PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوان ترین استاد دانشگاه در جهان



MIN@MAN
05-04-2009, 10:30 PM
جوان ترین استاد دانشگاه در جهان


آلیا صبور(Alia Sabur (http://www.salijoon.info/))دختر ایرانی جوان ترین استاد دانشگاه در جهان (http://www.salijoon.info/) میباشد،نام او در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۰۸ركوردهای جهانی گینس نوشته شد و پس از ۲۹۱ سال ركورد آقای كولین مك‌لورین(Colin Maclaurin (http://www.salijoon.info/))زاده فوریه 1698ركورددار پیشین را شكست.

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://www.salijoon.info/)
او در تاریخ سوم اسفند ۱۳۶۷ خورشیدی برابر ۲۲ فوریه ۱۹۸۹، در شهر نیویورك زاده شد.
این دختر ایرانی تبار بطور تمام وقت در دانشگاه نیویورك تدریس می‌كند و به عنوان یك نابغه نام خود را در ردیف جوان‌ترین (http://www.salijoon.info/) استاد دانشگاه های معتبر جهان در كتاب ركوردهای گینس (http://www.salijoon.info/) ثبت نموده است . ركوردار قبلی جوان‌ترین پروفسور دانشگاه های جهان متعلق به یك فیزیكدان اسكاتلندی بنام كولین مك لورین(Colin Maclaurin) كه شاگرد اسحاق نیوتن بود و در سال 1717 میلادی (291 سال پیش) در سن 19 سال و 7 ماهگی این رتبه علمی را كسب كرده بود .آلیا صبور”در هشت ماهگی خواندن را آغاز كرد و از كلاس چهارم ابتدایی به كالج رفت تا در سطح كارشناسی ریاضیات كاربردی بخواند .

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://www.salijoon.info/)
وی در سن 10 سالگی در دانشگاه استونی بروك ثبت نام كرد و در 11 سالگی با گرایش به موسیقی به عنوان عضو اركستر سمفونی “راك لند” به اجرای قره نی پرداخت . آلیا چهارده ساله بود كه مدرك لیسانس خود را از دانشگاه نیویورك گرفت و دانشجوی دوره كارشناسی ارشد و دكتری دانشگاه دركسل ، نیویورك شد . او در 18 سالگی مدرك دكترای خود را از دپارتمان تكنولوژی پیشرفته فوزیون در دانشگاه كانكوك سئول(Konkuk University (http://www.guinness.ir/)) دریافت كرد و جوان ترین (http://www.salijoon.info/) فردی بود كه وارد دوره فلوشیپ پس از دكتری شد ، او نشانگرهای سلولی خاصی را بر اساس تكنولوژی نانولوله ها ابداع كرد كه در تحقیقات پزشكی كاربرد زیادی دارد .

http://pnu-club.com/imported/mising.jpg (http://www.salijoon.info/)

فقط سه روز مانده بود نوزده ساله شود كه برای تدریس در دانشگاه كنكوك ، سئول ، كره جنوبی پذیرفته شد . وی تا ماه قبل در دانشگاه دروس فیزیك دانشگاه كنكوك تدریس می‌كرد و در حال حاضر ، ریاضی و فیزیك را در دانشگاه جنوبی ایالت نیواورلند تدریس می‌كند . او یكی از دلایل ترك دانشگاه سئول را مشكل سخن گفتن به زبان كره‌ای بیان كرده است.