ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات جالب و خنده دار

alamatesoall
11-22-2011, 03:40 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

۩ به حيف نون می گن چرا زن نمی گیری می گه آخه کی زنش رو به من میده؟
۩ به حيف نون میگن: نظرت راجع به آتروپات چیه؟ میگه: راستش یخمک خوشمزه تره
۩ از حيف نون مي پرسن : شما به موتور سيكلت چي مي گيد ؟ مي گه دوچرخه ي عصباني
۩ به حيف نون میگن اگه دنیارو بهت بدن چی کار میکنی؟ میگه:خفه شو من خودم زن دارم
۩ به حيف نون میگن بستنی کیم رو چه طور می خورن؟ میگه: میذارن لای نون ، سیخشو در میارن

۞ دوازده فروردين چه روزي است؟؟
روزيه كه مردم ميرن به دشت و صحرا جا ميگيرن براي سيزده بدر

۞اين شعر از كيست؟؟
از حیف نون می پرسن این شعر از کیه؟ “سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز”
می گه نمی دونم یه راهنمایی بکنید…
می گن اسم شاعر توی خود شعر هست.
می گه: آهان فهمیدم، جواد نکونام!

۞تست هوش«اين چند تاست»
به حیف نون یه انگشت نشون می دن می گن این چندتاست؟ می گه یکی.
بعد ده تا انگشت بهش نشون می دن می گن این چندتاست؟ می گه: وای! چقدر یک!

۞بــــچه پـــررو کیست ؟
موجودی بسیار محترم که حجم حرفهایش از دوبرابر مساحت دهانش نیز بیشتر است.

۞نظر شما در مورد نوشابه چيست؟؟
از حیف نون میپرسن, نظرت راجع به نوشابه چیه؟ میگه: نوشابه آب داره, گاز داره, یه خط تلفن هم بزنن دیگه عالی میشه.

۞چرا غواص ها به پشت می پرن تو آب؟
چون اگه به جلو بپرن می افتن تو قایق!

۞چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز می کنن ؟
از حیف نون می پرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز می کنن ؟ میگه : آخه من امتحان کردم….. پیاده خیلی راهه

۞چرا با جوراب خوابيدي؟
به حیف نون میگن چرا با جوراب خوابيدي؟ آخه اينطوري راحت‌تر مي‌خوابم! واسه چي؟ واسه اينكه ديشب با كفش خوابيدم، خوابم نبرد

۞چرا دو حيف نان كنار هم نميتوانند بخوابند؟؟
برای اینکه تا صبح دعوا می کنن که « کی وسط بخوابه؟؟؟

۞شستن سر بي اب؟؟؟
حيف نون سرش رو بی آب شامپو میکنه. میگن چرا بی آب؟ میگه: چون روش نوشته مخصوص موهای «
خشک

۞دارو خوردن حيف نون؟؟؟
حيف نون آنتی بیوتیکشو سر وقت نمیخوره، ازش میپرسن چرا؟ میگه: میخوام میکروبها رو « غافلگیر کنم!

۞به مجرد ها هم میدین؟
حيف نون میره بقالی میگه: نوشابه خانواده دارین. بقاله میگه: آره. غضنفر میگه: به مجرد ها هم میدین؟

۞رشته‌ات چیه؟
حيف نون رشته‌اش دامپروری بوده، روش نمیشده به کسی بگه. یکی ازش می‌پرسه: رشته‌ات چیه؟ «
میگه: دامپیوتر، گرایش پشم افزار!

۞چي كار كنيم كه گاوامون با هم اشتباه نشن؟
دو تا حيف نون دو تا گاو ميخرن، ‌اولي به دومي ميگه: حالا چي كار كنيم كه گاوامون با هم اشتباه نشن؟ دومي ميگه: تو دست به گاوت نزن، من يه گوش گاومو ميكنم. بعد از چند وقت، ‌گاو اولي هم گوشش گير ميكنه به يه جايي كنده ميشه. ايندفعه ‌دومي ميگه: تو دست به گاوت نزن من دم گاومو ميكنم. از قضا بعد از چند وقت دم اون يكي گاوه هم كنده ميشه. خلاصه هي اولي ميزنه يه جاي گاوشو ناقص ميكنه، اون يكي گاوه هم همون بلا سرش مياد. آخر سر اولي شاكي ميشه به دومي ميگه: اصلاً سفيده مال من سياهه مال تو!!!

۞سوال مهم
به حيف نون ميگن چه وقت نه راه پس داري نه راه پيش؟؟؟؟ ميگه وقتي كه روي اره نشسته ام

۞واسه چي دارن ميدون؟!
حيف نونه رفته بوده تماشاي مسابقه دو و ميداني، وسط مسابقه از بغليش ميپرسه: ببخشيد، اينا واسه چي دارن ميدون؟! يارو ميگه: براي اينكه به نفر اول جايزه ميدن. حيف نونه يوخده فكر ميكنه، ميپرسه: پس بقيشون واسه چي دارن ميدون؟!

۞يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟
حيف نون به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش. فردا رفقيش مي گه برديش؟ حيف نون مي گه : آره . تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما

۞تاكسي در بست
دو تا حيف نون یه تاکسی نگه میدارن و به راننده تاکسی میگن ؟ آقا سه نفر تا تجریش چقدر می گیری ؟ راننده میگه ؟ شما که دو نفرین ! یکی از اونا میگه : مگه خودت نمی خوای بیای !

:39: :45: :39: :45: :39: :45:

ttrasn
11-22-2011, 04:58 PM
هرچند تکراری و قدیمی بود اما بازم ممنون بابت زحمتت:112::27::34:

alamatesoall
11-22-2011, 05:16 PM
:39: :39: :39:
ضایع نکن دیگه :170: