PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختراعات دانشجویان پیام نور بهشهر به نمایش درآمد



NIMA.N
05-10-2011, 05:06 PM
دومین نمایشگاه مخترعان و مبتکران دانشگاه پیام نور بهشهر گشایش یافت.

با همکاری امور فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بهشهر اختراعات و دستاوردهای دانشجویان این مرکز شامگاه گذشته در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.
این نمایشگاه با حضور محمدحسین شعبانی رئیس دانشگاه پیام نور بهشهر، مسئولان و دست‌اندرکاران بخش فرهنگی و بسیج دانشجویی همچنین با شرکت جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور گشایش یافت.
پس از آیین افتتاح، رئیس دانشگاه از غرفه‌ها بازدید و اطلاعاتی را از مخترعان و پدیدآورندگان آثار کسب کرد و از مشکلات آنها جویا شد.
غرفه نخست اختصاص به روبات رهرو مسیریاب داشت، روباتی که با هشت سنسور تعبیه شده قادر به شناسایی مسیر است و توسط علی توکلی، محمد یزدان پناه، فهیمه سرچاهی و مبینا نقدعلی و با هدایت استاد اصغری ساخته شده و در چند نمایشگاه استانی و کشوری شرکت کرد.
نکته جالب توجه این غرفه، نوشتن جمله «در حسرت بودجه» بر روی صفحه مسیر روبات بود.
غرفه دوم اختصاص به سیده آنوشا قدس علوی جوان‌ترین مدرس کارآفرین کشور داشت که روش تدریس او kab (همه چیز درباره کسب و کار) نام دارد و چند مقاله هم در این زمینه ارائه داده است.
در غرفه سوم طرحی به نام سامانه کنترل و امنیت اتومبیل از طریق اینترنت به نمایش گذاشته بود که در نخستین سمینار «کارآفرینی محور توسعه پایدار» شرکت داده شد و در رتبه‌های نخست قرار گرفت.
کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای، عدم حضور ماموران راهنمایی و رانندگی، صدور اینترنتی و هوشمند قبض جریمه و کنترل اتومبیل از مهم‌ترین اهداف ساخت سامانه مذکور است که حسن کدخدامزرجی سازنده این طرح در گفت‌وگو با فارس بیان داشت.
در غرفه چهارم مقالاتی از مبینا امیرخانلو بود که می‌توانستی در آن ترکیبی از علم و دین را ببینی، مقاله‌ای با عنوان«حجاب و عفاف، گوهر وجود من» رتبه نخست کشوری را در سال ۸۹ به دست آورد و در کنار آن مقالاتی با عنوان «تاثیر اینترنت بر مجموعه سازی کتابخانه‌ها» و « روانشناسی شایعه» ارائه شده بود.
غرفه بعدی شامل اختراعی با عنوان «‌سامانه هوشمند قرائت کنتور دیجیتال آب» است که با همکاری محمد غزائیان و احسان عمویی طراحی و به نهمین و دهمین جشنواره جوان خوارزمی راه یافت و در سال ۸۷ رتبه برتر جشنواره جوان استان را به خود اختصاص داد.
کسب مدال نقره صربستان و مدال نقره ارشمیدس مسکو در سال ۲۰۰۸ دیگر عنوان‌های این اختراع است.
قابلیت قطع و وصل کنتور از مرکز کنترل، صدور online قبض آب، مجهز بودن به سیستم سهمیه‌بندی آب، کنترل سامانه به‌وسیله شبکه بیسیم از طریق رایانه و بی نیاز بودن از حضور فرد در منزل برای قرائت کنتور از جمله مزایای « سامانه هوشمند قرائت کنتور دیجیتال آب» است که مخترعان آن در گفت‌وگو با فارس برشمردند.
در غرفه ششم، امدادگر هوشمند نشت گاز به نمایش گذاشته شده بود که سال گذشته هم توجه خیلی‌ها را جلب کرد، این دستگاه به‌طور خودکار قادر است تا بوی گاز را به سرعت تشخیص دهد، اخطار نشت گاز را اعلام و حتی فرد خوابیده را با صدای آژیر پر سر و صدایی که دارد، بیدار کند.
پریز محافظ دو کاره برق و تلفن و محافظ mp3player و شارژ موبایل از دیگر اختراعات کاربردی و به بازار رفته صادق اصغری هستند.
در غرفه هفتم کتاب «‌روزهایی که بی تو رفتند» شامل مجموعه‌ای از سروده‌های شهره پروین به نمایش گذاشته شده بود.
در غرفه هشتم، طرح «‌استخر ایمن» با هدف تامین جانی افراد، کاهش غریق و حذف غریق نجات و … به نمایش گذاشته بود که نسیبه علیزاده عضو انجمن مخترعان کشور آن را ارائه داد.
این طرح به دهمین جشنواره جوان خوارزمی راه یافت.
نمایشگاه ابداعات و اختراعات دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر به مدت یک هفته در ضلع شرقی دانشگاه طبقه دوم ساختمان فرهنگی دایر است.