PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه پذيرش غير حضوري پذيرفته شدگان فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90

sunyboy
03-06-2012, 10:46 AM
کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد،کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته فراگیر پیام نور از امروز می توانند با مراجعه به سیستم گلستان و مطالعه راهنمای نحوه ورودی و ثبت نام نسبت به ارائه مدارک خود اقدام کنند.ثبت نام این دانشجویان تا ۲۱ اسفند ۹۰ ادامه خواهد داشت

جدول شهریه سال تحصیلی ۱۳۹۰ دانشگاه پیام نور (http://pnu-club.com/pnu.thread65696.html)

نكته بسيار مهم : در صورتيكه مدارك ارسالي با اصل مدارك در زمان مراجعه حضوري و تحويل مدارك ناقص يا داراي تناقض باشد ، قبولي شما در دانشگاه پيام نور ملغي مي شود . توجه داشته باشيد تا زمان تحويل مدارك ( با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش غير حضوري ) شما دانشجو قطعي دانشگاه محسوب نمي شويد. مسئوليت تناقض و كسري مدارك تا زمان تحويل بعهده شخص پذيرفته شده مي باشد .

خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:

الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260"

ب) انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101 "

ج) مراجعه حضوري مطابق با تاريخ ثبت شده در" گزارش 260"

د) پرداخت شهريه مطابق با "گزارش 101"

1- كليه پذيرفته شدگان دوره فراگير كليه مقاطع ( كارشناسي ارشد- كارشناسي - كارشناسي ناپيوسته) با شناسه كاربري و گذروازه به شرح زير وارد سيستم شويد.

شناسه كاربري: شماره داوطلبيu902

گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)

2-از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.

تذكر : حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

3- بعد از 24 لغايت 72ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذروازه: شماره شناسنامه مي گردد.) و جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.(حداكثر تعدادواحد انتخابي دانشجويان كارشناسي 17 واحد و كارشناسي ارشد 14 واحد و حداقل واحد انتخابي 5 واحد مي باشد. در صورت مشروط معدل بودن در کلیه مقاطع حداکثر واحد انتخابی ۱۲ واحد می باشد)

نحوه انتخاب واحد بعد از تایید مدارک

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

4- جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد . در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .

(http://www.pnunews.com/post-841.aspx)
اصلاحیه جدید منابع دانشگاه پیام نور- اصلاحیه 11 بهمن 1390 (http://pnu-club.com/pnu.thread64433.html)

5- بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش اينترنتي جهت تحويل مدارك به مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.
6- شايان ذكر است تاريخ و ساعت تشكيل كلاس در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" (كه پس از پذيرش دانشجوتوسط مراكز و انتخاب واحد در دسترس قرار مي گيرد)و همچنين سايت هاي اطلاع رساني مراكز درج گرديده است .
۷-شماره دانشجویی خود را هنگام ورود به سیستم گلستان یادداشت کنید !

برای ورود سریعتر به سیستم گلستان از این لینک استفاده کنید دسترسی سریع به گلستان پیام نور (http://reg.pnu-club.com/)

majid-r
03-06-2012, 01:02 PM
سلام
من که نتونستم وارد بشم . میگه کد یا گذرواژه غلطه .
کسی وارد شده ؟

Agostin
03-06-2012, 06:14 PM
سلام
کسی وارد شده ؟

دوست عزیز من هم با هاش کلنجار رفتن تا اینکه پیداش کردم

ب ) در صورتیکه فقط در نیمسال دوم رشته های نیمه متمرکز پذیرفته شده اید با شناسه کاربری: شماره داوطلبیu902 و گذرواژه : شماره ملی

نکتش اینجاست : اونجایی که گفته نام کاربری و وارد کنید اول شماره داوطلبیت باید این و هم اضافه کنی u902

حالا برو حالش و ببر

mahsamz
03-07-2012, 11:48 PM
سلام شرمنده من به یک مشاور جهت ثبت نام نیازمندم. با توجه به اینکه بنده مدرک کارشناسسی عمران از خارج از کشور داشتم و حال در رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری قبول شده ام. در انتخاب واحد دچار مشکل هستم (نیاز به پیش نیاز درسی) بالاخص در مراحل ثبت نام نیاز به یاری دارم.

ممنون می شوم کسی پاسخ من را بدهد:72::72:

bahram79
03-08-2012, 01:30 PM
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من ثبت نام رو انجام دادم اما حالا که برای انتخاب واحد میخوام اقدام کنم وارد سایت نمیشه و دایم پیغام خطا میده. باید چیکار کنننننننننننننننننننننننن م ؟؟؟؟؟

bahram79
03-09-2012, 01:57 AM
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من ثبت نام رو انجام دادم اما حالا که برای انتخاب واحد میخوام اقدام کنم وارد سایت نمیشه و دایم پیغام خطا میده. باید چیکار کنننننننننننننننننننننننن م ؟؟؟؟؟
آقا کسی نیست جواب (http://pnu-club.com) مارو بده؟ کسی دیگه این مشکلو نداره ؟؟

هدی اشرافیان
03-09-2012, 07:47 AM
manam alan sabte nam karrdam midonam k bad az 24 saat shomare daneshjooe moshakhas mishe......... dar hamin had !

saeidking
03-09-2012, 12:58 PM
آقا کسی نیست جواب (http://pnu-club.com) مارو بده؟ کسی دیگه این مشکلو نداره ؟؟

پیغام خطا رو بگین

bahram79
03-09-2012, 04:34 PM
پیغام خطا رو بگین

میگه "نام عبور يا کلمه عبور اشتباه است.
"

من طبق راهنمایی خودش شماره دانشجویی و شماره شناسنامه رو وارد میکنم

pouya pardat
03-09-2012, 06:41 PM
سلام من ورودی فراگیر نوبت 23 سال 90 -91 هستم اطلاعاتم روثبت کردم ولی حالا که میخوام برم ثبت نام اصلی کنم برای انتخاب رشته خطای کد 18 میده یعنی چی؟من رشته ام حسابداری

donehoann
03-09-2012, 06:58 PM
salam
man ham ye moshkeli daram
voroodi IT nobat e 23 hastam
vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
che konim

majid-r
03-10-2012, 12:09 AM
سلام
من هم همون روز اول ثبت نام رو تکمیل کردم ولی هنوز نمی تونم انتخاب واحد کنم ! به نظرم باز هم باید صبر کنیم .

sunyboy
03-10-2012, 02:28 AM
سلام من ورودی فراگیر نوبت 23 سال 90 -91 هستم اطلاعاتم روثبت کردم ولی حالا که میخوام برم ثبت نام اصلی کنم برای انتخاب رشته خطای کد 18 میده یعنی چی؟من رشته ام حسابداری

اینجا رو مشاهده کنید

خطای کد 18 (http://pnu-club.com/pnu.thread32984-2.html)

sunyboy
03-10-2012, 02:29 AM
سلام
من هم همون روز اول ثبت نام رو تکمیل کردم ولی هنوز نمی تونم انتخاب واحد کنم ! به نظرم باز هم باید صبر کنیم .

شما هم به اینجا برین خطای کد 18 (http://pnu-club.com/pnu.thread32984-2.html)

موفق باشید

sunyboy
03-10-2012, 02:30 AM
salam
man ham ye moshkeli daram
voroodi IT nobat e 23 hastam
vasabt e nam e moghadamati ro anjam dadam va gozaresh 260 ro ham gerftam
vali dar system e golestan linki ba onvan e sbt e nam baray man baz nashodeh ba inke az 24 saat gozashteh
che konim

دوست گرامی به قوانین احترام بگزارید و فارسی بنویسید

شما هم باید به ادرس زیر مراجعه کنیدئ جواب شما در ایجا داده شده

خطای کد 18 (http://pnu-club.com/pnu.thread32984-2.html)

donehoann
03-10-2012, 11:33 AM
سلام مجدد
من همان بار اول که وارد گلستان شدم کاربری و پسوردم را عوض کردم !!!
ممکنه هلان که قسمت ثبت نام اصلی برای من باز نشده علت ان کاری باشه که انجام دادم ؟
الان 3 روز گذشته از ثبت نام مقدماتی من!!!!!

first_name12
03-10-2012, 11:37 AM
با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز من تو فراگیر اسفند نود پذیرفته شدم و توی همون روز اول ثبت نام کردم ولی تا حالا اونجا که گفته بود بعد 24 الی 72 ساعت کد کاربری میشه :شماره ی دانشجویی و رمز : کد ملی مال من نشده هرکاری میکنم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه است اینطوری وارد میکنم کد کاربری :******90 و رمز عبور هم کد ملی دوستان خواهشا هرچه سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم

Borna66
03-10-2012, 01:06 PM
با سلام

دوستان نگران انتخاب واحد نباشند دوستاني كه ثبت نام مقداماتي را انجام دادند قطعا اگر در زمان مقرر انتخاب واحد نكنند دانشگاه پيام نور به احتمال زياد براشون انتخاب واحد ترم اول را مي كنند بطور پيش فرض ولي حتما براي اين منظور با دانشگاه محل ثبت نام تون در ارتباط باشيد.

موفق باشيد

روزگار خوش

zeinab93
03-10-2012, 09:02 PM
قابل توجه منتظران انتخاب واحد

انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90 از تاريخ 21/12/90 فعال ميگردد.

ksksks
03-10-2012, 11:32 PM
سلام
بنده که هنوز مشمول نیستم تو قسمت مدارک "مدرک نظام وظیفه" چی باید آپلود کنم؟

miriya
03-11-2012, 02:40 AM
:104::104::72::72::72::72::72:تبریک به همه دانشجویان جدید

soso_69
03-11-2012, 04:45 PM
سلام ترو خدا یکی منو راهنمایی کنه!!!:79:
من هنوز نتونستم ثبت نامم رو تکمیل کنم..یعنی مدارک کاردانیم هنوز اماده نیست...تازه 3شنبه اماده میشه!!بقیه مدارک رو وارد کردم...الان چی کار باید کنم!؟مهلتم تموم میشه دیگه نمیتونم ثبت نام کنم؟با مرکز دانشگاه هم تماس گرفتم اما کسی جوابمو نداد:(

kamyabi
03-11-2012, 04:57 PM
سلام بر شما من هم این رشته را قبول شدم،اگه تونستم در حد توان در خدمتان هستم.

soroush.acc
03-12-2012, 05:53 PM
سلام مجید جان سروش هستم. اگر میزنه اشتباهه هنوز پذیرش نهاییتوو قبول نکردن.باید صبر بکنی.منم تازه الان تونستم برم توش ولی این خطا رو میده که سر ترمامون وارد نشده .بازم باید صبر کرد.مشکلی داشتی تو پیام ازم بپرس
یا علی
سلام
کسی وارد شده ؟

soroush.acc
03-12-2012, 05:57 PM
سلام دوست عزیز
خوب هستی؟
مدارکی که داریو وارد کن اونی که نداریو تماس بگیر با قسمت اموزش ازشون بپرس باید چیکار بکنی.نگران نباش
در ضمن من امروز تو اخبار رادیو شنیدم که تا 26 اسفند تمدید شده. پس نگران نباش.بازم سوالی بود بگو من در خدمتتم.:36:
سلام ترو خدا یکی منو راهنمایی کنه!!!:79:
من هنوز نتونستم ثبت نامم رو تکمیل کنم..یعنی مدارک کاردانیم هنوز اماده نیست...تازه 3شنبه اماده میشه!!بقیه مدارک رو وارد کردم...الان چی کار باید کنم!؟مهلتم تموم میشه دیگه نمیتونم ثبت نام کنم؟با مرکز دانشگاه هم تماس گرفتم اما کسی جوابمو نداد:(

matinhaj
03-12-2012, 06:52 PM
سلام بچه ها من هم ثبت کردم و همین خطا 18 را میده .
انتخاب واحد نکردم چون خطا میداد . اما قسمت مرخصیش فعال بود از اونجا که نمیتونم این ترم را برم . درخواست دادم . به نظر شما شهریه ثابت الان بریزم به حساب یا اردیبهشت که میخوایم مدارک را باید تحویل بدیم یا تو شهریور قبل از مهر برای ترم جدید ؟؟
با سپاس:72:

donehoann
03-12-2012, 08:45 PM
با سلام مجدد
من مشکل تازه ای برایم به وجود امده!!!!!
الان انتخاب واحد کردم بالاخره اما مشکل اینجاست که تو گلستان گفه شده بید (پایان ثبت نام ) اعلام گردد اما من نهایتا اعمال تغییرات دارم و چیزی به عنوان (پایان ثبت نام ) نیست
کسی هست در این مورد کمک کنه ؟

soroush.acc
03-12-2012, 10:21 PM
سلام متین جان خوبی؟
اقا تبریک میگم
انشا الله که موفق باشی.
در مورد ثبت نام من الان انتخاب واحدم کردم
ولی گزارش شهریه نمیده.
داره کم کم درست میشه:39:
همرم خودخوان انتخاب کردم
حال کلاس ندارم
سلام بچه ها من هم ثبت کردم و همین خطا 18 را میده .
انتخاب واحد نکردم چون خطا میداد . اما قسمت مرخصیش فعال بود از اونجا که نمیتونم این ترم را برم . درخواست دادم . به نظر شما شهریه ثابت الان بریزم به حساب یا اردیبهشت که میخوایم مدارک را باید تحویل بدیم یا تو شهریور قبل از مهر برای ترم جدید ؟؟
با سپاس:72:

soroush.acc
03-12-2012, 10:25 PM
من چیزی ندیدم به عنوان پایان ثبت نام
شما وقتی انتخاب واحد کردی اعمال تغیرات بکن تموم میشه

با سلام مجدد
من مشکل تازه ای برایم به وجود امده!!!!!
الان انتخاب واحد کردم بالاخره اما مشکل اینجاست که تو گلستان گفه شده بید (پایان ثبت نام ) اعلام گردد اما من نهایتا اعمال تغییرات دارم و چیزی به عنوان (پایان ثبت نام ) نیست
کسی هست در این مورد کمک کنه ؟

soroush.acc
03-12-2012, 10:29 PM
سلام دوست عزیز
نمیدونم مشکلت حل شده یا نه ولی ان شا الله شده.
اولا تبریک میگم قبولیتونو.ان شا الله که همیشه موفق باشین
در مورد سوالتون
ااگر پذیرش نهایی کرده باشین و پرینت گرفته باشید 24 تا 72 ساعت طول میکشه
یک مقدار مشکل پیدا کرده بود سایت که اعلام کردن تا 26 مهلت دارین
بازم سوالی بود در خدمتم
:36:
با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز من تو فراگیر اسفند نود پذیرفته شدم و توی همون روز اول ثبت نام کردم ولی تا حالا اونجا که گفته بود بعد 24 الی 72 ساعت کد کاربری میشه :شماره ی دانشجویی و رمز : کد ملی مال من نشده هرکاری میکنم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه است اینطوری وارد میکنم کد کاربری :******90 و رمز عبور هم کد ملی دوستان خواهشا هرچه سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم

alfee2009
03-15-2012, 01:57 AM
سلام عزیزان
عجب مکافاتی داره ثبت نام
عزیزان من ثبت نامم نیمه تمام موند الانم که 25 امه میگه ثبت نام تموم شده مگه تا 26 ام نبود؟
اقا ریاضی 1 پر بود بصورت در حال انتظار گرفتم این یعنی چی؟ انجام شده؟
بعد هم مشکل دیگه اینکه فیزیک 1 رو بخاطر در انتظار بودن ریاضی نتونستم بگیرم
حالا چیکار کنم
حذف و اضافه داره یا نه؟
پول رو الان باید بریزیم یا وقتی مراجعه کردیم

saeidking
03-15-2012, 02:09 AM
سلام عزیزان
عجب مکافاتی داره ثبت نام
عزیزان من ثبت نامم نیمه تمام موند الانم که 25 امه میگه ثبت نام تموم شده مگه تا 26 ام نبود؟
اقا ریاضی 1 پر بود بصورت در حال انتظار گرفتم این یعنی چی؟ انجام شده؟
بعد هم مشکل دیگه اینکه فیزیک 1 رو بخاطر در انتظار بودن ریاضی نتونستم بگیرم
حالا چیکار کنم
حذف و اضافه داره یا نه؟
پول رو الان باید بریزیم یا وقتی مراجعه کردیم

در حال انتظار یعنی ذخیره!,اگه ظرفیت کلاس رو بردن بالا شما رو هم حساب میکنن!وگرنه باید آخر حذف اضطراری کنید,به احتمال زیاد درستش میکنه دانشگاه,باید صبر کنی,البته سریعا برو پیش مسئول آموزش مشکل رو بگو,شاید ظرفیت رو الان درست کردن.پول رو سعی کن تا قبل امتحان بریزی

alfee2009
03-15-2012, 02:26 AM
عزیز فیزیک رو نتونستم بگیرم چیکار کنم مگه تا 26 ام نبوده
حذف واضافه نداره؟

ghazal hatke
03-15-2012, 12:56 PM
سلام . من یه اشتباهی کردم . اون فرمهای پیش ثبت نام رو که باید روز ثبت نام حضوری برد دانشگاه رو نه سیو کردم نه پرینت گرفتم. حالا بسته شده و فرم ها رو ندارم. کسی فرمهارو واسه مقطع ارشد داره برام مِیل کنه لطفا؟!!! :79::79::79::79:

ghazal hatke
03-15-2012, 12:59 PM
و اینکه این فرم واریز شهریه رو پرینت بگیرم اینو بدم بانک ؟!! بعدشم تا کی باید شهریه رو واریز کنیم؟! نمیشه بعد عید این کارو کرد؟!

alfee2009
03-21-2012, 04:06 PM
سلام
عزیزان پول رو کی باید بریزیم
روزی که مدارک رو میبریم باید فیش رو بدیم؟
اون فیش ها که تو سایت هست رو باید ببریم بانک؟

Borna66
03-31-2012, 02:44 PM
عزیز فیزیک رو نتونستم بگیرم چیکار کنم مگه تا 26 ام نبوده
حذف واضافه نداره؟
با سلام

غیر فعلا تاریخ خاصی برای این کار اعلام نشده دیقیقا و باید منتظره اطلاعیه بعدی در این زمنیه باشید یا حضوری به مرکز آموزشی دانشگاهتون مراجعه و اقدام لازمه را انجام دهید.
موفق باشید

روزگار خوش

Borna66
03-31-2012, 02:50 PM
سلام . من یه اشتباهی کردم . اون فرمهای پیش ثبت نام رو که باید روز ثبت نام حضوری برد دانشگاه رو نه سیو کردم نه پرینت گرفتم. حالا بسته شده و فرم ها رو ندارم. کسی فرمهارو واسه مقطع ارشد داره برام مِیل کنه لطفا؟!!! :79::79::79::79:

با سلام
مشکلی نیست ثبت نام شما انجام شده و در دانشگاه ثبت شده و هنگام مراجعه حضوری برای ثبت نام این مورد را به مسئول ثبت نام و دریاقت مدارک اعلام کنید حتما انها یک پرینت به شما می باید بدهند چون اطلاعات شما در سیستم دانشگاه ثبت شده

موفق باشید

روزگار خوش

Borna66
03-31-2012, 02:53 PM
و اینکه این فرم واریز شهریه رو پرینت بگیرم اینو بدم بانک ؟!! بعدشم تا کی باید شهریه رو واریز کنیم؟! نمیشه بعد عید این کارو کرد؟!

با سلام
پرینت شهریه را باید ببرید بانک مربوطه که فکر کنم بانک صادارات باشد با توجه به شماره سریال و مبلغ شهریه انرا پرداخت کنید و فیش واریزی را به بخش مالی و شهریه دانشگاه یا واحد ثبت نام ارایه دهید و تاریخ اش هم چون ورودی جدید هستید باید در اسرع وقت این کار را انجام دهید وگرنه ثبت نام شما معلق می شود.

موفق باشید

روزگار خوش

Borna66
03-31-2012, 02:53 PM
سلام
عزیزان پول رو کی باید بریزیم
روزی که مدارک رو میبریم باید فیش رو بدیم؟
اون فیش ها که تو سایت هست رو باید ببریم بانک؟

با سلام
پرینت شهریه را باید ببرید بانک مربوطه که فکر کنم بانک صادارات باشد با توجه به شماره سریال و مبلغ شهریه انرا پرداخت کنید و فیش واریزی را به بخش مالی و شهریه دانشگاه یا واحد ثبت نام ارایه دهید و تاریخ اش هم چون ورودی جدید هستید باید در اسرع وقت این کار را انجام دهید وگرنه ثبت نام شما معلق می شود.

موفق باشید

روزگار خوش