توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشروطی در پیام نور
pooryaa
07-01-2012, 01:36 AM
سلام به همه ی دوستان... متاسفانه من هر چی تو نت سرچ کردم که ببینم عواقب مشروطی تو دانشگاه پیام نور چی هست چیزی دستگیرم نشد! همه ی موضوعات یا خیلی قدیمی بودن یا کامل به جواب نرسیده بودن!
حالا سوال من اینه که تو پیام نور کلا چند ترم میتونی مشروط شی؟! ایا اخراج میکنن؟؟ تعداد مشروطی تو ترم متوالی یا غیر متوالی باهم فرق داره؟؟ یعنی مثلا 3 ترم متوالی مشروط شی با اینکه 5 ترم غیر متوالی مشروط شی چه فرقی با هم دارن؟؟
اگه ممکنه جواب صریح و ساده و کامل بدیدخواهشا پاس ندید به اینور و اونور....!:79:
اینم بگم که چون من دو ترم هست که وارد پیام نور شدم و عین دو ترم رو با اجازتون مشروط شدم امید به زندگیم رو از دست دادم:168: امیدوارم جوابی که مینویسید امیدوار کننده باشه
ممنون
rezakashefi
07-01-2012, 08:11 PM
تو پيام نور هر چقدر دلت خواست مي توني مشروط بشي هيچ خبري ني
بعد از 10 سال اگه فارغ التحصيل نشي اخراجت مي كنن به همين راحتي
pooryaa
07-01-2012, 08:42 PM
سلام...ممنون بابت پاسختون..
اونوقت اینطوری روی مدرکی که میدن تاثیری نمیذاره؟ مدرک معادل و ... کلا از این حرفا که میگن چی هست؟؟
saeidking
07-01-2012, 11:36 PM
سلام...ممنون بابت پاسختون..
اونوقت اینطوری روی مدرکی که میدن تاثیری نمیذاره؟ مدرک معادل و ... کلا از این حرفا که میگن چی هست؟؟
سلام
پیام نور مدرک معادل نمیده
ببینین,درسته فعلا به مشروطی اخراجی نمیدن,اما یادتون باشه,هر چی معدل نقطه ای آدم زیر 12 بشه,خب معدل کل هم به زیر 12 نزدیک میشه,کسی که زیاد مشروط بشه,اخراجش نمیکنن,اما شرایطش جوری میشه که خودش طرف انصراف میده
یه جورایی پیام نور به سبک اروپا برخورد میکنه(کاری میکنن که آدم آرزوی برخورد میکنه!)
pooryaa
07-02-2012, 01:43 AM
یعنی همون "جواب ابلهان خاموشیست" خودمون دیگه !!!
ممنون بابت جواب هاتون یه جورایی امیدوار شدم.......!
پیش به سوی ادامه تحصیل!
-SaRa-
07-02-2012, 11:44 AM
انگار این دوره همه نگران مشروطی هستن
الان دقیقا میخواستم منم یه تاپیک بزنم و همین سوال رو بپرسم
من از 4 ترمی که گذروندم 3 ترمشو مشروط شدم و واقعا نگران اخراج شدن از دانشگاه بودم:170:
الان خیالم یه خرده راحت شد:272:
معدل لیسانس اگه زیر 12 بشه چی میشه؟؟؟؟:164:
saeidking
07-03-2012, 12:24 AM
انگار این دوره همه نگران مشروطی هستن
الان دقیقا میخواستم منم یه تاپیک بزنم و همین سوال رو بپرسم
من از 4 ترمی که گذروندم 3 ترمشو مشروط شدم و واقعا نگران اخراج شدن از دانشگاه بودم:170:
الان خیالم یه خرده راحت شد:272:
معدل لیسانس اگه زیر 12 بشه چی میشه؟؟؟؟:164:
هیچی!,فارغ التحصیل نمیشین!!