O M I D
05-29-2012, 07:10 PM
فرزامی پس از پایان جلسه هیئت مدیره گفت: "فتحاللهزاده باید باشد و از خودش دفاع کند/ چهارشنبه تکلیف روشن میشود."
در همین راستا شنیده می شود برخی ها پس از باخت استقلال برابر سپاهان گفتند: "آخیش! خوب شد به سپاهان باختیم! حالا با خیال راحت چهارشنبه فتح الله زاده رو برکنار می کنیم!"
فرزامی همچنین گفت: "جلسه خیلی خوبی بود و فقط جای مدیرعامل خالی بود که همراه عباسی به ترکیه رفته است."
یک نفر که نفهمیدیم کی بود هم در همین زمینه گفت: "البته بیشتر از جای مدیرعامل، جای یه ناهار توپ خالی بود! آخه چرا جلسات رو سر ظهر نمی ذارن؟! اصلاً از این حرف ها گذشته، چرا عباسی منو با خودش ترکیه نمی بره؟! هان؟! همین کارها رو می کنن که آدم متقاعد میشه فتح الله زاده رو برکنار کنه!"
فرزامی در مورد اینکه گفته میشود حضور قلعهنویی در استقلال قطعی شده گفت: "چنین چیزی نیست."
البته شنیده می شود بعدش زیر لب ایشان گفته است: "ای بابا! شما از کجا متوجه شدید؟!"
http://pnu-club.com/imported/2012/05/1104.jpg
دوتاتون بیان ماشینم رو هل بدن!
لطفاً جاهای خالی را با گزینه های مناسب پر کنید:
1- وزیر ورزش و جوانان در تمرین تیم ملی فوتبال گفت: "ما به اینجا آمدهایم... ."
الف. چون همین سر کوچه خودرویم خراب شد، دوتا تون میاین ماشینم رو هل بدین؟!
ب. می خواستم برم سر این کوچه، دیدم توی مسیر هستین گفتم یک سر هم به شما بزنم!
ج. چون اگه یک وقت تیم رفت جام جهانی، همه یادشون باشه به خاطر سر زدن های ما بوده!
د. تا بگوییم افتراقی نداریم.
(راهنمایی: زیاد به ذهنتان فشار نیاورید! گزینه دال صحیح است.)
2- کفاشیان نیز در این دیدار گفت: "اطمینان دارم شما با ... تیم ملی کشورمان را راهی جام جهانی خواهید کرد.
الف. با حمایت های فدراسیون!
ب. با حمایت های وزارت ورزش!
ج. تلاش خود!
د. یار دوازدهم!
(راهنمایی: سه گزینه "الف"، "ب" و "د" صحیح نیستند!)
در همین راستا شنیده می شود برخی ها پس از باخت استقلال برابر سپاهان گفتند: "آخیش! خوب شد به سپاهان باختیم! حالا با خیال راحت چهارشنبه فتح الله زاده رو برکنار می کنیم!"
فرزامی همچنین گفت: "جلسه خیلی خوبی بود و فقط جای مدیرعامل خالی بود که همراه عباسی به ترکیه رفته است."
یک نفر که نفهمیدیم کی بود هم در همین زمینه گفت: "البته بیشتر از جای مدیرعامل، جای یه ناهار توپ خالی بود! آخه چرا جلسات رو سر ظهر نمی ذارن؟! اصلاً از این حرف ها گذشته، چرا عباسی منو با خودش ترکیه نمی بره؟! هان؟! همین کارها رو می کنن که آدم متقاعد میشه فتح الله زاده رو برکنار کنه!"
فرزامی در مورد اینکه گفته میشود حضور قلعهنویی در استقلال قطعی شده گفت: "چنین چیزی نیست."
البته شنیده می شود بعدش زیر لب ایشان گفته است: "ای بابا! شما از کجا متوجه شدید؟!"
http://pnu-club.com/imported/2012/05/1104.jpg
دوتاتون بیان ماشینم رو هل بدن!
لطفاً جاهای خالی را با گزینه های مناسب پر کنید:
1- وزیر ورزش و جوانان در تمرین تیم ملی فوتبال گفت: "ما به اینجا آمدهایم... ."
الف. چون همین سر کوچه خودرویم خراب شد، دوتا تون میاین ماشینم رو هل بدین؟!
ب. می خواستم برم سر این کوچه، دیدم توی مسیر هستین گفتم یک سر هم به شما بزنم!
ج. چون اگه یک وقت تیم رفت جام جهانی، همه یادشون باشه به خاطر سر زدن های ما بوده!
د. تا بگوییم افتراقی نداریم.
(راهنمایی: زیاد به ذهنتان فشار نیاورید! گزینه دال صحیح است.)
2- کفاشیان نیز در این دیدار گفت: "اطمینان دارم شما با ... تیم ملی کشورمان را راهی جام جهانی خواهید کرد.
الف. با حمایت های فدراسیون!
ب. با حمایت های وزارت ورزش!
ج. تلاش خود!
د. یار دوازدهم!
(راهنمایی: سه گزینه "الف"، "ب" و "د" صحیح نیستند!)