توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات
majid
10-25-2008, 11:24 PM
منابع مهم در کنکور کارشناسی ارشد
:226:سيستم عامل:1- سيستمهاي عامل نوشته استالينگ، 2- سيستمهاي عامل، سيلبرشاتز 3- سيستمهاي عامل نوشته تننبام 4- كنكوركارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد جلد 1. 5- كتابهاي آبي كانون فرهنگي آموزش (مؤلف مهندس دانش طلب)
معماري كامپيوتر:
1-كتاب معماري كامپيوتر نوشته موريس مانو
2- كتاب معماري كامپيوتر، هادي يوسفي، انتشارات پوران پژوهش
3- 1000 مسأله در معماري كامپيوتر، فرشاد صفايي
4- كتاب آبي كانون فرهنگي آموزش(مؤلف مهندس دانش طلب)
پايگاه داده:
1- C.J.Date, Introduction to Database systems, sixth Edition, Addison- welsley, 1995.
2- پايگاه دادهها، نوشته دكتر روحاني
3- كنكور كارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلد 3.
طراحي الگوريتم:
1- طراحي الگوريتم دكتر نعيمي پور
2- طراحي الگوريتم دكتر قلي زاده
3- كنكور كارشناسي ارشد مهندسيكامپيوتر، راهيان ارشد ،جلد 3
هوش مصنوعي:
1-S.Russel, P.Norving, Artificial Intelligence, A Modern Approach, Prentice Hall, 2003. ترجمه رهنمون
2- هوش مصنوعي نوشته دكتر فهيمي، 3- كنكور كارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلد 4
مهندسي نرم افزار:
1-R.S.Pressman, software Engineering A Practitioner’s Approach, 5th Edition, Mc Graw- Hill, 2000
2- مهندسي نرمافزار، نوشته يان سامرويل
3- مهندسي نرمافزار 2، نوشته مهندس ايرج صادقي
ساختمانهاي گسسته: 1- ساختمان گسسته، انتشارات پوران پژوهش 2- ساختمانهاي گسسته، دكتر قليزاده، دانشگاه صنعتي شريف
1- R.Johnson Baugh, Discrete Mathematics, 1997.
ساختمان داده:
1-E.Horowitz,S.sahni, D.Mehta,Fundamentals of Data structures in C++, Computer science Press, 1995.
2- كنكور كارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر، راهيان ارشد، جلد 1
3- كتاب آبي كانون فرهنگي آموزش (مؤلف: مهندس رياضتي، مهندس دانش طلب)
اصول و مباني مديريت:
1) مديريت عمومي - دكتر الواني 2) اصول مديريت، دكتر رضاييان 3) تئوريها و مباني سازمان، دكتر رضاييان 4) مديريت منابع انسـاني، دكتر اسـفنديـار سعادت5) مديريت رفتار سازماني، دكتر علاقهبند (هرسي و بلانچارد). 6) تجزيه و تحليل و طراحي سيستم، دكتر رضاييان (هفت فصل).
شبكههاي كامپيوتري:
1- شبكههاي كامپيوتري، نوشته تننبام.
2- انتقال داده، فرشاد صفايي
3- مسائل شبكه و انتقال داده، دكتر محمود فتحي و فرشاد صفايي، انتشارات نوپردازان:288::41:
sunyboy
03-01-2009, 10:49 PM
* گرایشها و ابعاد مختلف این رشته در کارشناسی ارشد
این رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارای گرایشهای زیر است:
۱- تجارت الکترونیکی
۲- مدیریت سیستم های اطلاعاتی
۳- شبکه های کامپیوتری
۴- مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
توضیحی پیرامون هر گرایش
* شبکه های کامپیوتری
این گرایش از رشته IT در سرتاسر دنیا زیررشته ای از گرایش مهندسی کامپیوتر و مخابرات تلقی میشود و از لحاظ کاربردی پیشینه طولانی تری نسبت به دیگر گرایشهای فن آوری اطلاعات دارد. متخصین شبکه های کامپیوتری قادر خواهند با توانایی های برگرفته از تحصیلات خود در این زمینه فعالیت های گونگاگونی را انجام داده و در حرفه های متفاوت و متنوعی مشغول به خدمت رسانی شوند. از جمله این دانشهای کاربردی این گرایش میتوان به موارد مهمی همچن طراحی و پیکربندی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری و برنامه نویسی شبکه اشاره کرد. امنیت در شبکه های کامپیوتری از دیگر مباحثی است که در قالب تعلیمات مرتبط با این گرایش قرار میگیرد. مهندسان گرایش شبکه های کامپیوتری همچنین قادر خواهند بود با مهندسان گرایش های دیگر مثل تجارت الکترونیک در زمینه بسترسازی برای فعالیتهایشان، همکاری کنند. ساختن برنامه های تحت شبکه اینترینت جهانی یا web و پیاده سازی سیستمهای توزیع شده (مانند پایگاه داده های توزیع شده یا سیستم عاملهای توزیع شده) از دیگر فعالیتهایی است که به کارشناسان محصل در این گرایش آموزش داده میشود.
* تجارت الکترونیک و سیستم های چند رسانهایی
تجارت الکترونیک با استفاده از شبکه های رایانه ای، معاملات تجاری را در مراحل گوناگون آن مانند طراحی، تولید، خرید و فروش و تحویل، ساده نموده و به آن سرعت می بخشد. عبارت «تجارت الکترونیک» دربرگیرنده هر گونه تجارت و تعامل مدیریتی است که با استفاده از فن آوری اطلاعات و ارتباطات صورت می گیرد. هدف از این دوره ارائه درکی مناسب از فناوریهای مرتبط با شبکه های کامپیوتری، مهارت در طراحی و تولید سیستمهای مالتی مدیا برای توزیع در سطح شبکه و آگاهی از ابزارها و روشهای مودنیاز برای تغییر وظایف تجارتی و مدیریتی از طریق انجام معاملات به صورت الکترونیکی است. دوره کارشناسی ارشد رشته تجارت الکترونیک فارغ التحصیلانی کاردان با دانش فنی، مهارتهای خلاق و توانایی تجاری خلق می کند تا بتوانند از پتانسیل عظیم بازاریابی در شبکه های رایانه ای بهره برداری نمایند.
* فناوری اطلاعات
رشته فناوری اطلاعات دانشی را به مخاطب منتقل میکند که طی آن روشهای جمعآوری اطلاعات، استفاده و انتقال آن میسر شود. مطالعه، طراحی، ساخت، راهاندازی، نگهداری سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری، جمعآوری، سازماندهی، طبقهبندی و انتقال اطلاعات مهمترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال میکند. مهمترین توانمندی دانشآموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهرهبرداری بهموقع از اطلاعات است. در عصری که بهسر میبریم فناوری اطلاعات یکی از عمدهترین محورهای تحول و توسعه در دنیا محسوب میشود. امروزه دستاوردهای ناشی از فناوری اطلاعات چنان با زندگی مردم تلفیق شده است که توقف در مسیر آن باعث ایجاد اختلال در جامعه و حتی رفاه و آسایش مردم میشود. از اینرو بسیاری از کشورها جهت عمومیت بخشیدن به استفاده از فناوری اطلاعات دست به اقدامات خرد و کلانی زدهاند که آموزش آکادمیک فناوری اطلاعات یکی از این موارد است. رشته فناوری اطلاعات در دوره کارشناسی ارشد ضمن تکمیل مدیریت پروژه به ارایه راهحلهای مناسب برای مسایل پیچیده سازمانی میپردازد.
* مدیریت سیستمهای اطلاعاتی و امنیت اطلاعات
با توجه به افزایش وابستگی به تکنولوژِی اطلاعات و ارتباطات دردولت الکترونیک و خطراتی که دراستفاده از آن با آنها مواجه هستیم مانند برنامه های مخرب ویروسها، حمله نفوذ گران و سارقان، حملات Dos و DDos و … نیاز به متخصیصنی که بتوانند جلوی اینگونه خطرات را بگیرند و یا در صورت بروز سیستم ها را سریعا ریکاوری کنند بسیار احساس می شود. بنا بر گزارش Gartner بین رشته های IT این رشته بیشترین رشد را در سال ۲۰۰۵ داشته است که خود گواهی بر اهمیت و ضرورت امنیت اطلاعات در شرکت ها و سازمان ها می باشد.
* زمینههای اشتغال
با توجه به گسترش روزافزون دنیای کامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان کامپیوتر احساس میشود. امروزه یک مهندس کامپیوتر اگر علاقمند به کار باشد، هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمیشود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصتهای شغلی بیشتری داشته و برای کارکردن نیاز به امکانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصتهای شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند. برای مهندسین سخت افزار هم امکان کار در شرکتهای تولید کننده قطعات و دستگاهها و مراکز صنعتی – تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتکار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبکه اینترنت زمینه کار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.
بازار کار در خارج از کشور
پیش از هر چیز شایان ذکر است که به دلیل نزدیکی میدانهای فعالیت در هر دو رشته مهندسی کامپیوتر و IT، بازار کار و فعالیتهای اقتصادی نیز در این دو رشته بسیار به یکدیگر نزدیک است و داوطلبین کار در خارج نه بر اساس یکی از این دو رشته تحصیلی بلکه بر پایه تواناییهای فردی میتوانند گوی سبقت را جهت در اختیار گرفتن شغل (مسلما مرتبط با کامپیوتر) بربایند.
رشتههای مهندسی سخت افزار، نرم افزار و IT (آنچه به عنوان IT در کشور ما تدریس میشود) در خارج از این مرزها به عنوان مجموعهی مهندسی کامپیوتر شناخته میشوند که این مجموعه طبق آمارگیریهای اخیر (تاریخ آمارگیری: ۱۱ July 2007 ) پر درآمدترین رشته دانشگاهی محسوب میشود که بیشترین درآمد را عاید فارغ التحصیلان خود میکند. رقم تخمینی ۱۰۴ هزار دلار در سال برای افراد با سابقه کاری ۱۰ سال به بالا گواه بر این نکته است که دانشجویان این رشته با تلاش و پشتکار میتوانند آینده موفقی را برای خود در خارج از کشور رقم بزنند. آمار بیکاری در این رشته نیز نسبت به بسیاری از رشتهها بسیار کمتر است و حتی طبق آمار اعلام شده دانشجویانی که هنوز تحصیل خود را نیز به پایان نرساندهاند هم میتوانند در حین تحصیل، شاغل یکی از میدانهای کاری مرتبط با این رشته شده و به بهبود وضع اقتصادی خود در کنار فرآگیری این علوم، بپردازند. کشورهای آلمان و آمریکا از جمله بزرگترین پذیرندگان مهندسین کامپیوتر و کشورهای هند و ژاپن هم بزرگترین صادرکنندگان آنها محسوب میشوند. این در حالیست که بعد از آلمان کشورهای غرب اروپا، اسکاندیناوی و خاورمیانه گزینههای مناسب و دردسترستری برای دانشجویانی که قصد عزیمت از کشور جهت کار و فعالیت در کشورهای دیگر را دارند، است.
* بازار کار رشته مهندسی فناوری اطلاعات
۱- مطالعه، بررسی و امکان سنجی سخت افزار، شبکه و نرم افزار مورد نیاز
۲- جمع آوری، سازمان دهی، طبقه بندی اطلاعات
۳- ایجاد و نگهداری نرم افزارهای مورد نیاز مانند پست فارسی و ابزار جستجوی اطلاعات فارسی
۴- طراحی و پیاده سازی شبکه های محلی
۵- مطالعه و بررسی ابزار مخابراتی مناسب برای انتقال اطلاعات
۶- مطالعه و بررسی سیستمهای نرم افزاری مناسب برای سازماندهی و استفاده از اطلاعات مانند سیستمهای عامل و سیستمهای بانک اطلاعاتی
۷- مطالعه و شناسایی شیوههای جدید برای اطلاع رسانی
* بازار کار رشته امنیت
۱- تولید محصولات نرم افزاری و سخت افزاری مانند:
- دیوار آتش ( fire walls )
- سیستمهای کنترل نفوذ ( Honey pots )
- سیستمهای تشخیص نفوذ ( IDS & IPS )
- سیستمهای پالایش ( Filters)
2- فراهم سازی امنیت لازم برای تراکنشهای مالی بانکها
۳- فعالیت در مراکز داده و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت برای تامین امنیت سرورها
* بازار کار رشته تجارت الکترونیک
۱- فعالیت در بانکها حول محور پول الکترونیک مانند:
- بانکداری اینترنتی
- بانکداری از طریق موبایل
۲- ایجاد سایتهای ارائه دهنده خدمات تجارت الکترونیک
* مکانهایی که در ایران می توان در آنها مشغول به کار شد
۱- شرکتهای نرم افزاری مانند همکاران سیستم و پرورش دادهها
۲- شرکتهای سخت افزاری
۳- شرکتهای ارتباطی و شبکه
۴- شرکتهای مخابراتی
۵- شرکتهای تجاری مانند بانکها و دیگر موسسات مالی و اعتباری
sunyboy
03-01-2009, 11:08 PM
۱) زبان تخصصی (با ضریب ۱) ( ۳۰ سؤال
۲) مجموعه ی دروس عمومی (با ضریب ۲) ( هر درس ۱۰ سؤال )
الف) ساختمان های گسسته
کتاب درس: ساختمان های گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
ریاضی گسسته، ترمبلی.
کتاب تست: پوران پژوهش.
ب ) ساختمان داده ها
کتاب درس: ساختمان داده ها و الگوریتم ها در پاسکال، c، c++، هورویتز.
ساختمان داده ها و الگوریتم ها در جاوا، سارتج سهنی.
ساختمان داده ها، سیمور لیپ شوتز.
کتاب تست: ساختمان داده ها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.
جزوه ی ساختمان داده ها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ت ) طراحی الگوریتم
کتاب درس: مقدمه ای بر طراحی الگوریتم،معروف و مشهور به
CLRS.
طراحی الگوریتم، نیپولیتان، نعیمی پور.
طراحی الگوریتم، قلی زاده.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
جزوه ی طراحی الگوریتم، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ث ) مهندسی نرم افزار
کتاب درس: مهندسی نرم افزار، پرسمن. (ویرایش پنجم و ششم).
مهندسی نرم افزار، سامرویل (ویرایش پنجم).
تحلیل و طراحی نرم افزار، بنت لی.
مهندسی نرم افزار کلاسیک و شی گرا، ساش.
ج ) شبکه های کامپیوتری
کتاب درس: شبکه های کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمه ی ملکیان، زارع پور و پدرام.
شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز.
کتاب تست: ۳۰۰۰ مسئله ی حل شده در شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، دکتر فتحی و مهندس صفائی.
ح ) مدیریت فناوری اطلاعات
کتاب درس: جزوه ی دانشگاه امیرکبیر.
دروس دیگر ( با ضریب ۱ )
۳) هوش مصنوعی ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: هوش مصنوعی، نوشته ی راسل و نوروینگ.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدچهارم.
۴) پایگاه داده ها ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: پایگاه داده ها، سی جی دیت.
پایگاه داده ها، رامز المصری.
اصول طراحی بانک های اطلاعاتی، مصطفا حق جو.
اصول طراحی پایگاه داده ها، دکتر روحانی رانکوهی.
کتاب تست: پایگاه داده ها، مقسمی.
۵) سیستم عامل ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس:
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، سیلبرشاتس.
سیستم عامل، تننباوم.
جزوه ی سیستم عامل موسسه ی پرسپولیس.
تست: سیستم عامل، مقسمی، درس و کنکور.
۶) معماری ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: معماری کامپیوتر، موریس مانو.
معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.
تست: کتاب پوران پژوهش، جلد آبی
توجه مهم : منابع فوق صرفا پیشنهادی می باشد و تضمینی برای قبولی درآزمون ارشد نمی باشد.
Borna66
04-11-2010, 10:43 AM
معرفي رشته مهندسي فناوري اطلاعات + منابع كارشناسي جديد
رشته مهندسي فناوري اطلاعات يكي از جديدترين رشته هاي دانشگاهي در ايران است. اين رشته در سال 81 مورد پذيرش وزارت علوم قرار گرفت و تا به حال در سال هاي تحصيلي 81-82 و 82-83 اين رشته ارائه شده است . برخي از مهمترين دانشگاه هايي كه اين رشته در آنها ارائه مي شود عبارتند از : صنعتي شريف, علم و صنعت, تربيت مدرس و پلي تكنيك.
كارشناسي ارشد اين رشته نيز از همان سال شروع به پذيرش دانشجو كرده است. در ادامه با توجه به آغاز ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد به معرفي دروس اين رشته مي پردازيم و ضرايب و گرايش هاي كارشناسي ارشد اين رشته را بررسي مي كنيم.
كارشناسي:
دروس اين مقطع بسيار شبيه به دروس رشته كامپيوتر است و تقريبا دروس اصلي آن با دروس گرايش نرم افزار مهندسي كامپيوتر يكسان است ولي دروس تخصصي و اختياري آن تقريبا به طور كامل با آن متفاوت است. مجموع واحد هايي كه دانشجو براي اخذ مدرك ليسانس بايد بگذراند 149 واحد است.
_ دروس پايه و عمومي :
مجموعا شامل 41 واحد است. 20 واحد عمومي و 21 واحد پايه. دروسي مانند رياضي ۱ , فيزيك۱ و ... جزو دروس پايه اين رشته است و دروس عمومي آن شبيه ساير رشته هاي دانشگاهي شامل دروسي مانند معارف, انقلاب, فارسي عمومي و... است.
_ دروس اصلي :
مجموعا شامل 62 واحد است و در كل تنها در چهار درس (شبكه هاي كامپيوتري 2 , اقتصاد مهندسي , آز شبكه و مباني الكترونيك ديجيتال ) يعني 10 واحد با دروس اصلي رشته مهندسي كامپيوتر فرق دارد. اسامي اين دروس و ضرايب آنها به قرار زير است:
ساختمان هاي گسسته 3
مباني كامپيوتر و برنامه سازي 4
زبان ماشين و برنامه نويسي سيستم 3
ساختمان داده 3
مدار منطقي 3
معماري 3
برنامه سازي پيشرفته 3
سيستم عامل 3
نظريه زبان و ماشين 3
پايگاه داده 3
طراحي الگوريتم 3
مهندسي نرم افزار 1 3
مهندسي نرم افزار 2 3
شبكه هاي كامپيوتري 1 3
شبكه هاي كامپيوتري 2 3
مباني الكترونيك ديجيتال 3
هوش مصنوعي 3
اقتصاد مهندسي 3
آزمايشگاه شبكه 1
آزمايشگاه پايگاه داده 1
ارايه مطالب 2
زبان تخصصي 2
آز سيستم عامل 1
_ دروس تخصصي : مجموعا شامل 31 واحد است كه بطور كامل با دروس تخصي رشته مهندسي كامپيوتر متفاوت است. اسامي اين دروس و ضرايب آنها به قرار زير است:
مباني فناوري اطلاعات
مهندسي فناوري اطلاعات
تجارت الكترونيك
مديريت و كنترل پروژه فناوري اطلاعات
مهندسي فناوري اطلاعات 2
گرافيك كامپيوتري
اصول و مباني مديريت
مولتي مديا
پروژه فناوري اطلاعات
كارآموزي
_دروس اختياري :
دروس اختياري دروسي است كه دانشجو بايد از ميان آنها به دلخواه 5 درس يعني 15 واحد را انتخاب كند. از ميان اين دروس درس هايي ما نند" گرافيك و خبره "به دانشجويان رشته نرم افزار نيز ارائه مي شود. اسامي اين دروس و ضرايب آنها به قرار زير است.
مديريت نگهداري فناوري اطلاعات
تحقيق در عمليات
سيستم هاي خبره
مديريت رفتار سازماني
تعامل انسان و كامپيوتر
مباحث نو در فناوري اطلاعات
سيستم اطلاعات جغرافياييgis
شبيه سازي كامپيوتري
طراحي و پياده سازي كتابخانه الكترونيك
بهينه سازي كاربردي
نرم افزارهاي توزيع شده
آموزش مجازي
كارشناسي ارشد :
اين مقطع شامل نيمسال تحصيلي است و در 32 واحد به دانجويان ارائه مي شود. پذيرش از رشته هاي مهندسي كامپيوتر, مهندسي الكترونيك و مهندسي صنايع نيز صورت مي گيرد.
_گرايش ها
1- تجارت الكترونيكي
2-سيستمهاي چند رسانه اي
3-مديريت سيستمهاي اطلاعاتي
4-امنيت اطلاعات
5- شبكه هاي كامپيوتري
6- مهندسي فناوري اطلاعات (it)
_ضرايب دروس و مواد امتحاني :
1- زبان تخصصي، 2-دروس مشترك (شامل ساختمانهاي گسسته، ساختمانهاي داده ها، طراحي الگوريتم، مهندسي نرم افزار ، شبكه هاي كامپيوتري) 3- اصول و مباني مديريت، 4- اصول طراحي پايگاه داده ها، 5- هوش مصنوعي، 6- سيستمهاي عامل، 7- معماري كامپيوتر. ضرايب به ترتيب دروس عبارتند از:
1- تجارت الكترونيكي (1، 2، 1، 1، 1، 1و0) 2-سيستمهاي چند رسانه اي (1، 2، 1، 1، 1، 1 و0 )
3- مديريت سيستمهاي اطلاعاتي (1، 2، 2، 1، 1، 1 و0) 4 - امنيت اطلاعات (1، 2، 0، 1، 1، 1و 1)
5- شبكه هاي كامپيوتري (1، 2، 0، 1، 1، 1 و 1)6- ضرايب همانند گرايش تجارت الكترونيكي
_ دروس دوره ارشد :
الف- دانش زير بنائي (دروس اصلي پايه) 6 واحد
ب- دانش عمليات تخصصي (دروس اصلي تخصصي) 9 واحد
پ- دانش يك حوزه تخصصي (دروس اختياري) 9 واحد
ج- سمينار و روش تحقيق در فناوري اطلاعات 2 واحد
د- پروژه كارشناسي ارشد 6 واحد
_چند نكته:
با توجه به گرايشات مختلف دروس اصلي تخصصي در دو گرايش ( سيستمهاي تكنولوژي اطلاعات its و تكنولوژي اطلاعات و ارتباطات itc ) ارائه مي شود.
براي پذيرفته شدگاني كه رشته كارشناسي آنها it نبوده است حداكثر شش واحد جبراني بصورت پيش نياز ارائه مي شود.
_ دروس اصلي ( مشترك )
مديريت و برنامه ريزي منابع اطلاعاتي ۳
مهندسي مجدد الكترونيكي فرايندهاي كسب و كار ۳
_ دروس تخصصي ( itc )
شبكه هاي كامييوتري و انتقال داده ها ۳
ارزيابي عملكرد سيستم هاي كامپيوتري ۳
سيستم هاي خبره و مهندسي دانش ۳
_ دروس تخصصي ( its)
واسط هاي تجارت الكترونيك ۳
بازاريابي استراتژيك بر روي اينترنت ۳
استراتژي تكنولوژي اطلاعات ۳
Borna66
04-11-2010, 11:18 AM
اين هم کلا" دروس کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات و همچنین منابع اونها که در شریف تدریس میشه
در کل چهار نوع گرایش وجود داره برای ارشد :
i) تجارت الکترونیک
ii) امنیت اطلاعات
iii) شبکه های کامپیوتری
iv) مهندسی فناوری اطلاعات
منابع و ضرایب :
-------------------------------------------------------------------------------------------------
1. زبان تخصصی (ضریب برای تمام گرایشها : 1)
منبع درسی در دانشگاه صنعتی شریف : Special English for the students of computer
نویسنده : Manoochehr Haghani
-------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ساختمانهای گسسته
منبع : Discrete Mathematics and Its Application
نویسنده : K. H. Rosen
ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم
منبع : Introduction to algorithms (CLRS)
نویسنده : T. H. Cormen
مهندسی نرم افزار
منبع : Software Engineering: A Practitioner's Approach
نویسنده : Roger S. Pressman
شبکه های کامپیوتری
منبع : Computer Networks
نویسنده : Tanenbaum
(ضریب برای تمام گرایشها : 2)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
3. اصول و مبانی مدیریت (برای گرایشهای تجارت الکترونیک و مهندسی فناوری اطلاعات با ضریب 1 برای گرایشهای دیگر ضریب صفر)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
4.اصول طراحی پایگاه داده ها (ضریب برای تمامی گرایشها : 1)
منبع : مفاهیم بنیادی پایگاه داده ها
نویسنده : روحانی رانکوهی
-------------------------------------------------------------------------------------------------
5. هوش مصنوعی (ضریب برای تمامی گرایشها : 1)
منبع : Artificial Intelligence, A Modern Approach
نویسنده : Stuart Jonathan Russell
-------------------------------------------------------------------------------------------------
6. سیستم های عامل (ضریب برای تمامی گرایشها : 1)
منبع : Operating System Concepts
نویسنده : Silberschatz
-------------------------------------------------------------------------------------------------
7. معماری کامپیوتری (برای گرایشهای امنیت اطلاعات و شبکه های کامپیوتری با ضریب 1 و برای گرایشهای دیگر صفر)
منبع : Computer System Architecture
Borna66
04-11-2010, 11:19 AM
گرایش های ارشد it و ضرایب دروس امتحانی و ظرفیت دانشگاه ها::.
دروس :
1- زبان تخصصی
2-دروس مشترک(ساختمان های گسسته ، ساختمان های داده ، طراحی الگوریتم ، مهندسی نرم افزار ، شبکه های کامپیوتری )
3- اصول و مبانی مدیریت
4- اصول و طراحی پایگاه داده ها
5_هوش مصنوعی
6- سیستم های عامل
7_ معماری کامپیوتر
گرایش ها و ضرایب دروس بالا به ترتیب :
1- تجارت الکترونیکی (1 2 1 1 1 1 0 )
2- امنیت اطلاعات (1 2 0 1 1 1 1 )
3- شبکه های کامپیوتری (1 2 0 1 1 1 1 )
4-مهندسی فناوری اطلاعات (همانند تجارت الکترونیکی )
Borna66
04-11-2010, 11:20 AM
منابع مهم ساختمان هاي گسسته :
1. Kneth Rosen, Discrete Mathematics and its Applications, 5th Edition, 2002
2. Stephen B Maurer, Discrete Algorithmic Mathematics, Prentice Hall, 2004
منابع مهم نظريه زبان ها و ماشين ها:
1. Peter Linz, An Introduction to Formal Languages and Automata, 3rd edition, Jones and Bartletts, 2000
2. Michael Sipser, Introduction to the Theory of Computation, PWS Publishing Co., 1997.
منابع مهم ساختمان داده ها و الگوريتم ها:
1. T. Cormen, C.Leiserson, R.Riverst, and C.Stein Interoduction to Algorithms, MIT Press, Sept.2001. Chapters: 1-4, 6-9, 10-14, 18.
2. Michael T.Goodrich and Roberto Tamassia, Data Structures and Algorithms in Java, Second Edition, John Wiley & Sons, 2001.
منابع مهم سيستمهاي عامل و شبكه هاي كامپيوتري:
1. Andrew Tanenbaum, Computer Networks, 4th edition, 2003.
2. A.Silberschatz, P.Galvin, G.Gagne, Operating System Concepts with Java, (6th Edition), John Wiley and Sons, 2004.
3. Andrew S.Tanenbaum, Modern Operating Systems, 2nd Edition, Prentice Hall, 2001.
منابع مهم مدارهاي منطقي:
1. M.Mano, Logic and Computer Design Fundamentals, Third Edition, Prentice Hall, 2003.
2. J.F.Wakerly, Digital Design: Principles and Practices, 3rd Edition, Prentice Hall, 2000.
منابع مهم معماري كامپيوتر:
1. Morris Mano, Computer System Architectures, 3rd Edition, 1992.
2. Andrew S.Tanenbaum, Structured Computer Organization, 4th Edition, Prentice Hall, 1999.
3. Hennessy, Goldberg and Patterson, Computer Architecture: A Quantitative Approach, (2nd) 1990.
منابع مهم طراحي و تحليل الگوريتم ها:
1. T.Cormen, C.Leiserson, R.Riverst, and C.Stein Introduction to Algorithms, MIT Press, Sept.2001. Chapters: 15-17, 22-26, 32, 34.
منابع مهم كامپايلرها:
1. A.Aho, R.Sethi, J.Ullman, Compilers: Principles, Techniques, and Tools, Addison-Wesley, 1988.
2. Charls Fischer, Richard LeBlanc, Crafting a Compiler with C.
منابع مهم زبان هاي برنامه سازي:
1. Pratt and Zekowitz, Programming Languages: Design and Implementation, 4th Edition.
منابع مهم هوش مصنوعي:
1. Stuart Russell and Peter Norvig, Artificial Intelligence: A Modern Approach, 2nd Edition, 2004.
منابع مهم مهندسي نرم افزار ١ و ٢ :
1. Roger S.Pressman, Software Engineering, A Practitioner´s Approach, 6th Edition, McGraw-Hill, 2005.
منابع مهم پايگاه داده:
1. Jeff Ullman, and Jennifer Widom, A First Course in Database systems, 2nd Edition, Prentice Hall, 2002.
2. Ramez Elmasri, Shamkant Navathe, Fundamentals of Database Systems, 1999.
منابع مهم مدارهاي الكتريكي:
١- جبه دار مارالاني، نظريه اساسي مدارها و شبكه ها
٢- محمود نحوي و مهدي احسان، مباني علم شبكه ها
منابع مهم مدارهاي الكترونيكي:
١- قطعات الكترونيكي و تئوري مدار
٢- ا.س.صدرا، مدارهاي ميكروالكترونيك، ويرايش چهارم
منابع مهم الكترونيك ديجيتال:
1. Jan M.Rabaey, Digital Integrated Circuits, A Design Perspective.
2. A.S. Sadra, Microelectronic Circuits, 4th Edition.
منابع مهم ريز پردازنده:
1. Walter, A. Triebel and Avtar Sing, The 8086 Microprocessors: Program-ming, Interfacing, Sofware, Hardware and Applications, rentice-Hall, 1997.
2. Kenneth L. Short, Microprocessors and Programmed Logic, 1987.
3. Muhammad Ali Mazidi, Janice Gillispie Mazidi, The 80× 86 IBM Pcand Compatible Computers (Volume II), Second Edition, Prentice-Hall, 1995.
منابع مهم مدارهاي VLSI :
1. Wayne Wolf, Modern VLSI Design: System-on-Chip Design, Third Edition, Prentice Hall, 2002.
2. N.Weste, K.Eshraghian, Principles of CMOS VLSI Design, 2nd Edition, Addison Wesley, 1993.
3. K.Eshraghian, Basic VLSI Design, 3rd. Edition, Prentice Hall, 1994.
منابع مهم سيگنال ها و سيستمها:
١- اوپنهايم، سيگنال ها و سيستم ها، ترجمه دياني.
) زبان تخصصی (با ضریب 1)
تعداد - 25 سؤال
2) مجموعهی دروس ریاضی (با ضریب 2)
تعداد - 24 سؤال، هر درس شش سؤال
الف) ریاضی مهندسی
کتاب درسی: ریاضی مهندسی پیشرفته، اروین کریزیگ، ترجمهی عالمزاده یا شاهرضایی.
کتاب تست: ریاضی مهندسی، مؤسسهی پرسپولیس.
ب) آمار و احتمال مهندسی
کتاب درس و تست: آمار و احتمال، دکتر نیکوکار.
آمار و احتمال، نوشتهی ....، ترجمهیعمیدی.
آمار و احتمال، نوشتهی دگروت، ترجمهی (استاد بزرگوارم) دکتر عین الله پاشا.
ج) محاسباتعددی
کتاب درس: آنالیز عددی، بابلیان.
محاسبات عددی، دکتر نیکوکار.
کتاب مهندسی کامپیوتر، خلاصهی درس.
د) ساختمانهای گسسته
کتاب درس: ساختمانهای گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
ریاضی گسسته، ترمبلی.
کتاب تست: پوران پژوهش
3) مجموعهی دروس عمومی (باضریب4)
تعداد - 30 سؤال، هر درس 6 سؤال
الف) ساختماندادهها
کتاب درس: ساختماندادهها و الگوریتمها در پاسکال، c، c++، هورویتز.
ساختماندادهها و الگوریتمها در جاوا، سارتج سهنی.
ساختماندادهها، سیمور لیپشوتز.
کتاب تست: ساختماندادهها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.
جزوهی ساختماندادهها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ب) نظریهی زبانها و ماشینها
کتاب درس: نظریهی زبانها، سودکمپ، ترجمهی جلیلی.
نظریهی زبانها، پیتر لینز ، ترجمهی دکتر صرافزاده.
کتاب تست: کتاب پورانپژوهش.
توضیح: (در دانشگاه تربیتمعلم، کتابی تدریس میشود که نوشتهی دو نویسندهی کرهای است و برای آموزش نظریهی زبانها بسیار عالی است. (ارمغان حسن نادری) (
ج) مدارهای منطقی
کتاب درس: موریس مانو.
کتاب تست: کتاب پورانپژوهش، جلد آبی.
کتاب راهیان ارشد، جلد دو.
د) معماری کامپیوتر
کتاب درس: معماری کامپیوتر، موریس مانو.
معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.
تست: کتاب پورانپژوهش، جلد آبی.
ه) اصول طراحی سیستم عامل
کتاب درس:
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، سیلبرشاتس.
سیستم عامل، تننباوم.
جزوه ی سیستم عامل موسسهی پرسپولیس.
تست: سیستمعامل، مقسمی، درس و کنکور.
4) مجموعهی دروس تخصصی (باضریب2)
رشتهی نرمافزار: (چهار اصل)
25 سؤال - چهار درس، هر کدام 6 سؤال ، هر سال یکی از درسها هفتسؤالی است.
الف) اصول طراحی کمپایلر
کتاب درس:
طراحی کمپایلر، آیهو.
طراحی کمپایلر، قاسمثانی، جزوهی دانشگاه شریف.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
ب) اصول طراحی زبانهای برنامهسازی
کتاب درس: طراحی زبانهای برنامهسازی، پِرَت
جزوهی طراحی و پیادهسازی دانشگاه امیرکبیر.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
ج) اصول طراحی الگوریتم
کتاب درس: مقدمهای بر طراحی الگوریتم،معروف و مشهور به CLRS.
طراحی الگوریتم، نیپولیتان، نعیمیپور.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
جزوهی طراحی الگوریتم، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
د) اصول طراحی پایگاهدادهها
کتاب درس: پایگاهدادهها، سی جی دیت.
پایگاه دادهها، رامز المصری.
اصول طراحی بانکهای اطلاعاتی، مصطفا حقجو.
اصول طراحی پایگاهدادهها، روحانی رانکوهی.
کتاب تست: پایگاهدادهها، مقسمی.
رشتهی سختافزار:
الف) الکترونیک دیجیتال
ب) انتقال داده
ج) مدار الکتریکی
رشتهی هوشمصنوعی:
الف) مدارهای الکتریکی
ب) طراحی الگوریتم
ت) هوش مصنوعی
منابع کنکور کارشناسی ارشد – رشتهی IT (مهندسی فناوری اطلاعات)
1) زبانتخصصی (با ضریب 1) ( 30 سؤال )
2) مجموعهی دروس عمومی (با ضریب 2) ( هر درس 10 سؤال )
الف) ساختمانهای گسسته
کتاب درس: ساختمانهای گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
ریاضی گسسته، ترمبلی.
کتاب تست: پوران پژوهش.
ب) ساختماندادهها
کتاب درس: ساختماندادهها و الگوریتمها در پاسکال، c، c++، هورویتز.
ساختماندادهها و الگوریتمها در جاوا، سارتج سهنی.
ساختماندادهها، سیمور لیپشوتز.
کتاب تست: ساختماندادهها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.
جزوهی ساختماندادهها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ت) طراحی الگوریتم
کتاب درس: مقدمهای بر طراحی الگوریتم،معروف و مشهور به CLRS.
طراحی الگوریتم، نیپولیتان، نعیمیپور.
طراحی الگوریتم، قلیزاده.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
جزوهی طراحی الگوریتم، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ث) مهندسی نرمافزار
کتاب درس: مهندسی نرمافزار، پرسمن. (ویرایش پنجم و ششم).
مهندسی نرم افزار، سامرویل (ویرایش پنجم).
تحلیل و طراحی نرمافزار، بنتلی.
مهندسی نرم افزار کلاسیک و شیگرا، ساش.
ج) شبکههای کامپیوتری
کتاب درس: شبکههای کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمهی ملکیان، زارعپور و پدرام.
شبکههای کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز.
کتاب تست: 3000 مسئلهی حل شده در شبکههای کامپیوتری و انتقالداده، دکتر فتحی و مهندس صفائی.
ح) مدیریت فناوری اطلاعات
کتاب درس: جزوهی دانشگاه امیرکبیر.
دروس دیگر ( با ضریب 1 )
3) هوشمصنوعی ( 10 سؤال )
کتاب درس: هوش مصنوعی، نوشتهی راسل و نوروینگ.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدچهارم.
4) پایگاه دادهها ( 10 سؤال )
کتاب درس: پایگاهدادهها، سی جی دیت.
پایگاه دادهها، رامز المصری.
اصول طراحی بانکهای اطلاعاتی، مصطفا حقجو.
اصول طراحی پایگاهدادهها، روحانی رانکوهی.
کتاب تست: پایگاهدادهها، مقسمی.
5) سیستمعامل ( 10 سؤال )
کتاب درس:
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، سیلبرشاتس.
سیستم عامل، تننباوم.
جزوه ی سیستم عامل موسسهی پرسپولیس.
تست: سیستمعامل، مقسمی، درس و کنکور.
6) معماری ( 10 سؤال )
کتاب درس: معماری کامپیوتر، موریس مانو.
معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.
تست: کتاب پورانپژوهش، جلد آبی
Borna66
04-11-2010, 11:20 AM
منابع کنکور کارشناسی ارشد – رشته ی IT (مهندسی فناوری اطلاعات)
۱) زبان تخصصی (با ضریب ۱) ( ۳۰ سؤال )
۲) مجموعه ی دروس عمومی (با ضریب ۲) ( هر درس ۱۰ سؤال )
الف) ساختمان های گسسته
کتاب درس: ساختمان های گسسته، دکتر قلی زاده.
ریاضی گسسته، گریمالدی.
ریاضی گسسته، ترمبلی.
کتاب تست: پوران پژوهش.
ب ) ساختمان داده ها
کتاب درس: ساختمان داده ها و الگوریتم ها در پاسکال، c، c++، هورویتز.
ساختمان داده ها و الگوریتم ها در جاوا، سارتج سهنی.
ساختمان داده ها، سیمور لیپ شوتز.
کتاب تست: ساختمان داده ها، دکتر مقسمی، درس و کنکور.
جزوه ی ساختمان داده ها، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ت ) طراحی الگوریتم
کتاب درس: مقدمه ای بر طراحی الگوریتم،معروف و مشهور به
CLRS.
طراحی الگوریتم، نیپولیتان، نعیمی پور.
طراحی الگوریتم، قلی زاده.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدسوم.
جزوه ی طراحی الگوریتم، دکتر محمد قدسی، دانشگاه شریف.
ث ) مهندسی نرم افزار
کتاب درس: مهندسی نرم افزار، پرسمن. (ویرایش پنجم و ششم).
مهندسی نرم افزار، سامرویل (ویرایش پنجم).
تحلیل و طراحی نرم افزار، بنت لی.
مهندسی نرم افزار کلاسیک و شی گرا، ساش.
ج ) شبکه های کامپیوتری
کتاب درس: شبکه های کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمه ی ملکیان، زارع پور و پدرام.
شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز.
کتاب تست: ۳۰۰۰ مسئله ی حل شده در شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، دکتر فتحی و مهندس صفائی.
ح ) مدیریت فناوری اطلاعات
کتاب درس: جزوه ی دانشگاه امیرکبیر.
دروس دیگر ( با ضریب ۱ )
۳) هوش مصنوعی ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: هوش مصنوعی، نوشته ی راسل و نوروینگ.
کتاب نکته و تست : مهندسی کامپیوتر، راهیان ارشد، جلدچهارم.
۴) پایگاه داده ها ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: پایگاه داده ها، سی جی دیت.
پایگاه داده ها، رامز المصری.
اصول طراحی بانک های اطلاعاتی، مصطفا حق جو.
اصول طراحی پایگاه داده ها، دکتر روحانی رانکوهی.
کتاب تست: پایگاه داده ها، مقسمی.
۵) سیستم عامل ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس:
سیستم عامل، استالینگز.
سیستم عامل، سیلبرشاتس.
سیستم عامل، تننباوم.
جزوه ی سیستم عامل موسسه ی پرسپولیس.
تست: سیستم عامل، مقسمی، درس و کنکور.
۶) معماری ( ۱۰ سؤال )
کتاب درس: معماری کامپیوتر، موریس مانو.
معماری و سازماندهی کامپیوتر، استالینگز.
تست: کتاب پوران پژوهش، جلد آبی
سلام ، واسه شرکت در آزمون دوره مجازی ، من به کتابهای زیر نیاز دارم
منبع درس
1
زبان
1- Markstein, L & Hirasawa, L. (1983). Developing Reading Skills (Advanced). London: Newbury House Publishers. (Units 1, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10).
2- Matthiesen, S.J. (2004). 504 Absolutely Essential Words. New York: BARRON'S. (Units 1-42).
2
ریاضیات پایه و آمار
1. حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی نویسنده:توماس سینی ویر
2. حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی نویسنده: لیت هلد
3. حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه تحلیلی نویسنده: استوارت
آمار و احتمالات مقدماتی نویسنده:دکتر بهبودیان
3
مبانی فناوری اطلاعات
Information Technology for Management Transforming Organizations in the Digital Economy
Turban * Leidner * McLean * Wetherbe (6th Edition2008)
فصول 1 تا 8 و فصل 16
4
مبانی برنامه سازی
The C Programming Language, Kernighan Ritchie
ممنون میشم یکی دست ما رو بگیره:72:
Ehsan.aboli
06-17-2012, 04:08 PM
سلام خدمت دوستان.عزیزان بنده میخوام واسه ارشد گرایش It امتحان بدم.هرجاسرزدم همه ی مطالب کپی از همدیگه بود.ممنون میشم اگه بهترین منابع واسه ارشد it رو دراختیارم بزارین.یه دنیا تشکر.
Borna66
06-17-2012, 08:37 PM
سلام خدمت دوستان.عزیزان بنده میخوام واسه ارشد گرایش It امتحان بدم.هرجاسرزدم همه ی مطالب کپی از همدیگه بود.ممنون میشم اگه بهترین منابع واسه ارشد it رو دراختیارم بزارین.یه دنیا تشکر.
با سلام
بهترین منابع برای ارشد کتاب های منبع اصلی هست که یک سری از ان را می توانید از ادرسهای زیر دریافت کنید
پايگاه داده ها ديت (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Date%20-%20An%20Introduction%20to%20Database%20Systems%208 e.djvu)
حل تمرين كتاب پايگاه داده ديت (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/An%7C_Introduction%7C_to%7C_Database%7C_Systems%7C _8Ed%7C_-%7C_C%7C_J%7C_Date%7C_-%7C_Solutions%7C_Manual.pdf)
هوش مصنوعي راسل و نوروينگ (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Prentice%20Hall%20-%20Artificial%20Intelligence%20-%20A%20Modern%20Approach%202ed.djvu)
حل تمرين كتاب هوش مصنوعي راسل و نوروينگ (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Solution%7C_Manual%7C_Artificial%7C_Intelligence%7 C_A%7C_Modern%7C_Approach%7C52%7C6.pdf)
سيتم عامل استالينگ (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/0131479547%20-%20Operating%20Systems%20%20Internals.pdf)
حل تمرين كتاب سيستم عامل استالينگ (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/os%20stalling%20instructor%20manual.pdf)
شبكه تننباوم (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Prentice%20Hall%20PTR%20-%20Computer%20Networks,%20Fourth%20Edition.chm)
حل تمرين كتاب شبكه تننباوم (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Problem%7C_Solutions%7C_-%7C_Computer%7C_Networks%7C_%7C_4Th%7C_Ed.pdf)
مهندسي نرم افزار پرسمن (http://cid-6536cde28c3986d9.skydrive.live.com/self.aspx/arshad%20it/Software%20Engineering%20-%20Pressman.pdf)
طراحي الگوريتم clrs (http://qazviniau.ac.ir/services/Elearning/ghiyasi/CLRS.pdf)
حل تمرين طراحي الگوريتم clrs (http://www.divshare.com/download/7584678-468)
برايي باز كردن فايلهاي pdf از adobe acrobat reader و djuv از djvu browser استفاده كنيد.
موفق باشید
روزگار خوش
با سلام
لطف میکنین جدیدترین منابع رو قرار بدین؟
این منابع فقط برای پیام نور هستش یا دانشگاه های دیگه هم به درد میخوره؟
:72:
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.