توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب مجدد واحد گذرانده شده در آزمون فراگیر
EA101
02-09-2013, 09:24 PM
با سلام ...
من در آزمون فراگیری که در ماه 24 آذز برگزار شد , شرکت کردم و نفر دوم شدم البته تو مشهد فقط , می خواستم بدونم می تونم درس هایی رو که قبول شدم (نمراتم در حد 13 است) رو مثل درس هایی که افتادم , دوباره بگذرونم ؟ آخه معدلم خیلی پایین می یاد و اگه من بخوام معدل کل ام بالای 17 بشه باید ترم های دیگه حداقل خودمو بکشم تا معدل های بالا بگیرم . البته اینطور هم می تونم سوال کنم که آیا میشه دوباره دوره دانش پذیری رو با عنوان دانشجو تو پیام نور گذروند ؟ یعنی کل واحد ها رو دوباره می تونم انتخاب کنم ؟
اگه جواب سوال بالا خیر است : هیچ راهی نیست بشه دوباره گذروند ؟
ولی اگه بله است : به چه صورتی نمره کل حساب میشه ؟ آیا مثل درس های افتاده , نمره درس افتاده با نمره درس پاس کرده جمع میشه ؟
ممنون از توجهتون ...
Borna66
02-09-2013, 11:21 PM
با سلام ...
من در آزمون فراگیری که در ماه 24 آذز برگزار شد , شرکت کردم و نفر دوم شدم البته تو مشهد فقط , می خواستم بدونم می تونم درس هایی رو که قبول شدم (نمراتم در حد 13 است) رو مثل درس هایی که افتادم , دوباره بگذرونم ؟ آخه معدلم خیلی پایین می یاد و اگه من بخوام معدل کل ام بالای 17 بشه باید ترم های دیگه حداقل خودمو بکشم تا معدل های بالا بگیرم . البته اینطور هم می تونم سوال کنم که آیا میشه دوباره دوره دانش پذیری رو با عنوان دانشجو تو پیام نور گذروند ؟ یعنی کل واحد ها رو دوباره می تونم انتخاب کنم ؟
اگه جواب سوال بالا خیر است : هیچ راهی نیست بشه دوباره گذروند ؟
ولی اگه بله است : به چه صورتی نمره کل حساب میشه ؟ آیا مثل درس های افتاده , نمره درس افتاده با نمره درس پاس کرده جمع میشه ؟
ممنون از توجهتون ...
با سلام
دوست گرامی می تونید درس ها را دوباره اخذ کنید و نمره بالاتری بگیرید ولی چون اولین نمره ی قبول برای شما برای هر درست به عنوان نمره قبولی ان درس ثبت می شود، بنابراین کار بیهوده و عبثی هست چون تاثیری ندارد
تنها راه این هست که مجددا در دوره فراگیر شرکت کنید ولی در حالت کلی به نظره من زیاد سخت نگیرید در این زمینه و در ترم های بعد این کسری نمره را در درس ها بعدی جبران کنید
بازم هر طور صلاح می دونید
روزگار خوش
EA101
02-10-2013, 01:31 AM
مرسی ممنون از اینکه سریع جواب دادید ...پس نه دیگه ... مجبورم همینجوری ادامه بدم :164: به امید اینکه ترم های بعدی خوب بشم :)
EA101
02-10-2013, 01:54 AM
سلام ببخشید یک سوال دیگه درباره همین موضوع
آیا تو پیام نور امکان ترمیم معدل وجود دارد ؟ برای چه افرادی این امکان وجود داره ؟
مثلا اگر من دوره لیسانس رو تموم کنم , برای معدل کارشناسی (مثلا اگه بالای 14 باشم) می تونم بازم ترمیم معدل بگیرم ؟ یعنی بعضی از درس ها رو دوباره بگذرونم ؟ شنیدم تا 12 واحد تو دانشگاه آزاد میشه دوباره برداشت , پیام نور هم همینطوره ؟
و برای سوال آخر : نحوه حساب کردن نمره کل درسی که یک بار افتادی و دوباره برمیداری و خوب قبول میشی به چه صورتی است ؟ بازم به صورت جمع نمره و میانگین حساب میشه ؟
EA101
02-11-2013, 03:45 PM
این سوال دوم کسی جواب نمی ده ؟ :(
Borna66
02-11-2013, 10:46 PM
سلام ببخشید یک سوال دیگه درباره همین موضوع
آیا تو پیام نور امکان ترمیم معدل وجود دارد ؟ برای چه افرادی این امکان وجود داره ؟
مثلا اگر من دوره لیسانس رو تموم کنم , برای معدل کارشناسی (مثلا اگه بالای 14 باشم) می تونم بازم ترمیم معدل بگیرم ؟ یعنی بعضی از درس ها رو دوباره بگذرونم ؟ شنیدم تا 12 واحد تو دانشگاه آزاد میشه دوباره برداشت , پیام نور هم همینطوره ؟
و برای سوال آخر : نحوه حساب کردن نمره کل درسی که یک بار افتادی و دوباره برمیداری و خوب قبول میشی به چه صورتی است ؟ بازم به صورت جمع نمره و میانگین حساب میشه ؟
خیر قانونی که شما فرموید برای پیام نور وجود ندارد که بشه معدل را ترمیم کرد!!
اینم پاسخ سوال دومتون
طریقه محاسبه نمرات میان ترم و پایان ترم دانشگاه پیام نور (http://www.pnu-club.com/pnu.thread55594.html)
این سوال دوم کسی جواب نمی ده ؟ :(
بعد نیست یکم صبر کنید و قبلش جستجو کنید بعد سوال کنید !!
روزگار خوش
EA101
02-11-2013, 10:58 PM
ممنون از جوابتون :) ... من همیشه قبل از سوال جستجو می کنم و این لینکی شما برای جواب سوال من دادید , مربوط به کسانی است که تو دانشگاه هستند نه من , من منظورم دوره دانشپذیری بود و نمره درسی رو که افتادی , و بعد تو دوره دانشجویی پاس کردی رو گفتم ... که خودم از یک جا دیگه یعنی یک سایت دیگه پیدا کردم :
"دانشجویان مشروط قبول باید در ترم نخست دروس مردودی خود را اخذ کنند. بعد از قبولی در دروس دانشپذیری ، نمرات مردودی دانشپذیری کد ۳ میگیرند و از معدل کل دانشجو حذف می شوند."
همین , روزگار شما هم خوش