PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز/متن خداحافظی گواردیولا

O M I D
05-06-2012, 06:35 PM
http://pnu-club.com/imported/2012/05/219.jpg

این آقا اگه پول پرست نبود هر فصل به یه تیم نمی رفت. یه روز تو پورتو، یه روز چلسی، اینتر، الان هم که بوی پول به دماغش خورده اومده رئال می خواد بیت المال ما رو غارت کنه ببره.

گل: دیشب «پپ» بزرگ در بارسلون با هواداران خداحافظی کرد. در پایان بازی با اسپانیول، سخنرانی هم کرد و از آنجا که می دانم شماها هیچکدام نه اسپانیایی می فهمید و نه کاتالان سرتان می شود، ترجمه این سخنان را برایتان نقل می کنیم:
به نام خدا!
من سلام عرض می کنم خدمت همه هواداران، من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام اینجا چیزی بگم. ولی باید خدمت همه تون عرض کنم که یه مدتیه که چشمای دخترم هِی می آد جلو چشمام و تصویر همه جا برفکی می شه و نمی تونم از رو نیمکت زمین رو ببینم. ضمن اینکه من 25 تا قهرمانی با این تیم آوردم که سهم من فقط 40 درصد بوده و 80 درصد بقیه اش، حاصل تلاش این بچه ها و مدیر عامل خوب تیممون آقای دکتر حاج روسل هستش.
اگه هوادارها از رفتن من سوختن، برن یخ در بهشت بخورن یه کمی خنک بشن. یه چیز دیگه هم بگم و رفع زحمت کنم. آخَر شبه و می دونم که اینجا نه سرویس آبخوری درست و درمون داره نه مستراح به درد بخوری. شماها هم تا برید خونه تون دیرتون می شه. می خواستم بگم که اگه مهدوی کیا اون پنالتی رو گل می کرد، الان من اینجا نبودم یکی دیگه اینجا جای من مربی بارسا بود.
اگه اشکالی نداره یه پیامی هم واسه این آقای کوتوله دارم. این آقا اگه پول پرست نبود هر فصل به یه تیم نمی رفت. یه روز تو پورتو، یه روز چلسی، اینتر، الان هم که بوی پول به دماغش خورده اومده رئال می خواد بیت المال ما رو غارت کنه ببره تو پرتغال فروشگاه لوازم ورزشی بزنه. واسه هر کی آقای خاصی، واسه ما جُل و پلاسی!! آس و پاسی، عوام الناسی!! .
(در این لحظه تعدادی از هواداران از پپ درخواست حرکان موزون می کنند) .
تو که اون گوشه نشستی...!! من یه سوالی دارم، کجججااااای دنیا دیدین که چار تا تماشاگر به مربی بگن: پپ باید برقصه؟؟!! نه، یکی به من بگه دیگه!! هوس کردین برم از طریق فیفا حالتون رو بگیرم؟؟ کجای دنیا مردم نمایش بازی می کنن اسم خرشونو می ذارن پپ؟؟ هان؟؟ من تو این چند سال با همه نداری های باشگاه ساختم و هیچی نگفتم، از الان به بعد هم هیچی نمی گم. این مسی رو من آدمش کردم. این پسره عادل هم خیلی دلش می خواست لب خونی کنه ببینه من در مورد این نامزد پیکه چی چی می گم، اما من حواسم جمع بود و سوتی ندادم.
(در اینجا پپ دم می گیرد و همه استادیوم با هم شروع به خواندن می کنند) .
می رن آدمااااااااااااااااا از اونا فقط خاطره هاشوووووووون به جا می مونه......
کجاست اون خونه چی شد اون کوچه آدماش کجان خدا می دوووووووونه....