PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هر سه آزمون دوره هاي فراگير در آذرماه برگزار مي شود

sunyboy
11-20-2012, 03:20 PM
دكتر حسامي قائم مقام دانشگاه پيام نور افزود: براي نخستين بار تمام دوره هاي فراگير به صورت همزمان و در يك ‌آزمون سراسري كه توسط سازمان سنجش در 24 آذرماه سال جاري برگزار خواهد شد.

وي افزود: اين دوره آزمون فراگير شامل دوره كارداني كارشناسي ناپيوسته، كارشناسي ارشد است و داوطلبان در تاريخ 21 آذرماه مي توانند از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش نسبت به دريافت كارت آزمون خود اقدام نمايند.

وي با بيان اينكه با توجه به بومي گزيني در اين دانشگاه داوطلبان مي توانند در حوزه هاي امتحاني خود شركت كنند خاطرنشان كرد: اين آزمون سراسري است و تمام ظرفيت ها در هر سه مقطع اين آزمون نسبت به سال هاي گذشته افزايش داشته است.

وي افزود: يكي از ويژگي هاي اين آزمون شركت فارغ التحصيلان پيش دانشگاهي است كه تا قبل از اين براي اين گروه ميسر نبوده است.

وي تاكيد كرد: پذيرفته شدگان در اين دوره آزمون فراگير مي توانند براي بهمن سال جاري و مهر ماه سال 92 به عنوان دانشجو در اين دانشگاه مشغول تحصيل شوند./ع2

moradi77
12-14-2012, 09:15 AM
سلام و خسته نباشید
خواهشا کمکم کنید بدجوری گیر کردم!
من در تاریخ خرداد 91 از دانشگاه اخراج شدم والان تازه به این نتیجه رسیدم که برم خدمت و در حین خدمت برم فراگیر پیام نور شرکت کنم آیا امکانش هست اگه هست چه شرایطی داره؟

saeidking
12-14-2012, 04:39 PM
سلام و خسته نباشید
خواهشا کمکم کنید بدجوری گیر کردم!
من در تاریخ خرداد 91 از دانشگاه اخراج شدم والان تازه به این نتیجه رسیدم که برم خدمت و در حین خدمت برم فراگیر پیام نور شرکت کنم آیا امکانش هست اگه هست چه شرایطی داره؟

سلام,سلامت باشین

فکر میکنم باید سربازی تون تموم بشه و بعد کنکور بدین,اگر انصرافی بود,قضیه فرق میکردم

در ضمن شما میتونین درخواست بازگشت به تحصیل رو به دانشگاهی که اخراج تون کرده بدین و در کمسیون مطرح و اگه نظرشون مثبت بود,اجازه انتخاب واحد میدن

اگر دلیل اخراج تون تموم شدن سنوات باشه,کاریش نمیشه کرد و باید سربازی رو تموم کنید