توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پسران بعد از رابطه جنسی،با دوست دختر ازدواج نمی کنند!
tania
02-11-2012, 05:31 PM
http://pnu-club.com/imported/2012/02/445.jpg
یک آسیبشناس اجتماعی با اشاره به نتایج تحقیق بر روی ۵۰ پسری که با دوست دختران خود رابطه جنسی داشتند، گفت: این پسران عنوان کردند که اگر تا آخر عمر هم مجرد باقی بمانند حاضر به ازدواج با این دختران نیستند چون خیانت توسط این افراد دور از انتظار نیست.
امان الله قرائی مقدم با اشاره به نتایج تحقیق بر روی پسرانی که قبل از ازدواج رابطه جنسی با دوست دختر خود داشتند، اظهار داشت: در این تحقیق ۵۰ پسری که در دوران تجرد رابطه جنسی داشتند،بررسی شدند.
نکته جالب در تحقیق این بود که آنها اعلام کردند به هیچ عنوان حاضر نیستند با دختری که رابطه جنسی با او داشتند ازدواج کنند.
وی افزود: این پسران عنوان کردند که اگر تا آخر عمر هم مجرد باقی بمانند باز هم حاضر به ازدواج با این دختران نیستند چون دختری که با آنها ارتباط جنسی برقرار کرده به راحتی میتواند پس از ازدواج به همسر خود خیانت کند و مخفیانه از همسر با فرد دیگری رابطه جنسی داشته باشد.
love m
02-16-2012, 09:26 AM
دلیل نمیشه چون رابطه جنسی داشتن دیگه ازدواج نکن احتمال زیاد دلیل دیگه ای هم بوده
reza2kn
02-16-2012, 03:03 PM
به نظر من اصلا ربطی نداره!!
وقتی با کسی هستی و فقط با اون رابطه داری خیانت نیست که!!
از سر راه با ب بسم الله که شروع نکردن که! رابطه شکل گرفته ، احساسات بهم پیدا کردن و بعد رابطه جنسی انجام شده.
اون پسر یا دختر که همسر فرد دیگه ای نبوده!!
من خودم که پسرم و خیلی خیلی دوست پسر بیشتر از 50 نفر دارم ، تا حالا نشنیدم که یکی شون هم همچین حرفی رو بزنه:105:
انجام این تحقیقات هم ، مخصوصا تو ایران ، خیلی خیلی بعید به نظر میرسه و بیشتر شبیه یه حرکت بچه گانه خبرگزای ها و داستان ترسناک واسه ترسوندن دخترهاست که طرف این جور روابط نرن.
موفق باشید:72:
محدیس
02-16-2012, 04:44 PM
به نظر من نتیجه ای که از تحقیق تنها بر روی50 نفر به دست میاد زیاد قابل قیاس بااکثریت نیست .اما امکان داره که یک رابطه دوستی که به رابطه جنسی ختم بشه باعث بی اعتمادی طرفین خصوصا پسرها بشه.ویک مسئله غیر منطقی نیست
negar92
02-17-2012, 01:53 PM
من موافقممممممم خیلی اینجوری شنیدممممم
roz70
02-17-2012, 10:53 PM
:265:salam vali har 5 angosht yeki nis
roz70
02-17-2012, 10:56 PM
man ba harf reza kamelan movafegham:104:
ttrasn
02-17-2012, 11:20 PM
آقاجون از قدیم گفتن هرچیزی وقتی داره.هروقت تونستین یک زندگی رو اداره کنید به فکر این مسایل بیوفتید.اگه دوستیه پس این جور رابطه چیه؟اگه پسر یا دختری میخواد با جنس مخالفش دوست باشه باید حد و مرز رو بشناسه.کاری به آزمایش ندارم اما تو این دوره زمونه دوستیای اینجوری سرنجام نداره.عشق فقط عشق پاک.در درجه آخر باید به فکر س.. بیوفتن.:72:
negar92
02-18-2012, 12:57 AM
چشممممممممممم
reza2kn
02-18-2012, 03:29 AM
آقاجون از قدیم گفتن هرچیزی وقتی داره.هروقت تونستین یک زندگی رو اداره کنید به فکر این مسایل بیوفتید.اگه دوستیه پس این جور رابطه چیه؟اگه پسر یا دختری میخواد با جنس مخالفش دوست باشه باید حد و مرز رو بشناسه.کاری به آزمایش ندارم اما تو این دوره زمونه دوستیای اینجوری سرنجام نداره.عشق فقط عشق پاک.در درجه آخر باید به فکر س.. بیوفتن.http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
دوست عزیز جناب ttrasn (http://pnu-club.com/member.php?u=125215) شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟:105:
fereshteh71
02-18-2012, 09:29 AM
دوست عزیز جناب ttrasn (http://pnu-club.com/member.php?u=125215) شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟:105:
چون پسرا از روی هوس این کارو میکنن تجربه نشون داده همچین پسری با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته ازدوام نمیکنه:265:
مثل اینکه خیلی دوست داری با دوست دخترت ازدواج کنی:39:
ttrasn
02-18-2012, 11:01 AM
دوست عزیز جناب ttrasn (http://pnu-club.com/member.php?u=125215) شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟:105: من خودم پسرم.تا دلت بخواد هم از اینجور رابطه ها دیدم.هم دختری رو دیدم که پایبند نبوده هم پسری رو که بعدش بیخیال دختره میشه.اما بیشتر اینکارو پسرا میکنن.چون تنوع طلبی بیشتری دارن.اگه رابطه بخواد موندگار باشه باید همیشه حرفی برای گفتن داشته باشه.آدم وقتی کتابی رو تموم میکنه دیگه نمیخوندش.حتی اگه هرچقدر هم که جذاب باشه بازم ازش خسته میشه:72:
ttrasn
02-18-2012, 11:18 AM
دوست عزیز جناب ttrasn (http://pnu-club.com/member.php?u=125215) شما که با این اطمینان باید و نباید تعریف میکنید ، میشه توضیح بدید که چرا وقتی س... به رابطه اضافه بشه ، عشق دیگه پاک نیست؟:105: چون س.. یک نیازه جسمیه اما عشق یک نیاز روحی.روح در ارجعیته.توی عشق روابط عاطفی برقراره.س.. نیازه.کسی هم نیست که ازش خوشش نیاد.اما هرچیزی هرچقدر هم که مفید باشه همونقدر هم میتونه خطرناک باشه.کاری به مشکلات شرعی و اینجور مسائل ندارم.اما وقتی یه سبد میوه متنوع جلو آدم باشه،میخواد که از همه میوه ها بچشه.وقتی یه طعم یک میوه رو چشید میره سراغ بعدی.شاید طعم اون یکی دیگه بهتر باشه !!!:42:
fereshteh71
02-18-2012, 12:28 PM
ای ول :36:حرفات خیلی قشنگه
negar92
02-18-2012, 12:37 PM
چون س.. یک نیازه جسمیه اما عشق یک نیاز روحی.روح در ارجعیته.توی عشق روابط عاطفی برقراره.س.. نیازه.کسی هم نیست که ازش خوشش نیاد.اما هرچیزی هرچقدر هم که مفید باشه همونقدر هم میتونه خطرناک باشه.کاری به مشکلات شرعی و اینجور مسائل ندارم.اما وقتی یه سبد میوه متنوع جلو آدم باشه،میخواد که از همه میوه ها بچشه.وقتی یه طعم یک میوه رو چشید میره سراغ بعدی.شاید طعم اون یکی دیگه بهتر باشه !!!:42:
یعنی چی ک میره طرف یکی دیگه مگه دخترا برا همین کارا هستن عشق مقدسه اونی ک عاشقه باید از عشقش ب عشق الهی برسه و فکر اینارو از سرش بیاره بیرون
ttrasn
02-18-2012, 01:21 PM
یعنی چی ک میره طرف یکی دیگه مگه دخترا برا همین کارا هستن عشق مقدسه اونی ک عاشقه باید از عشقش ب عشق الهی برسه و فکر اینارو از سرش بیاره بیرون معلومه که نه.نه پسر نه دختر برای اینکار ساخته نشده.نمیشه از این فکرا گذشت اما میشه کنترلش کرد.البته اگه کسی عاشق بشه در آخر به این مقوله فکر میکنه.:72:
negar92
02-18-2012, 02:02 PM
:169: اگه بشه کنترلش کرد
reza2kn
02-18-2012, 02:22 PM
چون پسرا از روی هوس این کارو میکنن تجربه نشون داده همچین پسری با دختری که باهاش رابطه جنسی داشته ازدوام نمیکنه:265:
نه این حرفا درست نیست فرشته خانوم. که پسرا اینطورین یا دخترا اونطوری!
نباید به صورت دسته به همه نگاه کرد. اگه اینجوری باشه ، خانوما میگن آقایون فقط دنبال س.. هستن و آقایون هم میگن خانوما فقط دنبال پول هستن و دروغ میگن!
درصورتی که هیچکدوم از اینا درست نیست. همه آدما با هم تفاوت دارن
مسئله هم این نیست که با دوست دخترم ازدواج کنم یا نه. مسئله اینه که تو ایران تصور میشه که با وجود س... عشق ناپاک میشه و من میخوام بدونم چرا!!!
من خودم پسرم.تا دلت بخواد هم از اینجور رابطه ها دیدم.هم دختری رو دیدم که پایبند نبوده هم پسری رو که بعدش بیخیال دختره میشه.اما بیشتر اینکارو پسرا میکنن.چون تنوع طلبی بیشتری دارن.اگه رابطه بخواد موندگار باشه باید همیشه حرفی برای گفتن داشته باشه.آدم وقتی کتابی رو تموم میکنه دیگه نمیخوندش.حتی اگه هرچقدر هم که جذاب باشه بازم ازش خسته میشه:72:
دوست عزیز ، معلومه ! همه رابطه هایی رو دیدن که بدون ازدواج به هم میخوره و اینم فقط تو کشور ما نیست!
همه جا اینطوره. ولی به خاطر اینکه من به دختره دست زدم و نمیتونم باهاش ازدواج میکنم نیست!! من خودم تا حالا هیچ پسری رو ندیدم که همچین حرفی رو بزنه. بعضی دخترا تو خونواده های سنتی با طرز فکر قدیمی رو میشناسم که میترسن اگه وارد این رابطه بشن پسره ازشون ناراحت یا بی اعتماد میشه ، ولی من با هر پسری که صحبت کردم این مشکل رو نداشته.
معنای س.. تو یه رابطه دوست دختر دوست پسر بد تعریف شده که خیلی ها نظر منفی بهش دارن. تو وقتی با کسی هستی و عاشقشی ، همه پیمان هایی که تو یه ازدواج هست بینتون شکل میگیره جز پیمان قانونی. حتی تو خیلی از رابطه ها خانواده ها هم در جریان هستن! وقتی با عشقت که عاشقشی چرا س... نداشته باشین؟ مگه کار بدیه؟ مگه کار مقدسی نیست؟
چون س.. یک نیازه جسمیه اما عشق یک نیاز روحی.روح در ارجعیته.توی عشق روابط عاطفی برقراره.س.. نیازه.کسی هم نیست که ازش خوشش نیاد.اما هرچیزی هرچقدر هم که مفید باشه همونقدر هم میتونه خطرناک باشه.کاری به مشکلات شرعی و اینجور مسائل ندارم.اما وقتی یه سبد میوه متنوع جلو آدم باشه،میخواد که از همه میوه ها بچشه.وقتی یه طعم یک میوه رو چشید میره سراغ بعدی.شاید طعم اون یکی دیگه بهتر باشه !!!:42:
شاید مشکل این باشه که اطلاعاتمون راجع به همین س... کمه!
کی گفته که س.. یه نیاز جسمی خالیه؟ من بیشتر فعالیت هام تو زمینه همین س...ولوژی:55: هست ، کتاب ها و مقالات زیادی خوندم ، خیلی وقت هست که تو جامعه این کار هستم ، مشاوره انجام میدم و یک کتاب هم در این مورد ترجمه کردم. کلا چیزی که خوب بودن یا نبودن یه س... رو معین میکنه ، تبادل انرژی هست. این که بینتون انرژی کم یا زیاد منتقل میشه. وقتی با کسی که احساست قوی براش نداشته باشی ، اصلا انرژی بینتون منتقل نمیشه! هرچیزی هم آدم بخواد سعی کنه به خودش بقبولونه که خوب بود ، ته وجودش میدونه که خوب نبوده و این مورد مخصوصا واسه خانوما صدق میکنه. درصد خیلی بالایی از س.. روحی هست! محبت و در آغوش کسی بودن که دوستش داری مهمه! اگه نه این دانشمندانی که نمونه کوچیک ماشین زمان رو ساختن ، میتونستن یک ماشین کوچیک تو جیبی بسازن که مشکلات جنسی رو تو یه دقیقه برطرف میکرد تا همه نسل آدم مشکلاتشون رو راحت برطرف کنن و برای بقیه جنبه های زندگی با ذهن باز آماده باشن ، برای تولید مثل هم یه روزی برن ازدواج کنن و تولید مثل کنن! مشکل اینه که به س.. به یه چیز ناپاک نگاه میشه... به یه چیز بد... درصورتی که میتونه پاک ترین و مقدس ترین چیز دنیا باشه و لذتش هم بالاترین لذت دنیا.
رابطه عاطفی که تو سکس با کسی برقرار میشه ، اگه از رابطه عاطفی بین مادر و فرزند بیشتر نباشه کمتر نیست! چجوری شما میگی عشق رابطه عاطفیه ولی تا س.. بهش اضافه شد میشه یه نیاز و عاطفی نیست؟
شاید مشکل اینه که به خانوما مثل یه سبد میوه نگاه میکنیم!!! درسته که خانوما از ما از زیبایی ظاهری و لطافت بیشتری برخوردارن ، ولی دلیل نمیشه که اونا رو به صورت یک جسم ببینیم! اونم یه آدمه مثل ما! وقتی که با این دختر عهد بستی ، وقتی که باهاش بودی دیگه با اونی. از این زاویه میوه ، بعد از عهدی که بستین ، دیگه هیچ میوه ای تو دنیا وجود نداره!! اگه هم باشه هیچکدوم حتی به گرد پای خوبی میوه تو نمیرسن! دوره پادشاهان قاجار که نیست دخترا به صف بیان و هرکدوم رو بچشیم!
راجع به اون هم که کتاب تموم میشه و کسی دیگه نمیخوندش! باز این هم به خاطر کمبود دانش س.. هست!
چون تفکر عموم اینحوریه که س.. یه چیز ثابت هست و به شکل وجود داره! وقتی که انجام شد باید خسته کننده بشه!
زندگی باید تموم بشه! هیچ چیز تازه ای دیگه تو زندگی نیست!
اینجوری که نیست دوست من! اگه اینجوری بود که همه آدما باید بعد از یک سال کتاب 10 بار خونده شده میبودند و از اون به بعد فقط مجبور به تحمل کردن همدیگه باشن تا آخر عمر!!
اتفاقا همین کتابی که بنده ترجمه کردم درباره همین که چجوری زندگی س...یمون خسته کننده نشه و یه نشاط و هیجانی جدیدی بهش اضافه بشه هست.
شما اگه بخوای تا آخر عمر جفتتون حرف واسه گفتن هست!
معلومه که نه.نه پسر نه دختر برای اینکار ساخته نشده.نمیشه از این فکرا گذشت اما میشه کنترلش کرد.البته اگه کسی عاشق بشه در آخر به این مقوله فکر میکنه.:72:
باز هم یه حرف تند دیگه!
چرا؟؟ یعنی هرکسی که آخر به این مقوله فکر نکنه عاشق نیست؟؟!!
من موافقم که بهتره اول یه سطح بالا از محبت و اعتماد و صمیمیت بین 2 نفر صورت بگیره و بعد از اون برن سراغ س.. چون درهرصورت س.. با کسی که بهش اعتماد نداری هم زیاد لذتخبش نیست ، ولی این که به همه برچسب بزنیم که اگه تو آخرین پله به س.. فکر نکردی عاشق نیستی!! فکر نمیکنم حرکت قشنگی باشه.
مگه س.. جز قوی کردن یک عشق چیکار میکنه؟ مگه جز نزدیک تر کردن دوتا آدم به یه سطحی که به هیچ روش دیگه ای قابل دستیابی نیست چیکار میکنه؟
مگه وقتی با عشق خودت س.. داشته باشی داری بهش خیانت میکنی؟
ttrasn
02-18-2012, 03:09 PM
در جواب تمام حرفاتون فقط میگم اگه س.. تو رابطه دوستی لازمه و چیزه خوبیه پس چرا ازدواج نمیکنن؟چرا قانونیش نمیکنن؟چرا با عهد شرعی اینکارو نمیکنن که ثواب هم داشته باشه؟اینجاست که معلوم میشه کسی که دنبال س.. باشه و تا بحث ازدواج پیش میاد خودشو میکشونه کنار اصلا عشقش پاک نبوده و هوس بوده.اگه هم که ازدواج کردن که مبارکشون باشه و خوشبخت بشن ایشالا:72:
reza2kn
02-18-2012, 03:53 PM
در جواب تمام حرفاتون فقط میگم اگه س.. تو رابطه دوستی لازمه و چیزه خوبیه پس چرا ازدواج نمیکنن؟چرا قانونیش نمیکنن؟چرا با عهد شرعی اینکارو نمیکنن که ثواب هم داشته باشه؟اینجاست که معلوم میشه کسی که دنبال س.. باشه و تا بحث ازدواج پیش میاد خودشو میکشونه کنار اصلا عشقش پاک نبوده و هوس بوده.اگه هم که ازدواج کردن که مبارکشون باشه و خوشبخت بشن ایشالا:72:
چه ربطی داره دوست عزیز؟
همه سوالات من نتیجش شد اگه خوبه چرا ازدواج نمیکنن؟
نه درست نیست! من خیلی سوالای دیگه ای از شما پرسیدم و شما پیچوندی!
جواب سوالت هم خیلی سادس! همه امکانات و شرایط ازدواج و ندارن!
مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
مطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم
ولی ازدواج مخصوصا تو این کشور و تو این زمان پول خیلی خیلی زیادی میخواد ، شما پولشو میدی؟
خونه رو شما براشون میخری؟
من اصلا دین رو به این جا نمیکشم که ثواب داشته باشه و اینا. از نظر من تو وقتی پشت کسی باشی ، وقتی خوشحالش کنی ، وقتی چیزایی رو که میخواد بهش بدی ، خدا هواتو داره و کار خوبی کردی ، حالا میخوای اسم این رو ثواب بذار یا کارما یا ... و برای این که به کسی خوبی کنی نیاز نداری باهاش ازدواج کنی تا اون کار مثبت تلقی بشه!
ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست! ولی واسه محبت کردن و محبت دیدن و ابراز عاطفه نیاز نیست. حد اقل در اون سطح ازدواج!
بله کسی که هردو نفر همه امکانات و شرایط و دارن و مامان باباهای جفتشون دارن التماس میکنن که یکی و انتخاب کن ما همه کارا رو میکنیم و نمیخواد با دختره ازدواح کنه ، اون شک برانگیز هست ، ولی همه رو نمیتونی با این مقیاس مقایسه کنی.
roya 90
02-18-2012, 04:07 PM
:103:
ttrasn
02-18-2012, 04:22 PM
چه ربطی داره دوست عزیز؟
مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
ولی ازدواج مخصوصا تو این کشور و تو این زمان پول خیلی خیلی زیادی میخواد ، شما پولشو میدی؟
من اصلا دین رو به این جا نمیکشم که ثواب داشته باشه و اینا. از نظر من تو وقتی پشت کسی باشی ، وقتی خوشحالش کنی ، وقتی چیزایی رو که میخواد بهش بدی ، خدا هواتو داره و کار خوبی کردی ، حالا میخوای اسم این رو ثواب بذار یا کارما یا ... و برای این که به کسی خوبی کنی نیاز نداری باهاش ازدواج کنی تا اون کار مثبت تلقی بشه!
ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست! ولی واسه محبت کردن و محبت دیدن و ابراز عاطفه نیاز نیست. حد اقل در اون سطح ازدواج!
بله کسی که هردو نفر همه امکانات و شرایط و دارن و مامان باباهای جفتشون دارن التماس میکنن که یکی و انتخاب کن ما همه کارا رو میکنیم و نمیخواد با دختره ازدواح کنه ، اون شک برانگیز هست ، ولی همه رو نمیتونی با این مقیاس مقایسه کنی.
این ریسکه.اگه دختر بیاد و اینکارو کنه و بعدش پسره پشیمون بشه از ادامه رابطه.دختره دیگی چیزی نداره.:265:
معمولا هیچکسی هم با کسی که قبلا باشخص دیگه رابطه داشته ازدواج نمیکنه.:112:
reza2kn
02-18-2012, 05:02 PM
این ریسکه.اگه دختر بیاد و اینکارو کنه و بعدش پسره پشیمون بشه از ادامه رابطه.دختره دیگی چیزی نداره.:265:
بازم پیچوندی. بیخیال . دوطرف مذاکره باید حاضر باشن درست صحبت کنن . اینجور صحبت کردن ارزشی نداره. ;)
negar92
02-19-2012, 12:28 PM
چه ربطی داره دوست عزیز؟
همه خرفای شما درست اما ی درصد هم اختمال بدین پسره دختره رو ول کنه شما جوابگوی دختره هستین؟!!!
درسته پول نیست شغل نیست اما باید این رفتار کنترل بشه
محدیس
02-19-2012, 12:32 PM
موفق باشید:72:این ریسکه.اگه دختر بیاد و اینکارو کنه و بعدش پسره پشیمون بشه از ادامه رابطه.دختره دیگی چیزی نداره.:265:
موافقم .پسری که دختری را بخواهد به هر قیمتی حاظر میشه شرایط ازدواج با اون دختر مهیا کنه نه اینکه به خاطر سختی هایی که داره تنها به یه رابطه عاطفی و جنسی قبل ازدواج بسنده کنه. من خیلی از دخترها رو دیدم که به خاطر علاقه شون از خیلی خواسته هاشون صرفه نظر کردن وشرایط ابتدایی واولیه که خیلی پایین بوده قبول کردن وازدواج کردن البته اگه عشق واقعی درمیان باشه
;hlgh l,htrl
reza2kn
02-19-2012, 07:16 PM
همه خرفای شما درست اما ی درصد هم اختمال بدین پسره دختره رو ول کنه شما جوابگوی دختره هستین؟!!!
درسته پول نیست شغل نیست اما باید این رفتار کنترل بشه
خیلی بیشتر از یه درصد احتمال میدم که پسره دختره رو ول کنه!
مسئله اینجاست که میگم نمیگن به خاطر این که باهات خوابیدم نمیتونم باهات ازدواج کنم!! به دلایل دیگه ای که همه به هم میزنن از هم جدا میشن. این وسط هم س.. اگه نقش خوبی ندشاته باشه تو جدا نشدن ( که در بیشتر شرایط داره) اثر منفی نخواهد داشت!!
من بالا توضیح دادم که س.. چبکار میکنه برای یه رابطه!
جوابگوشون هم نه من نیستم! مگه موقع لذت بردن لذتشو من بردم که جوابشو من بدم؟ مگه خودشون عقل ندارن؟
راجع به کنترل شدن هم مطمئن نیستم بدونم منظورتون چیه ، ولی حتما! حتما که باید کنترل بشه. میتونن با همدیگه صحبت کنن و مرز ها رو مشخص کنن.
بعد از اون هم حرفای دیگه ای هست که اینجا نمیشه درست بیانش کرد چون هم کسی نیست که حاضر باشه تا آخر مبحث بشینه و جواب بده ، هم ممکنه استفاده از بعضی کلمات باعث شیتلر شدن سایت بشه....
reza2kn
02-19-2012, 07:26 PM
موفق باشید:72:این ریسکه.اگه دختر بیاد و اینکارو کنه و بعدش پسره پشیمون بشه از ادامه رابطه.دختره دیگی چیزی نداره.:265:
موافقم .پسری که دختری را بخواهد به هر قیمتی حاظر میشه شرایط ازدواج با اون دختر مهیا کنه نه اینکه به خاطر سختی هایی که داره تنها به یه رابطه عاطفی و جنسی قبل ازدواج بسنده کنه. من خیلی از دخترها رو دیدم که به خاطر علاقه شون از خیلی خواسته هاشون صرفه نظر کردن وشرایط ابتدایی واولیه که خیلی پایین بوده قبول کردن وازدواج کردن البته اگه عشق واقعی درمیان باشه
;hlgh l,htrl
حرف شما درسته... خود من هم همینطور هستم. همونطور که بالاتر گفتم :
"مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
مطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم"
ولی واسه بعضی ها تهیه کردن حتی کمترین شرایط هم خیلی دشوار هست... حداقل واسه یه زمان مشخص
همونطور که گفتم همه نیازمندی های ازدواج به پول ختم نمیشه!!! خیلی نیازهای دیگه داره که باید زمان زیادی بگذره تا اونا آماده بشن...
به نظر من اگه یه خانوم دختر با یه آقا پسر دوست باشن و حتی بعد از 1 سال به هم بزنن خیلی خیلی خیلی بهتر هست تا واسه اینکه به اسم عشق پاک و عشق واقعی زودتر از اون که بخوان همدیگه رو بشناسن با هم ازدواج کنن و بعد ببینن که اصلا این طرف نمیفهمه چی میگن!! یا بدتر از اون به حرف قدیمی ها گوش کنن و بچه دار بشن تا زندگی شون بهتر بشه! مطمئنا تو اون شرایط زندگی هم بدتر میشه و بعد مجبورن " به خاطر بچه" با هم بمونن. مخصوصا تو جامعه مریض مردسالار ما که تو دادگاه ها و موارد طلاق معمولا همه چیز به نفع آقایون تموم میشه. ( البته به جز مهریه) و بعد از اون به عنوان یه خانوم مطلقه به زندگی شون ادامه بدن و بخوان دوباره ازدواج کنن. اونم تو جامعه ما که مطلقه بودن = مجرم هست!
بنده هم مثل باقی دوستان برای کسی باید یا نباید تعیین نکردم.
من فقط میگم همچین چیزی که پسرانی که با دوست دختراشون میخوابن هیچوقت حاضر نیستن با اونا ازدواج کنن اصلا درست نیست!!
میگم شان و احترام یه فرد رو نمیشه با داشتن یا نداشتن س... با دوست پسر یا دخترش سنجید! چون یه چیز خیلی خصوصی ، زیبا و از نظر من ( و اگر نه همه شون ، بسیاری از روانشناسان بزرگ دنیا ) برای یه رابطه ضروری هست!
محدیس
02-19-2012, 09:55 PM
حرف شما درسته... خود من هم همینطور هستم. همونطور که بالاتر گفتم :
"مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنم
مطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم"
ولی واسه بعضی ها تهیه کردن حتی کمترین شرایط هم خیلی دشوار هست... حداقل واسه یه زمان مشخص
همونطور که گفتم همه نیازمندی های ازدواج به پول ختم نمیشه!!! خیلی نیازهای دیگه داره که باید زمان زیادی بگذره تا اونا آماده بشن...
به نظر من اگه یه خانوم دختر با یه آقا پسر دوست باشن و حتی بعد از 1 سال به هم بزنن خیلی خیلی خیلی بهتر هست تا واسه اینکه به اسم عشق پاک و عشق واقعی زودتر از اون که بخوان همدیگه رو بشناسن با هم ازدواج کنن و بعد ببینن که اصلا این طرف نمیفهمه چی میگن!! یا بدتر از اون به حرف قدیمی ها گوش کنن و بچه دار بشن تا زندگی شون بهتر بشه! مطمئنا تو اون شرایط زندگی هم بدتر میشه و بعد مجبورن " به خاطر بچه" با هم بمونن. مخصوصا تو جامعه مریض مردسالار ما که تو دادگاه ها و موارد طلاق معمولا همه چیز به نفع آقایون تموم میشه. ( البته به جز مهریه) و بعد از اون به عنوان یه خانوم مطلقه به زندگی شون ادامه بدن و بخوان دوباره ازدواج کنن. اونم تو جامعه ما که مطلقه بودن = مجرم هست!
بنده هم مثل باقی دوستان برای کسی باید یا نباید تعیین نکردم.
من فقط میگم همچین چیزی که پسرانی که با دوست دختراشون میخوابن هیچوقت حاضر نیستن با اونا ازدواج کنن اصلا درست نیست!!
میگم شان و احترام یه فرد رو نمیشه با داشتن یا نداشتن س... با دوست پسر یا دخترش سنجید! چون یه چیز خیلی خصوصی ، زیبا و از نظر من ( و اگر نه همه شون ، بسیاری از روانشناسان بزرگ دنیا ) برای یه رابطه ضروری هست!
حرفهایی که شما میگید و هم بچه ها درسته اما هرکدام بایه دید ویه سلیقه فکری بیان میکنه با کمی تفاوت من هم حرفاتون قبول دارم اما نه به طور کامل و اگه این تفاوت های فکری نباشه انسانها نمیتونن کنار هم زندگی کنن
موفق باشی:72:
ttrasn
02-20-2012, 08:24 AM
حرف شما درسته... خود من هم همینطور هستم. همونطور که بالاتر گفتم :"مطمئن باش اون پسر بیشتر از شما دوست داره که با اون خانوم ازدواج کنه و بهش بگه زنممطمئن باش اون دختر بیشتر از شما دوست داره که با پسره ازدواح کنه و بهش بگه شوهرم"ولی واسه بعضی ها تهیه کردن حتی کمترین شرایط هم خیلی دشوار هست... حداقل واسه یه زمان مشخصهمونطور که گفتم همه نیازمندی های ازدواج به پول ختم نمیشه!!! خیلی نیازهای دیگه داره که باید زمان زیادی بگذره تا اونا آماده بشن...به نظر من اگه یه خانوم دختر با یه آقا پسر دوست باشن و حتی بعد از 1 سال به هم بزنن خیلی خیلی خیلی بهتر هست تا واسه اینکه به اسم عشق پاک و عشق واقعی زودتر از اون که بخوان همدیگه رو بشناسن با هم ازدواج کنن و بعد ببینن که اصلا این طرف نمیفهمه چی میگن!! یا بدتر از اون به حرف قدیمی ها گوش کنن و بچه دار بشن تا زندگی شون بهتر بشه! مطمئنا تو اون شرایط زندگی هم بدتر میشه و بعد مجبورن " به خاطر بچه" با هم بمونن. مخصوصا تو جامعه مریض مردسالار ما که تو دادگاه ها و موارد طلاق معمولا همه چیز به نفع آقایون تموم میشه. ( البته به جز مهریه) و بعد از اون به عنوان یه خانوم مطلقه به زندگی شون ادامه بدن و بخوان دوباره ازدواج کنن. اونم تو جامعه ما که مطلقه بودن = مجرم هست!بنده هم مثل باقی دوستان برای کسی باید یا نباید تعیین نکردم.من فقط میگم همچین چیزی که پسرانی که با دوست دختراشون میخوابن هیچوقت حاضر نیستن با اونا ازدواج کنن اصلا درست نیست!!میگم شان و احترام یه فرد رو نمیشه با داشتن یا نداشتن س... با دوست پسر یا دخترش سنجید! چون یه چیز خیلی خصوصی ، زیبا و از نظر من ( و اگر نه همه شون ، بسیاری از روانشناسان بزرگ دنیا ) برای یه رابطه ضروری هست!موفق باشید:72: ببخشید. اما این چیزایی که شما میگید.مثل مردسالاری و سنتی و ... خیلی وقته که تموم شده.مگه شما کجا زندگی میکنید؟آخه حدودا 7_8 سالی میشه که دیگه زندگیها مدرن شده.:105:
negar92
02-20-2012, 12:39 PM
خیلی بیشتر از یه درصد احتمال میدم که پسره دختره رو ول کنه!
مسئله اینجاست که میگم نمیگن به خاطر این که باهات خوابیدم نمیتونم باهات ازدواج کنم!! به دلایل دیگه ای که همه به هم میزنن از هم جدا میشن. این وسط هم س.. اگه نقش خوبی ندشاته باشه تو جدا نشدن ( که در بیشتر شرایط داره) اثر منفی نخواهد داشت!!
من بالا توضیح دادم که س.. چبکار میکنه برای یه رابطه!
جوابگوشون هم نه من نیستم! مگه موقع لذت بردن لذتشو من بردم که جوابشو من بدم؟ مگه خودشون عقل ندارن؟
راجع به کنترل شدن هم مطمئن نیستم بدونم منظورتون چیه ، ولی حتما! حتما که باید کنترل بشه. میتونن با همدیگه صحبت کنن و مرز ها رو مشخص کنن.
بعد از اون هم حرفای دیگه ای هست که اینجا نمیشه درست بیانش کرد چون هم کسی نیست که حاضر باشه تا آخر مبحث بشینه و جواب بده ، هم ممکنه استفاده از بعضی کلمات باعث شیتلر شدن سایت بشه....
بازم منظورم منو نفهمیدین من میگم اگه دختره رو ول کرد چی؟!!!!
پسرا یا دختره هست اما فقط برای وقت گذرونیش ن ازدواج
این ی ریسک بزرگه
مطمئنا هیچ پسری خاضر ب ازدواج با اون دختر نیست
خود شما حاضزی دختری ک ب شما پا داده باهاش تا اخر باشی؟
مطمئنا ن.
explorer
02-20-2012, 01:05 PM
بهتره بعد یه سال ازدواج غیر قانونی از هم جدا بشن یا قانونی ؟
2 نفر با هم رابطه داشته باشن و بعد یه سال جدا بشن اون بدبختی که میخواد با اون دختر ازدواج کنه چی ؟ حداقل تو قانونیش میدونه اون زن مطلقه است ولی تو موردی که شما(اقا رضا) میگین یا اون دختر نمیگه و یا اگه بگه خود شما حاضرین باهاش ازدواج کنین ؟
من یه دوست داشتم با دخترا دوست میشد با وعده ی عشق و ازدواج باهاشون رابطه برقرار میکرد بعد ولشون میکرد من یکی از اون دخترارو دیده بودم باورم نمیشد که موی این دخترو نا محرم دیده باشه چه برسه به اینکه ... (مسلما اون دختر فکر نمیکرد اون همچین نیتی داره)
پسری که عاشق یه دختر باشه تا زمانی که توانایی ازدواج نداشته باشه به خودش اجازه نمیده به اون دختر حتی دست بزنه (این عشق واقعیه)
یا میره(به همراه خانوادش) با خانواده ی اون دختر صحبت میکنه و ازشون میخواد تا زمانی که امکان ازدواج براش فراهم بشه به هم محرم بشن اگه من بجای پدر اون دختر باشم ترجیح میدم دخترم محرم باشه و تو خونه ی من زندگی کنه و من هزینه ی زندگیشو بدم تا اینکه محرم نباشه و رابطه داشته باشه و بازم تو خونه ی خودم باشه و من مخارجشو تامین کنم
این یعنی چی ؟! (ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست!)
ازدواج یعنی چی ؟ یهنی رابطه ی عاطفی و عشق و رابطه ی جنسی و در کنار هم بودن درسته ؟
پس وقتی برای ازدواج آماده نیست از لحاظ عقلی شناختی و همون چیزایی که گفتین چطور میتونه همه ی روابطی رو که داخل ازدواج معنی پیدا میکنه خارج ازدواج برقرار کنه و بگه این عشقه ؟!
negar92
02-20-2012, 01:13 PM
:74: کامل و درست مرسی
reza2kn
02-21-2012, 03:10 AM
بازم منظورم منو نفهمیدین من میگم اگه دختره رو ول کرد چی؟!!!!
پسرا یا دختره هست اما فقط برای وقت گذرونیش ن ازدواج
این ی ریسک بزرگه
مطمئنا هیچ پسری خاضر ب ازدواج با اون دختر نیست
خود شما حاضزی دختری ک ب شما پا داده باهاش تا اخر باشی؟
مطمئنا ن.
همه حرف من همینه:
همه آدما مثل هم نیستن!!
شما از کجا میدونی که میگی مطمئنا؟؟؟
بله که من حاضرم! چرا حاضر نباشم؟ مگه س.. ی که بین ما بوده رو باید جز بی شرفی و بی احترامی به دختر حساب کرد؟ پا داده؟ استفاده از این لغت مخصوصا واسه شما که یه خانومی فکر نمیکنم زیاد جالب باشه. مگه س.. توی یه رابطه چی جز ابراز احساس و علاقه خاص به فردی که دوسش داریم هست؟
خیلی افراد دیگه ای هم هستن که مثل من فکر میکنن دوست عزیز.
ببخشید. اما این چیزایی که شما میگید.مثل مردسالاری و سنتی و ... خیلی وقته که تموم شده.مگه شما کجا زندگی میکنید؟آخه حدودا 7_8 سالی میشه که دیگه زندگیها مدرن شده.:105:
من با شما صحبتی ندارم دوست عزیز.
بهتره بعد یه سال ازدواج غیر قانونی از هم جدا بشن یا قانونی ؟
2 نفر با هم رابطه داشته باشن و بعد یه سال جدا بشن اون بدبختی که میخواد با اون دختر ازدواج کنه چی ؟ حداقل تو قانونیش میدونه اون زن مطلقه است ولی تو موردی که شما(اقا رضا) میگین یا اون دختر نمیگه و یا اگه بگه خود شما حاضرین باهاش ازدواج کنین ؟
من یه دوست داشتم با دخترا دوست میشد با وعده ی عشق و ازدواج باهاشون رابطه برقرار میکرد بعد ولشون میکرد من یکی از اون دخترارو دیده بودم باورم نمیشد که موی این دخترو نا محرم دیده باشه چه برسه به اینکه ... (مسلما اون دختر فکر نمیکرد اون همچین نیتی داره)
پسری که عاشق یه دختر باشه تا زمانی که توانایی ازدواج نداشته باشه به خودش اجازه نمیده به اون دختر حتی دست بزنه (این عشق واقعیه)
یا میره(به همراه خانوادش) با خانواده ی اون دختر صحبت میکنه و ازشون میخواد تا زمانی که امکان ازدواج براش فراهم بشه به هم محرم بشن اگه من بجای پدر اون دختر باشم ترجیح میدم دخترم محرم باشه و تو خونه ی من زندگی کنه و من هزینه ی زندگیشو بدم تا اینکه محرم نباشه و رابطه داشته باشه و بازم تو خونه ی خودم باشه و من مخارجشو تامین کنم
این یعنی چی ؟! (ازدواج هم یه مسئله ساده نیست!!! باید 2 طرف خیلی از هم شناخت داشته باشن و کاملا از همه خصوصیت های اخلاقی همدیگه با خبر باشن تا ازدواج کنن و همچنین برای یه ازدواج شاد و موفق یه سن عقلی مشخص نیاز هست!)
ازدواج یعنی چی ؟ یهنی رابطه ی عاطفی و عشق و رابطه ی جنسی و در کنار هم بودن درسته ؟
پس وقتی برای ازدواج آماده نیست از لحاظ عقلی شناختی و همون چیزایی که گفتین چطور میتونه همه ی روابطی رو که داخل ازدواج معنی پیدا میکنه خارج ازدواج برقرار کنه و بگه این عشقه ؟!
از همه دوستان مخصوصا شما خواهش میکنم که سعی کنید این جور گفتار ها رو که "این عشق واقعیه" ، "این عشق پاکه" ، "فلانی عاشق نیست" و ... رو بذارید کنار.
من اصلا مشکلی ندارم که تو این بحث من در برابر همه شما قرار دارم. بالاخره نظریات با هم فرق میکنه ، دیدگاه ها فرق میکنه و همینطور ارزش ها فرق میکنه.
همینطورکه من چیزهایی رو که خوشم نمیاد نمیکوبم ، سعی کنید شما هم اینکار رو نکنید.
شما نمیتونی این حرف رو بزنی که "پسری که عاشق یه دختر باشه تا زمانی که توانایی ازدواج نداشته باشه به خودش اجازه نمیده به اون دختر حتی دست بزنه" و بگی " این عشق واقعیه!!" شما نمیتونی واسه کسی تعیین کنی که عشقش واقعی هست یا غیر واقعی!! یا اگه پسری بخواد با یه دختر که دوستش داره س... داشته باشه ، به این معنی هست که عاشقش نیست!!!
پس یعنی همه افراد دنیا جز ما مسلمونا عاشق نیستن! همه فقط دنبال به قول دوستان " این نیاز فقط جسمانی" هستن!؟؟
هیچکی معنای عشق و دوست داشتن و نمیفهمه جز ما!
هر آدم بالغی که خواست با عشقش ابراز احساسا ت و عشق کنه ، خواست بهش احساساتی رو بده که از هیچ راه دیگه ای نمیشه داد ، خواست باهاش نزدیکی رو داشته باشه که از هیچ راه دیگه ای نمیشه داشت ، حتما باید بره خدا میلیون خرج کنه ، اجازه 5-4 نفر آدم دیگه رو با ارزش ها و طرز فکر های مختلف رو بگیره؟؟؟؟ خدایی به نظر شما این درسته؟؟
من خودم واسم گذشته کسی مهم نیست! مهم اینه از وقتی با من هستن چی هستن.
قبل از اینکه با من بوده باشن مسئولیت زندگیشون به عهده خودشون بوده.
البته واضحه که ترجیح میدم عشقم قبل از من با افراد زیادی یا حتی با هیچکسی نبوده باشه ، ولی اینطور نیست که بگم چون با کسی بودی نمیتونی با من باشی!
چون گذشته اون فرد اصلا ربطی به من نداره! آزاد بوده هرکاری میخواد با زندگیش بکنه. اگه خوب بوده که لذتش رو برده ، اگه هم بد بوده که ضررش رو دیده.
پسری که عاشق یک دختر باشه علاوه بر احساسات عاطفی که به دختر داره ، نیاز ها و احساسات جنسی هم بهش پیدا میکنه. خیلی از دوستان فکر میکنن که این احساسات "کثیف" هستن و جالبیش اینه که همین احساسات "کثیف" بعد از اون خوندن چند کلمه عربی که خیلی ها حتی معنی شو نمیدونن ، بعد از فرو کردن آقا پسر تو یه محدوده خطر که اگه ول کردی رفتی باید تا آخر عمرت پول سکه بدی ، و بعد از کلی خرج کردن ، یهو کاملا "تمیز" میشه و حتی ثواب هم داره!!!
سوال من اینه که چرا فکر میکنید این احساسات کثیف هستن؟ چرا س.. قبل از ازدواج پلیده؟
اون پسری که این احساسات رو داره ، وقتی هی از دستشون فرار میکنه و اونا هی بزرگتر میشن و گردن پسره رو میگیرن و نمیذارن که جلوشو ببینه چه بلایی سر پسره و رابطه میاد؟ چه بلایی سر ارزش های پسره میاد؟ اگه با کسی که دوست داره این احساسات رو به اشتراک بذارن و از هدیگه لذت ببرن و این رابطه رو جشن بگیرن چه حرکت زشت یا شیطانی یا بنده آزار یا خدا آزاری ایجاد میشه؟
من خواستم راجع به این مسئله صحبت نکنم ولی با وجود اینکه خودم هم زیاد با این حرکت موافق نیستم ، تو س... همیشه نیاز نیست که اون اتفاقی که خانوما ازش میترسن بیفته! دو نفر میتونن با هم حرف بزنن و مثلا دختر خانوم آمادگیش رو نداره که اون مسئله پیش بیاد یا ترس داره یا ... میتونن جوری مدیریت کنن که اون مسئله پیش نیاد. که البته باز هم میگم که خودم زیاد طرفدارش نیستم ، ولی چیزی هست که تصمیم شخصی هرفرد هست و میتونن با حرف زدن رو چیزی که میخوان به یه موافقت برسن.
راجع به اون که گفتید این یعنی چی؟ واقعا نمیدونم باید چجوری توضیح بدم تا منظور رو بفهونم!!
من گفتم که برای ازدواج نیاز به خیلی چیزا هست ، از جمله همون نیازهای مالی ، شناختی ، سن عقلی بالا و موارد دیگه. ولی برای محبت کردن و محبت دیدن این مسائل نیاز نیست!!! اونم به این شدت!! به نظر شما وقتی کسی عاشق یه نفر هست ، باید مثل یه پدر یا مادر روحانی برخورد کنه و حتی بهش دست نزنه!! و ثانیه ای که خواست عشقش رو تو بغلش بگیره ، ثانیه ای که خواست عشقش رو ببوسه ، دیگه نمیشه اسم اون عشق رو عشق گذاشت!! این دیگه عشق نیست و اون طرف هم دیگه عاشق نیست!
آخه به چه دلیل ؟؟؟ رو چه حسابی؟؟؟؟
شما میگی :" همه روابطی که داخل ازدواج معنی پیدا میکنه" خوب این نظر شخصی شماست که نزدیک بودن و ابراز علاقه یا حتی س.. داشتن با عاشقت فقط تو ازدواج معنی پیدا میکنه و در غیر این صورت نمیشه اسمش رو عشق گذاشت !!! ولی با این حرفت نه تنها صدها فرهنگ و میلیارد ها نفر انسان رو زیر سوال میبری ، بلکه بهشون توهین هم میکنی.
negar92
02-21-2012, 04:00 PM
همه حرف من همینه:
همه آدما مثل هم نیستن!!
شما از کجا میدونی که میگی مطمئنا؟؟؟
بله که من حاضرم! چرا حاضر نباشم؟ مگه س.. ی که بین ما بوده رو باید جز بی شرفی و بی احترامی به دختر حساب کرد؟ پا داده؟ استفاده از این لغت مخصوصا واسه شما که یه خانومی فکر نمیکنم زیاد جالب باشه. مگه س.. توی یه رابطه چی جز ابراز احساس و علاقه خاص به فردی که دوسش داریم هست؟
خیلی افراد دیگه ای هم هستن که مثل من فکر میکنن دوست عزیز.
خوب دوست عزیز بیاین ی آمار بگیرین ببینید چند درصد پسرا حاضر ب ازدواج با اون دختر میشن
در ضمن شرمنده اگه حرف بدی هستم
شما درست فکر میکنید اما خیلی مثل شما فک نمیکنند میتونید برین سوال کنید و ب من بگین چی گفتن :36:
در پناه علی یاحق
reza2kn
02-21-2012, 05:05 PM
خوب دوست عزیز بیاین ی آمار بگیرین ببینید چند درصد پسرا حاضر ب ازدواج با اون دختر میشن
در ضمن شرمنده اگه حرف بدی هستم
شما درست فکر میکنید اما خیلی مثل شما فک نمیکنند میتونید برین سوال کنید و ب من بگین چی گفتن :36:
در پناه علی یاحق
چجوری آمار بگیریم؟ شما یه راه و روش رو پیشنهاد بدید ، با کمال میل حاضرم.
بعد از اون هم درسته. همه مثل من فکر نمیکنن ، ولی تا افرادی مثل من نیان از طرز فکرشون تعریف و دفاع کنن که این طرز فکر پخش نمیشه!
منم دارم سعی میکنم یه کمک باشم تو این حرکت که مخصوصا تو این کشور که مردممون مشکلات زیادی دارن بتونن از خوشی ها و لذت هایی که دیفالت رو زندگی هست لذت ببرن و حداقل زندگی شیرین تری داشته باشن. این حرکت که دیگه شرافت و احترام یه دختر با س... داشتن یا نداشتنش با کسی که دوستش داره اندازه گیری نشه.
من هم خیلی از افراد رو میشناسم که مثل خودم فکر میکنن و اگر شما هم طرفدار این طرز فکر هستید ، بهتره که اش حمایت کنید نه دعوا! :دی
negar92
02-21-2012, 05:32 PM
چجوری آمار بگیریم؟ شما یه راه و روش رو پیشنهاد بدید ، با کمال میل حاضرم.
بعد از اون هم درسته. همه مثل من فکر نمیکنن ، ولی تا افرادی مثل من نیان از طرز فکرشون تعریف و دفاع کنن که این طرز فکر پخش نمیشه!
منم دارم سعی میکنم یه کمک باشم تو این حرکت که مخصوصا تو این کشور که مردممون مشکلات زیادی دارن بتونن از خوشی ها و لذت هایی که دیفالت رو زندگی هست لذت ببرن و حداقل زندگی شیرین تری داشته باشن. این حرکت که دیگه شرافت و احترام یه دختر با س... داشتن یا نداشتنش با کسی که دوستش داره اندازه گیری نشه.
من هم خیلی از افراد رو میشناسم که مثل خودم فکر میکنن و اگر شما هم طرفدار این طرز فکر هستید ، بهتره که اش حمایت کنید نه دعوا! :دی
ببینید دوست عزیز من با شما موافقم اما این جامعه و جووناش ی حرفی میزنند و ی عمل دیگه دارند درسته شما مثل بقیه نیستسن اما پسرایی هستن ک من خودم بین دوستای دخترم دیدم ک الان حتی نگاهشون هم نمیکنند چ برسه ب ازدواج
اینکه شما بخواین اینو رواج بدین خوبه اما با حرف ک نمیشه ی جوونو شما پیدا کن ببین چ قدر مثل شما پا خرفش هست
خیلی ها نیستن پس این ی ریسکه ک دختره بیاد همچین رابطه ی رو ایجاد کنه
اگه واقعا بهش اعتماد داشت وگرنه اشتباهه!
akram 435
05-02-2012, 08:17 PM
من نظرم اینه سکس دلیل نمیکند ک باعث شه پسر از دختر زده بشه تازه باعث میشه بهم برسن
akram 435
05-02-2012, 08:21 PM
ببینید دوست عزیز من با شما موافقم اما این جامعه و جووناش ی حرفی میزنند و ی عمل دیگه دارند درسته شما مثل بقیه نیستسن اما پسرایی هستن ک من خودم بین دوستای دخترم دیدم ک الان حتی نگاهشون هم نمیکنند چ برسه ب ازدواج
اینکه شما بخواین اینو رواج بدین خوبه اما با حرف ک نمیشه ی جوونو شما پیدا کن ببین چ قدر مثل شما پا خرفش هست
خیلی ها نیستن پس این ی ریسکه ک دختره بیاد همچین رابطه ی رو ایجاد کنه
اگه واقعا بهش اعتماد داشت وگرنه اشتباهه!
ببین فدات شم من خودم با دوست پسرم رابطه دارم این چند روز هم قراره بهم میرسیم من میگم رابطه با 1 نفر اما طرف ارزش داشته باشه:169:
f/h**312
05-05-2012, 01:08 PM
سلام دوستان...
نظر همه شما متین اما در نظر من عشق واقعی بعد شناخت طرفین ایجاد میشه وبعد به دوست داشتن تبدیل میشه ،چرا فکر میکنین که تا دختر وپسر قبل ازدواج رابطه نداشته باشن برن تو زندگی عشقی بینشون به وجود نمیاد؟؟ اگه واقعا دختر و پسرها میخوان قبل اینکه ازدواج کنن باهم رابطه داشته باشن میتونن زیر نظر خانواده رابطه داشته.یا صیغه کنن اگه کسی حتی بعد دوستی ونیاز عاطفی به رابطه جنسی نیاز پیدا کرد حتی اگه خانواده ها هم نمیدونن میتونن به صورت شرعی این رابطه رو داشته باشن و خودشون برا محرمیت صیغه کنن و تو برگه ای بنویسن وامضا کنن که حداقل دختر مدرکی دال بر داشتن رابطه حلال داشته باشه...که برا خود دختر بهتره...و دوستان عزیز به اینکه اون سوی مرزهای ایران چگونه زندگی میکنن به خودشون مربوطه چون اونا فرهنگ و دینی جدای ما دارن البته ناگفته نماند بین همون ها هم ادم های معتقد به همون دینی که دارن پیدا میشن که تا اخر عمرشون به زنشون وفادارن ویه زندگی سالم را سپری میکنن....ارزش یه دختر خیلی بیشتر از این حرف هاست ....چرا نباید ارزش خودمون و حفظ کنیم و برا چی اصلا باید تو رابطه دوستی کار به اینجاها بکشه مگه مسلمان نیستیم مگه خدا یی که میپرستیمش برا این رابطه ها حد ومرز نذاشته چرا باید این حد و رد کنیم واقعا اگه رابطه سالم باشه چیزی از عشق کم میشه یا واقعا عشق به وجود نمیاد؟؟؟!!!!
خیلی ها هستن که بعد یه خواستگاریه رسمی و تحقیق ازدواج کردن و بهم علاقهمند شدن و عشقشون به دوست داشتن تبدیل شده و واقعا از کنارهم بودن لذت میبرن ...همون طوری که تعدادی هم نتونستن و بعد کمی فراز ونشیب در زندگی از هم جدا شدن ...وکسایی که بعد داشتن چند سال رابطه دوستی که شاید به رابطه جنسی هم رسیده ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن اما تعداد کسایی که به مقصد نرسیدن خیلی بیشتره عزیزان کلا تو ازدواج افراد با این رابطه ها زوجین نسبت به هم حساس تر ومشکوک تر میشوند...که خودش یه معضل در زندگیه...
سونیا**
05-05-2012, 04:59 PM
وقتی نظر بچه هارو خوندم بنظرم جالب اومد
در جواب آقا رضا باید بگم درسته که این به اصل اون رابطه و شخصیت دو طرف بستگی داره که چطور رابطشونو پیش ببرن اما این وسط یه چیزی به اسم فرهنگ هست که همه ما خواه نا خواه در گیرشیم نه فقط تو کشور ما تو هر کشوری.دختر پسرای ایرانی تو کشور های دیگه رابطه متفاوتی دارن اما احساس نا پاکی یا رسوایی نمیکنن چون فرهنگی نیست که بخواد اونارو زمین بزنه .پس ما تو این جامعه باید سعی کنیم کاری نکنیم که آسیب جدی ببینیم این اتفاق شاید به مرور زمان اتفاق بیفته .مثلا نظر قدیمیا در مورد نامزدی چقدر با نسل جدید فرق داره ؟نظرتون چیه؟
شاپرک جون
05-05-2012, 10:09 PM
من اصلا قبول ندارم همه یکی نیستن
yas2012
05-30-2012, 04:50 PM
رابطه باید مشروع باشه تاهر اندازه غیر مشروعه با آئین ما سازگار نیست درنتیجه عاقبتش میشه همون جدائی:57:
یکی مثل خودت
07-09-2012, 03:33 AM
http://up.pnu-club.com/images/r0s04efyp1j9ztiuq2l2.gif (http://up.pnu-club.com/)
یکی مثل خودت
07-09-2012, 03:36 AM
من اصلا قبول ندارم همه یکی نیستن
:105::113:
یکی مثل خودت
07-09-2012, 03:42 AM
وقتی نظر بچه هارو خوندم بنظرم جالب اومد
در جواب آقا رضا باید بگم درسته که این به اصل اون رابطه و شخصیت دو طرف بستگی داره که چطور رابطشونو پیش ببرن اما این وسط یه چیزی به اسم فرهنگ هست که همه ما خواه نا خواه در گیرشیم نه فقط تو کشور ما تو هر کشوری.دختر پسرای ایرانی تو کشور های دیگه رابطه متفاوتی دارن اما احساس نا پاکی یا رسوایی نمیکنن چون فرهنگی نیست که بخواد اونارو زمین بزنه .پس ما تو این جامعه باید سعی کنیم کاری نکنیم که آسیب جدی ببینیم این اتفاق شاید به مرور زمان اتفاق بیفته .مثلا نظر قدیمیا در مورد نامزدی چقدر با نسل جدید فرق داره ؟نظرتون چیه؟
پس خدا چی میشه این وسط اگه همه از پشت بوم خودشون رو پرت کنن ،ما هم باید خودمون رو پرت کنیم؟؟؟
فرهنگ نه بفرمایید حقیقت و از منظر حقیقت چی درسته و چی نه...پس همان باشیم که حقیقت گفت ولاغیر...
یعنی اگه یه جوون ایرانی بره خارج از کشور میتونه مثل اونا رفتار کنه ،یعنی شما میگید اخلاق نسبی هستش و بسته به شرایط تغییر میکنه؟؟؟
یکی مثل خودت
07-09-2012, 05:56 PM
ببین فدات شم من خودم با دوست پسرم رابطه دارم این چند روز هم قراره بهم میرسیم من میگم رابطه با 1 نفر اما طرف ارزش داشته باشه:169:
فکر نمیکنم با شما ازدواج کنه و اگه با شما ازدواج کرد به زودی جدا میشید ،اون اصلا مرد زندگی نیست ،اگه ازدواج کنید براحتی بهتون خیانت میکنه ،در آینده نزدیک شاهد پیش بینی های من خواهید بود،امیذوام که دیگه این اشتباه رو تکرار نکنید:164:
یکی مثل خودت
07-09-2012, 06:09 PM
سلام دوستان...
نظر همه شما متین اما در نظر من عشق واقعی بعد شناخت طرفین ایجاد میشه وبعد به دوست داشتن تبدیل میشه ،چرا فکر میکنین که تا دختر وپسر قبل ازدواج رابطه نداشته باشن برن تو زندگی عشقی بینشون به وجود نمیاد؟؟ اگه واقعا دختر و پسرها میخوان قبل اینکه ازدواج کنن باهم رابطه داشته باشن میتونن زیر نظر خانواده رابطه داشته.یا صیغه کنن اگه کسی حتی بعد دوستی ونیاز عاطفی به رابطه جنسی نیاز پیدا کرد حتی اگه خانواده ها هم نمیدونن میتونن به صورت شرعی این رابطه رو داشته باشن و خودشون برا محرمیت صیغه کنن و تو برگه ای بنویسن وامضا کنن که حداقل دختر مدرکی دال بر داشتن رابطه حلال داشته باشه...که برا خود دختر بهتره...و دوستان عزیز به اینکه اون سوی مرزهای ایران چگونه زندگی میکنن به خودشون مربوطه چون اونا فرهنگ و دینی جدای ما دارن البته ناگفته نماند بین همون ها هم ادم های معتقد به همون دینی که دارن پیدا میشن که تا اخر عمرشون به زنشون وفادارن ویه زندگی سالم را سپری میکنن....ارزش یه دختر خیلی بیشتر از این حرف هاست ....چرا نباید ارزش خودمون و حفظ کنیم و برا چی اصلا باید تو رابطه دوستی کار به اینجاها بکشه مگه مسلمان نیستیم مگه خدا یی که میپرستیمش برا این رابطه ها حد ومرز نذاشته چرا باید این حد و رد کنیم واقعا اگه رابطه سالم باشه چیزی از عشق کم میشه یا واقعا عشق به وجود نمیاد؟؟؟!!!!
خیلی ها هستن که بعد یه خواستگاریه رسمی و تحقیق ازدواج کردن و بهم علاقهمند شدن و عشقشون به دوست داشتن تبدیل شده و واقعا از کنارهم بودن لذت میبرن ...همون طوری که تعدادی هم نتونستن و بعد کمی فراز ونشیب در زندگی از هم جدا شدن ...وکسایی که بعد داشتن چند سال رابطه دوستی که شاید به رابطه جنسی هم رسیده ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن اما تعداد کسایی که به مقصد نرسیدن خیلی بیشتره عزیزان کلا تو ازدواج افراد با این رابطه ها زوجین نسبت به هم حساس تر ومشکوک تر میشوند...که خودش یه معضل در زندگیه...
سلا دوست عزیز باید توجه داشته باشید که جایگاه شاهد عقد کجاست ، الان مردم به خاطر هزارتومن سر هم رو کلاه میزارن چه برسه تو این بحث های پیچیده ،راستی اگه آقا پسر بعد از برقراری رابطه جنسی کاغذ رو پاره کرد تکلیف چیه ؟؟؟ بقیه حرفاتون بد نیست :72:
nerisious
08-27-2012, 07:49 PM
ازدواج به ادم ارامش میده ولی از راه درستش یعنی همونطور که ازدواج و پیش و روی یه مسلمون گذاشتن راهشم گذاشتن پس چرا...:164:
javad jan
02-21-2013, 03:56 PM
عمرا اگه اون پسر 1 لحظه بهت اعتماد داشته باشه
آخه دیوانست مگه بیادتورو بگیره که راحت به خونواده ی 20 سالت خیانت کردی و دروغ گفتی چه برسه به نامزد 2 روزت که مطمئنم اگه یکی بهتر پیدا کنی راحت باهاش رابطه برقرار میکنی
زیباممقانی
02-15-2015, 07:40 PM
من همه نظراییکه دادین خوندم با همشون با کمی اختلاف سلیقه موافقم
اولش یه سوال دار اینکه یه رابطه جنسی توی دوستی های الامون کی اتفاق می افته؟یکی بهم گفته یه رابطه وقتی اتفاق می افته که طرف مقبلتو دوس داشته باشی وگرنه نمیشه رابطه ای بوج بیا اینکه وجود یه رابطه جنسی خوبه یا بد نمیشه بطورمطلق گفت اینکه گفتین بهتره روابط مربوط به س... بعد ازدواج بهتره وثوابم داره پس چرا اقایون متاهل روابط ازاد دارن؟همون ازدواجی که شما میگفتید یا یه رابطه قانونی که اقا پسر داره چرا بازم میره سراغ روابط ازاد؟رو حساب حرفای شما الان باباهای ما باید با مادرامون نباشن چون کتابشونو هزار بار ورق زدن ما خیلی وقتا تو گفتن خیلی حرفا مهارت خیلی خوبی داریم طوری که میشه دست استادامونو از پشت ببندیم ولی وقتی پای عمل بیاد وسط میشه همون قصه قدیمی که اعتماد ندارم شما رو به خیر رو ما رو به سلامت پس تو هر رابطه ای نوع روابط فرق داره ونمیشه اونو به تموم رابطه ها نسبت بدیم ولی نظرم اینکه تو این دوره زمونه بعد یه رابطه تموم میکنن میگن شرمنده