توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک آرزو
غریب آشنا
09-26-2012, 08:33 PM
همگی به صف ایستاده بودند تا از آنها پرسیده شود ؛ نوبت به او رسید : "دوست داری روی زمین چه کاره باشی؟" گفت: می خواهم به دیگران یاد بدهم، پس پذیرفته شد! چشمانش رابست، دید به شکل درختی در یک جنگل بزرگ درآمده است. باخودگفت : حتما اشتباهی رخ داده است! من که این را نخواسته بودم؟!....
سالها گذشت تا اینکه روزی داغ تبر را روی کمر خود احساس کرد ، با خود گفت : این چنین عمر من به پایان رسید و من بهره ی خود را از زندگی نگرفتم! با فریادی غم بار سقوط کرد و با صدایی غریب که از روی تنش بلند میشد به هوش آمد!
حالا تخته سیاهی بر دیوار کلاس شده بود!
Yorgun
09-26-2012, 09:46 PM
آره والا
مثل اینکه زندگی ما هم چیزی نشد که میخواستیم
یکی دکتر شد یکی مهندس ما هم درس عبرت برای دیگران
غریب آشنا
09-27-2012, 12:29 AM
آره والا
مثل اینکه زندگی ما هم چیزی نشد که میخواستیم
یکی دکتر شد یکی مهندس ما هم درس عبرت برای دیگران
(شوخی)درس عبرت برای دیگران شدن هم خوبه:59:
حداقل ما مفیدتر واقع شدیم...:39:
جدا از شوخی چرا؟
Yorgun
09-27-2012, 12:38 AM
(شوخی)درس عبرت برای دیگران شدن هم خوبه:59:
حداقل ما مفیدتر واقع شدیم...:39:
جدا از شوخی چرا؟
نمیدونم والا
حتمن قسمت این بوده دیگه
غریب آشنا
09-27-2012, 01:03 AM
نه...منظورم این بود چرا فکر میکنید الان فقط درس عبرت برای دیگران هستید؟:39:
شما چی خوندید؟
اگر دوست داشتید پاسخ بدین.
Yorgun
09-27-2012, 01:18 AM
نه...منظورم این بود چرا فکر میکنید الان فقط درس عبرت برای دیگران هستید؟:39:
شما چی خوندید؟
اگر دوست داشتید پاسخ بدین.
راستش منظورتونو فهمیدم یه جوری خواستم از جواب دادن فرار کنم
من یه سال پشت کنکور موندم و از امسال میرم رشته مدیریت بازرگانی پبام نور شهر خودمون حالا فعلن بمونه کدوم شهر همون رشته ای که پارسال قبول شدم و نرفتم
من که درسم خوب بود دوست داشتم سراسری بخونم ولی خب مشکلاتی که بعد دوم دبیرستان برام ایجاد شد نتونستم جوری که میخواستم درس بخونم
غریب آشنا
09-27-2012, 01:48 AM
خوب اگر دوست نداشتید جواب بدید من ناراحت نمیشدم ...:36:
اگر دوست دارید جوابتون رو ویرایش کنید بگید شخصیه اگر میشه جواب ندم...منم میگم ممنون از صداقتتون:39:
من ادبیات فارسی میخونم از کودکی عاشق استادی توی این رشته بودم شاید برای بعضی ها این رشته به چشمشون کم بیاد اما مهم نیست من بهش علاقه دارم...
منم مشکلات داشتم فکر کنید مادرم سکته مغزی کرده بود من رفتم کنکور دادم تازه اصلا هم نخونده بودم میخواستم سال دیگه شرکت کنم ..برای انتخاب اگر اشتباه نکنم 12 انتخاب کردم الویت های اول ادبیات اولویت های آخر رشته ی حقوق برای خالی نبودن عریضه چون علاقه ای نداشتم:39:...دومین جایی که زده بودم ادبیات پیام نور قبول شدم...
تو کار خدا شک نکنید حتما حکمتی بوده...انشاالله موفق باشید...
Yorgun
09-27-2012, 01:58 AM
خوب اگر دوست نداشتید جواب بدید من ناراحت نمیشدم ...:36:
اگر دوست دارید جوابتون رو ویرایش کنید بگید شخصیه اگر میشه جواب ندم...منم میگم ممنون از صداقتتون:39:
من ادبیات فارسی میخونم از کودکی عاشق استادی توی این رشته بودم شاید برای بعضی ها این رشته به چشمشون کم بیاد اما مهم نیست من بهش علاقه دارم...
منم مشکلات داشتم فکر کنید مادرم سکته مغزی کرده بود من رفتم کنکور دادم تازه اصلا هم نخونده بودم میخواستم سال دیگه شرکت کنم ..برای انتخاب اگر اشتباه نکنم 12 انتخاب کردم الویت های اول ادبیات اولویت های آخر رشته ی حقوق برای خالی نبودن عریضه چون علاقه ای نداشتم:39:...دومین جایی که زده بودم ادبیات پیام نور قبول شدم...
تو کار خدا شک نکنید حتما حکمتی بوده...انشاالله موفق باشید...
درکتون می کنم علاقه خیلی مهمه یعنی اگه هدفت مثل اکثر ماها شغل نباشه تنها ترین معیار برا انتخاب رشته همون علاقه ست
آره خیلی ناراحت نیستم شاید صلاح این بوده از اون جایی که اگه سراسری می خوندم باید از شهر خودمون می رفتم خیلی دردسر داشتم حالا جالبه به جز یه روز که از صبح تا شب کلاس دارم همش تو خونم
منم عاشق این بودم بازرگان باشم اگه سراسری هم میخوندم صددرصد علاقم این رشته بود
غریب آشنا
09-27-2012, 02:06 AM
درکتون می کنم علاقه خیلی مهمه یعنی اگه هدفت مثل اکثر ماها شغل نباشه تنها ترین معیار برا انتخاب رشته همون علاقه ست
آره خیلی ناراحت نیستم شاید صلاح این بوده از اون جایی که اگه سراسری می خوندم باید از شهر خودمون می رفتم خیلی دردسر داشتم حالا جالبه به جز یه روز که از صبح تا شب کلاس دارم همش تو خونم
منم عاشق این بودم بازرگان باشم اگه سراسری هم میخوندم صددرصد علاقم این رشته بود
همین که رشته ی مورد علاقه خودتون قبول شدید خدارو شکر...موفق باشید...یا علی
Yorgun
09-27-2012, 02:08 AM
همین که رشته ی مورد علاقه خودتون قبول شدید خدارو شکر...موفق باشید...یا علی
ممنون
شما هم موفق باشین