توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبشارهای ایران
cute-baby
10-30-2011, 10:32 AM
آبشار شلماش (http://www.anobanini.ir/travel/fa/azarbaeijan-gh/1385/08/post_9.php)
آبشار شلماش از بزرگ ترین و زیباترین آبشارهای کشور، درحوضه زاب در مسیر رودخانه شلماش در دره ای سرسبز و در کنار جنگل های پراکنده شهرستان سردشت قرار دارد. این رودخانه بر روی روستای المان و روستای شلماش جاری است. سردشت از شهرستانهای کردنشین و مرزی استان آذربایجان غربی است که در جنوبی ترین نقطه ی این استان قرار داشته و با مناطق کردنشین شمال کشور عراق همسایه است و بیشتر مردم این شهرستان کردزبان هستندhttp://pnu-club.com/imported/2011/10/721.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1451)
آبشار منحصر به فرد شلماش، از سه آبشار با سه افتادگی در امتداد یکدیگر تشکیل شده است. سه آبشار به ترتیب و پشت سر هم قرار گرفتهاند که نخستین آنها در نزدیکی محل توقف و پارکینگ خودروها قرار گرفته است.
برای دیدن دو آبشار بعدی باید مسافتی نسبتاً زیاد را از پله های تعبیه شده به همین منظور پایین رفته و وارد درهای عمیق شد. هنگام پایین رفتن از پله ها، سرازیر بودن مسیر و شوق دیدن ادامه ی آبشار، تعداد آنها را به چشم نمی آورد و در برگشتن به سمت بالاست که ۳۸۵ پله ی نه چندان کوتاه، نمایش اقتدار اجرا می کنند!
در فصل بهار، رودخانه و آبشار شلماش، بسیار پرآب است و بازدید از آن می تواند حادثه ساز باشد. آب و هوای منطقه تا اواسط اردیبهشت هم سرد است و به این ترتیب خرداد ماه میتواند فصل مناسبی برای سفر به این منطقه باشد. در تابستان که آب آبشار کمتر می شود، حوضچه های تشکیل شده در زیر هرکدام از افتادگی ها، محل مناسبی برای ماهیگیری و شنای بازدیدکنندگان می باشد.آبشار شلماش در سفر هیات دولت به استان آذربایجان غربی به عنوان منطقه ویژه گردشگری مصوب شده است. در طرح توسعه ی این محل، قرار است مجتمعهای اقامتی و توریستی برای رفاه حال گردشگران ساخته شود.http://pnu-club.com/imported/2011/10/722.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1453)http://pnu-club.com/imported/2011/10/723.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1452)
http://pnu-club.com/imported/2011/10/724.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1455)
cute-baby
10-30-2011, 10:34 AM
رویان – مازندران
اگراز چالوس، تقریبا ۵۰ کیلومتر به سمت شرق برویم، پسhttp://pnu-club.com/imported/2011/10/725.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1444) از گذر از نوشهر و پارک جنگلی سی سنگان به شهری به نام رویان (که نام قدیم آن علمده [AlamDeh] بود) می رسیم. این شهر به دلیل بازار فصلی بزرگش همیشه شلوغ است. فضای بازار، شبیه فضای بازارچه های آستارا است و از شیر مرغ تا جان آدمیزاد در آن پیدا می شود. اما در سمت مقابل بازار پارچه نوشته کوچکی روی میله نصب شده است که روی آن نوشته است: “آب پری رویان”.
آبشار آب پری در ارتفاعات قرار دارد و جاده به سمت جنگل می رود. جنگلی که جاده از میان آن می گذرد بسیار دلچسب و جذاب است. درختان با فاصله نه چندان زیاد از یکدیگر رشد کرده اند و بیشتر مناطق بکر و دست نخورده می نماید. انتهای این جاده جنگلی-کوهستانی به کجور ختم می شود. که از طریق کجور نیز دسترسی به “کندلوس”، “دوآب” و “مرزن آباد” و … فراهم است. در طول مسیر همچنین یک خروجی برای اتصال به یوش (زادگاه نیما یوشیج) و “بلده وجود دارد. اما پیش از اینها پارک جنگلی رویان و آبشار آب پری قرار گرفته اند. جاده آب پری هم عرض جاده چالوس است، اما اطراف جاده آنقدر فضای صاف و باز برای اطراق کردن وجود دارد که هر گردشگری به راحتی می توانند گوشه دنجی برای خود پیدا کنند.در طول مسیر ابتدا به پارک جنگلی رویان می رسیم. این پارک که فاصله زیادی از شهر رویان ندارد، تقریبا از تمامی امکانات بهداشتی اولیه ( از قبیل آب آشامیدنی و سرویس های بهداشتی) برخوردار است. آلاچیق هایی برای استراحت تدارک دیده شده است و وسایل بازی برای کودکان نیز وجود دارد. امنیت پارک نیز توسط واحد نیروی انتظامی مستقر در پارک برقرار است و اگر بتوانید شب های سرد جنگل را تحمل کنید محل مناسبی برای اقامت چند روزه است. در ادامه جاده، از پارک که بگذریم و حدود ۵ کیلومتر بالاتر برویم، به آبشار آب پری می رسیم. این آبشار درست در کناره جاده قرار گرفته است. البته آنچه که آبشار آب پری نامیده اند شباهت چندانی به آبشار ندارد. بخشی از سنگهای کوه در اثر رانش زمین در شیب تند کوه جمع شده است و آب بسیار اندکی از لابلای این سنگ ها جاری است. با این حال گردشگران زیادی در ایام تعطیل و تعطیلات آخر هفته به این مکان می آیند، به طوریکه کناره جاده مملو از ماشین و گردشگر می شود، دکه طرف دیگر جاده نیز بر ازدحام گردشگر می افزاید. این آبشار در حقیقت بهانه ای است برای لذت بردن از هوای کوهستان و مناظر زیبای این منطقه.جاده را ادامه می دهیم و از آبشار آب پری بالاتر می رویم. هر چه در طول جاده بالاتر می رویم، مناظر زیباتر، هوا خنک تر و از تعداد ماشین های جاده کمتر می شود. شهرک سازی و تاراج زمین های کوهستان در اینجا هم کم کم به یک اپیدمی تبدیل شده است. از شهرک ها نیز بالاتر می رویم. مناظر بکر بیشتر می شوند. اینجا سکوت مطلق حکمفرماست. شاید اگر چند دقیقه با دقت گوش دهیم، صدای واقعی جنگل را بتوانیم بشنویم. چهچه پرندگان، صدای دارکوب و گله ای که در دشت های دورتر مشغول چرا هستند… درست همانند آنچه در فیلم ها دیده ایم. اختلاف درجه حرارت این منطقه با هوای شهر رویان تقریبا ۱۰ درجه سانتیگراد است. پوشش گیاهی نیز در این منطقه جالب توجه است. درختان جنگلی در مناطق کم ارتفاع تر و درختان کاج در نقاط مرتفع، نمایش متفاوتی را از چهره جاده به نمایش می گذارند. در فصل بهار، در نقاط مرتفع به دلیل برودت هوا، درختان نسبت به ابتدای جاده کمتر سبز شده اند. اما با این حال از زیبایی های جنگل در فصل بهار کم نشده است.http://pnu-club.com/imported/2011/10/726.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1445)
cute-baby
10-30-2011, 10:36 AM
آینه ورزان روستایی است در هفتاد کیلومتری تهران در جاده فیروز کوه بعد از گیلاوند روبروی آبسرد که یکی از مسیرهای صعود به قله زرین کوه یا زرینه کوه است.با صعود بر روی این قله دور نمایی زیبا از دریاچه های تار و هویر را خواهیم داشت.روستای آینه ورزان یا عین ورزان روستایی است نشسته بر دامنه البرز شرقی با طبیعتی بسیار زیبا سبز و محصور کننده.برای رفتن به این آبشار و تنگه فقط کافی است که نهر پرآب روستا را به سمت شمال تعقیب کنیم.این آب در فصل تابستان بیشتر صرف آبیاری باغات میوه می شود.ولی در فصول دیگر سال این آب پس از عبور از روستا به سمت ایوانکی و سپس به شرق سیاه کوه در کویر رهسپار می شود.بعد از نیم ساعت کوه پیمایی و پشت سر گذاشتن شیبی تند به منطقه ای مسطح می رسیم.در این مکان که به روستای آینه ورزان نیز مشرف است قلعه ای وجود دارد به نام قلعه نوذر شاه که مخروبه شده است.سمت چپ قلعه بک جاده خاکی بر می خوریم که تقریبا ۳ کیلومتر درازا دارد.در نهایت دوباره در مسیر رودخانه قرار خواهیم گرفت و با صعود نیم ساعته به آبشار زیبای اول می رسیم که ارتفاع آن به ۲۰ متر میرسد و پس از گذشتن از یک تنگه باریک و دیواره های بلند و سربه فلک کشیده به آبشار دوم میرسیم.آبشاری زیباتر ولی کوتاه تر از آبشار اول که دارای دیواره های بسیار بلندی است که بالا رفتن از آن ها فقط با داشتن تجهیزات فنی و سنگنوردی مقدور می باشد.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/727.jpg (http://www.grouparas.com/wp-content/uploads/%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86.jpg)
cute-baby
10-30-2011, 10:43 AM
آبشار شوی یا تلهزنگ، جاذبهای گمنام در سالن کوه از سلسله جبال زاگرس میباشد که در شمال خوزستان و در
http://pnu-club.com/imported/2011/10/728.jpgتلهزنگ
نزدیکی مرزهای لرستان واقع شده است. این آبشار زلال و فوق العاده زیبا با ارتفاع حدود یکصد متر یکی از بلندترین و زیباترین آبشارهای ایران است که زینت بخش کوههای پر رمز و راز سردشت دزفول و سالنکوه زاگرس شده است. وجود صخرههایی عظیم، پرهیبت و استوار در اطراف این آبشار، شگفتیهای این آبشار جذاب و خیره کننده را صد چندان کرده است. دیدار از این آبشار زیبا سفری پر مخاطره را میطلبد. برای عزیمت به آبشار میبایست برنامهریزی دقیق، شامل تنظیم ساعت حرکت، محل اطراق، لوازم و آذوقه مورد نیاز صورت گیرد و مهمتر از همه دانستن برنامه حرکت قطارهای مسیر از ملزومات این سفر است.
بهترین مسیر دسترسی به این آبشار از طریق راه آهن و از مسیر ریلی دورود (در استان لرستان) به اندیمشک (دراستان خوزستان) میباشد. مقصد اصلی، ایستگاه تلهزنگ است که نقطه آغاز حرکت به طرف آبشار میباشد. فاصله ایستگاه تلهزنگ، تا دورود حدود چهار ساعت قطارنوردی است! و در طول مسیر میبایست از ایستگاههای بیشه، سپید دشت، کشور، تنگهفت و تنگپنج نیز بگذرد. این مسیر ریلی شگفت انگیز، در کنار رود خروشان دز و از لابلای صخرههای عظیم و تونلها و پلهای پیاپی میگذرد. طبیعت بی همتای این مسیر در کنار ایستگاههایی که سالیان دراز قدمت دارند با مردمانی صبور که زیباترین آهنگشان سوت قطارهای عبوری است، عظمت خدای تعالی و قدرت اراده انسان را یادآور میشود.
دو نوع قطار در این مسیر در تردد هستند. یکی قطار سراسری تهران به اهواز و دیگری قطار محلی دورود به اندیمشک. سوار شدن به قطار محلی و آشنایی با مردمان محجوب این مسیر واقعا یک خاطره به یاد ماندنی است مردمانی واقعا بی ادعا و پرتلاش.
در ایستگاه تلهزنگ میتوانید تصمیم بگیرید که حدود سه ساعت دیگر به طرف آبشار پیادهروی کنید و یا در این ایستگاه اطراق کرده و صبح زود راه بپیمایید. به هرحال اولین کار، گذشتن از رود عظیم و خروشان دز است آنهم به وسیله پلی فلزی، بزرگ و استراتژیک که محل عبور آرام قطارها است. این پل خاطرات زیادی از دوران جنگ تحمیلی دارد که هدفی دست نیافتنی برای هواپیماهای عراقی بود
بعد از عبور از پل، وارد مسیری سه ساعته تا روستای شوی میشوید. این مسیر از کنار رودخانه دز گذشته و در محل یک قبرستان قدیمی عشایر از این رودخانه جدا و وارد مسیر کوهستانی میشود. چیزی که به نظر عجیب میرسد، تپههایی است که از قرار معلوم بوسیله افرادی خاص، به تصرف درآمده و سنگ چین شدهاند.! در آنطرف تپهها، درهای زیبا با آبی سرد و زلال و مملو از ماهی قزل آلا و ماهی زرده نمایان میشود و در انتهای این دره روستای شوی با دیدنیهای خاص خود انتظار شما را میکشد. اگر در تاریکی شب از این مسیر بگذرید، پرتو افشانی کرمهای شبتاب و زنبورهای کوچک و نورانی، شما را متحیر میکند.
جهت استراحت روستای شوی محل مناسبی است. افسانهها و روایات اهالی در مورد امامزاده، نظرگاه و چشمه آبشوی نیز بسیار جالب و شنیدنی هستند. امامزاده سید محمود، نوه موسیابنجعفر با بقعهای سفید رنگ، زیارتگاه و محل نذورات اهالی و مسافران عبوری است و به باور اهالی هنوز هم ردپا و انگشتان این امامزاده بزرگوار بر روی صخرههای اطراف دیده میشود و حتی ظهور آبشار شوی را به برکت این امام و نظرگاه ایشان میدانند. مردم این منطقه از ایل بختیاری چهارلنگ، طایفههای چراغی، حاجیوند، دهقان شوی و خیری هستند و به کار کشاورزی و دامپروری مشغولند.
از این به بعد وارد مسیری صخرهای و سخت میشوید که برای گذشتن از آن باید از دوستان خود و همچنین از سیمهای بکسل که بین صخرهها کشیده شده است کمک بگیرید.
حین حرکت در میان صخرههای پر رمز و راز و مرموز سالنکوه انگار که کشف بزرگی انتظار شما را میکشد. سرانجام، پس از یک ساعت پیاده روی و صخره نوردی از محل روستا میتوان شکوه بینظیر آبشار و صدای غرش آن را حس کرد. لحظهای که تمام مخاطرات و سختیهای راه فراموشتان میشود و ناخودآگاه عظمت خدای متعال را شکر میکنید.
در بالای آبشار، غار معروف شوی نیز برای علاقه مندان به کوه و غارنوردی نام آشنایی است. همچنین آبشار دوم شوی نیز در حدود یک کیلومتر بالاتر از این آبشار واقع است که آن هم دیدنی است. زلالی آب آبشار به همراه دوزیستها، سمندرهای منحصربفرد، خرچنگها، مارمولکهای عجیب و درشت و غیره، انگار شما را به دنیایی دیگر آورده است. در سرچشمه آبشار که مسیر دسترسی هم دارد درختان بلندی مانند انجیرکوهی و بید روییدهاند که آب پس از سیر کردن آنها از ارتفاعی بلند و در مساحتی عریض به پایین پرتاب میشود. از ویژگیهای این آبشار اتصال آن به سفرههای آب زیرزمینی است به این معنی که سرچشمه آبشار از دل کوه است. قبل از تاریکی هوا به فکر بازگشت باشید آنهم بازگشتی چهار ساعته. اگر چه مشکلات مسیر رفت در بازگشت هم تکرار میشود ولی مطمئناً از رفتن به این سفر پشیمان نیستید.
اگرچه مسیر دسترسی بسیاری از علاقهمندان به آبشار شوی از استان لرستان شروع میشود و عدهای معتقدند که این آبشار جزو آبشارهای لرستان است ولی شواهد آب و هوایی و تقسیمات جغرافیایی و گویش اهالی بیشتر به مردم اندیمشک و دزفول شباهت دارد. بهر صورت این آبشار زیبا، یکی از موهبات خداوند متعال به مردم ایران زمین است. به امید روزی که با فراهم کردن امکانات و تسهیل ایاب و ذهاب، بهره بیشتری از این موهبت خدادادی ببریم.
cute-baby
10-30-2011, 10:46 AM
آبشار دره عشق در استان چهادمحال و بختیاری در منطقه “مشایخ” (شهرستان اردل) در مجاورت روستای “دره عشق” در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شهرکرد واقع شده است. این آبشار با سرعت زیاد از دل کوه بیرون میجهد و بیش از ۱۰۰ متر ارتفاع دارد. در کنار این آبشار رود کارون به آرامی جاری است و در ترکیب با انارستانها و شالیزارهای روستاهای دره عشق و دورک شاهپوری، فضای شگفت انگیزی را بوجودآورده است.http://pnu-club.com/imported/2011/10/729.jpg (http://www.grouparas.com/wp-content/uploads/179959011.jpg)
در اکثر فصول سال بویژه بهار بازدید از این آبشار مناسب است. جاده شهرکرد به ایذه یکی از زیباترین ، پرپیچ ترین و خطرناکترین جاده های ایران استاز اینجا به بعد درختان بلوط در دامنه های زاگرس مرکزی به زیبایی خودنمایی می کند از گردنه باجگیران به پائین سرازیر می شویم و بعد از حدود ۸ کیلومتر وارد یک جاده فرعی در سمت چپ
جاده می شویم . این همان راهی است که ما را به دامنه های کوه هزار دره و یکی از انشعابات کارون می رساندبه رود خانه نزدیک می شویم و پس از عبور از یک پل به روستای جوزستان می رسیم از این محل گذر کرده و به روستای پوراز می رسیم . روستایی زیبا و آرام چشمه ای در این روستا وجود دارد که محل با صفایی است .حدود ۸ کیلومتر از پوراز دور می شویم و به روستای دورک می رسیم محصول انار این روستا شهرت دارد و به هر جا می نگری درخت انار می بینی به همین علت این روستا به نام دورک اناری مشهور شده است نکته جالب اینکه در روستای پوراز که فقط ۸ کیلومتر با اینجا فاصله داشت درخت انار کمیاب بود و این به آن علت بود که تنوع اقلیمی و اختلاف ارتفاع بین این مناطق هر چه پیش می رفتیم بیشتر می شد و هوا هم گرمتر می شداز دورک اناری هم خداحافظی می کنیم و به سمت شرق ادامه مسیر می دهیم تا بعد از حدود ۹ کیلومتر به روستای دره عشق می رسیم . قبل از روستا در سمت راست جاده آبشار زیبایی قرار داشت
. ولی متا سفانه آبشار در سمت دیگر رودخانه قرار دارد و دسترسی به آن بسیار دشوار بوده .این آبشار یکی از بلندترین آبشارهای منطقه است http://pnu-club.com/imported/2011/10/730.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1495)http://pnu-club.com/imported/2011/10/731.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1470)
cute-baby
10-30-2011, 10:51 AM
روستای «خفر» یکی از زیباترین مناطقی است که درقلب دنا جا دارد ، این روستا در ۷۵ کیلومتری جنوبیترین نقطه شهرستان سمیرم و دردامنه قلل مرکزی دنا واقع شده و سالانه پذیرای کوهنوردان بسیاری از سراسر کشور است. http://pnu-club.com/imported/2011/10/732.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1402) شرایط ویژه جغرافیایی، قرار گرفتن روستا در مناطق مرتفع کوهستانی وآب وهوای سرد باعث بوجود آمدن یخچالهای طبیعی و دایمی در ارتفاعات شده است. علاوه بر خود روستا طبیعت بکر وپوشش گیاهی متنوع بر جذابیت آن افزوده و آبشار خفر در این مجموعه زیبای طبیعی جلوه ویژهای دارد. اهالی خفر کشاورز و باغدارند و پرورش گوسفند از مهمترین فعالیتهای دامپروری در این منطقه میباشد. خانههای این روستا با سنگهای دنا بنا شده است و چهرهی یک روستای سنتی ایران را در حفر میتوان مشاهده کرد، کوچههای سنگلاخی و خاکی آن حکایت از سالها محرومیت است محرومیتی که باعث کوچ هفت هزار نفر از اهالی این روستا با تمام زیباییهایش شده و هم اکنون تنها کمتر از دوهزار نفر دراین روستا زندگی میکنند. کوه «قبله» با ارتفاع سه هزارو ۴۲۹ متر زاویه قبله در روستای خفر را مشخص میکند و پنج مسجد این روستا پذیرای جمعیتی است که هر روز از شمار آنان کاسته میشود. وجود بقعههای متبرک از دیگر جاذبههای روستای خفر است ، دوامام زاده به نامهای «سید احمد» و«سید محمد» که از نوادگان امام موسی بن جعفرعلیه السلام میباشند دراین دیار آرمیدهاند. پوشش مردم در گذشته لباس خاص محلی با رنگهای متنوع برگرفته از طبیعت دنا بوده که با مهاجرت اهالی هماکنون مارکهای متنوع داخلی و خارجی بر لباس مردمان این دیار نقش بسته است و پوشش سنتی را در زمان عروسی وجشنها میتوان دید. روستای خفر دارای تنوع زیستی و طبیعی است کهبستر مناسبی برای توسعه صنعت اکوتوریسم است. آبشار«خفر» یکی از نقاط دیدنی روستا ، نگاه هر گردشگری را به سوی خود جلب میکند و پوشش گیاهی روستا تا آبشار بهگونهای است که دیدگان هر بیننده محو تماشای آن میشود. مسیری بیش از چهار کیلومتر را باید از روستای خفر طی کرد و از اراضی شیب دار دنا گذشت تابه آبشار رسید ، از فصل بهار تا اواسط تابستان در این منطقه گیاهانی چون ریواس و آویشن سبز میشود و در کنار آبشار پونههای کوهی کنار آبهای روان رامحصور کرده و از کبکها وگنجشکها پذیرایی میکنند. این آبشار درمکانی بنام «هستوم» قرار دارد و آب آن از چشمه «تره پیازی» وقله «مورگل» سرچشمه میگیرد و در غرب روستا تا باغ سادات ادامه دارد. ارتفاع آن بیش از بیست متر است و نسیم مرطوب همراه با وزش باد باقطرات آب ترکیب شده ومانع از نزدیک شدن به آن میشود. روستای خفر یکی ازمسیرهای صعود کوهنوردان به قله دنا در تمام فصول سال است و توجه بیشتر مسوولان میتواند زمینه را برای توسعه این منطقه زیبا اما محروم فراهم آورد.
cute-baby
10-30-2011, 10:53 AM
آبشار زیبای پونه زار در دره زیبایی به همین نام و در دل ارتفاعات سر به فلک کشیده زاگرس مرکزی قرار گرفته است.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/733.jpg
اگر از شهر فریدونشهر که با ۲۵۳۰ متر ارتفاع از سطح دریا ، مرتفعترین شهر کشور بوده و در ۱۶۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع گردیده است ، به سمت غرب حرکت کنیم ، پس از پشت سر گذاردن روستاهای چغیورت و دربند و در مسیری بسیار زیبا و کوهستانی به طول حدود ۲۰ کیلومتر به پونه زار می رسیم. مسیری که حدود ۲ کیلومتر آخر آن را باید پیاده طی کنیم تا به چشم انداز بسیار زیبای آبشار پونه زار برسیم ، آبشار زیبایی که با بیش از ده ها متر ارتفاع ، از چشمه ساران فراوان ارتفاعات زاگرس و آب حاصل از ذوب برف ها و یخچال های قلل سر به فلک کشیده آن منشأ گرفته و پس از طی مسافتی نه چندان طولانی به رود وهرگان در قعر دره های عمیق کوهستان های متراکم غرب استان اصفهان می ریزد.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/28.gif مسیر اول: ازاصفهان به سمت نجف آباد حرکت میکنیم ،پس از گذر از نجف آباد ادامه مسیر میدهیم تا با گذراندن ۲۰کیلومتر از بزرگراه به شهر تیران میرسیم توجه داشته باشد که کل مسیر یعنی از اصفهان تا ۲۰ کیلومتری فریدون شهر بزرگراه بوده و در طول مسیر از خط بزرگراه منحرف نشوید،پس مسیر عادی بزرگراه را ادامه دهید تا از عسگران و دامنه رد شوید و به داران برسید.حالا تقریبا در ۴۰ کیلومتری فریدون شهر هستید مسیر بزرگراه را ادامه دهید پس از طی کردن تقریبه ۲۰ کیلومتر از مسیر به دو راهی میرسید راه انحرافی که شما را به فریدونشهر میرساند انتخاب کنید پس از ۲۰ کیلومتر رانندگی به شهر فریدونشهر میرسید.برای رسیدن به آبشار باید خود را به روستایی با نام چقیورت که در ۱۰ کیلومتری فریدونشهر است برسانید از اینجا به بعد مسیر را با استفاده از تابلو ها راحت پیدا میکنید.. مسیر دوم:از شهرکرد به سمت فارسان حرکت می کنیم بعد از طی کردن ۱۸کیلومتر از مسیر به سورشجان میرسیم از این جا به بعد مسیر خود را از فارسان جدا نموده و به سمت روستای وانان،و هارونی منحرف میشویم و بعد از اینکه ۱۴ کیلومتر از هارونی دور شدیم به روستای مرغ ملک میرسیم ادامه مسیر داده و به هیچ عنوان از مسیر اصلی خود منحرف نشوید بعد از طی کردن ۶۸ کیلومتر از مسیر و گذر از روستاهای درگاه،بردشیر،نهضت آباد و سیبک به فریدونشهر میرسیم.ادامه مسیر مانند متن قرمز مسیر اول میباشد.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/29.gif (http://www.grouparas.com/wp-content/uploads/P1010221.gif)http://pnu-club.com/imported/2011/10/734.jpg (http://www.grouparas.com/wp-content/uploads/aras8.jpg)http://pnu-club.com/imported/2011/10/735.jpg (http://www.grouparas.com/wp-content/uploads/P1010222.JPG)
cute-baby
10-30-2011, 10:55 AM
http://pnu-club.com/imported/2011/10/736.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1245)[/URL]
آبشار لاتون در استان گیلان (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1245)، ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان آستارا (http://www.grouparas.com/wiki/%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7)، شهر لوندویل (http://www.grouparas.com/wiki/%D9%84%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%84) روستای کوته کومه جای گرفتهاست .
ارتفاع تقریبی آبشار لاتون ۱۰۵ متر میباشدکه بلندترین آبشار استان گیلان (http://www.grouparas.com/wiki/%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86) است. مسیر صعودفاصله از روستای کوته کومه تا آبشار حدود ۶ کیلو متر است که در مدت طی این مسافت ۵/۳ ساعتی در حدود ۷۵۰ متر ارتفاع زیاد میشود .مسیر صعود آبشار تپههایی جنگلی وبسیار زیباست که در طول مسیر چشمههای فراوانی با آبی خنک و نوشیدنی دیده میشود . انتهای مسیر نیز دارای پرتگاههایی خطرناک و مرگبار میباشد.آبشار از فاصله ۵۰۰ متری قابل رویت است .در مسیر صعود به آبشار لاتون به روستای قدیمی آسیو شوان میرسیم که تقریباً خالی از سکنهاست . به زبان تالشی آسیو به معنی آسیاب و شوان به معنی کنار رودخانه میباشد .
در حاشیه آبشار یکی از زیباترین جنگلهای متراکم بکر و دست نخورده گیلان با انبوهی از درختان آلو، گلابی، گردو، فندق و سیب وحشی وجود دارد که در ۹ ماه از سال سرسبزی و زیبایی خود را حفظ میکند.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/737.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1246)[URL="http://www.grouparas.com/?attachment_id=1246"]
سرچشمه آبشاراین آبشار از دامنههای شرق کوه اسپیناس سرچشمه گرفته و به رود خانه لوندویل که با طول ۱۷ کیلومتر خود نیز از کوه اسپیناس سرچشمه گرفته سرازیر میشود و با شیب تندی به سمت کوته کومه و لوندویل حرکت کرده و در آخر وارد دریای خزر میشود .حجم آب آبشار در فصول مختلف سال متفاوت است ولی در تمام فصول آب دارد.
cute-baby
10-30-2011, 10:57 AM
این آبشارکه از آبشار های کهن ودارای قدمت ایرانی است دراستان لرستان واقع گردیده است این آبشار که یکی از پر آب ترین آبشارهای ایران است،مابین دو شهر خرم آباد و پل دختر قرارگرفته و در فصلهای تابستان وبهار پذیرای گردشگران بی شماری است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
موقعیت آبشار افرینه در جنوب غربی شهرستان خرم آباد و در ۷۳ کیلومتری این شهر ودر نزدیکی یک روستا به نام افرینه قرار دارد.کسانی که قصد سیاحت از این آبشار را دارند میتوانند از شمال از طریق جاده خرم آباد به سمت پل دختر و از جنوب از جاده اندیمشک به سمت خرم آباد خود را به این آبشار برسانند ما در اینجا این دو مسیر را معرفی میکنیم که انتخاب آنها بستگی به مبدا و سلیقه شما دارد.اولین مسیر:از بزرگ راه به سمت پل دختر به راه میافتیم حدود ۲۶ کیلومتر که به راه ادامه میدهیم بزرگ راه به پایان میرسد مسیر خود را ادامه میدهیم حدود ۳۲ کیلومتر از راه را که بگذرانید به روستایی به نام معمولان که ازشمال نزدیکترین روستا به روستای افرینه است وحدود ۱۵کیلومتری آن قراردارد میرسیم به مسیرادامه میدهیم تا به روستای افرینه میرسیم. دومین مسیر: از اندیمشک به سمت پل دختر به راه میافتیم حدود ۳۰کیلومتر که ازشهرخارج میشویم به بخشی با نام حسینیه میرسیم که باید توجه داشته باشید درآینده ای نه چندان دوراز این محل تا نزدیکی خرم آباد آزاد راهی راه خواهد افتاد که شما باید دقت کنید اشتباها از این مسیر نروید،از حسینیه به سمت پل دختر حرکت می کنیم در مسیر از کنار و از روستاهایی همچون بیدرویه،پل زال،پل تنگ پاعلم،شاه احمد،چم گرداب،جلوگیر،میگذریم این مسیرحدودا ۱۰۰ کیلومتر میباشد.بعد از رسیدن به شهر پل دختربه سمت خرم آباد به را میافتیم و درمسیر از روستاهایی همچون بابازید،ملاوی،جلگه خلج،زوران تل که حدود ۴۰ کیلومترفاصله دارد گذشته و به روستای افرینه میرسیم.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/738.jpg
cute-baby
10-30-2011, 10:59 AM
http://pnu-club.com/imported/2011/10/739.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1120)[/URL]
آبشارمارگون حاصل آب رودخانه ی کمهر و حوزه آبخیزآن است. رودخانه مارگون که ازکوههای رنج سپیدان سرچشمه میگیرد ، ازشاخه های رودخانه ی کر است . رود مارگون پس ازپیوستن به چند شاخه ی دیگر، درخارج ازشهرستان سپیدان ، رودخانه ی کر را تشکیل میدهد.آبشار مارگون یکی از بزرگ ترین و با شکوه ترین آبشارهای ایران است.این آبشار به ارتفاع ۷۰ متر و عرض ۱۰۰متر، به دلیل قرار گرفتن درداخل تنگه زیبای مارگون و تعدد رگههای آبشاری که به درون دره و مسیر رودخانه میریزند و همچنین تداخل درختان جنگلی و توپوگرافی ناحیه کوهستانی و رودخانه ای، زیبایی عجیبی به این آبشار بلند و زیبا که همچون ماری در دل کوه جاریمی گردد، داده است . درپیرامون این آبشار علاوه بر جریان رودخانهها و چشمهها، زیباییهای طبیعی دشتهای مملو از لاله واژگون وگلهای رنگارنگ ختمی و دیگر گلهای وحشی، منظرهای بدیع پدید میآورند که دیدار از آن را به خاطرهایفراموش نشدنی تبدیل میکنند.امکانات و تسهیلات تفریحی، گردشگری، حمل و نقل، اسکان و …:در محوطه ورودی آبشار پارکینگی ساخته شدهاست و در اطراف پارکینگ سرویس بهداشتی و محوطه های مسطحی ساخته شده که برای اقامت و برپا کردن چادر مناسب است.وجودساختمان محیط زیست وامکانات آن جهت بازدیدکنندگان ازآبشاراین امکان را فراهم آورده که محلی مناسب جهت گذراندن ایام تعطیلی را داشته باشند. راه ماشین رو تا جائی که حدود ۸۰۰ متری آبشار است ادامه دارد و بقیه راه را باید پیاده رفت که این راهسنگفرش و در نزدیکی آبشار دارای پله های سیمانی است.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/740.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1120)
آب و هوا:سپیدان و مناطق اطراف آن به دلیل کوهستانی بودن و داشتن ارتفاعی بالای ۲۲۰۰ متر، آب و هوائی سرد دارد و به گفته شاهدان عینی در مواقعی از زمستان ،در این آبشارقندیل هائی از یخ تشکیل می شود.آدرس :۱۳۰ کیلومتری غرب شهر شیراز و در فاصله ۴۵ کیلومتری شهر اردکان فارسراه ارتباطی :برای دیدناین آبشار از شهر های یاسوج و شیراز می شود به آنجا رفت که از یاسوج دو راه و از شیراز یک راه وجود داردکه همه آسفالته هستند: ۱- یاسوج – کاکان – مارگون به طول ۶۵ کیلومتر. ۲- یاسوج – سپیدان – مارگون به طول ۱۲۵ کیلومتر. ۳- شیراز – سپیدان – مارگون به طول ۱۳۰ کیلومتر.
[URL="http://www.grouparas.com/?attachment_id=1123"]http://pnu-club.com/imported/2011/10/741.jpg (http://www.grouparas.com/?attachment_id=1122)
cute-baby
10-30-2011, 11:04 AM
آبشاردوقلو در ارتفاع ۲۷۰۰ متری از سطح دریا، از ذوب برفهای رشته کوه البرز شکل میگیرد که در زیر پناهگاه شیرپلا در مسیر کوهستانی توچال قرار دارد. نام آن به دلیل دو شاخه شدن آبشار هنگام ریزش از ارتفاع است. ارتفاع تقریبی این آبشار، ۲۰ متر است.
در سرمای زمستان که این آبشار یخ میزند، منظرهای چشمنواز و بیمانند به وجود میآورد که جز با دیدن، درک این همه زیبایی ممکن نیست. کمی بالاتر از آن و نزدیک به شیرپلا، آبشار پسنگ قرار دارد. این مسیر در چهار فصل بسیار زیباست. تازه برگهای بهاری، خنکای تابستانی، رنگهای گوناگون پاییزی و برف سپید و یکدست زمستانی آن هرکدام بیش از دیگری روحنواز، دلانگیز و چشمگیر است.این آبشار همچون سایر آبشارهای فصلی استان تهران مانند آبشار فصلی پیچ آدران در کیلومتر ۱۵ جاده کرج – چالوس، آبشار سنگان (http://www.grouparas.com/wiki/%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1_%D8%B3%D9%86%DA%AF% D8%A7%D9%86) در مسیر امامزاده داوود و آبشار منظریه در ناحیه شمیرانات از ذوب برفها در بهار و تابستان پدید میآید.
http://pnu-club.com/imported/2011/10/742.jpg (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/Darband_Twin_Falls.JPG)
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.