PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال در مورد امتحانات

حاجی رضایی
06-23-2012, 11:46 AM
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد جلسه امتحان.لطفا کسی که به قوانین آشنایی داره و میدونه جوابش درسته بگه
اگه کسی سر جلسه برگه پاسخ نامه رو کامل بنویسه ( جواب+اسم و امضا ) ولی اون برگه ای که میارن (حضور و غیاب) عکس دانشجوها توش هست و باید امضا کنی رو امضا نکنی چه اتفاقی میوفته؟؟
غایب میخوریم و درس حذف میشه یا همون پاسخنامه که امضا کردیم کافیه؟؟

sunyboy
06-23-2012, 01:37 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد جلسه امتحان.لطفا کسی که به قوانین آشنایی داره و میدونه جوابش درسته بگه
اگه کسی سر جلسه برگه پاسخ نامه رو کامل بنویسه ( جواب+اسم و امضا ) ولی اون برگه ای که میارن (حضور و غیاب) عکس دانشجوها توش هست و باید امضا کنی رو امضا نکنی چه اتفاقی میوفته؟؟
غایب میخوریم و درس حذف میشه یا همون پاسخنامه که امضا کردیم کافیه؟؟

باید امضا بشه وگرنه دال بر غیبت دانشجو است البته برخی مواقع اگر خود مسئولان اشتباه کنند و برگه رو به دانشجو ندن که امضا کنند شاید بشه کاری کرد ولی اگه اوردند و دانشجو برگه رو امضا نکرد این موضوع فرق میکنه. در کل برای اینکه خیالتان راحت بشه به مرکزتان مراجعه کنید و سوال کنید

موفق باشید

حاجی رضایی
06-23-2012, 04:59 PM
باید امضا بشه وگرنه دال بر غیبت دانشجو است البته برخی مواقع اگر خود مسئولان اشتباه کنند و برگه رو به دانشجو ندن که امضا کنند شاید بشه کاری کرد ولی اگه اوردند و دانشجو برگه رو امضا نکرد این موضوع فرق میکنه. در کل برای اینکه خیالتان راحت بشه به مرکزتان مراجعه کنید و سوال کنید

موفق باشید
خدا خیرت بده.منم میدونم اگه امضا نکنی غیبت میخوری و درست حذف میشه.
مگه غیر از اینه که میبینی امتحان سخته و برگه حضور و غیاب رو امضا نمیکنی تا درست حذف بشه؟

اینم خودشون نوشتن که توی اکثر سایت های پیام نور هست
۱۴ – لیستهای حضور و غیاب امتحانات می بایست فقط با خودکار توسط دانشجویان امضاء شود. در صورتیکه دانشجویی (http://)صورتجلسه را امضا نکرده باشد میبایست قبل از ترک جلسه امتحانی موضوع را به مراقب مربوطه اطلاع دهد. در غیر اینصورت غایب محسوب شده و برگه وی تصحیح نخواهد شد.

sunyboy
06-23-2012, 05:52 PM
خدا خیرت بده.منم میدونم اگه امضا نکنی غیبت میخوری و درست حذف میشه.
مگه غیر از اینه که میبینی امتحان سخته و برگه حضور و غیاب رو امضا نمیکنی تا درست حذف بشه؟

اینم خودشون نوشتن که توی اکثر سایت های پیام نور هست
۱۴ – لیستهای حضور و غیاب امتحانات می بایست فقط با خودکار توسط دانشجویان امضاء شود. در صورتیکه دانشجوییصورتجلسه را امضا نکرده باشد میبایست قبل از ترک جلسه امتحانی موضوع را به مراقب مربوطه اطلاع دهد. در غیر اینصورت غایب محسوب شده و برگه وی تصحیح نخواهد شد.

اگر امضا نشه یعنی درس حذف میشه!!

ولی بهتره با دانشگاه در ارتباط باشید چون ممکنه فکر کنن یادشون رفته بهتون بدن امضا کنید و از این حرفا!!

حاجی رضایی
06-23-2012, 06:10 PM
خب منم همینو میگم دیگه
میگم آورده امضا کنم ولی من امضا نکردم گفتم میخوام درسم حذف شه..
مردیکه گیر داده میگه باید امضا کنی. هیچی هم از قوانین سرش نمیشه. من 20 نفر رو سراغ دارم از دوستام توی شهرهای دیگه که دیدن امتحان سخته برگه حضور غیاب رو امضا نکردن و درسشون حذف شده.
من کجا میتونم مفاد و قوانین پیام نور رو کامل ببینم و مطالعه کنم؟

sunyboy
06-23-2012, 06:46 PM
خب منم همینو میگم دیگه
میگم آورده امضا کنم ولی من امضا نکردم گفتم میخوام درسم حذف شه..
مردیکه گیر داده میگه باید امضا کنی. هیچی هم از قوانین سرش نمیشه. من 20 نفر رو سراغ دارم از دوستام توی شهرهای دیگه که دیدن امتحان سخته برگه حضور غیاب رو امضا نکردن و درسشون حذف شده.
من کجا میتونم مفاد و قوانین پیام نور رو کامل ببینم و مطالعه کنم؟

جای خاصی نوشته نشده ما هم چون با برخی از بزرگان پیام نور در اتباط هستیم و هر چی قانون و مفاد بیاد برای ما هم ارسال میشه برای همین ما هم کمی از قوانین رو میدونیم.

در کل اگر امضا نکرده باشید یعنی درس شما حذف خواهد شد