ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی زیبا رایگان فارسی واستراتژیک عصر پادشاهان

geuomtel
08-11-2012, 03:28 PM
درود به تمامی دوستان گلم
داشتم توی وب میگشتم چشمم به یه بازی به اسمه عصر پادشاهان افتاد تصمیم گرفتم ثبت نام کنم بعد از ثبت نام و تاییدیه ایمیل وارد بازی شدم اولش یه نفر اومد به اسم مشاور اعظم گفت ای پادشاه جوان من شما را تا حدودی راهنمایی میکنم تا شما با انجام بازی آشنا شوید بعد مارو راهنمایی کرد و اولش گفت مزرعه را ارتقا بده بعد گفت معدن را و بعد یه سری کارهای دیگه ازم خواست و با انجام هر ماموریت پاداشی بهم میداد خلاصه سرتونو درد نیارم الان 50 روزه که این بازی را انجام میدم و هر روز بیشتر معتادش میشم الان توی بازی حدود 50000 سرباز دارم که به هرجا که دلم بخواهد حمله میکنم توی بازی دوستای بسیار خوبی هم پیدا کردم هم دخترا تو این بازی هستن هم پسرا فقط دخترا تو بازی ملایم ترند معمولا کمتر حمله میکنند بعضی وقتا به کسانی حمله میکنم میان التماس میگن تروخدا حمله نکن بعضیا میان رجز خونی در کل بخوای حساب کنی خیلی حال میده و برای آدم علاف و خوره بازی استراتژیک سرگرمی خوبیه
حالا یه مژده بدم سرور 6 این بازی امروز شروع به کار کرده که از لینک زیر میتونید ثبت نام کنید و تا 72 ساعت تحت حمایت هستید
ثبت نام عصر پادشاهان (http://s6.kingsera.ir/signup.php?rid=2368)

فقط عجله کنید تا از بقیه عقب نمونید و یکی از قدرتهای بزرگ بازی شوید
بنده هم با نام geuomtel در بازی هستم
به امید دیدار در بازی
موفق و پیروز باشید

geuomtel
08-13-2012, 02:30 PM
بدو بدو تا دیر نشده اگر اومدی ضرر کردی یا خوشت نیومد بیا همینجا به من ناسزا بگو

geuomtel
08-15-2012, 12:49 AM
درود بر تمامی دوستانی که به بازی اومدن
لازم میدونم اینو یاداور بشم که کسانی که تازه ثبت نام میکنن و به بازی میان تا 48 ساعت تحت حمایت هستند تا کسی بهشون حمله نکنه
با تشکر از همه

geuomtel
08-15-2012, 12:49 AM
دوستانی که به بازی اومدن اگر سوالی داشتن مطرح کنن در خدمتیم

نکته ای به ذهنم رسیده که میگم
وقتی که حمایت بازی تمام شد و مورد حمله قرار گرفتید یه سری ترفند هست که مهاجم ناکام میمونه و دمشو میزاره رو کولش و میره و شما هم ضربه ای نخواهید خورد به این صورت
1. با صرف 2 سکه میتونید در زمان حمله نیروهاتون را در جنگل مخفی کنید این قابلیت در اردوگاه فعال میشه
2. نیروهاتون را در زمان حمله به صورت محافظت به شهر دیگری بفرستید
3. منابعتون را خرج کنید مثلا صرف آموزش سرباز در سرباز خانه

راستی در اوایل بازی حتما سفارت بسازید و به عضویت یک اتحاد در آیید تا کمتر مورد حمله قرار بگیرید

موفق باشید

geuomtel
08-16-2012, 01:21 AM
درود
امروز یه نفر بهم حمله کرد با 220 سرباز من سربازام 250 تا بودن ولی من جلوش در نیومدم و ترفندهای بالا را استفاده کردم یارو دست خالی رفت این دومین حمله ای بود که به من میشد پس بهش پیام دادم که بهم حمله نکنه و مخشو زدم حالا حمله نمیکنه بذار یه کم که قویتر شدم و منجنیق ساختم بهش حمله میکنم و شهرشو نابود میکنم فکر پلیدی نه

این بازی بسیار زیباست من خوشم میاد چون از تجربیاتش میتونی در زندگی واقعی استفاده کنی

geuomtel
09-03-2012, 04:39 PM
خواهشا خواننده خاموش نباشید و نظر بدهید
بعضی دوستان به بازی اومدن ازشون پرسیدم چطور با بازی آشنا شدید آدرس اینجا رو میدن ولی حتی یه تشکر خشک و خالی هم نکردن