PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاداش 40 ميليون دلاري برای ازدواج با این دختر +عکس



Borna66
09-30-2012, 10:22 AM
به نقل از تلگراف نیوز: يک مرد ميلياردر هنگ کنگي براي اينکه دختر هم جنسگراي خود را سر به راه کند گفته است به مردي که با او ازدواج کند 40 ميليون دلار پول نقد پاداش ميدهد.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://www.pardad.ir/_%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8_69.aspx)
اين پول به کسي تعلق ميگيرد که بتواند قلب اين دختر را تسخير کرده و او را به ازدواج راضي کند. اين خبر در حالي منتشر شد که گفته ميشود دختر اين مرد که يک معمار برجسته در سطح اروپا ميباشد اخيرا با يک خانم که دوست دختر او بوده است در پاريس ازدواج کرده است و حالا پدرش که اين ازدواج را قبول ندارد تصميم گرفته است به اين طريق او را سر به راه کند.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://www.pardad.ir/_%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8_69.aspx)
"جيجي چائو" 33 ساله دختر اين مرد ثروتمند ميگويد نظري در رابطه با اين کار پدرم ندارم اما به نظرم سرگرمي جالبي باشد. اين مرد چيني اعلام کرده است قصد او از اين کار پيدا کردن يک فرد با استعداد است که سرمايه کافي براي شروع کار و زندگي ندارد و اصلا اهميتي نميدهد که داماد آينده اش پولدار باشد يا فقير تنها چيزي که اهميت دارد اخلاق و رفتار اوست و اينکه بتواند دختر اين مرد را عاشق خود کند.
اين خانم فارغ التحصيل رشته معماري از دانشگاه منچستر در سال 1999 است و اکنون در همين زمينه در انگلستان مشغول به کار است.

elnaaaz
09-30-2012, 10:27 AM
باید پسرای ایران رو بفرستن اونجا ، سه سوت دختره رو راضی میکنن .
مخ زدن استعداد پسرای ایرانه :45: