PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کشف راز و رمزهای صورت جریان وجوه نقد

مژگان
11-13-2011, 07:04 PM
Taking the Mystery out of the Cash Flow Statement: A Simplified Implementation of the Indirect Method
Carlos A. De Mello e Souza
متن کامل مقاله به زبان انگلیسی (http://www.4shared.com/document/nJmPM3BW/Taking_the_Mystery_out_of_the_.html)
Abstract:
A drawback of the indirect method of presenting the statement of cash flows is that it requires knowledge of a myriad of special adjustments to income. Compounding the problem, current descriptions of the method are incomplete, confusing and often incorrect. I propose a simplified implementation of the indirect method that is applicable to any set of transactions, under any accounting environment, and can be written as a computer program. In order to demonstrate this implementation, I have used data from Amazon.com's 2002 annual report to shareholders.
کشف راز و رمزهای صورت جریان وجوه نقد: یک مثال ساده از روش غیرمستقیم
خلاصه: یکی اشکال های ارائه صورت جریان وجوه نقد به روش غیرمستقیم این است که این روش مستلزم آگاهی از اصلاحات بی شمار در سود می باشد. ناقص بودن توضیحات موجود برای این روش، مشکل را پیچیده تر کرده و باعث گیج شدن و به اشتباه افتادن تهیه کنندگان این صورت مالی می شود. من یک راه ساده را برای انجام روش غیرمستقیم پیشنهاد می کنم که می توان آن را برای کلیه معاملات و در هر سیستم حسابداری به کار برد و در ضمن می توان به عنوان یک برنامه کامپیوتری نیز استفاده شود. برای مثال من از داده های گزارش مالی سالانه سال 2002 سایت آمازون استفاده کرده ام.