PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رابطه ی فشار خون بالای مادر هنگام بارداری و ضریب هوشی فرزند



alamatesoall
12-21-2012, 07:55 PM
پژوهشگران آکادمی آمریکایی عصب شناسی به تازگی دریافتند که فشار خون بالای مادر در دوران بارداری می تواند بر مهارت های شناختی فرزند در دراز مدت و تا بزرگسالی تاثیر بگذارد.
یافته های این مطالعه اخیرا در نگارش آنلاین "نورولوژی،" مجله علمی پزشکی انجمن آمریکایی عصب شناسی، انتشار یافت.

کاتری رایکونن، نویسنده مقاله و یک استاد دانشگاه هلسینکی در فنلاند، اظهار داشت: "فشار خون بالا و دیگر شرایط مرتبط با آن مانند پیش-تشنج آبستنی حدود 10 درصد از بارداری ها را دچار مشکل نموده و می تواند بر محیط جنین در رحم اثر بگذارد."

"مطالعه ما چنین القا می کند که حتی کاهش توانایی های تفکر در سالمندی می تواند ریشه در دوران بارداری – هنگامی که رشد بیشتر ساختارها و عملکردهای مغز رخ می دهد – داشته باشد."

پژوهشگران در این مطالعه سابقه های پزشکی مادران 398 مردی را که بین سال های 1934 تا 1944 به دنیا آمده بودند را بررسی نمودند. این دانشمندان در کنار شناسایی فشار خون مادر توان های فکری این مردان در سن 20 سالگی و سپس در حدود سن 69 سالگی مورد آزمون قرار دادند. آنها همچنین داده هایی درباره مهارت های زبانی و ریاضی و نیز روابط بینایی و فضایی شرکت کنندگان را گردآوری نمودند.

تیم پژوهشگران کشف کرد مردانی که مادرانشان فشار خون داشتند در آزمون ها نزدیک 36/4 امتیاز کمتر از مردانی به دست آوردند که مادرانشان فشار خون نداشتند. این مردان هم در 20 سالگی و هم در 69 سالگی امتیازهای کمتری از همپایان خود کسب نمودند. همچنین آنها متمایل به آن بودند که امتیازهایشان در طول زمان سریعتر از آنها که مادرانشان فشار خون نداشتند سیر کاهشی داشته باشد.

در مقاله ای که این پژوهشگران برای روزنامه دیلی میل [چاپ لندن] نوشتند توجه دادند که "اختلال های فشار خون مادری در هنگام بارداری پیش بینی کننده توان شناختی کمتر و کاهش بزرگتر شناختی تا دوران سالمندی است. پیش آمادگی برای توان شناختی پایین تر و کاهش آن تا دوران سالمندی ممکن است ریشه های پیش-زادی داشته باشد.


پژوهشکده علوم شناختی