O M I D
10-28-2011, 06:40 PM
http://pnu-club.com/imported/2011/10/672.jpg
تعدادی از محافظان قذافی كه همگی زنان جوان بودند گم شدهاند...
گاهی در میان كامنتها هم میشود به سوژه رسید. هموطن خوشذوقی برای یكی از اخبار مربوط به كشته شدن قذافی كامنتی قریب به این مضمون گذاشته بود كه: قذافی رو بیخیال، محافظاش چی شدن؟
همین ماجرا من را به فكر انداخت تا سیاههای از گمشدگان تهیه كنم:
تعدادی از محافظان قذافی كه همگی زنان جوان بودند گم شدهاند. از یابندگان تقاضا میشود شماره تلفن ما را به آنها بدهند تا همگی از نگرانی در بیاییم.
(گروهی از انقلابیون جوان و مجرد لیبی)
یك عدد لیست مهم و گرهگشای انتخاباتی حاوی اسامی «مفسدان اقتصادی» كه در جیب كاپشن رئیس جمهور بوده، گم شده. از یابنده تقاضا میشود تا پیش از انتخابات مهم مجلس آن را بیاورد و مژدگانی كلان دریافت كند.
(صادق محصولی؛ سرمایهگذار و عضو شورای مركزی جبهه پایداری)
مادر اینجانب سالهاست كه گم شده. لطفاً پیدایش كنید.
(هاچ، زنبور عسل)
شخصی موسوم به «بنلادن» از دوستان و بستگان سببی اینجانب مفقود شده است.
(جرج دبلیو بوش)
مجسمههای اینجانبان گم شده است. آخه چرا؟
(شهریار، صنیعخاتم، ستارخان، باقرخان، مادر و فرزند و ...)
مبلغ 3000 میلیارد تومان پیدا شده. صاحب آن با ارائه نشانی میتواند پولش را دریافت كند.
(گروه امیر منصورآریا)
مدتی است كه از پرونده بنده خبری نیست. از یابنده تقاضا میشود آن را گم وگور كند. با تشكر.
(شهرام جزایری)
حلقه اینجانب گم شده. آبرویم در خطر است. از یابنده تقاضا میكنم آن را به همه نشان بدهد تا آبروی یك نامسلمان حفظ شود.
(چارلز داروین)
قاتل اینجانب مفقود است. لطفاً پیدایش كنید. به یابنده عوض مژدگانی، ضربه نهایی استاد را یاد میدهم.
(بروسلی)
نورِ جان در ظلمت آباد بدن گم كردهام
آه از این یوسف كه من در پیرهن گم كردهام
(بیدل دهلوی)
برادر اینجانب موسوم به «نمكی» كه دارای اختلال حواس میباشد و شباهت زیادی نیز به آقای «مهدی فخیمزاده» دارد، گم شده است. به یابنده یك CD فیلم «مسافران مهتاب» تقدیم میشود.
(سلیمان برادر جویای كار «نمكی»)
حقیقت گم شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!
تعدادی از محافظان قذافی كه همگی زنان جوان بودند گم شدهاند...
گاهی در میان كامنتها هم میشود به سوژه رسید. هموطن خوشذوقی برای یكی از اخبار مربوط به كشته شدن قذافی كامنتی قریب به این مضمون گذاشته بود كه: قذافی رو بیخیال، محافظاش چی شدن؟
همین ماجرا من را به فكر انداخت تا سیاههای از گمشدگان تهیه كنم:
تعدادی از محافظان قذافی كه همگی زنان جوان بودند گم شدهاند. از یابندگان تقاضا میشود شماره تلفن ما را به آنها بدهند تا همگی از نگرانی در بیاییم.
(گروهی از انقلابیون جوان و مجرد لیبی)
یك عدد لیست مهم و گرهگشای انتخاباتی حاوی اسامی «مفسدان اقتصادی» كه در جیب كاپشن رئیس جمهور بوده، گم شده. از یابنده تقاضا میشود تا پیش از انتخابات مهم مجلس آن را بیاورد و مژدگانی كلان دریافت كند.
(صادق محصولی؛ سرمایهگذار و عضو شورای مركزی جبهه پایداری)
مادر اینجانب سالهاست كه گم شده. لطفاً پیدایش كنید.
(هاچ، زنبور عسل)
شخصی موسوم به «بنلادن» از دوستان و بستگان سببی اینجانب مفقود شده است.
(جرج دبلیو بوش)
مجسمههای اینجانبان گم شده است. آخه چرا؟
(شهریار، صنیعخاتم، ستارخان، باقرخان، مادر و فرزند و ...)
مبلغ 3000 میلیارد تومان پیدا شده. صاحب آن با ارائه نشانی میتواند پولش را دریافت كند.
(گروه امیر منصورآریا)
مدتی است كه از پرونده بنده خبری نیست. از یابنده تقاضا میشود آن را گم وگور كند. با تشكر.
(شهرام جزایری)
حلقه اینجانب گم شده. آبرویم در خطر است. از یابنده تقاضا میكنم آن را به همه نشان بدهد تا آبروی یك نامسلمان حفظ شود.
(چارلز داروین)
قاتل اینجانب مفقود است. لطفاً پیدایش كنید. به یابنده عوض مژدگانی، ضربه نهایی استاد را یاد میدهم.
(بروسلی)
نورِ جان در ظلمت آباد بدن گم كردهام
آه از این یوسف كه من در پیرهن گم كردهام
(بیدل دهلوی)
برادر اینجانب موسوم به «نمكی» كه دارای اختلال حواس میباشد و شباهت زیادی نیز به آقای «مهدی فخیمزاده» دارد، گم شده است. به یابنده یك CD فیلم «مسافران مهتاب» تقدیم میشود.
(سلیمان برادر جویای كار «نمكی»)
حقیقت گم شده است. از یابنده تقاضا دارم آن را حفظ كند!