alamatesoall
04-03-2012, 04:24 PM
بهنظر شما رمز موفقيت آدمهاي موفق چيست؟ نظم، برنامهريزي، سخت كوشي، هوش، شانس، جسارت، خلاقيت، هدف داشتن، نااميد نشدن يا... شايد بتوان گفت در نگاه اول همه اينها از جمله رموز موفقيت است. اما بهنظر من اينها رموز موفقيت نيستند بلكه عوامل دستيابي به موفقيت هستند زيرا موفقيت اصلاً رمزي ندارد. هيچ رمزي، هيچ جعبه سياهي، هيچ جادويي و هيچ جام مقدسي وجود ندارد. فقط كافي است براي موفقيت از الگوبرداري آگاهانه و هوشمندانه استفاده كنيد. پس رمزي وجود ندارد. شاه كليدي هم وجود ندارد بلكه دسته كليد وجود دارد دسته كليد بزرگي كه پر است از كليدهاي مختلف. هنر فرد موفق اين است كه ميداند كدام كليد مناسب كدام قفل است. انسان موفق اول كليدهاي مختلف را درك ميكند و اشراف كافي بر آنها پيدا ميكند، سپس براي هر موقعيت يا به قولي براي هر قفل از كليد مناسب آن استفاده ميكند. اما براي موفق بودن يك عامل ديگر هم وجود دارد و آن توكل به خداست. با توكل به خدا، عزم راسخ و تلاش و پشتكار فراوان، به همراه الگوبرداري آگاهانه (نه كوركورانه) و با هوش و درايت ميتوان موفقيت را در چنگال خود اسير كنيد!
از ناپلئون ميپرسند آيا به شانس اعتقاد داريد؟
ناپلئون در جواب گفت: (آري به بدشانسي اعتقاد دارم و هميشه فكر ميكنم كه بد شانسترين انسان روي كره زمين هستم و براساس همين بد شانسيها اهداف زندگي خود را برنامهريزي ميكنم.)
گاندي:
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت، بيعرضگي را صبر و با تبسمي بر لب، اين حماقت را حكمت خداوند مينامند.
انيشتن:
(اگر ميخواهي تغييرات كوانتومي (كـــوانـــتم به كوچكترين واحد از يك كميت فيزيكي گسسته گفته ميشود) باشد، حتما نگرشت را عوض كن.)
شخصي به سقراط مراجعه ميكند و ميگويد:
- سقراط راه موفقيت را به من بگو.
سقراط مرد را به كنار دريا برد، همراه با او وارد آب شد و تا جايي كه آب به سر شانه مرد ميرسيد او را پيش برد. ايستاد و سر مرد را به زير آب فرو برد. مرد دستوپا زنان، سر خود را از آب بيرون آورد و گفت:
- من از تو راه موفقيت را پرسيدم، اين چه كاري است؟
سقراط مجدد سر او را به زير آب برد. اين كار را چندبار انجام داد تا جايي كه مرد علت كار سقراط را پرسيد و گفت:
- مگر روي آب چه چيزي وجود دارد كه ميخواهي آن را زير آب به من نشان دهي؟
- سقراط گفت: هوا.
من هم به شما ميگويم براي موفق شدن بايد به اندازه كافي بهدنبال موفقيت باشيد تا راه آن به سويتان هموار شود. هر زمان موفقيت همانند هوا برايتان ضروري باشد، موفق خواهيد شد. به همين راحتي!
از ناپلئون ميپرسند آيا به شانس اعتقاد داريد؟
ناپلئون در جواب گفت: (آري به بدشانسي اعتقاد دارم و هميشه فكر ميكنم كه بد شانسترين انسان روي كره زمين هستم و براساس همين بد شانسيها اهداف زندگي خود را برنامهريزي ميكنم.)
گاندي:
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت، بيعرضگي را صبر و با تبسمي بر لب، اين حماقت را حكمت خداوند مينامند.
انيشتن:
(اگر ميخواهي تغييرات كوانتومي (كـــوانـــتم به كوچكترين واحد از يك كميت فيزيكي گسسته گفته ميشود) باشد، حتما نگرشت را عوض كن.)
شخصي به سقراط مراجعه ميكند و ميگويد:
- سقراط راه موفقيت را به من بگو.
سقراط مرد را به كنار دريا برد، همراه با او وارد آب شد و تا جايي كه آب به سر شانه مرد ميرسيد او را پيش برد. ايستاد و سر مرد را به زير آب فرو برد. مرد دستوپا زنان، سر خود را از آب بيرون آورد و گفت:
- من از تو راه موفقيت را پرسيدم، اين چه كاري است؟
سقراط مجدد سر او را به زير آب برد. اين كار را چندبار انجام داد تا جايي كه مرد علت كار سقراط را پرسيد و گفت:
- مگر روي آب چه چيزي وجود دارد كه ميخواهي آن را زير آب به من نشان دهي؟
- سقراط گفت: هوا.
من هم به شما ميگويم براي موفق شدن بايد به اندازه كافي بهدنبال موفقيت باشيد تا راه آن به سويتان هموار شود. هر زمان موفقيت همانند هوا برايتان ضروري باشد، موفق خواهيد شد. به همين راحتي!