توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع سوپها
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:26 AM
در مورد سوپها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
سوپ يکي از غذاهاي اوليه است که انسان تهيه آنرا آموخته است. زيرا از همانروزهائي که بشر يادگرفت که ظرفي را روي آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . يکي از اولين غذاها سوپ بود. او پس از اينکه گوشت را با آب پخت براي اينکه بو و طعمي بآن بدهد از سبزي هاي مختلفي که خوش مزه بودند استفاده کرد.
هنوز زنان فرانسوي از اين رسم پيروي ميکنند و در خيلي از خانه ها هميشه ظرفي را در روي آتش بنام ظرف روي آتش دارند که در آن تکه هاي اضافي گوشت و استخوان و سبزيجات و غيره ريخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته ميشوند و طعم مطبوعي از خود باقي ميگذارند در اغلب خانه هاي دهاتي فرانسه يک چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد تهيه انواع سوپ بيتگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضي ها در سوپ جو ، برنج ، و يا ماکاروني اضافه ميکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپي بنام رستوران ناميده ميشد که براي تجديد قوا و تقويت تجويز ميشد.
شخصي محلي باز کرد که در آنجا فقط اينگونه سوپ سرو ميشد و نام آنرا (رستوران) ناميد . از آن زمان بمحلهائي که غذا براي عموم تهيه ميشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ داراي دو هدف دو گانه است .
اشتها را تحريک ميکند.
داراي مواد مقوي و خيلي مغذي مي باشد.
براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپهاي خامه يا مواد مغذي مشابه آن سرو نمود .
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:29 AM
سوپ سفید
مواد لازم :
آب گوشت5 فنجانسس سفيد2 فنجانهویج3 عددكرفس خرد شده2 قاشق سوپخوريجعفري ساطوري شده2 قاشق سوپخوريفلفلقدرينمكقدري
طرز تهيه :
سس سفيد و آب گوشت را مخلوط ميكنيم و بعد كرفس خرد شده و هويج رنده شده را در آن ميريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و سبزيها كه پخته شد كمي نمك و فلفل ميزنيم , سوپ را در سوپخوري ميريزيم و كمي جعفري خرد شده روي آن ميپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:40 AM
سوپ فرمی یر (روستایی)
مواد لازم :
آب گوشت5 فنجانشلغم2 عددهندوانه2 عددپياز2 عددكلم2 فنجانكره100 گرمفلفلقدرينمكقدري
طرز تهيه :
پياز و شلغم و هويج را خرد و در كره كمي سرخ ميكنيم , بعد 4 تا 5 ليوان آب گوشت را بآن اضافه ميكنيم و كلم را ميريزيم و ميگذاريم تمام مواد با حرارت ملايم بپزد.
ممكن است باين سوپ كمي هم لوبياي سبز خرد شده اضافه كنيم و كمي نان تست شده كوچك را در سوپخوري قرار دهيم و سوپ را روي آن بريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:40 AM
سوپ سبزیجات
مواد لازم :پياز1 عددفلفل سبز دلمه اي1 عددشلغم1 عددكرفس خرد شده1 فنجانكلم2 فنجانسيب زميني2 فنجانكاهو1 فنجاناسفناج2 فنجانجو پوست گرفته1 فنجانكره100 گرمآب گوشت5 فنجانشير هموژنيزه1 فنجاناسپاگتي1 فنجانفلفلقدرينمكقدري
طرز تهيه :
اين سوپ از لحاظ مواد غذايي بسيار غني است , بدينجهت اشكالي ندارد اگر يكي دو نوع سبزيهاي آن ريخته نشود.
پياز و فلفل و شلغم و كرفس و كله كاهو را باندازه يك بند انگشت خرد مي كنيم و با كلم خرد شده مخلوط و در روغن كمي سرخ مي كنيم , بعد آب گوشت را اضافه مي نمائيم ( در صورتيكه شير مصرف كنيم ابتدا با يكي دو ليوان آب سبزيجات نيمه پز شود , بعد سيب زميني خرد شده و اسفناج و ترشك را مخلوط ميكنيم و داخل ساير سبزيها مي ريزيم و ميگذاريم تمام سبزيها با حرارت ملايم بپزد ولي زياد له نشود , بعد ا كمي نمك مي ريزيم اسپاگتي را جداگانه در آب جوش و نمك مي جوشانيم تا پخته و نرم شود , و به سوپ اضافه ميكنيم و بعد از چند جوش سوپ را در سوپخوري ميكشيم .
اگر بخواهيم آب اين سوپ كمي غليظتر شود ممكن است يك قاشق سوپخوري آرد را در 50 گرم كره سرخ كنيم و وقتي سوپ كاملا آماده شد داخل آن بريزيم و بعد از دو سه جوش سوپ آماده است.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:43 AM
سوپ سبزیجات 2
مواد لازم :آب مرغ5 فنجانهویج2 عددشلغم2 عددفلفل سبز3 عددكرفس خرد شده2 قاشق سوپخوريپياز2 قاشق سوپخوريتره فرنگي1 فنجانكالباس130 گرمبرنج75 گرمگوجه فرنگي2 فنجانفلفلقدرينمكقدريطرز تهيه :
برنج را ميشوئيم مي گذاريم با آب مرغ نيم پز شود . و بعد پياز و هويج و شلغم و فلفل خرد شده و تره فرنگي و كرفس را اضافه مي كنيم و باندازه كافي نمك مي ريزيم , آنگاه ژامبون و كالباس را ميريزيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را در سوپخوري مي ريزيم .
( بجاي ژامبون يا كالباس مي توانيم دو فنجان گوشت مرغ خرد شده پخته شده مصرف كنيم ). بديهي است اگر با مقدار آب مرغ ذكر شده مواد فوق پخته نشد كمي آب بآن اضافه ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:44 AM
سوپ سبزی باورمیشل
مواد لازم :
لوبيا سبز1 فنجانسيب زميني1 فنجانسير0.5 عددرب گوجه فرنگي1 قاشق سوپخوريزرده تخم مرغ3 عددروغن زيتون4 قاشق سوپخورينعناع2 قاشق سوپخوريترخون2 قاشق سوپخوريورميشل250 گرمآب گوشت4 فنجانفلفلقدرينمكقدري
طرز تهيه :
لوبيا را با آب گوشت نيم پز ميكنيم و سيب زميني را بدان مي افزائيم , بعد سير را ميكوبيم و در روغن زيتون كمي سرخ ميكنيم با ورميشل داخل سوپ ميريزيم ميگذاريم همه اين مواد پخته شود ولي زياد له نشود , آنگاه رب گوجه فرنگي را در كمي آب حل ميكنيم و داخل سوپ ميريزيم و باندازه كافي نمك و فلفل ميزنيم و زرده تخم مرغ را كم كم داخل سوپ ميكنيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را از روي آتش بر ميداريم و در سوپ خوري ميريزيم سپس نعناع و ترخان خرد شده را روي سوپ ميپاشيم و ممكن است كمي پنير رنده كرده هم روي سوپ بدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:45 AM
سوپ جو
مواد لازم :جو پوست گرفته100 گرمآب گوشت5 فنجانهویج3 قاشق سوپخوريخامه100 گرمسس سفيد2 فنجانفلفلقدرينمكقدريطرز تهيه :
بهتر است جو را بعد از شستن يكي دو ساعت (http://www.ircook.com/?blogname=ircook&sub=1&tpl=1#) خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:46 AM
سوپ فلفل
مواد لازم :
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه اي 500 گرم
هندوانه 3 عدد
پياز 2 عدد
سيب زميني استامبولي 500 گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
خامه 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
فلفل و هويج و پياز را بشكل خلال نازك خرد ميكنيم و با آبگوشت ميگذاريم بپزد , سيب زميني ها را پوست ميكنيم و خلال مينمائيم و داخل سوپ ميريزيم تا بپزد ولي زياد له نشود و در آخر كار مرزه و جعفري را اضافه ميكنيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را در سوپ خوري ريخته و خامه را روي آن ميدهيم , در صورتيكه بخواهيم اين سوپ كمي غليظ بشود يك قاشق سوپ خوري لارد را در 50 گرم كره كمي سرخ ميكنيم وقتي سبزي سوپ پخته شد داخل سوپ ميريزيم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف ميكشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:46 AM
سوپ گندم
مواد لازم :گندم100 گرمآب گوشت5 فنجانهندوانه3 قاشق سوپخوريخامه100 گرمسس سفيد2 فنجانرب گوجه فرنگيقدريفلفلقدرينمكقدريط رز تهيه :
بهتر است گندم را بعد از شستن يكي دو ساعت (http://www.ircook.com/?blogname=ircook&sub=1&tpl=1#) خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم و كمي رب گوجه فرنگب به آن ميزنيم , ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:48 AM
سوپ کدو حلوایی
مواد لازم :
كدو1000 گرمشير هموژنيزه0.5 ليتركره50 گرمپياز داغ عسلي2 قاشق سوپخوريفلفلقدرينمكقدريطرز تهيه :
كدو را پوست مي كنيم و تكه تكه ميكنيم و با يكي دو ليوان آب و كمي نمك ميگذاريم بپزد , بعد آنرا از صافي رد ميكنيم تا بشكل پوره دربيايد و با شير و پياز سرخ كرده مخلوط مي كنيم و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا آهسته چند جوش بزند , بعد كره را در سوپخوري قرار ميدهيم و سوپ را داغ داغ روي كره مي ريزيم و سر ميز ميبريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:50 AM
سوپ سیب زمینی
مواد لازم :
گوشت گاو1000 گرم
پياز1 عدد
برگ بو2 عدد
هویج150 گرم
سيب زميني150 گرم
ورميشل75 گرم
طرز تهيه :
يک کيلو گوشت و يک پياز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت 4 الي 5 ساعت (http://www.ircook.com/?sub=1&blogname=ircook&pos=10&tpl=1#) بپزيد و پس از آينکه پخته شد ، صافش کنيد . آنگاه 150 گرم هويج در آن بريزيد ، بگذاريد نيم پز بشود . بعد 150 گرم سيب زميني پوست گرفته 75 گرم ورميشل و قدري نمک در آن بريزيد پس از اينکه سوپ پخته شد ، آنرا در ظرف سوپخوري بکشيد و گوشت پخته آنرا بقطعات نسبتا درشت قيمه کرده با يک پياز کوچک در 150 گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدري فلفل و نمک روي آن بريزيد و براي افزودن طعم آن يکقاشق جعفري ريز کرده هم بپاشيد ، بمجرد اينکه تخم مرغ بسته شد ، آنرا هم زده دز ظرفي ريخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بياوريد .
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:52 AM
سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم :
شير هموژنيزه2 فنجان
آرد سفيد4 قاشق سوپخوري
روغن4 قاشق سوپخوري
نمك3 قاشق مربا خوري
گوجه فرنگي1.5 کيلو
پياز2 عدد
فلفل سفيد 0.5
قاشق مربا خوري
طرز تهيه :
از شير و آرد سفيد و نمک و فلفل سفيد سس سفيد درست مي کنيم گوجه فرنگي ها را شسته و چهار تکه نموده با پياز ميپزيم تا کاملا پخته شود پس از پختن از صافي رد ميکنيم.
آب گوجه فرنگي را به سس اضافه ميکنيم و کمي از آنرا نگاه ميداريم و اگر غلظت بيشتري پيدا کرد مجددا بقيه آب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم
نمک و فلفل آنرا کاملا اندازه ميکنيم
روي آتش ميگذاريم با بجوشد غلظت آن که باندازه فرني شلي شد از روي آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه ميداريم . ميتوانيم با کروتن و يا کمي جعفري ساطري شده روي آنرا تزئين نمائيم.
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:56 AM
سوپ پیاز
مواد لازم :
پياز500 گرم
روغن100 گرم
آرد سفيد2 گرم
پنير گروير150 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پياز را نازك خلال و با روغن سرخ ميكنيم تا كمي طلائي شود , بعد آرد را كم كم روي پياز ميپاشيم و بهم ميزنيم تا آرد نيز كمي طلائي شود , آنگاه چهار تا پنج ليوان آبگوشت را بتدريج روي پياز ميريزيم و مرتب بهم ميزنيم تا آرد گلوله نشود , حرارت را خيلي ملايم ميكنيم تا سوپ كاملا لعاب بيندازد و كمي غليظ شود . كمي از پنير را كنار ميگذاريم و بقيه را داخل سوپ ميريزيم و بهم ميزنيم تا پنير حل شود. ممكن است داخل سوپخوري را يك ليوان نان تست شده چهار گوش كوچك بريزيم ( براي تست كردن نانها نان سفيد بريده شده را چهار گوش چهار گوش و كوچك خرد ميكنيم در فر يا در تابه روي آتش كمي تست ميكنيم ) سوپ را روي نان ميريزيم دو سه قاشق پنير را روي آن ميپاشيم و در صورتيكه بخواهيم روي سوپ قشري بسته شود ممكن است ظرف سوپخوري را چند دقيقه در فر با حرارت ملايم بگذاريم و يا بلافاصله سر ميز ببريم
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
sunyboy
10-18-2008, 02:23 PM
با این آموزشی که گذاشتین اشتهای منو تحریک کردین!!:272:
pdfstore.ir
10-18-2008, 03:30 PM
جدی بازم می خواهید بزارم
انواع اقسام سوپهای دیگر هم هست :271:
sunyboy
10-18-2008, 03:54 PM
خب بزارین ولی شما آموزشش رو میزارین نه خودش رو:283:
pdfstore.ir
10-18-2008, 04:03 PM
سوپ تره فرنگی
مواد لازم :
تره فرنگي500 گرم
آرد سفيد2 قاشق سوپخوري
آب گوشت5 فنجان
زرده تخم مرغ4 عدد
خامه150 گرم
كره50 گرم
آب ليموترش0.5 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
ريشه و برگهاي سبز تره فرنگي را جدا ميكنيم و قسمت سفيد آنرا خرد ميكنيم و ميشوئيم و با دو سه ليوان آب و كمي نمك ميگذاريم بپزد , بعد از پختن تره فرنگي را از صافي يا دستگاه مخصوص رد ميكنيم و آرد را با كمي كره سرخ ميكنيم و حرارت را ملايم مي نمائيم و آب گوشت را بتدريج داخل آرد سرخ شده ميريزيم و مرتب بهم ميزنيم تا ارد در آب گوشت حل شود , آنگاه تره فرنگي آماده شده را داخل اين مايه مي ريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و سوپ كمي غليظ شود و باندازه كافي نمك و فلفل بآن مي پاشيم , بعد زرده هاي تخم مرغ را خوب ميزنيم و با آب ليمو و كمي نمك مخلوط مي نمائيم و داخل سوپخوري ميريزيم و سوپ را داغ داغ بتدريج روي تخم مرغ ميريزيم و بهم ميزنيم و خامه را روي سوپ مي دهيم .
ممكن است تره فرنگي را حلقه حلقه نازك ببريم با مقداري آب و كمي نمك بپزيم بعد مطابق دستور فوق آرد را با كره سرخ كنيم داخل تره فرنگي بريزيم . آب گوشت را اضافه كنيم بگذاريم سوپ آهسته آهسته بجوشد و كمي غليظ شود بعد مطابق دستور فوق عمل كنيم , در اينصورت يك دسته تره فرنگي كافيست .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
pdfstore.ir
10-18-2008, 04:06 PM
سوپ اسکاتلندی
مواد لازم :
گوشت گاو1000 گرم
آب1 ليتر
شلغم500 گرم
جو پوست گرفته40 گرم
توت2 عدد
پياز1 عدد
هویج1 عدد
جعفري ساطوري شده1 قاشق سوپخوري
نمك قدري
فلفل قدري
طرز تهيه :
گوشت را در ديگچه ريخته آب و نمک را بآن اضافه کنيد بگذاريد مدت يکساعت (http://www.ircook.com/?sub=1&blogname=ircook&pos=20&tpl=1#) و نيم بروي آتش ملايم بجوشد ، سپس سبزيجات خرد شده را بهمراه جو کوبيده در آن بريزيد .
اگر ميخواهيد رنگ آبگوشت تيره نشود جو کوبيده را در آب ريخته آنرا روي آتش بگذاريد بجوشد . همينکه کمي جوشيد آنرا صاف نموده در سوپ بريزيد .
پس ار افزودن جو کوبيده و سبزيجات بگذاريد سوپ تا مدت يک ساعت (http://www.ircook.com/?sub=1&blogname=ircook&pos=20&tpl=1#) همچنان بجوشد .
گوشت را جداگانه بهمراه مقداري آبگوشت در ظرفي ريخته و جعفري خرد شده را در ظرف سوپخوري بريزيد و آبگوشت را ردي آن ريخته سر سفره بياوريد .
pdfstore.ir
10-18-2008, 04:08 PM
سوپ ژولین
مواد لازم :
تره فرنگی500 گرم
توت2 عدد
شلغم500 گرم
كلم قدري
جعفري ساطوري شده قدري
كرفس خرد شده1 عدد
پياز1 عدد
كاهو1 عدد
كره1 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي قدري
طرز تهيه :
تره فرنگي و هويج و شلغم و کرفس و پياز را خرد کرده نصف قاشق چايخوري نمک و شکر روي آن بپاشيد . سپس کره را در ديگ ريخته مخلوط فوق را در آن بريزيد و هم بزنيد تا کمي سرخ بشود . همينکه مختصري سرخ کرديد . آب و قلم گاو را ريخته بگذاريد يکساعت (http://www.ircook.com/?sub=1&blogname=ircook&pos=20&tpl=1#) و نيم بجوشد . سپس کاهو را خرد کرده بهمراه نخود فرنگي در سوپ بريزيد و بگذاريد يکساعت (http://www.ircook.com/?sub=1&blogname=ircook&pos=20&tpl=1#) ديگر بجوشد و جعفري را در زمان کشيدن سوپ بروي آن بريزيد .
pdfstore.ir
10-18-2008, 04:11 PM
خب بزارین ولی شما آموزشش رو میزارین نه خودش رو:283:
می خواهی برات بپزم بفرستم خوشحال می شم آقای مدیر :26:
sunyboy
10-18-2008, 04:15 PM
می خواهی برات بپزم بفرستم خوشحال می شم آقای مدیر :26:
نه خیلی ممنونم شوخی کردم:72: شما این تالار و رونق بدین خیلی عالی میشه
pdfstore.ir
10-18-2008, 04:18 PM
نه خیلی ممنونم شوخی کردم:72: شما این تالار و رونق بدین خیلی عالی میشه
من هم شوخی کردم (شاید خواستم از نوع بره ره شوخی کرده باشم) مسلما نمی شه فرستاد ولی حتما آموزش آن را برایتان می زارم :83:
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.