PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارچه خودتمیزشونده



fatemeh2011
12-22-2011, 06:17 PM
حادثه : شانگهای: محققان دانشگاه جیائو‌تانگ شانگهای موفق به تولید پارچه‌ای‌ نخی شده‌اند که در برابر نورخورشید از قابلیت خودپاک‌کنندگی برخوردار است.

دانشمندان برای رسیدن به این هدف، لباس‌های نخی را با لایه‌ای از ماده دی‌اکسید تیتانیوم پوشانده‌اند. این ماده در محصولاتی مانند صفحات خورشیدی و ضدآفتاب‌ها برای جذب نور ماورای‌بنفش و در برخی محصولات پاک‌کننده برای اکسیده‌کردن مواد ارگانیک وجود دارد. پیش از این نیز از این ماده در لباس‌ها استفاده شده بود اما پارچه‌های جدید فقط با قرار گرفتن در برابر نورخورشید پاک می‌شوند. این پوشش در برابر شست‌وشو مقاوم بوده و خاصیت پاک‌کنندگی خود را از دست نخواهد داد.

mina_aramesh
12-23-2011, 01:31 PM
گویا این خبر عکس ندارد چون جاهای دیگه هم برای این خبر عکس های زیر رو گذاشته بودند که صرفا عکسهایی تزیینی هستند.


http://pnu-club.com/imported/2011/12/1256.jpg


http://pnu-club.com/imported/2011/12/2.jpeg