ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دريافت مهريه 14 سکه اي و نفقه، دليل جدايي زن 34 ساله از شوهرش

fatemeh2011
08-13-2012, 05:34 PM
حوادث : زني در دادگاه خانواده گفت: حدود 7 سال از زندگي مشترکمان مي گذرد و من در اين مدت از حقوقم به جاي نفقه استفاده مي کردم.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را به قاضي ارائه کرد و گفت: نفقه حق من است ولي شوهرم 7 سال از پرداخت حقم چشم پوشي کرده است. مي خواهم با گرفتن نفقه و مهريه ام از حق چند ساله خود دفاع کنم.

وي با اشاره به اينکه يک فرزند داريم، افزود: وظيفه شوهرم است که ماهيانه هزينه ي را به عنوان نفقه براي من و فرزندم بپردازند اما در اين سال ها هيچگاه هيچ هزينه اي را پرداخت نکرده است.

اين زن که 34 سال سن داشت، گفت: شوهرم در اين سال ها بسيار راحت و بي خيال بوده و اکنون بايد متوجه شود که داشتن زن و فرزند هزينه دارد. بارها از او خواستم که هزينه هاي مربوط به فرزندمان را متقبل شود اما هيچگاه زير بار مسئوليت نرفت.

اين زن جوان بيان کرد: مي خواهم از شوهرم جدا شوم تا او متوجه شود که زندگي خرج دارد زيرا تا زماني با يکديگر زير يک سقف زندگي مي کرديم متوجه اين موضوع نبود و اکنون بايد با پرداختن مهريه 14 سکه اي و نفقه ام بفهمد که زندگي چيست و چه خرج هايي دارد.

وي در پايان افزود: در اين سالها از اينکه هيچ هزينه اي از سوي شوهرم دريافت نمي کردم خسته شده بودم. او وضع مالي خوبي دارد اما از خرج کردن براي من و فرزندمان امتناع مي کند. به همين دليل خواهان جدايي از او هستم و مي خواهم به تنهايي فرزندم را بزرگ کنم.

به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه بعد از شنيدن اظهارات زن جوان از او خواست تنها نفقه ندادن شوهر خود را دليل جدايي نکند و به زندگي ادامه دهد. هم چنين به دليل عدم حضور مرد در دادگاه حکمي مبني بر طلاق صادر نشد.