ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخشنامه جدید در رابطه با درس آشنایی با دفاع مقدس

sunyboy
01-23-2013, 10:40 PM
سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور یک بخشنامه جدید در رابطه با درس آشنایی با دفاع مقدس صادر کرد
در جدیدترین بخشنامه صادره در رابطه با درس آشنایی با دفاع مقدس علیرضا دل افکار اعلام کرد: این درس دیگر اختیاری الزامی نیست و از این ترم به بعد یعنی از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ صرفا فقط اختیاری می باشد.!
لازم به توضیح است که این درس برای رشته های دارای جدول دروس اختیاری جایگزین یکی از دروس اختیاری و برای رشته های فاقد دروس اختیاری در صورت انتخاب دانشجو مازاد بر سقف محاسبه خواهد شد.
این بخشنامه در ۲۴ دیماه ۹۱ به شماره 55779/3/د صادر شده است

Nayrika
01-24-2013, 03:41 AM
مرسی خبر خیلی خوبی بود
خدا رو شکر
:85::85::303::303:

تسه تسه
01-24-2013, 12:08 PM
:97:

yami yasi
01-25-2013, 07:33 PM
وای چه خوب خدا رو شکر .. دستتون درد نکنه خبرای خوش میدین ادم وسط امتحاناش روحیه میگیره:172:

Camry1
01-25-2013, 09:57 PM
وای خدا باورم نمیشه.بخدا بهترین خبری بود که تو عمرم شنیدم.فقط توروخدا این خبر صحت داره؟ حتما اجرایی میشه از همین ترم؟

elya tarlan
01-26-2013, 11:34 AM
واقعا مسخره است یه روز یک قانونی میذارند البته بدون فکر و برنامه ریزی و در نظر گرفتن جنبه های مختلف آن، بعد که به مشکل برخوردند تازه متوجه میشوند که فکرشان بکر نبوده و قانون رو لغو میکنند به همین سادگی ؟!یعنی متاسفانه همچنان سیستم آزمون و خطا در کشور ما حاکم است.
ولی جدا کتاب بدی نیست حداقل یه دور واسه خودتون بخونید من که توانستم جواب چندتا از سوال هایم که مدتها بود ذهنم مشغول کرده بود بگیرم
چرا ما از خواندن و مطالعه فراری هستیم؟ واقعا چرا؟؟

sudi_65
01-26-2013, 09:35 PM
فقط پول مفت میگیرن...پس تکلیف ما که این ترم پاس کردیم چی مشه؟http://www.pnu-club.com/images/smilies/97.gif

Borna66
01-26-2013, 11:17 PM
فقط پول مفت میگیرن...پس تکلیف ما که این ترم پاس کردیم چی مشه؟http://www.pnu-club.com/images/smilies/97.gif

جز یکی از دروس عمومی که باید پاس بشه محسوب میشه و نگران نباشید

روزگار خوش

Camry1
01-27-2013, 03:18 AM
مسئوولین عزیز سایت پاسخ بنده رو نفرمودین. منبع این خبر کجا بوده؟ من هرچی سایت پیام نور رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم.توروخدا منبع رو اعلام کنید که خیالمون راحت بشه.خدای نکرده جسارت نمیکنما فقط چون رو سایت دانشگاه نیست میگم.لطفا مارو از نگرانی در بیارید که مطمئن بشیم دیگه این درس اجباری نیست.مرسی

fr.chemi3t
01-27-2013, 12:01 PM
مسئوولین عزیز سایت پاسخ بنده رو نفرمودین. منبع این خبر کجا بوده؟ من هرچی سایت پیام نور رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم.توروخدا منبع رو اعلام کنید که خیالمون راحت بشه.خدای نکرده جسارت نمیکنما فقط چون رو سایت دانشگاه نیست میگم.لطفا مارو از نگرانی در بیارید که مطمئن بشیم دیگه این درس اجباری نیست.مرسی

دوست عزیز این منبع خبر پیام نور است.

(http://www.pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fpnunews.com%2Fpost-960.aspx)

mohsen_blid
01-28-2013, 09:04 PM
یه سوال من دفاع مقدس رو گذروندم
تو دروس اختیاریم هم همه دروس سه واحدی هست
ز بین عمومی هام یک درس تفسیر رو پاس نکردم
حالا این دفاع مقدسی که من پاس کردم میره جای اختیاری ها یا عمومی ها ؟
با توجه به اختیاری بودن مشکل اینجاست که مال من همش سه واحدی هست چطور میشه کلا ؟

asal20
01-29-2013, 11:46 AM
سلام،من این درس رو گذروندم ،از طرفی واحد های عمومیم هم تموم شدن و دیگه ندارم و دروس اختیاریم هم 3 واحدین، حالا چی میشه؟:164:

sana_2008
01-29-2013, 11:56 PM
سلام من مریض شدم درس دفاع مقدس امتحان ندادم راهش برای حذف داره

Borna66
01-30-2013, 12:58 AM
یه سوال من دفاع مقدس رو گذروندم
تو دروس اختیاریم هم همه دروس سه واحدی هست
ز بین عمومی هام یک درس تفسیر رو پاس نکردم
حالا این دفاع مقدسی که من پاس کردم میره جای اختیاری ها یا عمومی ها ؟
با توجه به اختیاری بودن مشکل اینجاست که مال من همش سه واحدی هست چطور میشه کلا ؟

سلام،من این درس رو گذروندم ،از طرفی واحد های عمومیم هم تموم شدن و دیگه ندارم و دروس اختیاریم هم 3 واحدین، حالا چی میشه؟:164:
با سلام
جز دروس اختیاری محسوب می شود تا اونجایی که اعلام کردند

سلام من مریض شدم درس دفاع مقدس امتحان ندادم راهش برای حذف داره

مشکلی نداره و دیگه لازم نیست پاس کنید... ولی درس ساده ای هست و میشه برای افزایش معدل کل استفاده کرد

روزگار خوش

samira.h
01-30-2013, 11:58 AM
برا ترم تابستون میشه پاسش کرد مشکلی نداره؟ کلا میگم ؟

Borna66
01-30-2013, 02:06 PM
برا ترم تابستون میشه پاسش کرد مشکلی نداره؟ کلا میگم ؟

با سلام
اگر در ترم تابستان ارایه شود بله مشکلی درپاس کردن ندارد....

روزگار خوش

mohsen_blid
01-30-2013, 02:33 PM
من از کارشناس رشته خودمون پرسیدم اونایی که این درس رو پاس کردن برای کامپیوتری ها چون همه درس ها 3 واحدی هست میشه با گراف که 4 واحدی هست برداشت تا مشکلات برطرف بشه و 15 واحد اختیاری رو بشه پاس کرد

fazelmanager
01-31-2013, 09:43 PM
من که دیگه درس عمومی ندارم چی؟
عجب

Borna66
02-01-2013, 01:14 AM
من که دیگه درس عمومی ندارم چی؟
عجب

اونایی که این درس رو پاس کردن چون همه درس ها 3 واحدی هست میشه با یک درس اختیاری شودن واحدی هست برداشت تا مشکلات برطرف بشه و ضمنا ربطی به درس عمومی ندارد که داشته باشید یا نه!!!!!!!!!!

روزگار خوش

michael12
02-01-2013, 07:08 AM
من از کارشناس رشته خودمون پرسیدم اونایی که این درس رو پاس کردن برای کامپیوتری ها چون همه درس ها 3 واحدی هست میشه با گراف که 4 واحدی هست برداشت تا مشکلات برطرف بشه و 15 واحد اختیاری رو بشه پاس کرد

من یه سوال داشتم.میگن برای فارغ التحصیلی باید دروسی رو پاس کرد که تو برنامه پیشنهادی همون سالی هست که وارد پیام نور شدیم.ولی از طرفی برای دروس عمومی مثلا در اینجا دفاع مقدس اینطوری نیست.چون دفاع مقدس تو سال 89-90 جز دروس عمومی معارف بوده.از طرفیم من حساب کردم البته با توجه به معدل فعلیم و با توجه به نمره ای که تو دفاع مقدس گرفتم فقط مقدار بسیار کمی به معدلم اضافه کرده.یعنی تاثیری بسیار اندک با وجود نمره بسیار خوبی که گرفتم.آخه این چه وضعشه مثلا برای سه رشته آی تی و سخت افزار و نرم افزار کسایی که این درسو پاس کردن هیچ ارزشی غیر از همون تاثیر بسیار کم تو معدل نداره.چون دروس اختیاری همه سه واحدین.و مجموع خواسته شده ضریب سه.و این درس هیچ کمکی تو کاهش دروس نمیکنه.ضمنا دوستی که فرمودن نظریه گراف چهار واحده.من تو هر سه رشته کامپیوتر چک کردم این درس سه واحدیه که.بیشتر توضیح بدن ممنون میشم.من بدبخت دقیقا این وضعیتو حدس زده بودم بازم این درس غیر ضروری رو گرفتم.شایدم حکمتی داشته.
ضمنا مسئولان پیام نور وقتی با اشتباهتون باعث میشید ما درسیو پاس کنیم که دیگه تاثیری واسمون نداره.چرا یکم فکرتون رو کار نمیندازید و مثلا بگید برای اونایی که تا الان و بر اثر اشتباه شما این درسو اجبارا پاس کردن سه واحد حساب بشه که بتونه یه درس اختیاریشون رو پوشش بده

sudi_65
02-01-2013, 01:07 PM
جز یکی از دروس عمومی که باید پاس بشه محسوب میشه و نگران نباشید روزگار خوش من تمام دروس عمومی را پاس کرده بودن و ترم آخرم بود که گفتن باید پاس بشه...درواقع واحد الکی و اضافه پاس کردم

jamshedi84
02-01-2013, 05:20 PM
من که پاس کردم ترم قبل درکل برای کسانی که هنوز پاس نکردن خبر خوبیه :104:

michael12
02-02-2013, 04:22 AM
لطقا به منم بگید چطور امکان داره دفاع مقدس با گراف-یا همون نظریه گراف- بشه شش واحد؟آخه تو رشته کامپیوتر دفاع مقدس دو واحده و نظریه گراف سه واحده.که جمعا میشه پنج واحد.لطفا نکته ای وجود داره به منم بگید.برای انتخاب واحد این ترم حتما باید اینو بدونم.

Borna66
02-02-2013, 12:39 PM
من تمام دروس عمومی را پاس کرده بودن و ترم آخرم بود که گفتن باید پاس بشه...درواقع واحد الکی و اضافه پاس کردم

من که پاس کردم ترم قبل درکل برای کسانی که هنوز پاس نکردن خبر خوبیه :104:

منم عین شما بودم دوست گرامی و همین طوری پاس شد این درس

لطقا به منم بگید چطور امکان داره دفاع مقدس با گراف-یا همون نظریه گراف- بشه شش واحد؟آخه تو رشته کامپیوتر دفاع مقدس دو واحده و نظریه گراف سه واحده.که جمعا میشه پنج واحد.لطفا نکته ای وجود داره به منم بگید.برای انتخاب واحد این ترم حتما باید اینو بدونم.

(http://www.pnu-club.com/pnu.thread76500.html)

در این زمینه باید با مسئول رشته تان در مرکز امورشی دانشگاههتون بصورت حضوری صحبت کنید چون منم همین کار را کردم

روزگار خوش

michael12
02-03-2013, 04:28 AM
منم عین شما بودم دوست گرامی و همین طوری پاس شد این درس
در این زمینه باید با مسئول رشته تان در مرکز امورشی دانشگاههتون بصورت حضوری صحبت کنید چون منم همین کار را کردم
روزگار خوش

من به کارشناس رشتمون میگم. میگه راهی نداره و امکان نداره بشه از پاس شدن دفاع مقدس استفاده ای کرد.لطفا هر روشی صلاح میدونید دقیقا بهم بگید استدلال کارشناس رشتتون یا خودتون چی بود برای استفاده از درس دفاع مقدس که قبلا پاس شده..و نحوه تاثیرگذاریشم لطفا بگید.برای من میتونه مهم و حیاتی باشه این مساله.متاسفانه وقت زیادی هم ندارم.

Borna66
02-03-2013, 03:15 PM
من به کارشناس رشتمون میگم. میگه راهی نداره و امکان نداره بشه از پاس شدن دفاع مقدس استفاده ای کرد.لطفا هر روشی صلاح میدونید دقیقا بهم بگید استدلال کارشناس رشتتون یا خودتون چی بود برای استفاده از درس دفاع مقدس که قبلا پاس شده..و نحوه تاثیرگذاریشم لطفا بگید.برای من میتونه مهم و حیاتی باشه این مساله.متاسفانه وقت زیادی هم ندارم.

با سلام

دوست گرامی من خودم این درس را فقط برای افزایش معدل پاس کردم چون اجباری بود هم پسا کردن نه برای معادل سازی و طبیعتا چون دروس اختیاری ما سه واحدی هست نمیشه معال سازی کرد مگر اینکه این درس اختیاری یا با یک درس ازمایشگاهی اختیاری اخذ کرد که معال یک درس سه واحدی اختیاری شود و الیته این پیشنهاد من بوده
روزگار خوش