PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عجب سوسک با خیر و برکتی!!!!



Borna66
11-19-2011, 01:53 AM
از این سوسکها سراغ داشتین ما رو هم خبر کنید روح و روان کیلویی چندhttp://pnu-club.com/imported/mising.jpg



http://pnu-club.com/imported/2011/11/717.jpg


زن و شوهری كه سوار بر یك هواپیمای مسافربری در خطوط داخلی امریكا بوده‌اند، به خاطر وجود سوسك در هواپیما با شكایت به دادگاه، مبلغی معادل 10 میلیون دلار از این شركت هواپیمایی به عنوان خسارت دریافت كردند.
قاضی دادگاهی كه به نفع این زوج مسافر رأی داده گفته است: این مبلغ به خاطر خسارت وارده به روح و روان و آرامش این زن
و شوهر جوان و همچنین بهای پرداخت شده بلیت‌شان تعیین شده است.
این زن و شوهر در دادگاه گفتند: با دیدن چندین سوسك در هواپیما دچار وحشت و حالت چندش‌آوری شده‌اند، به طوری‌كه حتی سوسك‌ها به داخل وسایل‌شان رخنه كرده بودند.
زن جوان گفته: با دیدن سوسك‌ها دچار حالت تهوع شدیدی شده و حتی پس از پرواز دو روزی بیمار
بوده است.
به گزارش ایران، شوهر این خانم در پایان سفرشان با استخدام یك وكیل علیه شركت هواپیمایی شكایت كرده و به قاضی گفته بود: وقتی سوسك‌ها را در هواپیما دیدم جریان را به خدمه و مهمانداران گوشزد كردم ولی آنها انگشتان خود را به نشانه سكوت روی لب‌هایشان فشردند و حتی وجود سوسك‌ها را هم انكار كردند.

tania
11-19-2011, 06:01 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/11/747.jpg

alamatesoall
11-19-2011, 06:57 PM
دو روز که سهله
حاضرم دو هفته بیمارستان اعصاب و روان بستری شم فقط به خاطر اینکه مبلغ خسارت وارده به روح و روانم رو بگیرم (حالا کیه که بده) :39: