم!!!!!!! لطفا منبع اش ذکر کنیدبرای رفع مشکل هم اگر هر درسی که ترم اخر گرفته اید را هم بالای 14 بگیرید معدل کل تون به بالای 12 می رسد.ضمنا درسی را که هر نمره ای قبول شدید دیگر نمی توانید مجددا اخذ کنید و پاس کنید چون تاثیری ندارد.روزگار خوشممنون از پاسختون منظورم از اینکه فارغ التحصیل نمیشیم این بود که مدرک کارشناسی نمیدن و معادل میدن درسنه؟یعنی با توجه به گفته شما اگه احیاناً نمره درسام بالاتر از 14 نشه این ترم، هیچ کاره دیگه ای نمیتونم برای گرفتن لیسانس بکنم؟؟

onemohsen
02-14-2013, 01:19 AM
Uuuup

onemohsen
02-14-2013, 02:39 PM
کسی کمک نمیکنه؟؟

Borna66
02-17-2013, 12:03 AM
ممنون از پاسختون منظورم از اینکه فارغ التحصیل نمیشیم این بود که مدرک کارشناسی نمیدن و معادل میدن درسنه؟یعنی با توجه به گفته شما اگه احیاناً نمره درسام بالاتر از 14 نشه این ترم، هیچ کاره دیگه ای نمیتونم برای گرفتن لیسانس بکنم؟؟

بله قطعا همین طور هست و بهتر سعی خودتون را بکنید تا بهونه دست مسئولین ندید هرچی بیشتر نمره بگیرید عالی ترم هست
موفق باشید

Uuuup

کسی کمک نمیکنه؟؟

شرمنده من متوجه نشدم وگرنه زود جواب می دادم

روزگار خوش

onemohsen
02-17-2013, 01:14 AM
ممنون از لطف شما

elya tarlan
02-18-2013, 12:05 PM
با سلام
حرف شما کاملا درسته بله اگر معدل شما زیر 12 بشه مدرکتون معادل میشه اما قبلا این قانون که چند تا درس رو دوباره میگیرند و سعی میکنید که با نمرات خوب پاسش کنند تا معدلشان به 12 برسد وجود داشت اما نمیدونم آیا الان این قانون لغو شده یا نه ؟ حتما در این مورد با کارشناستان مشورت کنید.
بد نیست درس حفظ جزء 30 قران هم برای تاثیر معدلش بگیری
پیروز باشی

demah
07-10-2014, 10:40 AM
سلام من این ترم ، ترم آخر هستم و 23 تا واحد دیگه دارم ، معدل کلم الان 11/59 هست ، چه شکلی میتونم حساب کنم که ، نمرات این ترم ، به چه صورت باشه ،که معدل کل ، حداقل 12 بشه چون همانطور که میدونید زیر 12 فارغ التحصیل نمیشی و سوال دیگم اینه که اگه این ترم ( که ترم اخرم هست) نتونم معدلمو 12 کنم بعدش باید 2باره درسهایی که توش ضعیف بودم رو بردارم تا بتونم معدلمو بالا بکشم؟ لطفاً یه راهنمایی کنید گیج شدم سلام دوست من برای جواب سوال شما این حالت ها وجود داره: 1- اگر شما دانشجوی ورودی سال 86 باشید بهتون دروس دیگری رو میدن تا پاسش کنی و معدلت بالا بره که بهش ترمیم معدل میگن. 2- اگر دانشجوی ورودی 87 به بعد هستین دروس افتاده در معدل کل شما تأثیر داده میشه اگر با این حال معدل شما به 12 نرسه دو حالت وجود داره: 1-1- دروس مردودی برای شما در کارنامه کد 3( عدم تاثیر در معدل کل و واحد گذرانده ) میخوره اگه باز با این حال معدل شما به 12 نرسه حالت 2 پیش میاد. 1-2- بهتون دروس دیگری میدن که باید پاس کنین( دروس ترمیمی ) موفق و مؤید باشید.