توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهریه
ماه ناز
10-19-2011, 12:58 PM
نظر دخترخانوما واقاپسرا بامهریه
petra_na
10-25-2011, 12:48 AM
بقول بعضی از افراد مهریه بمعنای پشتوانه ی زندگی هستش...ولی من زیاد با این موضوع موافق نیستم چرا که پول هیچ وقت ملاکی برای پایبندی به زندگی نیست ...چرا که افرادی با مهریه های هنگفت نه تنها قید وبند زندگی رو زدن بلکه بفکر خوشی های خودشون هستن...
وقتی زندگی واسه کسی با شریک زندگیش سخت بشه حتی ممکنه بچشو که وصله ی تنش باشه رو بزاره وبره نه دیگه مهریشو
در کل از لحاظ مالی من فقط با14 سکه موافقم
ماه ناز
10-25-2011, 12:42 PM
خوشبحال طرف نداجون
من با500تاحالا314خوبه
roohallah8
10-25-2011, 01:30 PM
بقول بعضی از افراد مهریه بمعنای پشتوانه ی زندگی هستش...ولی من زیاد با این موضوع موافق نیستم چرا که پول هیچ وقت ملاکی برای پایبندی به زندگی نیست ...چرا که افرادی با مهریه های هنگفت نه تنها قید وبند زندگی رو زدن بلکه بفکر خوشی های خودشون هستن...
وقتی زندگی واسه کسی با شریک زندگیش سخت بشه حتی ممکنه بچشو که وصله ی تنش باشه رو بزاره وبره نه دیگه مهریشو
در کل از لحاظ مالی من فقط با14 سکه موافقم
شما که باید بیخیال باشی...
ماشاا... ورزشکاری !کی جرات داره بتون حرفی بزنه:111:
roohallah8
10-25-2011, 01:38 PM
هرچند که مهریه دست بزرگترهای پسر ودختر هست و اونا تعین میکنند...
ولی خوب من ودوستم 15تا رو قرار گذاشتیم....البته اگه بشه ...که بعیده برا هیچ کدوممون اتفاق بیافته !:36:
amir26arak
10-27-2011, 04:35 AM
مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو انسان خرید و فروش انسان
ولی کلا تنها پشتوانه یه زن در شرایط موجود جامعه ماست هر چند دخترا از مهریه سو استفاده می کنن :169:
samane-89
10-27-2011, 10:44 AM
دخترا چه سو استفاده ای کردن؟ من دیدم خیلی از خانوما رو که به خاطر شرایط سختی که شوهرشون به وجود آورد مهریه هاشون رو بخشیدن . تعدادشون کم نیست
اتفاقاً آقایون سو استفاده میکنن و میگن طلاقت نمیدم اینقد اذیت میکنن تا خانوما مهریشون رو ببخشن و بگن مهرم حلال جونم آزاد :105:
محدیس
10-27-2011, 12:05 PM
ولی خوب من ودوستم 15تا رو قرار گذاشتیم....
:58::58::58::58::58:
petra_na
10-28-2011, 12:50 AM
شما که باید بیخیال باشی...
ماشاا... ورزشکاری !کی جرات داره بتون حرفی بزنه:111:
:55::55:تازه کجاشو دیدی
:55::55::55::55:
amir26arak
10-28-2011, 04:17 AM
دخترا چه سو استفاده ای کردن؟ من دیدم خیلی از خانوما رو که به خاطر شرایط سختی که شوهرشون به وجود آورد مهریه هاشون رو بخشیدن . تعدادشون کم نیست
اتفاقاً آقایون سو استفاده میکنن و میگن طلاقت نمیدم اینقد اذیت میکنن تا خانوما مهریشون رو ببخشن و بگن مهرم حلال جونم آزاد :105:
به نظر من حق طلاق باید به زن هم داده می شد ولی مهریه برداشته می شد
وقتی دختران امروزی به معلول96 در صد رحم نمی کنن می خواین به ادم عادی رحم کنن
اجرای مهریه معلول 96 درصدی را راهی زندان کرد
رئیس جامعه معلولان ایران از مسئولان برای نجات یک معلول 96 درصد که به دلیل به اجرا گذاشتن مهریه از سوی همسرش در دادگاه تجدیدنظر به زندان محکوم شده استمداد طلبید.
علی همت محمودنژاد در گفتگو با مهر در مورد پرونده این معلول گفت: این فرد به دلیل معلولیت 96 درصد در حالی که با اظهار نظر صریح پزشک زندان قادر به حضور در زندان نیست باید تا 20 اردیبهشت خود را به زندان معرفی کند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان تاکید کرد: این حکم در حالی صادر شده که در دین مبین اسلام مجازات باید متناسب با توان جسمی فرد باشد و پزشک متخصص زندان و مسئولان زندان نیز با توجه به مشکلات جسمی "عماد مطالبی" برای نگهداری وی اظهار ناتوانی کرده اند.
وی با توجه به وضعیت جسمی این فرد معلول و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده بیگانگان با ابزارهای حقق بشر از رئیس قوه قضائیه خواست تا شخصا پرونده عماد مطالبی را مجددا مطالعه کند.
عماد مطالبی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این رابطه گفت: یک هفته پس از مراسم عقد همسرم مهریه خود را که 500 سکه طلا بود به اجرا گذاشت و با شکایت وی محکوم به پرداخت مهریه شدم به طوری که قرار شد هر چهار ماه یکبار یک سکه پرداخت کنم اما با شکایت مجدد وی دادگاه تجدید برگزار شد.
وی ادامه داد: حکم دادگاه تجدید نظر این بود که 50 سکه را در ابتدا و هر سه ماه یکبار نیز یک سکه پرداخت کنم و چون توانایی پرداخت این تعداد را نداشتم به زندان محکوم شدم.
این معلول گفت: پس از گذشت چند روز از حبس بر اساس اعلام کمیسیون پزشکی و متخصصین مغز و اعصاب زندان مبنی بر این که توانایی تحمل زندان را ندارم و باید به طور مرتب فیزیوتراپی شده و تحت درمان قرار گیرم به بنده مرخصی داده اما قرار شد پس از مدتی مجددا به زندان بازگردم.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان در پایان گفتگو با مهر گفت: این انجمن از تمام ظرفیتهای مادی و معنوی خود برای رهایی عماد مطالبی از زندان استفاده می کند.
http://salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=19687&cat=6
samane-89
10-28-2011, 01:08 PM
به نظر من حق طلاق باید به زن هم داده می شد ولی مهریه برداشته می شد
وقتی دختران امروزی به معلول96 در صد رحم نمی کنن می خواین به ادم عادی رحم کنن
اجرای مهریه معلول 96 درصدی را راهی زندان کرد
رئیس جامعه معلولان ایران از مسئولان برای نجات یک معلول 96 درصد که به دلیل به اجرا گذاشتن مهریه از سوی همسرش در دادگاه تجدیدنظر به زندان محکوم شده استمداد طلبید.
علی همت محمودنژاد در گفتگو با مهر در مورد پرونده این معلول گفت: این فرد به دلیل معلولیت 96 درصد در حالی که با اظهار نظر صریح پزشک زندان قادر به حضور در زندان نیست باید تا 20 اردیبهشت خود را به زندان معرفی کند.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان تاکید کرد: این حکم در حالی صادر شده که در دین مبین اسلام مجازات باید متناسب با توان جسمی فرد باشد و پزشک متخصص زندان و مسئولان زندان نیز با توجه به مشکلات جسمی "عماد مطالبی" برای نگهداری وی اظهار ناتوانی کرده اند.
وی با توجه به وضعیت جسمی این فرد معلول و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده بیگانگان با ابزارهای حقق بشر از رئیس قوه قضائیه خواست تا شخصا پرونده عماد مطالبی را مجددا مطالعه کند.
عماد مطالبی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این رابطه گفت: یک هفته پس از مراسم عقد همسرم مهریه خود را که 500 سکه طلا بود به اجرا گذاشت و با شکایت وی محکوم به پرداخت مهریه شدم به طوری که قرار شد هر چهار ماه یکبار یک سکه پرداخت کنم اما با شکایت مجدد وی دادگاه تجدید برگزار شد.
وی ادامه داد: حکم دادگاه تجدید نظر این بود که 50 سکه را در ابتدا و هر سه ماه یکبار نیز یک سکه پرداخت کنم و چون توانایی پرداخت این تعداد را نداشتم به زندان محکوم شدم.
این معلول گفت: پس از گذشت چند روز از حبس بر اساس اعلام کمیسیون پزشکی و متخصصین مغز و اعصاب زندان مبنی بر این که توانایی تحمل زندان را ندارم و باید به طور مرتب فیزیوتراپی شده و تحت درمان قرار گیرم به بنده مرخصی داده اما قرار شد پس از مدتی مجددا به زندان بازگردم.
رئیس انجمن دفاع از حقوق معلولان در پایان گفتگو با مهر گفت: این انجمن از تمام ظرفیتهای مادی و معنوی خود برای رهایی عماد مطالبی از زندان استفاده می کند.
http://salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=19687&cat=6
بذار اول یه نقل قول ازت بگیرم تا نیومدی و متن رو ویرایش نکردی!
شما در تمام موارد یه اتفاق نادر و استثنا رو عَلَم میکنی بعد به همه تعمیم میدی از این موارد بذار منم واست مثال بزنم دختری رو میشناسم که مهریش یک جلد قرآن و چند شاخه گل محمدی هست نه من میتونم بگم همه ی دخترا این جورین نه شما میتونی بگی همه ی دخترا مثل اون خانومن.
به این روش شما میگن استقرا که از جزء به کل میرسی وامکان خطا توش زیاد هست :265:
amir26arak
10-28-2011, 02:13 PM
یه پسر بدبخت اگه یه دختر اینجوری به پستش بخوره چه کار کنه همیشه احتمالش هست دخترا این کارو بکنن این روزا مد شده اجرا می ذارن
petra_na
11-01-2011, 01:12 AM
مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو انسان خرید و فروش انسان
ولی کلا تنها پشتوانه یه زن در شرایط موجود جامعه ماست هر چند دخترا از مهریه سو استفاده می کنن :169:
فک کنم بد جور از دختر خانوما گله دارید حسابی هم از دستشون دلخورید تو همه تاپیکا پیداس که نظر مثبتی نسبت به دختر خانوما ندارید
درسته؟
amir26arak
11-30-2011, 09:37 PM
بله من دختر خوب تا حالا ندیدم که پایبند به اخلاق باشه:170: دلخور نیستم چون انتظاری هم ازشون نمیشه داشت
amir26arak
11-30-2011, 09:39 PM
شما در تمام موارد یه اتفاق نادر و استثنا رو عَلَم میکنی بعد به همه تعمیم میدی از این موارد بذار منم واست مثال بزنم دختری رو میشناسم که مهریش یک جلد قرآن و چند شاخه گل محمدی هست نه من میتونم بگم همه ی دخترا این جورین نه شما میتونی بگی همه ی دخترا مثل اون خانومن.
شما خودت این مهریه رو انتخاب می کنی؟
ttrasn
11-30-2011, 10:09 PM
مهریه نه باید زیاد باشه نه کم.یکم از توانایی مرد بالاتر باشه تا مرد بی اهمیت بهش نباشه و برای زن هم طوری نباشه که فکر کنه همه چیز دستشه.:44::39:
pinkrainbow
12-01-2011, 06:51 PM
مهریه من 313 تا یا شایدم 314 یادم نیست!!! برای من فرقی نداره چقد باشه به نظرم تفاهم از همه چی مهمتره . مهم اینه که 2 طرف زبون همدیگه رو بفهمن اونوقته که آدم به آرامش میرسه در غیر این صورت مهریه هرچقد باشه زندگی جهنمه
samane-89
12-01-2011, 10:42 PM
شما خودت این مهریه رو انتخاب می کنی؟
برات مثال زدم
نگفتم خودم قبول میکنم!
اگه میخوای بدونی قبول میکنم یا نه، باید بگم نه ، قبول نمیکنم :26:
amir26arak
12-16-2011, 04:46 PM
برات مثال زدم
نگفتم خودم قبول میکنم!
اگه میخوای بدونی قبول میکنم یا نه، باید بگم نه ، قبول نمیکنم :26:
یه مثالی بزن که خودتم قبولش داشته باشی نه مثال نقض بگردی تو 80 میلیون چندتا پیدا کنی:164:
samane-89
12-16-2011, 06:52 PM
مثل اینکه متنو کامل نخوندی! :26:
تو پست قبلی جوابت و دادم برات قرمز کردمش که اینبار بخونی
مثال من یه منظور دیگه ای داشت فکر نکنم درک مطلبی که نوشتم سخت باشه! :164:
یه مثالی بزن که خودتم قبولش داشته باشی نه مثال نقض بگردی تو 80 میلیون چندتا پیدا کنی:164:
ناراحت نباش این فن هنوز هم انحصاراً در اختیار شماست که تو 80 میلیون دو تا مورد پیدا کنی و عَلَمش کنی :77: