PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزیابی علل و پیامدهای ارائه مجدد هزینه های تحقیق و توسعه در جریان

مژگان
10-30-2011, 08:12 PM
AN EVALUATION OF CAUSES AND CONSEQUENCES OF IN-PROCESS
RESEARCH AND DEVELOPMENT RESTATEMENTS
Monica Banyi
متن کامل مقاله به زبان انگلیسی (http://www.4shared.com/file/130105167/786fc835/AN_EVALUATION_OF_CAUSES_AND_CONSEQUENCES_OF_IN.htm l)
Abstract
This paper uses several approaches to assess the impact of the Security and Exchange Commission’s (SEC) scrutiny of firms’ purchase accounting and in-process research and development (IPR&D) write-offs during 1997 and 1998. Using hand collected data; I examine the characteristics of firms choosing to overstate IPR&D and the market’s reaction to the restatement events. I discuss the motivations for overstating IPR&D and find evidence of the association between firms using aggressive IPR&D allocations and relatively poor future performance. I use a partial observability probit model and find that firms with poorer operating prospects which acquired firms with greater intangible premiums were more likely to overstate IPR&D. Finally, using methods to control for the contemporaneous correlation among restatement announcements, I find that the market reaction to most IPR&D restating events is weak. Few firms report large negative price consequences of an IPR&D restatement; thus, investors are, for the most part, not misled by the aggressive IPR&D practices as claimed by the SEC.
ارزیابی علل و پیامدهای ارائه مجدد هزینه های تحقیق و توسعه در جریان
خلاصه
در این مقاله از روش های متعددی برای ارزیابی اثر رسیدگی کمیسیون بورس اوراق بهادار (SEC) بر حسابداری خرید شرکت ها و هزینه های تحقیق و توسعه در جریان(IPR&D) حذف شده در طول سال های 1997 و 1998 استفاده می کند. با استفاده از داده های جمع آوری شده دستی, من ویژگی های شرکت هایی که ارائه بیش از واقع هزینه های تحقیق و توسعه در جریان را انتخاب می کنند و واکنش بازار به ارائه مجدد رویدادها را بررسی می کنم. من درباره انگیزه های ارائه بیش از واقع هزینه های تحقیق و توسعه در جریان بحث می کنم و شواهدی برای همبستگی میان استفاده شرکت ها از تخصیص های شتابدار هزینه های تحقیق و توسعه در جریان و عملکرد آتی نسبتا ضعیف آنها یافتم. من از مدل پروبیت رویت پذیری ناقص استفاده کردم و یافتم شرکت های با چشم انداز آتی ضعیف تر که شرکت هایی با صرف نامشهود بزرگتر خریداری کرده اند، احتمال بیشتری دارد که هزینه های تحقیق و توسعه در جریان را بیش از واقع نشان دهند. در نهایت، روش های استفاده شده برای کنترل همبستگی همزمان در زمان اعلامارائه مجدد، من یافتم که واکنش بازار به اکثر ارائه هایمجدد هزینه های تحقیق و توسعه در جریان ضعیف است. برای شرکت های کمی یک تغییر قیمت منفی بزرگ پس از ارائه مجدد گزارش شد؛ بنابراین برخلاف نظر کمیسیون بورس اوراق بهادار, در اغلب موارد سرمایه گذاران با روش های شتابان هزینه های تحقیق و توسعه در جریان گمراه نمی شوند.