PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرقت ميلياردي از صندوق امانات بانک

fatemeh2011
07-27-2012, 11:40 PM
حوادث : مردي که به اتهام سرقت سکه، طلا و جواهرات ميلياردي و ارز سه مشتري از صندوق امانت آنها در يکي از بانک هاي دولتي دستگير شده بود،بزودي در شعبه 1044 مجتمع قضايي قدوسي تهران محاکمه مي شود.

به گزارش جام جم، رسيدگي به اين پرونده شهريور 88 در پي شکايت يک زن تهراني مبني بر سرقت طلا و جواهراتش از صندوق امانات يکي از بانک ها در شمال تهران در دستور کار پليس آگاهي تهران قرار گرفت.

شاکي گفت: مدتي پيش براي اطمينان خاطر و جلوگيري از سرقت اموالم، تصميم گرفتم با اجاره صندوق امانات يکي از بانک ها در شمال تهران، اسناد ملکي، سکه و طلا و جواهرات خانوادگي ام را آنجا نگهداري کنم.

شاکي با اشاره به نحوه سرقت اموالش گفت: چند روز پيش از دزديده شدن اموالم، تعدادي از طلاهايم را از صندوقم برداشتم و دو روز بعد از آن، هنگام گذاشتن بخشي از طلاهايم در صندوق امانت پس از باز کردن در صندوق متوجه سرقت 60 عدد سکه طلا و صندوقچه طلا و جواهراتم به ارزش 800 ميليون تومان شدم.

وي اضافه کرد: بشدت شوکه شده بودم و باور نمي کردم اموالم به سرقت رفته است.

با صداي فرياد هاي من، يکي از کارمنداني که مسوول واحد صندوق امانات بانک بود، سراسيمه به من نزديک شد و وقتي ماجرا را براي او بازگو کردم، ادعا کرد حتما اموال را به مکان ديگري انتقال داده و فراموش کرده ايد.

در پي اين شکايت، پرونده اي تشکيل و تحقيق در اين باره آغاز شد. در مرحله بعدي، با توجه به اين که شاکي از کارمند صندوق امانات شکايت کرده بود، زن کارمند بازداشت شد.اين زن در بازجويي پليسي ادعا کرد از سرقت اموال شاکي خبر ندارد.

در حالي که تحقيق از اين زن ادامه داشت، دو مرد ديگر نيز که داراي صندوق امانات در همان بانک بودند، با حضور در مرکز پليس، شکايت هاي مشابهي را ارائه کردند.
دو سرقت مشابه ديگر از صندوق امانات بانک
يکي از شاکيان که پزشک بود، درباره نحوه سرقت اموالش گفت: وقتي براي بررسي اموالم به واحد صندوق امانات بانک رفته بودم، متوجه شدم 200 عدد سکه و مقاديري يورو و دلارهايم دزديده شده است.

اين در حالي بود که کليد را فقط من داشتم و يدک آن در اختيار بانک بود.در ادامه تحقيق معلوم شد، پول و طلاي ميليوني شاکي ديگر نيز از صندوق امانات به طرز مرموزي سرقت شده است.

ماموران با اطلاعات به دست آمده از شاکيان متوجه شدند، هر سه شاکي در صندوق امانات يک بانک، اموال خود را نگهداري مي کردند و سرقت ها در روز هاي متفاوت اتفاق افتاده است.زني که کارمند بانک بود در بازجويي مجدد ادعا کرد از سرقت اموال دو شاکي ديگر نيز بي خبر است.
دستگيري يک مظنون
به اين ترتيب براي اين زن به اتهام خيانت در امانت قرار قانوني صادر شد، اما تحقيقات پليس براي دستگيري سارق صندوق هاي امانات بانک ادامه داشت تا اين که تابستان سال گذشته ماموران اطلاع يافتند يک مرد بخشي از اموال دزديده شده را در بازار فروخته است.

به اين ترتيب با مشخص شدن هويت اين مرد، او تحت تعقيب پليس قرار گرفت و در يکي از محله هاي مرکزي شهر شناسايي و دستگير شد.

متهم اضافه کرد: به دليل آن که مرتب در محل نگهداري صندوق امانات رفت و آمد مي​کردم در فرصتي که به​دست آوردم اموال مالباختگان را سرقت و اقدام به فروش طلاهاي امانتي کردم.

بنا بر اين گزارش، در پي اظهارات متهم براي او قرار قانوني صادر شد. با پايان يافتن تحقيقات پليسي، پرونده با صدور کيفرخواست براي مرد سارق و کارمند واحد صندوق امانات بانک دولتي به شعبه 1044 مجتمع قضايي قدوسي تهران ارسال شد. قرار است متهمان بزودي محاکمه شوند.