PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگان علم روانشناسی را اینگونه تعریف می کنند



Borna66
06-04-2009, 06:07 PM
*«روانشناسی، دانش زندگی روانی با همه ی پدیده های آن و شرایط این پدیده هاست... منظور چیزهایی است که ما آنها را احساسات، خواست ها، شناخت ها، استدلال ها، تصمیم ها و جز اینها می نامیم.»

«ویلهلم ونت»



*«هر نوع هشیاری هر جا که باشد اعم از بهنجار یا نابهنجار و اعم از انسانی یا حیوانی، موضوعی است که روانشناس می کوشد آن را توصیف و تبیین کند، و هیچگونه تعریف دیگری از این علم را که چیزی کمتر یا بیشتر از این باشد نمی توان پذیرفت.»


«جیمز آنگل»



*«از نظر رفتارگرا، روانشناسی آن رشته از علوم طبیعی است که موضوع مورد مطالعه ما ، رفتار آدمی است. یعنی کردارها و گفتارهای او. اعم از اینکه آموخته یا ناآموخته باشند.»


«جان.ب.واتسن»



*«به عنوان یک تعریف مقدماتی از روانشناسی می توان گفت که موضوع آن بررسی رفتار موجودات زنده در پیوند آنها با جهان خارج است.»


«کرت کانکا»



*«روانشناسی در معنای گسترده آن سعی دارد آن دسته از قوانین عمومی را کشف کند که رفتار موجودات زنده را تبیین می کنند. کوشش آن بر این است که چند نوع فعالیت را که حیوان ها یا آدمیان قادرند انجام دهند، شناسایی، توصیف و طبقه بندی کند.»


«آرنور گیتس»



*«امروزه روانشناسی را معمولا به عنوان«علم رفتار» تعریف می کنند. اما نکته قابل توجه این است که کلمه رفتار چنان معنای گسترده ای یافته که اینک، اغلب شامل چیزهایی هم شده است که سابقاً جزء هشیاری محسوب می شدند... فرایندهای شخصی و خصوصی از قبیل تفکر، در حال حاضر رفتار درونی تلقی می شوند.»


«نرمان ل. مان»

«برگرفته از کتاب -مروری بر روان آدمی از دیدگاه اسلام- اثر احمد حبیبیان»