PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مصرف اين غذاها زياده روي نكنيد!



ttrasn
05-24-2012, 06:57 PM
به گزارش باشگاه خبر نگاران


1- گياهان با برگهاي سبز
شايد باعث تعجب باشد، ولي سبزيجاتي با برگهاي سبز همچون كاهو، اسفناج و كلم در ميان غذاهايي هستند كه انسانها بايد در مصرف آن زياده روي نكنند.
برگهاي سبز اين گياهان حاوي مقادير زيادي باكتري خطرناك "ايي كولي" و "سالمونلا" است. برخي نيز حامل پاتوژن ويروسي "نيرو ويروس" هستند كه بيماريهاي مهلكي را در انسان ايجاد مي كند.


2- بادام زميني
بادام زميني يكي از غذاهاي حساسيت زا در انسانها است، اما گذشته از اين عارضه، بادام زميني به دليل داشتن مقادير فراوان ماده اي افلاتوكسين، مي تواند خطر سرطان كبد در انسان را افزايش دهد.
در صورتي كه از بادام زميني هاي بوداده استفاده شود، اين خطر كاهش مي يابد. پس نسبت به مصرف بادام زميني و كره آن زياده روي نكنيد.


3- انواع سوسيس يا هات داگ
به گفته پزشكان، سوسيس ها به اندازه سيگار خطرناك و مضر هستند، البته اگر زياده مصرف شود. اين غذا در كودكان موجب ايجاد اختلالات تنفسي مي شود كه علت آن وجود "آسفيكسيشن" يا نوعي عامل خفگي و تنگي نفس است. با اين وجود، مصرف يكبار در ماه بلا اشكال است.


4- سيب زميني
ممكن است نسبت به مضرات جبران ناپذير سيب زميني آگاه نباشيد.
براساس تحقيقات سازمان غذا و داروي آمريكا، سيب زميني حاوي باكتري هاي "سالمونلا" و "ايشريكاكولي" است كه عفونتهاي شديد مجاري ادراري را به همراه دارد. سيب زميني تاكنون جان 108 نفر را گرفته است.



5- بادام تلخ
بادام يكي از خشكبار معروف فصل زمستان است، اما خطري پشت نوع تلخ آن وجود دارد.
"بادام تلخ" يكي از غذاهاي گرمابخش بدن در زمستان است، ولي مصرف زياد آن به دليل وجود "سيانور" مي تواند موجب تنگي نفس، تشديد ضربان قلب، اختلالات تنفسي و در نهايت مرگ فرد شود.


6- قارچ
بجز قارچهاي سمي، قارچهاي خوراكي حامل 7 نوع ماده سمي هستند كه مصرف زياد آن، سلامتي فرد را به خطر مي اندازد.


7- ماهي تن
ماهي تن يكي از پرمصرف ترين غذاهاي دريايي است، ولي گوشت آن سرشار از جيوه است. زنان باردار بايد نسبت به خوردن آن هشيار باشند؛ چرا كه جيوه موجود در آن مي تواند به سيستم عصبي جنين، آسيب برساند.


8- كاساو
كاساو گياهي ريشه اي است كه در نواحي حاره اي رشد مي كند. اين گياه علي رغم انرژي بالا، مي تواند موجب حساسيت شود.


9- آكه
"آكه" ميوه اي جامائيكايي است كه مصرف آن بايد محتاطانه باشد؛ چرا كه به سرعت موجب حالت تهوع، كما و در نهايت مرگ مي شود. دانه هاي سياه داخل آن حاوي "هيپو گليسين" است.


10- ماهي پفي يا "فوگو"
اين ماهي يكي از غذاهاي اصلي مردم ژاپن است كه پاك كردن آن باي با مهارت صورت گيرد. كبد و روده هاي اين ماهي حاوي سم كشنده اي به نام "تترو دوتوكسين" است كه 1200 بار از سيانور قويتر است.
يك ماهي فوگو، سمي براي كشتن 30 انسان دارد.