مريم
05-03-2009, 08:43 PM
پسر جوان وقتی بیاعتناییهای دختر مورد علاقهاش را در مسیر دانشگاه دید، با حمله ناگهانی، وی را به باد کتک گرفت. دختر دانشجو که همیشه از مزاحمتهای این پسر فراری بود با سر و صورتی کبود به دادسرا رفت و خواستار دستگیری مهاجم آشنا شد. چندی پیش دختر جوانی به دادسرای شهید مطهری مراجعه کرد و در حالی که گریه میکرد به دادیار شکری گفت: دانشجوی سال دوم دانشگاه هستم. از وقتی که به دبیرستان میرفتم یکی از پسرهای هممحلیام همیشه مزاحم من میشد و هر وقت که به مدرسه میرفتم سرراهم میآمد و از من میخواست با وی ارتباط دوستی داشته باشم اما من تسلیم خواستههای وی نمیشدم و همیشه سعی میکردم با تغییر مسیر یا زمان خارج شدن از مدرسه با این مزاحم روبهرو نشوم. وی افزود: مزاحمتهای این پسر ادامه پیدا کرد تا اینکه من به دانشگاه رفتم و مسیر رفت و آمدم تغییر کرد. چند ماهی از این پسر خبری نداشتم تا اینکه عصر روز گذشته خودرویی جلوی پایم ایستاد و پسر مزاحم از آن پیاده شد. ابتدا با تصور اینکه اتفاقی با وی روبهرو شدهام سعی کردم نسبت به این پسر بیتفاوت باشم اما دستبردار نبود تا اینکه توهینهایش را شروع کرد. چارهای نداشتم با تندی جوابش را دادم و با فریاد خواستم مزاحم نشود و بداند هیچ علاقهای به وی ندارم. وقتی این پسر مزاحم، حرفهایم را شنید عصبانی شد و به من حمله کرد. دیوانهوار مرا کتک میزد تا اینکه رهگذران دورمان حلقه زدند و وی فرار کرد. دختر دانشجو در ادامه افزود: دستها و صورتم کبود شده بود و گریان به خانه رفتم. وقتی مادرم مرا با سر و صورت کبود دید و شنید پسر مزاحم به جانم افتاده، خواست به دادسرا آمده و طرح شکایت کنم. با ادعاهای این دختر دانشجو، جوان مزاحم به دادسرا احضار شد و در برابر دادیار شکری از شعبه سوم دادسرای شهید مطهری قرار گرفت. وی که باور نمیکرد به خاطر کتک زدن دختر مورد علاقهاش بازجویی خواهد شد در تحقیقات قضایی علت کتک زدن وی را بیاعتنایی دختر جوان در برابر خواستههای عاطفی خود دانست. این پسر به دادیار شکری گفت: مدت زیادی است که به این دختر علاقهمند شده بودم و از هر راهی که به نظرم میرسید سعی میکردم توجه او را به خودم جلب کنم اما وی حاضر نبود حتی پیشنهاد مرا برای آشنایی بیشتر بپذیرد. به همین خاطر آن روز سعی کردم برای بار آخر پیشنهادم را به این دختر بدهم اما وی با توهین و مسخره کردن علاقه من به خودش عصبانیام کرد و من وی را در خیابان به باد کتک گرفتم. بنا بر گزارش خبرنگار «وطنامروز»، دادیار پرونده وقتی اعترافات خونسردانه جوان مزاحم را شنید و در تحقیقات قضایی و پلیسی مشخص شد وی سالها پیش نیز به خاطر ایجاد مزاحمت برای زنان در زندان بوده است، دستور بازداشت وی را صادر کرد.