توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واکنش مجری شبکه سوم به حذف تهرانی و صعود اصفهانی ها
O M I D
05-12-2011, 06:36 PM
حذف سرخابی های پایتخت و صعود دو تیم اصفهانی به عنوان صدرنشین از دور گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مهمترین اتفاق دور گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا 2011 بود که احتمالاً ظرف روزهای آتی کارشناسان را مجبور به اظهار نظر در این ارتباط خواهد کرد. گل: در شرایطی که دو تیم اصفهانی سپاهان و ذوب آهن به عنوان صدرنشین از گروههای سختی که در آن قرار داشتند صعود کنند پرسپولیس و استقلال نتوانستند جواز حضور در دور بعد را بگیرند تا در پایان دور گروهی چشم امید تمام طرفداران فوتبال در سطح کشور به دو تیم اصفهانی دوخته شود. در واقع روز سه شنبه هر دو نماینده ایران یعنی ذوب آهن و پرسپولیس شکست خوردند و یکی حذف و دیگری صعود کرد. از طرفی شب گذشته نیز هر دو تیم ایرانی حریفان خود را با شکست مواجه کردند ولی باز هم تیم تهرانی حذف و نماینده اصفهان راهی دور بعدی رقابتها شد. اما نکته جالب توجه در این حین به واکنشهای پس از حذف پایتخت نشینان و صعود اصفهانی ها در جراید و رسانه ها باز می گشت. شاید در بین تمام واکنشها به این اتفاق، جالبترین عکس العمل را پیمان یوسفی مجری برنامه فوتبال برتر بلافاصله پس از پیروزی 4 بر یک سپاهان بر الجزیره نشان داد. او که از حذف استقلال و پرسپولیس متاثر و از صعود اصفهانی ها خوشحال بود به محض اینکه تصویر خودش را روی آنتن شبکه سوم سیما مشاهده کرد با گفتن این جمله که: « بازهم گلی به جمال اصفهانی ها» بر این موضوع تاکید کرد که اگر نبودند نمایندگان اصفهانی فوتبال ایران مشخص نبود چه بر سر فوتبال باشگاهی ایران می آمد! پیمان یوسفی پس از گفتن این جمله بر سختی کار گروه سپاهان هم اشاره کرد و بر این موضوع تاکید کرد که فوتبال باشگاهی ایران در حال حاضر تحت تاثیر درخشش اصفهانی ها قرار دارد و بایستی برای دو نماینده شایسته کشورمان در دور بعدی رقابتها یعنی سپاهان و ذوب آهن آرزوی موفقیت کنیم.
ستاره ی سهیل 10
05-12-2011, 06:49 PM
قبلا گفته بودم قرمز و آبی های پایتخت دیگه صحبتشون نیست نگفته بودم؟ گذشت اون زمان که اونا واسه خودشون یلی بودند
تنها چیزی که توش یک و آس هستن دق دادن طرفداراشونه...
amir26arak
05-14-2011, 02:36 AM
مگه ادم وقتش رو از سر راه اورده بازی های ایران رو نگاه کنه
فقط بارسا ارستال ادم لذت میبره از بازی کردنشون
donya88
05-14-2011, 01:39 PM
زنده باد سپاهان و ذوب اهن:72:
donya88
05-14-2011, 01:47 PM
زنده باد تمام فوتبالیستای با غیرت سپاهان و ذوب اهن
و زنده باد جناب اقای اکبر ابرقویی نزاد :72:
خیلی سال که این دو تیم بر صندلی قدرت فوتبال ایران نشستن
م.م_ب
05-15-2011, 12:26 AM
ببخشید اون وقت این آقای ابرقویی نزاد (یا نژاد) کیه!؟
دوستان عزیز، آخه وقتی که استقلال و پرسپولیس مدیرعامل درست حسابی ندارن از این بهتر هم نباید باشه. تو اصفهان این کارخونه های پول دار پول خرج می کنن و البته چون این پول رو از راه صنعت به دست میارن قدرش هم می دونن و با یه هیئت مدیره قوی عین شیر می ایستن بالا سر مدیرعاملشون و هم حمایتش می کنن هم مواظب کارشن.
تو استقلال پرسپولیس مفت مفت پول بیت المالو بهشون میدن اونوقت به قول خودشون یه سرپرست میذارن بالاسر باشگاه که مطیع باشه. تازه اونوقت که هیئت مدیره ای درکار بود هم ، همه اعضاش فقط به این فکر می کردن که چطوری زیراب مدیرعاملو بزنن خودشون بشن مدیر.
بله ، به نظر من مدیریت خیلی مهمه والا بازیکنان سرخابی در مجموع با غیرت ترن.
یه مثال از باشگاه استقلال می زنم که خودم طرفدارشم با پرسپولیس کار ندارم چون با وجود احترامی که برای باشگاه بزرگ پرسپولیس قائلم؛ اصلا حاضر نیستم اسم کاشانی رو بیارم: همین فصل گذشته شما نتایج رو برید یه بار دقیق مرور کنید استقلال قهرمان بود. همون یه ماهی که واعظ گذاشت رفت حج قهرمانی رسید به سپاهان. بیا یه مدیر کاری هم که گیر استقلال اومد اینجوری.
donya88
05-15-2011, 10:51 AM
ببخشید اون وقت این آقای ابرقویی نزاد (یا نژاد) کیه!؟
دوستان عزیز، آخه وقتی که استقلال و پرسپولیس مدیرعامل درست حسابی ندارن از این بهتر هم نباید باشه. تو اصفهان این کارخونه های پول دار پول خرج می کنن و البته چون این پول رو از راه صنعت به دست میارن قدرش هم می دونن و با یه هیئت مدیره قوی عین شیر می ایستن بالا سر مدیرعاملشون و هم حمایتش می کنن هم مواظب کارشن.
تو استقلال پرسپولیس مفت مفت پول بیت المالو بهشون میدن اونوقت به قول خودشون یه سرپرست میذارن بالاسر باشگاه که مطیع باشه. تازه اونوقت که هیئت مدیره ای درکار بود هم ، همه اعضاش فقط به این فکر می کردن که چطوری زیراب مدیرعاملو بزنن خودشون بشن مدیر.
بله ، به نظر من مدیریت خیلی مهمه والا بازیکنان سرخابی در مجموع با غیرت ترن.
یه مثال از باشگاه استقلال می زنم که خودم طرفدارشم با پرسپولیس کار ندارم چون با وجود احترامی که برای باشگاه بزرگ پرسپولیس قائلم؛ اصلا حاضر نیستم اسم کاشانی رو بیارم: همین فصل گذشته شما نتایج رو برید یه بار دقیق مرور کنید استقلال قهرمان بود. همون یه ماهی که واعظ گذاشت رفت حج قهرمانی رسید به سپاهان. بیا یه مدیر کاری هم که گیر استقلال اومد اینجوری.
ایشون رئیس هیئت فوتبال استان هستن .
فعلا که این دو تیم پیشتازن هر دلیلی که میخواین بیارین . تو فوتبال تمام عوامل دست به دست هم میدن و یه تیمو قهرمان میکنن . البته نه تنها فوتبال برای موفقیت تو هر چیزی باید تمام شرایط مساعد باشه .
roohallah8
05-15-2011, 01:03 PM
هیچ وقت اصالت و ریشه رو فراموش نکنید...
این دو تیم تو قلب مردم ریشه دارن و عاشقشون هستند....حالا میخواد هرچی بشه...:72:
roohallah8
05-15-2011, 01:08 PM
قبلا گفته بودم قرمز و آبی های پایتخت دیگه صحبتشون نیست نگفته بودم؟ گذشت اون زمان که اونا واسه خودشون یلی بودند
تنها چیزی که توش یک و آس هستن دق دادن طرفداراشونه...
جای تعجب نداره...
بی وفایی عادت شما خانمهاست...:72:
نو که میاد به بازار ،کهنه میشه دل آزار...:265: