PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دخترایی که امسال دانشجو شدید ...

fr.chemi3t
09-23-2012, 01:52 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

دخترایی که امسال دانشجو شدید ...
هیچ فکر کردید که ....
.
.
.
.
.
چی بپوشید !؟؟

farzin hp
09-23-2012, 01:56 PM
به نظرت دانشگاه های ما با این تیپ میزاشت وارد دانشگاه بشیم چیی میشدش؟؟؟؟

مهدوی صفت
09-23-2012, 07:35 PM
بله خیلی هم فکر کردم یک دست مانتو شلوار خیلی شیک و باکلاس + روسری خیلی شیک و گرون با رنگ تیره و عرض بزرگ که به صورت کاملا با حجاب سر میکنم + جوراب و کفش اسپرت تیره رنگ که رنگ و جنسش با مانتو و شلوارم سته + ساق دست رنگ مانتو ام که اگر احیانا خواستم روی تخته چیزی بنویسم و آستینمو بالا بزنم دستهام پیدا نشه + چادر مشکی ساده یا چادر مشکی بحرینی چون چادر بحرینی از بین همه ی چادر های آستین دار باحجاب تر و پوشیده تره و دیگه لازم نیست مثل چادر عادی برای استفاده از دستها چادر رو عقب بزنم و حجم اندامم پیدا بشه!
تبارک الله به خودم و همه ی بانوان محجبه بافرهنگ و عاقل ایران اسلامی و سراسر بلاد اسلامی:104::74::226:به همتون افتخار میکنم و یقین دارم از دامان پاک و قلب های سلیم همین بانوان باایمانه که فرزندانی پاک سیرت چون شهدای گرانقدر صدر اسلام پرورده میشه برای سلامتیتون صلوات:103:

مهدوی صفت
09-23-2012, 07:41 PM
راستی یادم رفت بگم خوشبختانه و سعادتمندانه دانشگاه ما تفکیک شده و سر کلاس در صورت نبودن استاد مرد چادر رو کنار میگذارم! حجاب فقط برای مصونیت از انظار نامحرمان است! در حضور محارم خیلی هم خوبه که زیبایی ها و شیک پوشی های یک بانوی محجبه مشخص بشه!

fr.chemi3t
09-23-2012, 08:18 PM
له خیلی هم فکر کردم یک دست مانتو شلوار خیلی شیک و باکلاس + روسری خیلی شیک و گرون با رنگ تیره و عرض بزرگ که به صورت کاملا با حجاب سر میکنم + جوراب و کفش اسپرت تیره رنگ که رنگ و جنسش با مانتو و شلوارم سته + ساق دست رنگ مانتو ام که اگر احیانا خواستم روی تخته چیزی بنویسم و آستینمو بالا بزنم دستهام پیدا نشه + چادر مشکی ساده یا چادر مشکی بحرینی چون چادر بحرینی از بین همه ی چادر های آستین دار باحجاب تر و پوشیده تره و دیگه لازم نیست مثل چادر عادی برای استفاده از دستها چادر رو عقب بزنم و حجم اندامم پیدا بشه!
تبارک الله به خودم و همه ی بانوان محجبه بافرهنگ و عاقل ایران اسلامی و سراسر بلاد اسلامی:104::74::226:به همتون افتخار میکنم و یقین دارم از دامان پاک و قلب های سلیم همین بانوان باایمانه که فرزندانی پاک سیرت چون شهدای گرانقدر صدر اسلام پرورده میشه برای سلامتیتون صلوات:103:
آفرین به این سلیقه ,چادر جلیباب هم حجاب کاملی داره :109: