مژگان
12-18-2011, 06:34 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/12/1021.jpg
متخصصان آلمانی در تركیبات چای سبز نوعی فلاوونوئید را شناسایی كردهاند كه مانع از ورود ویروس هپاتیت سی (HVC) به داخل كبد میشود...
این متخصصان میگویند: فلاوونوئید موجود در چای سبز موسوم به اپی گالوكاتچین - 3- گالات (EGCG) قابلیت آن را دارد كه بعنوان یك راه كار ضد ویروسی برای جلوگیری از قدرت گرفتن مجدد ویروس هپاتیت C بعد از پیوند كبد، مورد استفاده قرار بگیرد. متخصصان دانشكده پزشكی هانوور در آلمان تاثیر مولكول EGCG را در پیشگیری از چسبیدن ویروس هپاتیت به سلولهای كبدی بررسی كردند.
به نوشته روزنامه لس آنجلس تایمز، عفونت ویروس هپاتیت C میتواند منجر به هپاتیت مزمن، سیروز كبدی یا سرطان ابتدایی كبد شود. ویروس هپاتیت C یكی از شایعترین عوامل بروز بیماری مزمن كبدی و یك شاخص ابتدایی برای پیوند كبدی است كه طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر 170 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.
متخصصان آلمانی در تركیبات چای سبز نوعی فلاوونوئید را شناسایی كردهاند كه مانع از ورود ویروس هپاتیت سی (HVC) به داخل كبد میشود...
این متخصصان میگویند: فلاوونوئید موجود در چای سبز موسوم به اپی گالوكاتچین - 3- گالات (EGCG) قابلیت آن را دارد كه بعنوان یك راه كار ضد ویروسی برای جلوگیری از قدرت گرفتن مجدد ویروس هپاتیت C بعد از پیوند كبد، مورد استفاده قرار بگیرد. متخصصان دانشكده پزشكی هانوور در آلمان تاثیر مولكول EGCG را در پیشگیری از چسبیدن ویروس هپاتیت به سلولهای كبدی بررسی كردند.
به نوشته روزنامه لس آنجلس تایمز، عفونت ویروس هپاتیت C میتواند منجر به هپاتیت مزمن، سیروز كبدی یا سرطان ابتدایی كبد شود. ویروس هپاتیت C یكی از شایعترین عوامل بروز بیماری مزمن كبدی و یك شاخص ابتدایی برای پیوند كبدی است كه طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر 170 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.