مژگان
11-23-2011, 12:55 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/11/876.jpg
آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که در میوهها و سبزیها یافت میشوند و نقش محافظتی را از بدن انسان در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد بازی میکنند....
آب انگور قرمز دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان موسوم به پلی فنول است.
بررسیهای جدید در دانشگاه گلاسگو اسکاتلند نشان داده است آب انگور به خصوص از نوع قرمز آن مقدار بسیار زیادتری از یک آنتی اکسیدان موسوم به پلی فنول را به نسبت میوههای دیگر داراست.
رادیکالهای آزاد ترکیبات سمی در بدن انسان هستند که با بعضی از بیماریها مانند سرطان و دیابت مرتبط هستند.
آب انگور قرمز شامل بیشترین پلی فنول است و به دنبال آن آب سیب و آب قره قاط ( نوعی میوه از خانوادهی توت) قرار دارند. این در حالی است که آب پرتقال در انتهای این لیست قرار میگیرد.
آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که در میوهها و سبزیها یافت میشوند و نقش محافظتی را از بدن انسان در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد بازی میکنند....
آب انگور قرمز دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان موسوم به پلی فنول است.
بررسیهای جدید در دانشگاه گلاسگو اسکاتلند نشان داده است آب انگور به خصوص از نوع قرمز آن مقدار بسیار زیادتری از یک آنتی اکسیدان موسوم به پلی فنول را به نسبت میوههای دیگر داراست.
رادیکالهای آزاد ترکیبات سمی در بدن انسان هستند که با بعضی از بیماریها مانند سرطان و دیابت مرتبط هستند.
آب انگور قرمز شامل بیشترین پلی فنول است و به دنبال آن آب سیب و آب قره قاط ( نوعی میوه از خانوادهی توت) قرار دارند. این در حالی است که آب پرتقال در انتهای این لیست قرار میگیرد.