توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیباترین دختر عرب از رونالدو خواستگاری کرد و اعلام کرد حاضر است همسر دوم وی شود! +عکس
O M I D
01-09-2013, 07:16 PM
زیباترین دختر عرب از رونالدو خواستگاری کرد و اعلام کرد حاضر است همسر دوم وی شود! +عکس کریستیانو رونالدو اگر خودش هم دنبال حاشیه و ارتباط با زنان مختلف نباشد, زنها به دنبال او هستند! بله مثلا همین چند روز پیش دختر شایسته کشور بحرین مصاحبه ای را انجام داد که باعث تعجب خیلی از افراد شد... کریستیانو رونالدو اگر خودش هم دنبال حاشیه و ارتباط با زنان مختلف نباشد, زنها به دنبال او هستند! بله مثلا همین چند روز پیش دختر شایسته کشور بحرین مصاحبه ای را انجام داد که باعث تعجب خیلی از افراد شد. شیلا سبت اعلام کرد که مایل است رونالدو را از نزدیک ببیند و با او ازدواج کند. او همچنین اعلام کرد که حتی اگر همسر دوم رونالدو نیز باشد مشکلی نداشته و با زندگی با یک زن دیگری مشکلی ندارد! البته شیلا یک شرط برای ازدواج با رونالدو گذاشته است و اعلام کرده که تنها درخواستش از رونالدو این است که اعلام کند مسلمان شده است! سیمرغ
این چه وضعشه آخه؟
چرا احساسات همه گل کرده؟
ای بابا!
چرا کسی عاشق من نمیشه؟:47:
شاید معروف نباشم ولی قیافم بد نیست!نگید نگفتیا؟؟؟:238:
mohamad.,.
01-11-2013, 12:04 AM
عاشق ؟؟؟؟؟؟؟؟:55:
وااااااااااا اين رونالدو كيه كه ازش خواستگاري ميكنن مگه :39:
saeidking
01-11-2013, 05:39 PM
این چه وضعشه آخه؟
چرا احساسات همه گل کرده؟
ای بابا!
چرا کسی عاشق من نمیشه؟:47:
شاید معروف نباشم ولی قیافم بد نیست!نگید نگفتیا؟؟؟:238:
ناراحت نباش,این طور عاشق شدن ها زود فارغ شدن هم داره.حالا اون یه چیز گفته,شما به دل نگیرین
ناراحت نباش,این طور عاشق شدن ها زود فارغ شدن هم داره.حالا اون یه چیز گفته,شما به دل نگیرین
مرسی از دل گرمیتون!:164:
یکی مثل خودت
01-11-2013, 07:25 PM
ارزش به دل آدماست نه چهره و زیبایی ظاهریشون
رونالدوهم بیشتر معروفیتشه که دیگران رو جذب کرده و گرنه مرد خوش قیافه تر از اونم هست اما فکر کنم با ادمایی مثل رونالدو نمیشه زندگی کرد
اینجور مردها اهل زندگی کردن نیستن
قسمت یکدیگر بودن مردان وزنان مومن به گفته قران در این دنیا تحقق پذیره؟ (http://www.pnu-club.com/pnu.thread76282.html)