PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هفت تير کشي در يک مناظره زنده ي تلويزيوني

fatemeh2011
07-09-2012, 01:35 PM
حوادث : محمد شوابکه - نماينده پارلمان اردن - تماشاگران برنامه تلويزيوني و حاضران استوديو را غافلگير و شگفت زده کرد و به طرف مقابل خود در مناظره هفت تير کشيد.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، طرف مقابل اين نماينده هفت تير کش، منصور مراد نماينده سابق همين پارلمان بود که در برنامه پنجشنبه شب، شب جمعه 5 و6 ژوئيه 2012 در برنامه مشترک تلويزيوني در برابر محمد شوابکه حضور داشت.

نماينده پارلمان اردن به خبرگزاري اردني ?جراسا نيوز? درباره ي اين رويداد گفت: درست است که من به منصور مراد حمله کردم ولي او به رژيم اردن و شخصيت هايش حمله کرد و آن ها را عناصري مفسد و انگل صفت برشمرد.

شوابکه افزود: من در برنامه تلويزيون ?جوسات? که محور بحث آن افزايش نشاط و فعاليت سياسي در اردن بوده است و نقش پارلمان را به تبادل نظر مي گذاشت، ناگاه با تهاجم شديد منصور مراد عليه نظام و نهادهاي حکومتي اردن مواجه شدم.

محمد شوابکه دفاع منصور مراد از قضيه بورس هاي وهمي را به نقد و تمسخر گرفت. نماينده سابق به پدر شوابکه ناسزا گفت. شوابکه هم با پرتاب کفش به منصور مراد حمله کرد و در نهايت، کار به هفت تير کشي کشيد.

اين نماينده در ادامه توضيح داد که راننده اش بعد از قطع شدن برنامه به فرد توهين کننده حمله کرده است و کارکنان تلويزيون منصور مراد را از دست راننده نجات دادند.

از سوي ديگر نماينده سابق مضروب گفت: من شکايت رسمي و قضايي مي کنم. اين جرم را بايد اقدام به قتل و تحقير و توهين دانست.

او اين حمله را اقدامي از نوع اقدامات اوباش لباس شخصي دانست و بردن اسلحه تا درون استوديو تلويزيون را توهين به محيط رسانه ها و شکستن حرمت آن ها تلقي کرد.

منصور مراد گفت: مگر مي شود نماينده اي که بايد مظهر اخلاق مردم انتخاب کننده اش باشد، در برابر نظر مخالف اسلحه بکشد. اين بدان معناست که هر صاحب نظري در معرض خطر است.