توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بزرگترین توبه ی زندگیت چی بوده؟
magical
01-14-2012, 02:39 PM
سلام دوستان.
بیان اینجا و از بزرگترین توبه هاتون بگید...:79:
magical
01-14-2012, 02:47 PM
بزرگترین توبه زندگی من انتخاب پیام نور تو دفترچه انتخاب واحده.اگه 50سال واسه ادامه تحصیل پشت کنکور بمونم و بهم بگن پشت سرت در پیام نور بازه بیا برو دکتراتو بگیر ، دیگه حتی سرمو برنمیگردونم که ببینم درش چه شکلی شده.
Isooda
02-22-2012, 12:09 PM
اینکه کاری نکنم که دوباره بخوام توبه کنم:36:
negar92
03-01-2012, 12:20 PM
اینکه هیچ وقت ی کاری نکنم ک بخوام توبه کنم
fr.chemi3t
04-10-2012, 05:06 PM
شخصیه:39:
الهه5
05-01-2012, 10:46 AM
ميگفت اگر آدم عهدي را چند بار بشكند ديگر نمي تواند برثر آن بايستد و شيطان اين را خوب مبي داند .
اعتراف به گناه جلو كسي غير خدا از خود گناه بزرگتره چون قبح عمل شكسته ميشه عزيزم اين حكم شرعيش بود پس يه چيز شخصيه...
magical
06-10-2012, 10:47 PM
ميگفت اگر آدم عهدي را چند بار بشكند ديگر نمي تواند برثر آن بايستد و شيطان اين را خوب مبي داند .
اعتراف به گناه جلو كسي غير خدا از خود گناه بزرگتره چون قبح عمل شكسته ميشه عزيزم اين حكم شرعيش بود پس يه چيز شخصيه...
عزیزم با کمال احترام باید بگم جمله اولت ربطی به تاپیک من نداشت.نگفتم چند بار توبه شکوندید!
در مورد جمله دومت هم باید بگم من نگفتم بیاید گناهانتون رو جلوم اعتراف کنید.اشتباه گرفتی عزیزم.این جواب ودلیل و منطق رو باید به کشیش ها بگی!چون مسئله اعتراف جلو کشیش همانا و آمرزیده شدن گناهان همانا از ضعف های مسیحیته نه تاپیک من.یا اینکه اگه خیلی مطرح کردن این مسئله برات مهم بود اون رو در تاپیک "اعتراف کن"میزاشتی! در ضمن این تاپیکها صرفا جنبه تفریحی دارن.دیدی که پاسخ خودم به تاپیک چی بود!
به هر حال من متاسفم که سوء تفاهم پیش اومد و اگر کسی از این تاپیک ناراحت شده معذرت میخوام.
الهه5
06-10-2012, 11:42 PM
عزیزم با کمال احترام باید بگم جمله اولت ربطی به تاپیک من نداشت.نگفتم چند بار توبه شکوندید!
در مورد جمله دومت هم باید بگم من نگفتم بیاید گناهانتون رو جلوم اعتراف کنید.اشتباه گرفتی عزیزم.این جواب ودلیل و منطق رو باید به کشیش ها بگی!چون مسئله اعتراف جلو کشیش همانا و آمرزیده شدن گناهان همانا از ضعف های مسیحیته نه تاپیک من.یا اینکه اگه خیلی مطرح کردن این مسئله برات مهم بود اون رو در تاپیک "اعتراف کن"میزاشتی! در ضمن این تاپیکها صرفا جنبه تفریحی دارن.دیدی که پاسخ خودم به تاپیک چی بود!
به هر حال من متاسفم که سوء تفاهم پیش اومد و اگر کسی از این تاپیک ناراحت شده معذرت میخوام.
نه عزيزم صحبت هاي من هم صرفا جهت اطلاع بود نه ايراد گرفتن به شما....
saeidking
06-10-2012, 11:55 PM
نمی دونم