مژگان
02-27-2012, 07:43 PM
کوثر خانبابایی
قلب ماهیچه ای است که به عنوان یک پمپ خودکار برای به گردش درآوردن خون در سراسر بدن فعالیت میکند. نارسایی قلبی وقتی اتفاق می افتد که ماهیچه های قلب قادر به پمپ خون کافی برای تأمین نیازهای متابولیکی بافتهای بدن نیستند. نارسایی قلبی، ممکن است ناشی از یک بیماری اولیه ماهیچه های قلب، که کاردیومیوپاتی نامیده می شود بوده و یا ممکن است معلول بیماری های دیگری باشد که ماهیچه های قلبی را تحت تأثیر قرار می دهند مانند فشار خون، بیماریهای کرونری قلب با بیماریهای مختلف دریچه های قلب.
نارسایی قلبی به انواع مختلفی تقسیم می شود:
نارسایی قلبی بطن چپ: نارسایی بطن چپ قلب است ( بخشی از قلب که خون را از طریق دریچه ی آئورت به قسمت های مختلف بدن می رساند ). این نوع نارسایی ممکن است باعث انباشتگی مایعات در شش ها شده و بیماران مبتلا به این نوع نارسایی اغلب از تنگی نفس شکایت دارند.
نارسایی قلبی بطن راست: نارسایی بطن راست است ( بخشی از قلب که خون را برای تصفیه شدن به سمت شش ها پمپ می کند ) و ممکن است باعث انباشتگی مایعات در شکم و مچ پاها شود.
این بیماران اغلب دچار نوعی سوء تغذیه می شوند که کاشکسی قلبی نامیده می شود که باعث کاهش اشتها و تحلیل رفتن چربی ها و عضلات، و ورم می شود.
این بیماری باعث تأثیرات سوئی در بدن می شود کحتی مصرف مواد غذایی را هم تحت تأثیر قرار می دهد:
اختلال در سوخت و ساز:
کاهش برون ده قلبی باعث می شود که اکسیژن کافی به وسیله ی خون به سلولها نرسیده و در نتیجه سوخت و ساز مواد غذایی (که وابسته به اکسیژن است) در سلولها دچار اختلال شود.
افزایش دفع:
هیپوکسی باعث کاهش ساخت اسیدهای صفراوی در کبد و آنزیم های پانکراسی می شود که این عوامل باعث اختلال در هضم و جذب مواد غذایی می شود.
اختلال در عمل پمپی قلب کلیه ها را هم تحت تأثیر قرار داده و جریان خون آنها را کاهش می دهد. در نتیجه پروتئین هم با ادرار دفع می شود.
هم چنین این کاهش اکسیژن در دسترس سلولها، به همراه ورمی که در دیواره ی روده در نتیجه افزایش فشار وریدی ایجاد شده است باعث اختلال جذب مواد غذایی و هم چنین داروها از روده می شود.
افزایش نیاز:
به دلیل این که این بیماری کار بسیاری را به سیستم قلبی، تنفسی و عصبی – هورمونی تحمیل می کند در نتیجه این افراد نیاز بیشتری به انرژی دارند که باید از طریق مواد غذایی کافی تأمین شود.
کاهش دریافت غذا:
کاهش حجم معده در اثر بزرگی کبد و آسیت (تجمع مایع در حفره ی شکمی)، اشکال در تنفس، خستگی و هم چنین مصرف داروهایی که باعث کاهش اشتها می شوند عللی هستند که دریافت غذا را در این افراد کاهش می دهند. هم چنین چون غذاهای کم سدیم دارای طعم مطلوبی نیستند این افراد تمایل زیادی به مصرف آن ندارند.
فاکتورهای خطر و پیشگیری:
نارسایی قلبی تقریبا در هر کسی میتواند اتفاق بیفتد. البته شایع ترین سن ابتلا، 65 سالگی ودر بین مردم نژاد آمریکایی-آفریقایی است. هم چنین احتمال ابتلای مردها بیشتر است. این بیماری اولین علت بستری شدن افراد 65 ساله و مسنتر در بیمارستان است.
نارسایی قلبی، می تواند معلول دیگر بیماری ها و شرایطی باشد که به ماهیچه های قلب آسیب می زنند و اغلب به وسیله بیماریهای شریان کرونر قلب و از جمله حملات قلبی ایجاد می شود. دیابت و فشارخون بالا هم به افزایش خطر این بیماری کمک می کنند.
بیماری شریان کرونرعلت اصلی مرگ در مردان و زنان است و وقتی اتفاق می افتد که شریان هایی که خون را به ماهیچه های قلبی می برند سخت و باریک شده باشند. افرادی که قبلا حملات قلبی داشته اند خطر بالایی برای بروز این بیماری دارند
تنظیم کننده سیما صالح.
قلب ماهیچه ای است که به عنوان یک پمپ خودکار برای به گردش درآوردن خون در سراسر بدن فعالیت میکند. نارسایی قلبی وقتی اتفاق می افتد که ماهیچه های قلب قادر به پمپ خون کافی برای تأمین نیازهای متابولیکی بافتهای بدن نیستند. نارسایی قلبی، ممکن است ناشی از یک بیماری اولیه ماهیچه های قلب، که کاردیومیوپاتی نامیده می شود بوده و یا ممکن است معلول بیماری های دیگری باشد که ماهیچه های قلبی را تحت تأثیر قرار می دهند مانند فشار خون، بیماریهای کرونری قلب با بیماریهای مختلف دریچه های قلب.
نارسایی قلبی به انواع مختلفی تقسیم می شود:
نارسایی قلبی بطن چپ: نارسایی بطن چپ قلب است ( بخشی از قلب که خون را از طریق دریچه ی آئورت به قسمت های مختلف بدن می رساند ). این نوع نارسایی ممکن است باعث انباشتگی مایعات در شش ها شده و بیماران مبتلا به این نوع نارسایی اغلب از تنگی نفس شکایت دارند.
نارسایی قلبی بطن راست: نارسایی بطن راست است ( بخشی از قلب که خون را برای تصفیه شدن به سمت شش ها پمپ می کند ) و ممکن است باعث انباشتگی مایعات در شکم و مچ پاها شود.
این بیماران اغلب دچار نوعی سوء تغذیه می شوند که کاشکسی قلبی نامیده می شود که باعث کاهش اشتها و تحلیل رفتن چربی ها و عضلات، و ورم می شود.
این بیماری باعث تأثیرات سوئی در بدن می شود کحتی مصرف مواد غذایی را هم تحت تأثیر قرار می دهد:
اختلال در سوخت و ساز:
کاهش برون ده قلبی باعث می شود که اکسیژن کافی به وسیله ی خون به سلولها نرسیده و در نتیجه سوخت و ساز مواد غذایی (که وابسته به اکسیژن است) در سلولها دچار اختلال شود.
افزایش دفع:
هیپوکسی باعث کاهش ساخت اسیدهای صفراوی در کبد و آنزیم های پانکراسی می شود که این عوامل باعث اختلال در هضم و جذب مواد غذایی می شود.
اختلال در عمل پمپی قلب کلیه ها را هم تحت تأثیر قرار داده و جریان خون آنها را کاهش می دهد. در نتیجه پروتئین هم با ادرار دفع می شود.
هم چنین این کاهش اکسیژن در دسترس سلولها، به همراه ورمی که در دیواره ی روده در نتیجه افزایش فشار وریدی ایجاد شده است باعث اختلال جذب مواد غذایی و هم چنین داروها از روده می شود.
افزایش نیاز:
به دلیل این که این بیماری کار بسیاری را به سیستم قلبی، تنفسی و عصبی – هورمونی تحمیل می کند در نتیجه این افراد نیاز بیشتری به انرژی دارند که باید از طریق مواد غذایی کافی تأمین شود.
کاهش دریافت غذا:
کاهش حجم معده در اثر بزرگی کبد و آسیت (تجمع مایع در حفره ی شکمی)، اشکال در تنفس، خستگی و هم چنین مصرف داروهایی که باعث کاهش اشتها می شوند عللی هستند که دریافت غذا را در این افراد کاهش می دهند. هم چنین چون غذاهای کم سدیم دارای طعم مطلوبی نیستند این افراد تمایل زیادی به مصرف آن ندارند.
فاکتورهای خطر و پیشگیری:
نارسایی قلبی تقریبا در هر کسی میتواند اتفاق بیفتد. البته شایع ترین سن ابتلا، 65 سالگی ودر بین مردم نژاد آمریکایی-آفریقایی است. هم چنین احتمال ابتلای مردها بیشتر است. این بیماری اولین علت بستری شدن افراد 65 ساله و مسنتر در بیمارستان است.
نارسایی قلبی، می تواند معلول دیگر بیماری ها و شرایطی باشد که به ماهیچه های قلب آسیب می زنند و اغلب به وسیله بیماریهای شریان کرونر قلب و از جمله حملات قلبی ایجاد می شود. دیابت و فشارخون بالا هم به افزایش خطر این بیماری کمک می کنند.
بیماری شریان کرونرعلت اصلی مرگ در مردان و زنان است و وقتی اتفاق می افتد که شریان هایی که خون را به ماهیچه های قلبی می برند سخت و باریک شده باشند. افرادی که قبلا حملات قلبی داشته اند خطر بالایی برای بروز این بیماری دارند
تنظیم کننده سیما صالح.