ttrasn
12-05-2012, 10:03 AM
http://up.pnu-club.com/images/nl334bnwd5d56a02nseh.jpeg (http://up.pnu-club.com/)
مواد لازم:
کره نرم- سه چهارم پيمانه
شکر- نصف پيمانه
نمک- يک چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ- يک عدد
وانيل- کمي
آرد- ۲پيمانه
پوست رنده شده پرتقال- يک قاشق مرباخوري
تکه هاي ريز شکلات نيمه شيرين- نصف پيمانه
مخلوط ميوه هاي خشک ريز خرد شده- يک سوم پيمانه
چيپس سيب زميني خرد شده- يک پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۵درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
در ظرف کره را به مدت ۳۰ثانيه با سرعت متوسط تا بالا هم بزنيد. شکر و نمک را اضافه کنيد. سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله پوست پرتقال، تکه هاي شکلات و ميوه هاي خرد شده و آرد را نيز به مواد اضافه کنيد.
خمير به دست آمده را گرد کنيد سپس در چيپس بغلتانيد و در سيني فر با فاصله قرار دهيد.
خمير را با پشت ليوان کمي صاف کنيد و بگذاريد به مدت ۱۶دقيقه بپزد.
کلوچه هاي آماده شده را روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا خنک شود.
مواد لازم:
کره نرم- سه چهارم پيمانه
شکر- نصف پيمانه
نمک- يک چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ- يک عدد
وانيل- کمي
آرد- ۲پيمانه
پوست رنده شده پرتقال- يک قاشق مرباخوري
تکه هاي ريز شکلات نيمه شيرين- نصف پيمانه
مخلوط ميوه هاي خشک ريز خرد شده- يک سوم پيمانه
چيپس سيب زميني خرد شده- يک پيمانه
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۵درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
در ظرف کره را به مدت ۳۰ثانيه با سرعت متوسط تا بالا هم بزنيد. شکر و نمک را اضافه کنيد. سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله پوست پرتقال، تکه هاي شکلات و ميوه هاي خرد شده و آرد را نيز به مواد اضافه کنيد.
خمير به دست آمده را گرد کنيد سپس در چيپس بغلتانيد و در سيني فر با فاصله قرار دهيد.
خمير را با پشت ليوان کمي صاف کنيد و بگذاريد به مدت ۱۶دقيقه بپزد.
کلوچه هاي آماده شده را روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا خنک شود.