ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرگهای کثیف!

tania
08-24-2012, 12:55 PM
http://up.pnu-club.com/images/15sexlb47pvbftz2qpel.jpg

غلامرضا تديني راد- چشم هايم را باز کردم و از خواب بيدار شدم. سرگيجه عجيبي داشتم و بدنم مي لرزيد. به سختي روي پاهايم ايستادم و چند قدم جلو رفتم. در آن ظلمت وحشت زا خودم را داخل خانه اي تاريک زنداني ديدم. در حالي که گريه ام گرفته بود گوشه اي روي زمين نشستم وچند ساعت منتظر ماندم تا شايد کسي به کمکم بيايد. زن جوان با چشماني اشک بار در دايره اجتماعي کلانتري ۳۶ مشهد افزود: من پس از آن که احساس کردم حالم بهتر شده است دست به کار شدم تا خودم را از آن خانه شيطاني نجات بدهم. برق خانه قطع بود و نمي دانستم چه کار کنم. بالاخره پنجره کوچکي در آشپزخانه پيدا کردم. من از راه اين پنجره به هر بدبختي که بود خودم را نجات دادم و مات و مبهوت به داخل کوچه آمدم. از روي تابلوها اسم و نشاني محل را برداشتم و از يک تلفن کارتي به خانه مان زنگ زدم. ساعت حدود ۹ شب بود که به خانواده ام گفتم چه بلايي به سرم آمده است و آن ها در کمتر از نيم ساعت خودشان را به محل رساندند.زن جوان در حالي که دستانش را روي قفسه سينه اش گذاشته بود و احساس نفس تنگي داشت اشک هايش را پاک کرد و درباره مشکلي که برايش به وجود آمده گفت: ساعت نزديک ۳ بعدازظهر بود که از خانه بيرون آمدم تا به منزل خواهرم بروم. شوهرم هميشه تذکر مي داد در اوقاتي که تردد در خيابان هاي خلوت کمتر است از تاکسي استفاده کنم و بيشتر مراقب باشم اما من اين موضوع را زياد جدي نمي گرفتم و هميشه با خودم مي گفتم در محله ما مشکلي وجود ندارد. افسوس اين کم توجهي کار دستم داد و در آن روز لعنتي وقتي از خياباني خلوت عبور مي کردم ۳ مرد ناشناس که از کنارم رد مي شدند ناگهان تکه پارچه اي را که نمي دانم به چه موادي آغشته بود جلوي دهانم گرفتند و بيهوش شدم. آن ها مرا به داخل خانه اي انتقال دادند و... .
وقتي به هوش آمدم فهميدم چه اتفاقي افتاده است و براي همين هم از خانواده ام کمک خواستم و به اين جا آمده ام تا از اين افراد حيوان صفت شکايت کنم.سرهنگ «احد کريمي» فرمانده پليس مشهد درباره اين پرونده به خراسان گفت: با اعلام شکايت اين زن جوان و خانواده اش گروه آگاهي کلانتري ۳۶ مشهد اقدامات وسيع اطلاعاتي خود را آغاز کردند. وي افزود: پليس در اين عمليات ضربتي با توجه به سرنخ هاي موجود دو متهم ۲۵ و ۲۸ ساله را شناسايي و دستگير کرد. اين افراد براي طي مراحل تخصصي پرونده به دستور مراجع قضايي در اختيار کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي قرار گرفته اند تا پس از تکميل اطلاعات تحقيقاتي پرونده به سزاي اعمال ننگين خود برسند.

همشهری آنلاین