ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا حاضرید با دختری ازدواج کنید که قبلا دوس پسر داشته؟

صفحه ها : [1] 2

ستاره ی سهیل 10
05-09-2011, 06:30 PM
دوستان نظرشونو راجع به اینکه " آیا حاضرید با دختری ازدواج کنید که قبلا دوس پسر داشته " بدید.

آیا مخالف این قضیه هستید یا نه مشکلی ندارید؟ :169:

دخمل دخملای خوشکل باشگاه هم نظر بدن.:39:

saeidking
05-09-2011, 06:36 PM
باید شرایط رو دید اول,چون بررسی این که دوستی اون دختر تا چه حدی بوده خیلی مشکله,حاظر به ازدواج نیستم.میگن سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن:39:

با اصل قضیه دوس بودن مشکلی ندارم,اما چون زمینه ساز بسیاری از مشکلات خطرناک اجتماعی و دینی و...میتونه باشه,با این کار مخالف ام.

این نظر من بود:36:

saeidking
05-09-2011, 06:42 PM
باید شرایط رو دید اول,چون بررسی این که دوستی اون دختر تا چه حدی بوده خیلی مشکله,حاظر به ازدواج نیستم.میگن سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن:39:

با اصل قضیه دوس بودن مشکلی ندارم,اما چون زمینه ساز بسیاری از مشکلات خطرناک اجتماعی و دینی و...میتونه باشه,با این کار مخالف ام.

این نظر من بود:36:

مهندس!,حاظر نه,حاضر:39:

ستاره ی سهیل 10
05-09-2011, 06:48 PM
جلسه ی اعتراف گیریه پسراست. هم جنسای دوس داشتنی من تازه اولشه، (عجب چیزی گفتم !!! :39:) اعترافا رو داشته باشین.

saeidking
05-09-2011, 07:08 PM
جلسه ی اعتراف گیریه پسراست. هم جنسای دوس داشتنی من تازه اولشه، (عجب چیزی گفتم !!! :39:) اعترافا رو داشته باشین.
البته یادتون باشه,که نصف(البته دست پایین گرفتم ها!!) دلیل این معضل,تقصیر هم جنس های محترم شما هست!:39:

roohallah8
05-09-2011, 07:26 PM
(اگر قبلا از ازدواج با کسی رابطه داشته باشی، شریک زندگیت هم با یکی رابطه داشته/ شاید هم دقیقاً به همون اندازه)

این قانون زندگی ...

قرآن مجید: « وَ الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ »
(زنان پاک لایق مردان پاکند )

اقاقی
05-10-2011, 12:04 PM
(اگر قبلا از ازدواج با کسی رابطه داشته باشی، شریک زندگیت هم با یکی رابطه داشته/ شاید هم دقیقاً به همون اندازه)

این قانون زندگی ...

گل گفتی ...........!!:72:

R@ha 69
05-10-2011, 12:32 PM

این قانون زندگی ...

این اون چیزیه که من همیشه بهش اعتقاد داشتم.
بنظر منم چه قبل ازدواج چه بعده ازدواج همین قانون بر قراره...
اگه توی زندگی مشترک یا زن یا مرد به اون یکی خیانت کنه مطمئنا بعد ها نتیجشو به همون صورت میبینه...

راستی چرا یکی نمیگه آیا دخترا هم حاضرن با پسری ازدواج کنن که دوست دختر داشته....؟؟؟؟؟
فکر کنم اگه حق پسرا یه دختر پاکه...حق دختر ها هم یه پسر پاکه...
پس نتیجه گیری میشه که آخرش خدا خودش دونفری رو که لایق همن به هم میرسونه...

ستاره ی سهیل 10
05-11-2011, 05:30 PM

این قانون زندگی ...

خیلی خوشم اومد. باید این متنو قاب بگیرم بزنم دیفال :39:

petra_na
05-23-2011, 03:52 PM
سلام بنظرم جالب نیست که دختری دوس پسر داشته باشه،البته اگه دختر خانمومی دوس پسر داشته باشه،بعد همسرآیندشم از این موضوع مطلع بشه اعتماد میشه صفر
خوش باشید

petra_na
05-23-2011, 03:54 PM
من یکی خیلی واسم سخته با پسری ازدواج کنم که دوس دختر داشته باشه،در واقع خفش میکنم:97:
:97:

sabz2012
06-01-2011, 01:41 AM
بستگي داره دوستيش در چه حديي بوده باشه بالاخره ادم جايز الخطاست ممكنه بعضي وقتها يه كارايي بكنه(ممكنه اگه ما هم توي شرايط و محيط اونا باشيم همين كارا رو بكنيم )پس بهتره كه زود قضاوت نكنيم ولي اگه من دو تا گزينه براي ازدواج داشته باشم و همه خصوصياتشونم با هم برابري كنه و يكي شون قبلا دوس پسر داشته و يكي شون نداشته صد در صد اوني رو انتخاب ميكنم كه دوس پسر نداشته

amir26arak
06-02-2011, 11:42 PM
no problem
من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره ادم های ساده بیشتر تو زندگی مشترک مشگل پیدا میکنن یه مسایلی به صورت تابو در اومده زمان حلش میکنه
ازدواج یه قرارداد از زمانی که شروع میشه تا تموم میشه باید محترم باشه
کلا من به ازدواج کردن اعتقاد ندارم تنهایی رو ترجیح میدم اگه بخوام ازدواج کنم ایرانی نیست اون شخص

ستاره ی سهیل 10
06-02-2011, 11:54 PM
no problem
من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره ادم های ساده بیشتر تو زندگی مشترک مشگل پیدا میکنن یه مسایلی به صورت تابو در اومده زمان حلش میکنه
کلا من به ازدواج کردن اعتقاد ندارم تنهایی رو ترجیح میدم اگه بخوام ازدواج کنم ایرانی نیست اون شخص

بیا، این یه پسر هم که مشکلی نداره، اصلآ قصد ازدواج نداره :105:

داروین
06-03-2011, 12:56 AM
بنده قصد ازدواج دارم و اصلآ مشکلی هم ندارم. :39:

داروین
06-03-2011, 12:58 AM
بنده قصد ازدواج دارم و اصلآ مشکلی هم ندارم. :39:

فقط خواستم مخالفت کرده باشم :112:

saeidking
06-03-2011, 01:08 AM
من یکی خیلی واسم سخته با پسری ازدواج کنم که دوس دختر داشته باشه،در واقع خفش میکنم:97:
:97:

غیرت زن,تباهی میاره(این رو من نمیگم,برو تحقیق کن ببین چه شخصیت بزرگی این رو گفتن,نمیگم که بری پیدا کنی:39:)

amir26arak
06-03-2011, 03:31 AM
:39: وسوسه شدیم ازدواج کنیم

amir26arak
06-03-2011, 03:34 AM
بیا، این یه پسر هم که مشکلی نداره، اصلآ قصد ازدواج نداره :105:
شاید نظرمون عوض شد قاطی مرغا شدیم:39:

donya88
06-03-2011, 10:28 AM
سلام
من که اب از سرم گذشته اما گفتم بازم دیدم را در مورد این مسئله بگم:36:
در نوشته ی یکی از دوستان خوندم که گفته بود پاک بودن و کلا اکثرا همین برداشت را داشتن . یعنی رابطه = ناپاکی
واقعا فکر می کنید رابطه یعنی ناپاکی ؟ تو فرهنگ ما باید و حتما برای این رابطه یه حدی قرار داد و زمانی که ازون حد نگذره دیگه اون رابطه را نمیشه بهش ناپاکی بگن. البته باید توجه داشته باشید که علمای ما چیز دیگه ای را می گن و با اصل رابطه مخالفن...
داشتن یه رابطه ی صحیح با جنس مخالف نیاز هر کسی هست حالا بعضیا این خلا را با فعالیتهایی چون ورزش - درس...پر می کنن اما و ضابطه ی اسلام را رعایت می کنن عده ای هم نه . وهر کدوم از مواردش که باشه در صورت برقراری شرایطی به نظرم صحیح هست.
یکسری حریمهایی باید چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج برای ادم وجود داشته باشه تا با رعایت اونا به مشکل برنخوریم اما اگه خیلی حساس به قضیه باشیم دست و پای طرف مقابل تو زندگی بسته میشه . باید سعی کنیم با شناخت خوب طرفمون را کاملا بشناسیم . منظورم این نیست که ببینیم اون قبلا رابطه داشته یا نه . باید ببینیم ذاتا چه جور ادمیه . بی بندوبار هست یا نه؟ و همین اعتماد میاره. این میشه که خانوما بعد از ازدواج میتونن درس بخونن تو اجتماع فعالیت داشته باشن بدون اینکه همسرانشون اونها را چک کنه و این برمی گرده به همون شناخت درست و اعتماد و در مقابل اقایون هم به کارهاشون برسن و بعد از فعالیت روزانه به باشگاه ورزشی برن یا دانشگاه مثلا تا ساعت 11 شب و در هیچ صورتی هم مورد سوال و ضرب وشتم قرار نگیرن چون اون اعتماد را از جانب همسرش تونسته بدست بیاره و نهایتا این میشه که به ارامش میرسن و هر کدام در کنار یکدیگر به کارهای خود می پردازن بدون اینکه ازدواج برای انها مسئله ساز شود و مانع پیشرفت و از طرفی این رابطه اونقدر مستحکمه که وجود داشتن یا نداشتن یه دوست قبل از ازدواج برای اونها مسئله ساز نیست و خیلی پیش پا افتاده . چون می دونه همسری که الان کنارش هست با تمام وجود اونو دوست داره و هر روز بیشتر از همیشه .

O M I D
06-03-2011, 02:05 PM
این قضیه احتمال داره بعدها مشکلساز شه همون طورکه یکی از اشنایان ما اینکارو کرد و الان بچه معصوم و بیگناه با مادربزرگش زندگی میکنه :168:
پس کاملا مخالفم:265:

نگاه
06-03-2011, 03:57 PM
اومدم سلامي عرض كرده باشم :39: سواله خوب به هرحال جنبه هاي مختلف داره :39:

ستاره ی سهیل 10
06-03-2011, 07:41 PM
اومدم سلامي عرض كرده باشم :39: سواله خوب به هرحال جنبه هاي مختلف داره :39:

در اینجا واقعآ جا داره کمال قدر دانی رو به خاطر توضیح کامل از شما به عمل بیارم، بله :57:

adeleh 2
06-03-2011, 08:14 PM

این قانون زندگی ...

کاملا موافقم نظر خوبی بود

saeidking
06-03-2011, 09:16 PM
غیرت زن,تباهی میاره(این رو من نمیگم,برو تحقیق کن ببین چه شخصیت بزرگی این رو گفتن,نمیگم که بری پیدا کنی:39:)

غيرت زن نيز هميشه كفر آور نيست همانگونه كه غيرت مرد هميشه ايمان نيست:240:

ستاره ی سهیل 10
06-03-2011, 10:05 PM
غيرت زن نيز هميشه كفر آور نيست همانگونه كه غيرت مرد هميشه ايمان نيست:240:

یه سطل ماست توی یخچالمون مونده ترش شده . بیارم؟ واسه ماس مالی اینقذه خوفه :39:

saeidking
06-03-2011, 10:18 PM
یه سطل ماست توی یخچالمون مونده ترش شده . بیارم؟ واسه ماس مالی اینقذه خوفه :39:

خوبه به خودم پاسخ دادم ها!:169:

داروین
06-03-2011, 10:34 PM
خانومها در هر شرایطی شمشیر رو از رو بسته اند :112:

کجای کارید که آقایون به سلاح های هسته ای مجهز هستند :39:

geuomtel
06-03-2011, 11:15 PM
در شرایط عادی (علق و منطق حکم کنه)حاضر نیستم ولی اگر عاشق بشم (احساس حکم کنه) چشممو رو همه چی میبندم و همه چیز را به قدرت عشق میسپارم

pnugirl
06-04-2011, 11:13 AM
به نظر من گذشته هرکس به خود شخص مربوطه. مهم اینه که ما بتونیم اعتماد کنیم که طرفمون حالا که با ماست تمام وجودش و عشقش مال ماست و خیانتی در این رابطه وجود نداره.
یه مسئله دیگه هم هست. گاهی نیست و هدف از یه رابطه نه نیازهای جنسی است بلکه این رابطه برمبنای عقل ایجاد شده. مبنای عقل یعنی آشنایی با طرف و خصوصیاتش برای ایجاد رابطه ای که به حکم اسلام لازم است و اون ازدواجه. توی عصر 21 که انتظار این نیست که دختر و پسر برای اولین بار همدیگرو سر سفره عقد ببینن. بلکه این حق مسلم اون هاست که با هم و با خصوصیات اخلاقی هم آشنا بشن تا یه زندگی عاقلانه رو شروع کنن. حالا شاید این آشنایی به ازدواج ختم نشه. گناه این دختر معصوم چیه اونوقت؟
و اینجا یه نکته وجود داره. من یه سوال از آقایون محترمی که اکیدا اعلام کردن خیر حاضر نیستن با دختری که دوست پسر داشته ازدواج کنن می پرسم: ایا خودشون با دختری دوست نشدن؟
چه طور یه مرد میتونه این حق رو برای خودش قائل باشه که با دختر دیگران رابطه ای رو برقرار کنه اما نوبت به خودش که میرسه دنبال دختری بگردی که آفتاب رخش رو ندیده باشه؟ این چه خصوصیتی در این آقایون است؟

philosopher
06-04-2011, 11:24 AM
از این جمله میشه نتیجه گرفت اگر شوهر 3 تا هوو سر خانومش اورد خانومش غیرتی نشه و از این موضوع استقبال کنه:39:

saeidking
06-04-2011, 11:41 AM
از این جمله میشه نتیجه گرفت اگر شوهر 3 تا هوو سر خانومش اورد خانومش غیرتی نشه و از این موضوع استقبال کنه:39:

آفرین,نتیجه گیری خوبی هست,فکر کنم منظور حضرت علی ع همین باشه,همونطور که زمانشون اجرا میشد و کماکان هم ادامه داره,البته من طرف دار زن زیاد گرفتن نیستم,همون یکی هم برا 70 پشت آدم بسه:39:,اما خب چون طرفدارش نیستم حق ندارم ردش کنم(دخالت توی کار خدا),البته غیرت زن به شوهرش در مواقعی خوب هم هست,ممکنه شوهر به بهانه زن گرفتن بره دنبال هرزگی و زن بارگی,خب باید یکی باشه که :167:....

O M I D
06-04-2011, 11:56 AM
به نظر من گذشته هرکس به خود شخص مربوطه. مهم اینه که ما بتونیم اعتماد کنیم که طرفمون حالا که با ماست تمام وجودش و عشقش مال ماست و خیانتی در این رابطه وجود نداره.
یه مسئله دیگه هم هست. گاهی نیست و هدف از یه رابطه نه نیازهای جنسی است بلکه این رابطه برمبنای عقل ایجاد شده. مبنای عقل یعنی آشنایی با طرف و خصوصیاتش برای ایجاد رابطه ای که به حکم اسلام لازم است و اون ازدواجه. توی عصر 21 که انتظار این نیست که دختر و پسر برای اولین بار همدیگرو سر سفره عقد ببینن. بلکه این حق مسلم اون هاست که با هم و با خصوصیات اخلاقی هم آشنا بشن تا یه زندگی عاقلانه رو شروع کنن. حالا شاید این آشنایی به ازدواج ختم نشه. گناه این دختر معصوم چیه اونوقت؟
و اینجا یه نکته وجود داره. من یه سوال از آقایون محترمی که اکیدا اعلام کردن خیر حاضر نیستن با دختری که دوست پسر داشته ازدواج کنن می پرسم: ایا خودشون با دختری دوست نشدن؟
چه طور یه مرد میتونه این حق رو برای خودش قائل باشه که با دختر دیگران رابطه ای رو برقرار کنه اما نوبت به خودش که میرسه دنبال دختری بگردی که آفتاب رخش رو ندیده باشه؟ این چه خصوصیتی در این آقایون است؟

با سلام خدمت دوستان عزیز علی الخصوص همکار خوبم سارا خانم در تالار ورزش:172:
شاید چون من هم یکی از مخالفین این قضیه بودم لازم دیدم مواضعم رو روشنتر بیان کنم و در مورد متن سارا خانم مطالبی رو عنوان کنم.
دیدگاه افراد میتونه متفاوت باشه ولی باید عرض کنم بعضی اشخاص پایبند به پیمانی که با عشق به همسر شون بستند نیستند و هیچ تضمینی نیست که عشق خودشون رو معطوف به یکنفر کنند دوست دارم با یک مثال واقعی دیگه که در همسایگی ما هستند اشاره کنم تا منظورم روشنتر بشه پسر جوانی که اخیرا با همچین دختر خانمی ازدواج کرده و در طی این مدت همسایه ها و اشنایان ایشون رو تو ماشینهای مختلف با اشخاص مختلف دیدن ولی بعداز اینکه شوهرش متوجه شده و قصد طلاق دادن داره خانم مهریه اش رو اجرا گذاشته حالا بهنظر شما گناه این اقا پسر چیه؟

در مورد مسئلهدوم هم باید عرض کنم اگه ارتباط محدود و بهگفته شما اسلامی باشه بحث جداست تا اینکه دختری هر ازچند مدت دست به دست یک پسره ولی چون یکی از اخلاقیات پسر مورد توجهش نبود سراغ دیگری میره و ایا میشه به دختری که دست در دست پسران زیادی بوده اطمینان کرد؟
در مورد دوستی ما اقایونکه مخالف این قضیه هستیم باید عرض کنم اگر روابط حساب شده باشه چه در مورد اقایون و چه در مورد خانمها مشکلی ایجاد نمیکنه شاید تمام روابط من منوط به دانشگاه و کلاسهای زبان و سایر بوده که شاید دسته جمعی به کافی شاپ و... هم رفتیم ولی با حفظ محدودیتهای معقول
با عرض شرمندگی ازدوستان که اجبارا این توضیحات رو دادم تا نظرم زیر سوال نره:39:

با ارزوی بهترینها امید :72:

ستاره ی سهیل 10
06-04-2011, 12:41 PM
شاید چون من هم یکی از مخالفین این قضیه بودم لازم دیدم مواضعم رو روشنتر بیان کنم و در مورد متن سارا خانم مطالبی رو عنوان کنم.
دیدگاه افراد میتونه متفاوت باشه ولی باید عرض کنم بعضی اشخاص پایبند به پیمانی که با عشق به همسر شون بستند نیستند و هیچ تضمینی نیست که عشق خودشون رو معطوف به یکنفر کنند دوست دارم با یک مثال واقعی دیگه که در همسایگی ما هستند اشاره کنم تا منظورم روشنتر بشه پسر جوانی که اخیرا با همچین دختر خانمی ازدواج کرده و در طی این مدت همسایه ها و اشنایان ایشون رو تو ماشینهای مختلف با اشخاص مختلف دیدن ولی بعداز اینکه شوهرش متوجه شده و قصد طلاق دادن داره خانم مهریه اش رو اجرا گذاشته حالا بهنظر شما گناه این اقا پسر چیه؟

در مورد مسئلهدوم هم باید عرض کنم اگه ارتباط محدود و بهگفته شما اسلامی باشه بحث جداست تا اینکه دختری هر ازچند مدت دست به دست یک پسره ولی چون یکی از اخلاقیات پسر مورد توجهش نبود سراغ دیگری میره و ایا میشه به دختری که دست در دست پسران زیادی بوده اطمینان کرد؟
در مورد دوستی ما اقایونکه مخالف این قضیه هستیم باید عرض کنم اگر روابط حساب شده باشه چه در مورد اقایون و چه در مورد خانمها مشکلی ایجاد نمیکنه شاید تمام روابط من منوط به دانشگاه و کلاسهای زبان و سایر بوده که شاید دسته جمعی به کافی شاپ و... هم رفتیم ولی با حفظ محدودیتهای معقول

امان از این مردمی که بدون اطمینان و از روی شک وتردید به شروع یک اختلاف دامن می زنند. خبر چینی میکنن و یک زندگی رو نابود میکنن. به نظر من خانواده ی این مرد این اجازه رو به دیگران دادند که هر لحظه دخالت در زندگی اونا بکنن. وگرنه چه دلیلی داره که هرلحظه بیان و خبرایی که مشخص نیس از کجا درآوردن، تحویل اونا بدن.

چقدر این مرد میتونه ضعیف باشه که با حرف دیگران پمپ میشه.

شاید درست بگن ولی این مسئله مربوط به دوس پسر و دوس دختر داشتن قبل از ازدواج نمیشه. کسی بخواد دنبال هرزگی بره چه از قبل دوس داشته باشه چه نداشته باشه ، کار خودشو میکنه.

ستاره ی سهیل 10
06-04-2011, 01:28 PM

فیلسوف خان تو دیگه چرا این نتیجه گیری رو کردی ، مثل اینکه باید دست به اقدامات بعدی بزنم :191: :167:

pnugirl
06-04-2011, 05:18 PM

دوست عزیز
یکی از اصول اصلی ازدواج اعتماده. یعنی اینکه هرکسی به طرف مقابلش اطمینان داشته باشه. این اطمینان در مرحله اول معطوف به روابط درست فرد با جنس مخالفش هست چون نمیشه زن یا مرد رو تحت هیچ شرایطی از جنس مخالف جدا کرد. بلکه باید به این نقطه از اطمینان برسیم که طرف مقابلمون داره یه رابطه کاملا سالم بدون هیچ غرض و مرضی رو با افراد مختلف جامعه برقرار می کنه. حالا به نظر من این اعتماد از شناخت حاصل میشه. شما لازمه که یک نفرو بشناسید تا بتونید بهش اطمینان کنید. اما شناخت لازم نیست که گذشته طرف رو پیش بکشه.
این همسایه محترم شما قطعا در شناخت طرفش دچار ایراد شده. ضمن اینکه افراد هرزه همیشه در همه جا حضور دارن و حضور این افراد رو نمیشه به منزله نمونه ای از خروار دونست.
در مورد مهریه این همسایتون هم که جای بحث زیاده. اما اونطور که من شنیدم اگر این بی بند و باری خانم ثابت بشه نه تنها مهریه ای بر گردن شوهر نیست که خانم یه چیزی هم بدهکار میشن

درمورد این قسمت حرفاتون
اولا در روابط دخترا و پسرا معمولا (نه عموما) اگر پا از حدود فراتر هم گذاشته میشه این دختر هست که قربانی هوس بازی های پسر میشه و به نظر من نمیشه با انگ سادگی به راحتی کسی رو متهم کرد. یکبار هم گفتم که افراد هرزه توی هرجامعه ای حضور دارن اما شما حتی به دختری که هرروز با یک پسر دوست هم هست نمیتونید انگ بی بندو باری بزنید. من از دیدگاه یه دختر به قضیه نگاه می کنم: می دونید که دخترها مثل پسرها تنوع طلب نیستن بلکه نیازمند یه تکیه گاه محکم و یه آغوش مطمئن برای همیشه هستن. مطمئن باشید این جدا شدن ها و دوباره دل بستن ها طبیعت یک دختر نیست اما این باتلاق اونقدر عمیقه که گاهی بیرون اومدن ازش کار خیلی سختیه. اون دختر خیلی وقت ها دنبال کسیه که بتونه بهش تکیه کنه
و درمورد روابط خودتون: شما خیلی راحت از روابطی در حصار کلماتی همچون همکلاسی و از رفت و آمدهایی به صورت دست جمعی و توی کافی شاپ صحبت می کنید. اما همین هم از نظر خیلی ها ایراده. همونطور که روابط خیلی آزادتر از این از نظر خیلی از افراد موردی نداره. پس این یک مقداری هم مربوط میشه به فرهنگ و دیدگاه افراد.
ضمن اینکه من یه اعتقاد دیگه هم دارم. هم ما نیاز داریم و دوست داریم با جنس مخالف خودمون ارتباط داشته باشیم. بعضی از ما چارچوب منطقی و درست این نوع ارتباط ها رو پیدا می کنن و سعی می کنن در حدود معقول این نیازها رو برطرف کنن و برخی از ما راه رو اشتباه می رن

فقط حرف کلیم اینه: مهم اینه که طرف همین حالا که با منه همه عشقش مال من باشه و بتونم بهش اطمینان کنم. مهم اینه که طرف هوسش به عقلش نچربه و ایمان داشته باشم اگر چیزی بوده و هست حتما یه دلیل عقلی پشتش وجود داره. مهم اینه که بتونم با اطمینان بگم فرهنگش و دیدگاهش مثل منه.

amir26arak
06-04-2011, 05:23 PM
فیلسوف خان تو دیگه چرا این نتیجه گیری رو کردی ، مثل اینکه باید دست به اقدامات بعدی بزنم :191: :167:

من هم مخالف چند همسری هستم چند همسری که دیگه ازدواج نمیشه اسمش.... بنیان خانواده از بین میره
من هیچ معنویتی تو چند همسری نمیبینم کانون خانواده از هم می پاشه
در ادبیات فارسی همسر یعنی همسان برابر اینجور به ازدواج نگاه می کردن نیاکانمون

saeidking
06-04-2011, 05:23 PM
فقط حرف کلیم اینه: ......مهم اینه که طرف همین حالا که با منه همه عشقش مال من باشه .....

بیاییم شادی هایمان را تقسیم کنیم:58:

شوخی کردم,آدم باید شرف داشته باشه چه زن,چه مرد.از پشت خنجر نزنه

saeidking
06-04-2011, 05:26 PM
من هم مخالف چند همسری هستم چند همسری که دیگه ازدواج نمیشه اسمش....

من هم موافق ام,آدم باید یه دونه همسر دائمی داشته باشه:39:

philosopher
06-04-2011, 05:43 PM
من مقصود جمله رو که سعید خان گفتن بیان کردم نه اینکه من موافق این قضیه هستم

ستاره ی سهیل 10
06-04-2011, 06:28 PM
دوست عزیز
یکی از اصول اصلی ازدواج اعتماده. یعنی اینکه هرکسی به طرف مقابلش اطمینان داشته باشه. این اطمینان در مرحله اول معطوف به روابط درست فرد با جنس مخالفش هست چون نمیشه زن یا مرد رو تحت هیچ شرایطی از جنس مخالف جدا کرد. بلکه باید به این نقطه از اطمینان برسیم که طرف مقابلمون داره یه رابطه کاملا سالم بدون هیچ غرض و مرضی رو با افراد مختلف جامعه برقرار می کنه. حالا به نظر من این اعتماد از شناخت حاصل میشه. شما لازمه که یک نفرو بشناسید تا بتونید بهش اطمینان کنید. اما شناخت لازم نیست که گذشته طرف رو پیش بکشه.
این همسایه محترم شما قطعا در شناخت طرفش دچار ایراد شده. ضمن اینکه افراد هرزه همیشه در همه جا حضور دارن و حضور این افراد رو نمیشه به منزله نمونه ای از خروار دونست.
در مورد مهریه این همسایتون هم که جای بحث زیاده. اما اونطور که من شنیدم اگر این بی بند و باری خانم ثابت بشه نه تنها مهریه ای بر گردن شوهر نیست که خانم یه چیزی هم بدهکار میشن

درمورد این قسمت حرفاتون
اولا در روابط دخترا و پسرا معمولا (نه عموما) اگر پا از حدود فراتر هم گذاشته میشه این دختر هست که قربانی هوس بازی های پسر میشه و به نظر من نمیشه با انگ سادگی به راحتی کسی رو متهم کرد. یکبار هم گفتم که افراد هرزه توی هرجامعه ای حضور دارن اما شما حتی به دختری که هرروز با یک پسر دوست هم هست نمیتونید انگ بی بندو باری بزنید. من از دیدگاه یه دختر به قضیه نگاه می کنم: می دونید که دخترها مثل پسرها تنوع طلب نیستن بلکه نیازمند یه تکیه گاه محکم و یه آغوش مطمئن برای همیشه هستن. مطمئن باشید این جدا شدن ها و دوباره دل بستن ها طبیعت یک دختر نیست اما این باتلاق اونقدر عمیقه که گاهی بیرون اومدن ازش کار خیلی سختیه. اون دختر خیلی وقت ها دنبال کسیه که بتونه بهش تکیه کنه
و درمورد روابط خودتون: شما خیلی راحت از روابطی در حصار کلماتی همچون همکلاسی و از رفت و آمدهایی به صورت دست جمعی و توی کافی شاپ صحبت می کنید. اما همین هم از نظر خیلی ها ایراده. همونطور که روابط خیلی آزادتر از این از نظر خیلی از افراد موردی نداره. پس این یک مقداری هم مربوط میشه به فرهنگ و دیدگاه افراد.
ضمن اینکه من یه اعتقاد دیگه هم دارم. هم ما نیاز داریم و دوست داریم با جنس مخالف خودمون ارتباط داشته باشیم. بعضی از ما چارچوب منطقی و درست این نوع ارتباط ها رو پیدا می کنن و سعی می کنن در حدود معقول این نیازها رو برطرف کنن و برخی از ما راه رو اشتباه می رن

فقط حرف کلیم اینه: مهم اینه که طرف همین حالا که با منه همه عشقش مال من باشه و بتونم بهش اطمینان کنم. مهم اینه که طرف هوسش به عقلش نچربه و ایمان داشته باشم اگر چیزی بوده و هست حتما یه دلیل عقلی پشتش وجود داره. مهم اینه که بتونم با اطمینان بگم فرهنگش و دیدگاهش مثل منه.

:104::104::104:

داروین
06-04-2011, 07:47 PM

بنده هم کاملآ موافق هستم . خدا یکی، همسر دائمی هم یکی :39:

Mehrdad_rp
06-05-2011, 12:12 AM
داشتن دوست پسر اگر به معنی داشتن رابطه عاطفی با یه پسر بدون اطلاع خانواده باشه که معلوم نیست چه اتفاقاتی توش افتاده و هدف هم صرفا دوستی باشه نه ازدواج ، از نظر من قابل قبول نیست
در مورد گرفتن چند تا زن هم که دوستان اشاره کردن بگم که
مگه آدم یه اشتباه رو چند بار تکرار می کنه؟
:39::55:

saeidking
06-05-2011, 10:19 AM

:58:

نگاه
06-05-2011, 06:26 PM
در اینجا واقعآ جا داره کمال قدر دانی رو به خاطر توضیح کامل از شما به عمل بیارم، بله :57:

خواهش ميكنم .
:107:

نگاه
06-05-2011, 06:27 PM
نكته ي اول خانمهايي كه پشيمون شدند از كار گذشته لزوم نداره به همسرشون بگويند در باره ي گذشته :301:

نگاه
06-05-2011, 06:29 PM
بعدش اگر اقايون متوجه شدند بايد ببينند اين به قول معروف دوست رابطه پسر در چه حدي بوده :172:

ستاره ی سهیل 10
06-05-2011, 06:36 PM

همسر دائمی دیگه چه صیغه ایه؟ منو یاد خط دائمی و شارژی همراه اول میندازه :169:

pinkrainbow
06-14-2011, 08:05 AM
پسرای پر توقع یعنی چه دائم یکی؟؟؟ یعنی ازدواج موقت؟؟؟صیغه؟؟؟ ها؟ها؟ها؟:167:

pinkrainbow
06-14-2011, 08:07 AM
یارو میگه "خدا یکی یار یکی دل یکی دلدار یکی" با آهنگ بخونید:45:

roohallah8
06-14-2011, 11:51 AM

خدا یکی،دل یکی،دلدار یکی یکی .....:272:

roya 90
06-25-2011, 09:15 PM
خدا یکی،دل یکی،دلدار یکی یکی .....:272:

:167:

czdevil
10-07-2011, 11:22 PM
شماها همه حرف می زنید تا پا عمل نرید معلوم نمیشه چی کاره هستید.
به نوع دوستی باید توجه بکنید در چه حد باشه.

petra_na
10-10-2011, 10:37 PM
مگه همسر سیمکارته:167::167:

ستاره ی سهیل 10
10-11-2011, 10:14 AM
مگه همسر سیمکارته:167::167:

بی خیال عزیزم بذار دلشون خوش باشه اینا از حرف تا عملشون فرسنگها فاصله داره :201:

حالا اونا یکیشو بگیرن، چندتا پیشکش http://pnu-club.com/up/images/uw1wu4oxdjj3ltko9tyb.gif

shahla65
10-17-2011, 07:26 PM
بیاین بگین حاضرین با دختری که دوس پسر داشته ازدواج کنین یا نه! :167:

خودشون 698 تا دوس دختر دارن دلشون نمیاد با دختری ازدواج کنن که یه دوس پسر داشته

اون پست قبلی دوستمون یادم میاد که نوشته بود

پسرا خودشون هر کاری دلشون می خواد میکنن دلشون میخواد یه زن فرشته گیرشون بیاد (یه همچین چیزی)
حیف که پاک شد باید با آب طلا نوشت این جمله رو .......

amir26arak
10-27-2011, 05:24 AM
هر دختر پسری حق داره دوست پسر دوست دختر داشته باشه
ولی من به شخصه با دختری که دوست پسر داشته قبلا ازدواج نمی کنم حتی اگه خشگل ترین دخترباشه
کلا دخترایی که با پسرا میگن و می خندن بدرد ازدواج نمی خورن فقط بدرد همون دوستی می خورن لیاقت مادر شدن ندارن ابرو بچه بد بختشون رو می برن
ازدواج های با دوست پسر دوست دختر عافبت خوشی نداره ممکنه 20 سال هم زندگی کنن ولی اخرش از هم می پاشه
حقیقتش چند بار شده از چند نفر خوشم اومده ولی دیدم دخترای سبکی هستن حالم ازشون به هم خورده

من قبلا ادم ظاهر بینی بودم الان که 26 سالمه بزرگترین گوهری که برام ارزش پیدا کرده نجابت دختر پسری که نجیب نباشن هیچ ارزشی در نظر من ندارند

ادم هچ وقت ازدواج نکه بهتر تا اینکه با یه ادم نا نجیب ازدواج کنه

samane-89
10-27-2011, 10:31 AM

این قانون زندگی ...

:104: تو همه ی صفحه های تاپیک باید اینو گذاشت تا بعضیا وقتی مطلب می نویسن اول اینو بخونن ..

samane-89
10-27-2011, 10:37 AM
no problem

:42: بالاخره چی شد !

samane-89
10-27-2011, 10:39 AM
هر دختر پسری حق داره دوست پسر دوست دختر داشته باشه
ولی من به شخصه با دختری که دوست پسر داشته قبلا ازدواج نمی کنم حتی اگه خشگل ترین دخترباشه
کلا دخترایی که با پسرا میگن و می خندن بدرد ازدواج نمی خورن فقط بدرد همون دوستی می خورن لیاقت مادر شدن ندارن ابرو بچه بد بختشون رو می برن
ازدواج های با دوست پسر دوست دختر عافبت خوشی نداره ممکنه 20 سال هم زندگی کنن ولی اخرش از هم می پاشه
حقیقتش چند بار شده از چند نفر خوشم اومده ولی دیدم دخترای سبکی هستن حالم ازشون به هم خورده

من قبلا ادم ظاهر بینی بودم الان که 26 سالمه بزرگترین گوهری که برام ارزش پیدا کرده نجابت دختر پسری که نجیب نباشن هیچ ارزشی در نظر من ندارند

ادم هچ وقت ازدواج نکه بهتر تا اینکه با یه ادم نا نجیب ازدواج کنه

حالا کدومش درسته؟ تعریف شما از دوس پسر داشتن چیه
تا چه حد رابطه منظورته؟:26:

amir26arak
10-27-2011, 05:55 PM
حالا کدومش درسته؟ تعریف شما از دوس پسر داشتن چیه
تا چه حد رابطه منظورته؟:26:
نظر بنده عوض شده
تعریف من از دوست پسر اینه حدش مهم نیست وقتی یه دختر با یه پسر تو یه محیط میگه میخنده تو پارک خیابون دانشگاه و....مردم همه جور فکری در موردش می کنن که همه جور رابطه ای با هم دارند حالا هزار تا قسم هم بخوره که ما در حد صحبت بودیم کسی باور نمی کنه با این امکانات جراحی و محصولات چینی همه چی ترمیم میشه
من به شخصه وقتی یک دختر رو با یه پسر بینم که نسبتی با هم ندارند همه جور فکری در موردشون میکنم
تو پست اولم گفتم

من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره

دلیلش اینه کسی که قبلا شوهر داشته ادم خیالش راحته با یه نفر بیشتر نبوده وقصدش زندگی بوده مثل دخترایی که دوست میشن ارشیو دوست پسر جمع نمی کرده

دخترایی که خارج از چارچوب ازدواج با پسری رابطه دارن فکر زندگی نیستن ادم های تنوع طلبی هستن و خوش گذرون فردا سر کوچک ترین مشگل دوباره تو خیابون با یکی دیگه دوست میشن
کلا یه دختر پسر باید یکی از این راه ها رو انتخاب کنن
نجیب زندگی کنن و ازدواج کنن وتشکیل خانوده بدن
دوست بازی کنن که در این صورت باید قید ازدواج رو بزنند اگه هم ازدواج کنن در اینده زندگیشون متلاشی میشه
هر پسری اول تا اخر این جمله رو به زنی که از طریق دوستی باش اشنا شده باشه بش میگه
تو یی که با من دوست شدی از کجا معلوم با بقیه دوست نشدی و نمی شی

دختر پسری که هم رو می خوان واقعا با هم ازدواج می کنن کسایی دوست میشن که تنوع طلب هستند

fatemeh2011
10-27-2011, 06:46 PM
حالا اومد و دو نفر با هم بودن در حد همین صحبت و واقعا هم همو دوس داشتن و قصد ازدواج داشتن ولی شرایط ازدواج براشون پیش نیومد و مثلا بعدش از هم جدا شدن تکلیفشون چیه ؟ بازم میگید دنبال هوس بودن ؟ نمونشو دیدم خودم که اینجوری شده

samane-89
10-27-2011, 06:50 PM
نظر بنده عوض شده
تعریف من از دوست پسر اینه حدش مهم نیست وقتی یه دختر با یه پسر تو یه محیط میگه میخنده تو پارک خیابون دانشگاه و....مردم همه جور فکری در موردش می کنن که همه جور رابطه ای با هم دارند حالا هزار تا قسم هم بخوره که ما در حد صحبت بودیم کسی باور نمی کنه با این امکانات جراحی و محصولات چینی همه چی ترمیم میشه
من به شخصه وقتی یک دختر رو با یه پسر بینم که نسبتی با هم ندارند همه جور فکری در موردشون میکنم
تو پست اولم گفتم

من به شخصه حتی اگه طلاق هم گرفته باشه ولی همونی باشه که می خوام اشکالی نداره

دلیلش اینه کسی که قبلا شوهر داشته ادم خیالش راحته با یه نفر بیشتر نبوده وقصدش زندگی بوده مثل دخترایی که دوست میشن ارشیو دوست پسر جمع نمی کرده

دخترایی که خارج از چارچوب ازدواج با پسری رابطه دارن فکر زندگی نیستن ادم های تنوع طلبی هستن و خوش گذرون فردا سر کوچک ترین مشگل دوباره تو خیابون با یکی دیگه دوست میشن
کلا یه دختر پسر باید یکی از این راه ها رو انتخاب کنن
نجیب زندگی کنن و ازدواج کنن وتشکیل خانوده بدن
دوست بازی کنن که در این صورت باید قید ازدواج رو بزنند اگه هم ازدواج کنن در اینده زندگیشون متلاشی میشه
هر پسری اول تا اخر این جمله رو به زنی که از طریق دوستی باش اشنا شده باشه بش میگه
تو یی که با من دوست شدی از کجا معلوم با بقیه دوست نشدی و نمی شی

دختر پسری که هم رو می خوان واقعا با هم ازدواج می کنن کسایی دوست میشن که تنوع طلب هستند

از کجا معلوم همین نظرت تا دوماه دیگه عوض نشه! :57:

مشکل می دونی کجاس؟ اینه که خیلی از پسرا به دخترا قول ازدواج میدن و اعتقاد دارن که یه مدت بهتره همدیگه رو بشناسیم تا ببینیم تفاهم داریم یانه؟ بعد که طرف تکراری میشه میگن با هم تفاهم نداریم یه دوتا درگیری الکی هم درست میکنن که بگن دیدی تفاهم نداریم. و دوباره میرن سراغ بعدی!
بیچاره خانوما که این وسط همه جور انگی بهشون میخوره، سرخورده و افسرده میشن توی این شرایط دوباره گول یه پسر دیگه رو راحت تر میخورن!
خانوم مطلقه هم می تونه با دیگران رابطه داشته باشه شما از کجا میدونید نداره!
خانوما به حرف من گوش کنین هیچ پسری ارزش اینو نداره که دوستش بشین بذارین اگه خواست بیاد خواستگاریتون!
دیدین که پسرا چقد زود نظرشون عوض میشه و تغییر موضع 180 درجه ای میدن:26:

یکی یه تاپیک بزنه که آیا حاضرید با یه پسر ازدواج کنید که دوس دختر داشته . خواهشاً :36:

amir26arak
10-27-2011, 07:06 PM
حالا اومد و دو نفر با هم بودن در حد همین صحبت و واقعا هم همو دوس داشتن و قصد ازدواج داشتن ولی شرایط ازدواج براشون پیش نیومد و مثلا بعدش از هم جدا شدن تکلیفشون چیه ؟ بازم میگید دنبال هوس بودن ؟ نمونشو دیدم خودم که اینجوری شده
اگه شرایطش رو ندارن و میدونن نمی تونن به هم برسن بی خیال شن اگه هم دارن خانواده هاشون رو در جریان بگذارند

roya 90
10-27-2011, 07:27 PM
اگه شرایطش رو ندارن و میدونن نمی تونن به هم برسن بی خیال شن اگه هم دارن خانواده هاشون رو در جریان بگذارند

امیر خان این چیزایی که میگی خودت بهش اعتقاد داری؟ این همه تناقض گویی واسه چیه؟ شما نظرت عوض نشده فقط می خوای مخالفت کنی بستگی به جو اون تاپیک داره! واسه جلب توجه راههای دیگه ای هم هست! :36:

امیدوارم ناراحت نشی از اونجایی که انتقاد پذیر هستی راحت صحبت کردم.:72:

amir26arak
10-27-2011, 07:33 PM
مشکل می دونی کجاس؟ اینه که خیلی از پسرا به دخترا قول ازدواج میدن و اعتقاد دارن که یه مدت بهتره همدیگه رو بشناسیم تا ببینیم تفاهم داریم یانه؟ بعد که طرف تکراری میشه میگن با هم تفاهم نداریم یه دوتا درگیری الکی هم درست میکنن که بگن دیدی تفاهم نداریم. و دوباره میرن سراغ بعدی!

خود دختر ها هم می دونن دوستی شون به خاطر ازدواج نیست اگه پسری دختری رو بخواد با خانوادش در میون میذاره خود دخترایی که با پسرا دوست میشن هدفشون اینه پسرا ازشون سو استفاده کنن خوششون میاد

بیچاره خانوما که این وسط همه جور انگی بهشون میخوره، سرخورده و افسرده میشن توی این شرایط دوباره گول یه پسر دیگه رو راحت تر میخورن!

بمیرم برا این خانوما که تند تند گول پسرا رو می خورن درس عبرت هم نمی گیرن
دختر از دوست پسرش خسته به یه پسر دیگه میگه دوست پسرم بم خیانت کرد استاد دروغ گویی هستند پسرا گول اینجور دختر ها رو نخورید
هیچ دختری نمی اد بگه من ادم تنوع طلبی و دم دم هستم تقصیر رو میندازن گردن پسر

خانوم مطلقه هم می تونه با دیگران رابطه داشته باشه شما از کجا میدونید نداره!

میتونه ولی احتمالش کمتر دختری که ازدواج می کنه مجازات خیانتش سنگین برا همین گفتم
ولی دختر راحت میتونه با کلی ادم دوست باشه دختری که با یه نفر دوست میشه با خیلی ها دوست میشه

خانوما به حرف من گوش کنین هیچ پسری ارزش اینو نداره که دوستش بشین بذارین اگه خواست بیاد خواستگاریتون!

افرین دختر خوب موافقم

دیدین که پسرا چقد زود نظرشون عوض میشه و تغییر موضع 180 درجه ای میدن:26:

این به خاطر مشاهداتی که داشتم تو دوستان و اشنایان که چه جور بد بخت شدن

یکی یه تاپیک بزنه که آیا حاضرید با یه پسر ازدواج کنید که دوس دختر داشته . خواهشاً :36:

پسری هم که تو خیابون به دختری شماره بده و باش دوست بشه مرد زندگی نیست هزاری هم بت گفت بهترینی من فقط تو رو می خوام دروغ میگه اگه خواستی واقعا ببینی برا زندگی می خوادت بگو بیا خاستگاریم اگه دیدی بهانه اورد و نیومد بدون کارش و در روز به چند نفر این حرف هارو می زنه

naznazi
10-27-2011, 07:52 PM
به نظرمن هیچ اشکالی نداره .خیلیم خوبه چندتاپیرهن پاره کردن قبل از زندگی مشترک خیلیم عالیه:79::79::39:هیچ دختروپسری نباید تنهابمونن:272::272::272::272::79::36::46: :77::26::104::104::104::104::104:

amir26arak
10-27-2011, 07:59 PM
امیر خان این چیزایی که میگی خودت بهش اعتقاد داری؟ این همه تناقض گویی واسه چیه؟ شما نظرت عوض نشده فقط می خوای مخالفت کنی بستگی به جو اون تاپیک داره! واسه جلب توجه راههای دیگه ای هم هست! :36:

امیدوارم ناراحت نشی از اونجایی که انتقاد پذیر هستی راحت صحبت کردم.:72:

رویا خانوم نه ناراحت نشدم خواهش می کنم:72:
من هیچ وقت تو زندگی ادم متعصبی نبودم اگه بفهمم روزی افکارم اشتباه بود میام میگم اشتباه گفتم الان هم به این مسئله پی بردم خواستم اشتباهم رو در این زمینه اصلاح کنم

من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن که فردا یه بچه هم بد بخت نکنن همون دوست پسر و دوست دختر بازی هاشون رو ادمه بدن
یه اشتباهی که همیشه دخترا میکنن اینه فکر میکنن به طرفشون بگن اون رابطه رو با دوست پسر قبلیشون نداشتن پسر بشون اعتماد میکنه
ولی نمیدونن مشگل یه چیز دیگه به چنین دختری نمیشه اعتماد کرد حتی بعد از ازدواج هم میره با یه مرد دیگه دوست میشه

amir26arak
10-27-2011, 08:04 PM
به نظرمن هیچ اشکالی نداره .خیلیم خوبه چندتاپیرهن پاره کردن قبل از زندگی مشترک خیلیم عالیه:79::79::39:هیچ دختروپسری نباید تنهابمونن:272::272::272::272::79::36::46: :77::26::104::104::104::104::104:

منم نگفتم تنها بمونن این روزا هر دختری بره تو خیابونا 5 تا پسر پیدا میشه که بشون شماره بده
من حرفم اینه ازدواج نکنن و یه خانواده متزلزل ایجاد نکنن

ستاره ی سهیل 10
10-27-2011, 08:16 PM
رویا خانوم نه ناراحت نشدم خواهش می کنم:72:
من هیچ وقت تو زندگی ادم متعصبی نبودم اگه بفهمم روزی افکارم اشتباه بود میام میگم اشتباه گفتم الان هم به این مسئله پی بردم خواستم اشتباهم رو در این زمینه اصلاح کنم

من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن که فردا یه بچه هم بد بخت نکنن همون دوست پسر و دوست دختر بازی هاشون رو ادمه بدن
یه اشتباهی که همیشه دخترا میکنن اینه فکر میکنن به طرفشون بگن اون رابطه رو با دوست پسر قبلیشون نداشتن پسر بشون اعتماد میکنه
ولی نمیدونن مشگل یه چیز دیگه به چنین دختری نمیشه اعتماد کرد حتی بعد از ازدواج هم میره با یه مرد دیگه دوست میشه

احسنت به شما امیرخان با این انتقاد پذیریه بالا . اقرار به اشتباه برای خیلی ها سخت هست! این موضوع هم برای دخترا و هم برای پسرا صادقه
به پسری که عمری دختر بازی کرده نمیشه اعتماد کرد ولی در این بین خیلی از موارد هست مثل موردی که فاطمه خانوم اشاره کرد یا مواردی از این دست .
درمورد همه یه جور قضاوت نکنید همه چیز رو صرفاً سیاه یا صرفاً سفید نبینید.

samane-89
10-27-2011, 10:27 PM
من مخالف دوستی دختر و پسر نیستم ولی حرفم اینه دختر پسری که دوست دارن اینجور زندگی کنن و دنبال تنوع و هوس هستند به فکر ازدواج نباشن

شما چرا فکر میکنی همه ی اونایی که با کسی دوستی داشتن دنبال هوس بودن! شما پسرا همه چیز رو از دید شهوت نگاه میکنید . :265:
بیاین موقعی که با یه دختر دوست میشید بهش بگید که فقط میخواید باهاش دوست باشید و باهاش حال کنید و اگه موافقه ادامه بده اگه ادامه داد اون وقت بگین که دنبال تنوع و هوس هستند.
مطمئن باش 99 درصد دخترا قبول نمیکنن.
شما اگه میدونید که دخترا دلشون میخواد فقط حال کنن چرا بهشون دروغ میگین و پیشنهاد ازدواج میدین درصورتی که اصلاً قصد ازدواج ندارین! خیلی از پسرا به بهانه ی ازدواج میان جلو و بعد میگن تفاهم نداریم.
من این موضوع رو درک میکنم که داره دروغ میگه ولی یه دختر راهنمایی و دبیرستانی به راحتی باورش میشه خودت هم میدونی تو این سن دخترا خیلی احساساتی و زود باورن .
شاید تو دانشگاه هم کسانی باشن که زود باور و ساده لوح باشن و خوراک همچین پسرایی میشن :167:

amir26arak
10-27-2011, 10:53 PM
بیاین موقعی که با یه دختر دوست میشید بهش بگید که فقط میخواید باهاش دوست باشید و باهاش حال کنید و اگه موافقه ادامه بده اگه ادامه داد اون وقت بگین که دنبال تنوع و هوس هستند.

اگه پسرا به دخترا همون اول بگن دختر میگه بذار یکم بگذره زود فکر کنم اون پسر باید وایسه تو صف اخه تعداد دوست پسراشون زیاد:170:دل که نیست اتوبات همت :39: تو این مدت هم از پسر تا میتونه سعی میکنه پول بکشه

مطمئن باش 99 درصد دخترا قبول نمیکنن.

اولش قبول نمی کنند یکم که از دوستی شون بگذره قبول می کنند

یه دختر راهنمایی و دبیرستانی به راحتی باورش میشه خودت هم میدونی تو این سن دخترا خیلی احساساتی و زود باورن .

دختری که از راهنمایی دنبال دوست پسر و این چیزا باشه بزرگ بشه معلوم نیست چی ازش در بیاد

شاید تو دانشگاه هم کسانی باشن که زود باور و ساده لوح باشن و خوراک همچین پسرایی میشن :167:

همیشه این پسرا هستن که گول می زنن دختر های هم پاک و معصوم:39:

فرقی نداره پسر یا دختر کسانی که قبل از ازدواج دوست پسر یا دختر داشتن تو زندگی مشترک جا میزنن و مسئولیت پذیر نیستن

samane-89
10-27-2011, 10:58 PM
همیشه این پسرا هستن که گول می زنن دختر های هم پاک و معصوم:39:

دیگه حالا خودمونیم امیرخان مارو سیاه نکن مگه غیره اینه؟! :167:

samane-89
10-27-2011, 11:01 PM
خودتون با دخترا دوست بودین بایدم باهاشون ازدواج کنین یا اذب اقلی بمونین همین والسلام نامه شد تمام :114:

amir26arak
10-27-2011, 11:04 PM
دیگه حالا خودمونیم امیرخان مارو سیاه نکن مگه غیره اینه؟! :167:

من تو چند تا دوستام سراغ دارم پسرا مثل دسته گل ساده دختر چطور زندگی شون رو تباه کرد سمانه خانوم:112:

amir26arak
10-27-2011, 11:07 PM
خودتون با دخترا دوست بودین بایدم باهاشون ازدواج کنین یا اذب اقلی بمونین همین والسلام نامه شد تمام :114:

کی من

shahla65
10-27-2011, 11:18 PM

:55: سمانه جون آره بخدا حرف دلم رو زدی . ولی اینا هرچی بگی حرف خودشونو میزنن .
بعضیاشون اگه ببینن دختره باکسی دوس نبوده میگن دختره از پشت کوه اومده! خلاصه این جورین دیگه !

قبلاً هم گفتم اینا هر کاری دلشون می خواد میکنن منتظرن یه دختر فرشته گیرشون بیاد. منتظر باشین تا صبح دولتتون بدمد :79: :39:

amir26arak
10-28-2011, 12:15 AM
چه پسر چه دختر اگه قبل از ازدواج رفیق داشته باشن در اینده زندگی شون به مشگل بر می خوره

طرف حرف من هم دختران هستند هم پسران :26:

amir26arak
10-28-2011, 12:17 AM
بعضیاشون اگه ببینن دختره باکسی دوس نبوده میگن دختره از پشت کوه اومده! خلاصه این جورین دیگه !

پسرایی این حرف رو می زنن که می خوان گول بزنن طرفشون رو

petra_na
10-28-2011, 12:34 AM
ولی جدی بین این همه بحث به این فک کردید که چرا باید هی بگیم این دوس پسر داره اون دوس دختر؟؟؟
چرا تا قبل از ازدواج باید با همه خوش باشیم بعدش به فکر بودن با پاکترین شخص؟
چرا اون پسری که با یه دختر به قصد ازدواج (حالا این وصلت بشه یا نشه)با یه دختر آشنا میشه کسی نمیگه اونا هم یه روز دوست بودن باهم؟
به نظر من گذشته ی هر فرد به خودش ربط داره چه بسا دیدم دختر خانمی رو که قبل از ازدواج آفتاب مهتاب اونو ندیده بود ولی بعدش طوری بود که همه آرزوشون بود که سر به تنش نباشه...
پاک باش ...

amir26arak
10-28-2011, 01:23 AM
به نظر من گذشته ی هر فرد به خودش ربط داره چه بسا دیدم دختر خانمی رو که قبل از ازدواج آفتاب مهتاب اونو ندیده بود ولی بعدش طوری بود که همه آرزوشون بود که سر به تنش نباشه...
پاک باش ... ..
دختری که قبل از ازدواج عفیف بوده و دوست پسر نداشته بعد از ازدواج فکر نکنم دلیلی داشته باشه فاسد بشه

mina_aramesh
10-28-2011, 11:38 AM
دختری که قبل از ازدواج عفیف بوده و دوست پسر نداشته بعد از ازدواج فکر نکنم دلیلی داشته باشه فاسد بشه

من خودم یه دخترم...
اصلا اینطوری فکر نکن...

من مطالب بچه ها رو خوندم فقط می خواستم بگم با توجه به تجربه ای که دارم فکر میکنم دوستی نه بده و نه خوب...
من دیده ام مردهایی رو که تا قبل از ازدواج با هیچ دختری دوست نبوده اند اما بعد از ازدواج تازه فهمیده اند که چه نعمتی رو از دست داده اند:238:
و پسرهایی رو که دوست دخترهای زیادی داشته اند اما بعد از ازدواج حریم خانواده شون رو حفظ کرده اند.
و برعکس....

دوستی و ارتباط برای آدم ها مثل استفاده از هرویین در پزشکی میمونه....
میشه بهش معتاد بشی و خودت رو نابود کنی و میتونی ازش مسکن بسازی برای تسکین درد یک بیمار سرطانی..

اما مثل هر وسیله دیگه ای که مردم تو ایران ازش بد استفاده میکنن و یا افراط میکنن و یا تفریط .....با این موضوع هم بد برخورد شده. اکثر مردم با دوستی های قبل ازدواج روح و جسمشون رو نابود و غرق میکنن و اصلا خوب ازش استفاده نمی کنن و بالطبع زندگی آینده شون هم خراب میشه.

فقط تعداد کمی هستن که عاقلانه از امکانات دوروبرشون استفاده می کنن و مثلا در دوستی با جنس مخالف از مزایای آرامش و پشتوانه روحی دوستشون استفاده میکنن و زندگیشون رو پیش می برن. (البته در کل تعداد کمی آدم هستن که در زندگیشون هدف دارند و قراره به یک سمتی برن)

شما برای ازدواج چه دختر و چه پسر باید گذشته رو در مورد طرف مقابلتون بی خیال بشید و فقط سعی کنید با آدمی آینده تون رو شریک بشین که همه آینده ش رو با شما شریک بشه. با کسی زندگیتون رو بسازین که بهترین دوستتون بشه.... باید رابطتون رو دوستانه تعریف کنین وگرنه اگه مسائل غیر مشترکتتون زیاد باشه حتما طرف مقابلتون (چه دختر و چه پسر) یک نفر دیگه رو برای رفع نیاز روحیش جایگزین شما میکنه)

من تو همه حرف هایی که زدم آدم های هرزه و خوشگذران رو ندید گرفته ام و فکر کردم منظور سوال این آدم ها نبوده....

samane-89
10-28-2011, 01:10 PM
دخمل خانوما بپرین تو بخلم http://pnu-club.com/up/images/794g94zwthih59yqe0j8.gif

fatemeh2011
10-28-2011, 08:12 PM

منظورمو نگرفتید .منظورم اینه که بازم میگید این دختر و پسری که قبلا دوس پسر یا دوس دختر داشتن با این شرایط ، بازم باید مثل بقیه بهشون نگا کرد و گفت دنبال هوس بودن ؟یا اینکه حالا که دیگه از هم جدا شدن آیندشو خرابه و نباید ازدواج کنن ؟ نمیشه که همه رو یه جور دید .میشه ؟

shahram.s
10-28-2011, 08:30 PM
من باید ببینم رابطش در چه حدی بوده .
و درکل چه جور دختریه، این که بخوای یه دختر نجیب رو از یه دختر نا نجیب تشخیص بدی کار سختی نیست. پسرا تو این زمینه استادن .

amir26arak
10-28-2011, 09:27 PM
منظورمو نگرفتید .منظورم اینه که بازم میگید این دختر و پسری که قبلا دوس پسر یا دوس دختر داشتن با این شرایط ، بازم باید مثل بقیه بهشون نگا کرد و گفت دنبال هوس بودن ؟یا اینکه حالا که دیگه از هم جدا شدن آیندشو خرابه و نباید ازدواج کنن ؟ نمیشه که همه رو یه جور دید .میشه ؟

من به شخصه اگه بدونم یه دختر بایه پسر دوست بوده به هیچ وجه باش ازدواج نمی کنم برا من مهم نیست که در حد پارک رفتن بوده یا سینما یا خیابون رفتن
یا تو ماشینش می رفته یا تو خونش می رفته به همچین دختری نمی تونم اعتماد کنم برای زندگی مشگل اون رابطه جنسی نیست مشگل اینه دخترایی که با پسرا دوست میشن
ثبات شخصیت ندارن و دم دمی مزاجن و تنوع طلب
من همین که ببینم یه دختری با پسری که هیچ نسبتی باش نداره میگه می خنده قید ازدواج با هاشو می زنم

samane-89
10-28-2011, 10:29 PM
من به شخصه اگه بدونم یه دختر بایه پسر دوست بوده به هیچ وجه باش ازدواج نمی کنم

اگه ندونی چی؟ مثلا با چند نفر دوست بوده ولی شما ندونی مشکل حله؟

اگه ببینی که با کسی داره بگو بخند میکنه ،حق داری باهاش ازدواج نکنی فرض بر اینه که قبلاً با یکی دوست بوده ! ولی اینو بدون اگه یه دختر دوس پسر نداشته دلیل به پاک بودنش نیست شاید محدودیت های خانواده اینطوری ایجاب میکرده و شاید بعد از ازدواج وقتی ذره ای آزادی ببینن کارها بکنن..
همه چیز برمیگرده به ذات آدم .
خلاصه صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ولی تفکر شما درمورد ازدواج غلط هست
میدونی بیشترین آمار طلاق در ایران بعد از تهران مربوط به کدوم استان هست؟ یکی از استانهای مذهبی و معتقد که من اسمشو نمیارم . به ظاهر توجه نکن به ذات انسان نگاه کن به قول یکی از دوستان اگه شما اونی که میخوای رو پیدا کردی باهاش ازدواج کنی و بهش محبت کنی دلیل نمیشه بعد از ازدواج بره محبت رو از کس دیگه ای گدایی کنه.

amir26arak
10-28-2011, 11:12 PM
اگه ندونی چی؟ مثلا با چند نفر دوست بوده ولی شما ندونی مشکل حله؟

ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه

ولی اینو بدون اگه یه دختر دوس پسر نداشته دلیل به پاک بودنش نیست شاید محدودیت های خانواده اینطوری ایجاب میکرده و شاید بعد از ازدواج وقتی ذره ای آزادی ببینن کارها بکنن..

بعد از ازدواج هم همسرش ولش نمی کنه که هر کاری دوست داره بکنه :36: دختری که تو قبل از ازدواج به فوانین خانواده پایبند بوده بعد از ازدواج دلیلی نداره بخواد فوانین خانواده جدیدشو بشکونه همجین دختری حتی اگه با زور هم عفیف مونده باز هم عفیف می مونه خیلی از دخترا هستند در شرایط اجبار خانواده خیابونی میشن و از خونه فرار می کنن

میدونی بیشترین آمار طلاق در ایران بعد از تهران مربوط به کدوم استان هست؟ یکی از استانهای مذهبی و معتقد که من اسمشو نمیارم .

منظورتون اینه من مذهبی هستم:293: از دوستانی که اینجا قدیمی ترن بپرسین من مذهبی هستم :105: یا مطالبی که تو این فروم گفتم رو بخونین

http://pnu-club.com/pnu.thread52281.html

روشنفکری به دوست پسر دوست دختر داشتن نیست رو شنفکری به تفکیک مسائل از همه
ازدواج بر انسان های تکپر
دوستی برا انسان های تنوع طلب

کسی که مذهبی میگه دوستی قبل ازدواج گناه من اینو نمی گم دلیل من چیز دیگه

من میگم انسان ازاد دو راه داره
1 از طریق دوست پسر دوست دختر داشتن زندگی شو ادامه بده مشگلی هم نداره از نظر من
2 قبل ازدواج عفیف باشه و بعد ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده

من میگم کسایی که دوست دارند جزو گزینه 1 باشن محترمن ولی اگه ازدواج کنن فقط یه خانواده متلاشی بوجود میارن بچه های طلاق محصول این نوع ازدواج ها هستند

ازدواج یعنی محدودیت کسی که قبل ازدواج محدود نبوده نمی تونه بعد ازدواج محدود باشه

خلاصه صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ولی تفکر شما درمورد ازدواج غلط هست

منم موافقم هر کس ازاد راه خودش رو خودش انتخاب کنه من خواستم مشاهداتی که در این زمینه داشتم در اختیار دوستان بذارم از ما گفتن بود میدونم حرفام برا خیلی ها تلخ همیشه حقیقت تلخ

fatemeh2011
10-28-2011, 11:41 PM
من دخترا رو فقط در نظر نگرفتم منظورم پسرا هم هستن .شاید الان تعداد پسرایی که دوس دختر دارن از تعداد دخترایی که دوس پسر دارن بیشتر باشه . پس چرا دخترا خیلی وقتا دونسته و ندونسته این قضیه رو قبول میکنن که همسر آیندشون قبلا دوس دختر داشته ولی الان سرش تو لاک خودشه و دیگه دنبال این قضیه ها نمیره . وقتی میبینن پسر درستیه بهش اعتماد میکنن. این موردم نمونشو دیدم

amir26arak
10-29-2011, 12:37 AM
من دخترا رو فقط در نظر نگرفتم منظورم پسرا هم هستن .شاید الان تعداد پسرایی که دوس دختر دارن از تعداد دخترایی که دوس پسر دارن بیشتر باشه . پس چرا دخترا خیلی وقتا دونسته و ندونسته این قضیه رو قبول میکنن که همسر آیندشون قبلا دوس دختر داشته ولی الان سرش تو لاک خودشه و دیگه دنبال این قضیه ها نمیره . وقتی میبینن پسر درستیه بهش اعتماد میکنن. این موردم نمونشو دیدم
تعداد پسر هایی که دوست دختر دارن خیلی کمتر از دخترایی که دوست پسر دارن شاید 5 برابر با هم اختلاف دارن
همه پسرا شخصیتشون اجازه نمی ده که تو خیابون یا محیط دیگه به دختری پیشنهاد دوستی بدن
ولی همیشه تو خیابونا و جا های دیگه یه سری پسرا هستن که روزی چند بار به چندتا دختر پیشنهاد دوستی بدن هر کدومشون هم n تا دوست دختر دارن به دوست دختراشون هم نمی گن که چندتا دوست دوست دارند به همه هم میگن عاشقتم تو نباشی میمیرم تو تو دنیا تکی و از این جور چرت و پرتها نمی دونم دختر ها باور می کنن یا نه
هر دختری تو خیابون بره هر دفعه چند نفر هستن که دنبالش بی افتن بعضی از این دخترا مغرور هم میشن فکر می کنن اش دهن سوزی هستن که پسرا دنبالشون می افتن
نمی دونن برا پسرایی که دنبالشون افتادن شخص اون مطرح نیست جنسیت اون مطرح
به همین دلیل دخترایی که دوست پسر دارن تعدادشون بیشتر
یه چند تا فاکتور دیگه هم هست
پسر اگه بخواد دوست دختر داشته باشه امکانات بیشتری می طلبه
یه پسر این چیزا رو باید داشته باشه پول ماشین خونه تیپ خوب همه پسرا این شرایط رو ندارن
ولی دختر هیچ چیز لازم نداره برا اینکه دوست پسر داشته باشه هم دخترا می تونن
برا همین دخترا حمله می برن سمت این پسرا و هر پسری که این شرایط رو داره با کلی دختر دوست میشه وبعضی پسرا هم با هیچ کس

petra_na
11-01-2011, 01:39 AM
نه اصلنم اینطور نیست...
نوع دوستی بستگی به حد وحدودش داره

bigbang_theo
11-01-2011, 06:05 AM
تو این زمونه ادم ازدواج نکنه بهتر دردسر الکی ادم برا خودش درست کنه فردا مهریه زندان هزارتا بد بختی

amir26arak
11-01-2011, 02:05 PM
نه اصلنم اينطور نيست...
نوع دوستي بستگي به حد وحدودش داره
من که نمي فهمم چه فرقي ميکنه اون رابطه .... چه باشه چه نباشه فرقي تو ماهيت قضيه بوجود نميار من از يک منظر کاملا متفاوت دارم نگاه مي کنم
شخصي که قبل ازدواج دوستي داشته بعد از ازدواج هم هميشه تو ذهنش همسرشو با دوست يا دوستاي سابقش مقايسه ميکنه و همين باعث ميشه نسبت به همسرش دلسرد بشه و سر نا سازگاري بذاره شخصي که يه بار کسي رو دوست داشته و رابطه اش تموم شده بعد از ازدواج هم براش راحت يک رابطه رو تموم کنه و يه جديد رو شروع کنه

amir_turkism
11-01-2011, 02:38 PM
میشه بگین می خواین از کدوم کشور زن بستونین
بی رو در بایسی دخترای خودمون (تو دنیا تک اند)
دخترا سطر بالایی رو زیاد جدی نگیرین:39:

samane-89
11-01-2011, 06:01 PM
بی رو در بایسی دخترای خودمون (تو دنیا تک اند)

بالاخره یکی پیدا شد حرف حساب بزنه http://pnu-club.com/up/images/q17y247sphqc66moa1al.gif

samane-89
11-01-2011, 06:06 PM
ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه

بعد از ازدواج هم همسرش ولش نمی کنه که هر کاری دوست داره بکنه :36: دختری که تو قبل از ازدواج به فوانین خانواده پایبند بوده بعد از ازدواج دلیلی نداره بخواد فوانین خانواده جدیدشو بشکونه همجین دختری حتی اگه با زور هم عفیف مونده باز هم عفیف می مونه خیلی از دخترا هستند در شرایط اجبار خانواده خیابونی میشن و از خونه فرار می کنن

منظورتون اینه من مذهبی هستم:293: از دوستانی که اینجا قدیمی ترن بپرسین من مذهبی هستم :105: یا مطالبی که تو این فروم گفتم رو بخونین

http://pnu-club.com/pnu.thread52281.html

روشنفکری به دوست پسر دوست دختر داشتن نیست رو شنفکری به تفکیک مسائل از همه
ازدواج بر انسان های تکپر
دوستی برا انسان های تنوع طلب

کسی که مذهبی میگه دوستی قبل ازدواج گناه من اینو نمی گم دلیل من چیز دیگه

من میگم انسان ازاد دو راه داره
1 از طریق دوست پسر دوست دختر داشتن زندگی شو ادامه بده مشگلی هم نداره از نظر من
2 قبل ازدواج عفیف باشه و بعد ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده

من میگم کسایی که دوست دارند جزو گزینه 1 باشن محترمن ولی اگه ازدواج کنن فقط یه خانواده متلاشی بوجود میارن بچه های طلاق محصول این نوع ازدواج ها هستند

ازدواج یعنی محدودیت کسی که قبل ازدواج محدود نبوده نمی تونه بعد ازدواج محدود باشه

منم موافقم هر کس ازاد راه خودش رو خودش انتخاب کنه من خواستم مشاهداتی که در این زمینه داشتم در اختیار دوستان بذارم از ما گفتن بود میدونم حرفام برا خیلی ها تلخ همیشه حقیقت تلخ

http://pnu-club.com/up/images/8w6q7vfp8l1ox1x0mb7.gif http://pnu-club.com/up/images/e4ag1ykx2aazlwp20e1t.gif

HaMiD_Z
11-01-2011, 06:13 PM
هر چند بی اف / جی اف بازی خز شده ولی هرکسی چه دختر چه پسر قبل از ازدواج باید با جنس مخالف رابطه برقرار کنند تا بتونن زندگی زناشویی رو بهتر درک کنند.

amir26arak
11-01-2011, 07:08 PM
هر چند بی اف / جی اف بازی خز شده ولی هرکسی چه دختر چه پسر قبل از ازدواج باید با جنس مخالف رابطه برقرار کنند تا بتونن زندگی زناشویی رو بهتر درک کنند.

قدیما که این مسائل کمتر بود بنیان خانواده ها قوی تر نبود؟؟؟؟؟ یه عمری با هم زندگی می کردن الان دادگاها خانواده همیشه شلوغ بچه های طلاق هم انقدر نبودن

HaMiD_Z
11-01-2011, 07:21 PM
قدیما که این مسائل کمتر بود بنیان خانواده ها قوی تر نبود؟؟؟؟؟ یه عمری با هم زندگی می کردن الان دادگاها خانواده همیشه شلوغ بچه های طلاق هم انقدر نبودن
داداش من قدیما فرق میکرد. کلا سبک زندگی عوض شده. طلاقای زیاد ربطی به دوست پسر و دختر داشتن نداره.

amir26arak
11-01-2011, 11:07 PM
داداش من قدیما فرق میکرد. کلا سبک زندگی عوض شده. طلاقای زیاد ربطی به دوست پسر و دختر داشتن نداره.

پس به چی ربط داره حمید جان قدیم آدم ها به پای هم پیر میشدند
اما
این روزها...
خیلی از آدم ها به دست هم پیر میشوند
نه به پای هم

mohsen100
11-02-2011, 09:22 AM
قدیم آدم ها به پای هم پیر میشدند
اما
این روزها...
نه به پای هم

:104::104::104::104::104::104::104::104:

HaMiD_Z
11-02-2011, 12:13 PM
پس به چی ربط داره حمید جان قدیم آدم ها به پای هم پیر میشدند
اما
این روزها...
نه به پای هم
یعنی تو میگی هرکی قبلا با جنس مخالفش رابطه داشته حتما تو آینده تو زندگی مشترکش دچار مشکل میشه ؟

samane-89
11-02-2011, 02:35 PM
یعنی تو میگی هرکی قبلا با جنس مخالفش رابطه داشته حتما تو آینده تو زندگی مشترکش دچار مشکل میشه ؟

دقیقاً امیر همینو میگه!

دیگه نگو :167: باشه امیر ؟ :167:

amir26arak
11-02-2011, 02:43 PM
احتمالش خیلی زیاد که در اینده زندگی مشترکش متلاشی بشه

amir26arak
11-02-2011, 02:44 PM
دقیقاً امیر همینو میگه!

دیگه نگو :167: باشه امیر ؟ :167:
:156::156::156::156::36:

dj karen
11-02-2011, 03:06 PM
:272::272:

amir26arak
11-02-2011, 03:11 PM
از قلبم پرسیدم فرق عشق و دوستی چيست؟.
.
.
.
.
.
.
قلبم جواب داد: کار من تامین خون بدن است
.سوالای چرت و پرت از من نپرس

dj karen
11-02-2011, 03:14 PM
قلب باحالی داری .:281:
یه چند روزی به ما قرضش نمیدی ؟:46:

petra_na
11-04-2011, 11:50 PM
احتمالش خیلی زیاد که در اینده زندگی مشترکش متلاشی بشه
100%با این حرفتون موافقم ولی داشتن دوستی(پسر یا دختر) سابق دال بر داشتن دوستی در آینده نیست..

yashar8
12-08-2011, 01:44 PM
باید ببینم رابطه در چه حدی بوده! :77:
ولی با اکراه با این قضیه کنار میام. اگه نداشته باشه بهتره :156:

jahangard20
01-01-2012, 06:28 PM
مهم نیست قبلا با کی بوده و برای چی بوده..مهم اینه الان که میگه باهاتم فقط با خودم باشه

teyram
04-17-2012, 10:41 AM
عجب دل خجسته ایی داریدا ،99درصد پسرا خیلی خوبم ازدواج میکنن بدون اینکه چیزی از گذشته هاشون بدونن اون 1درصدم میرن تو لیست انتظار:39::39:

fr.chemi3t
04-17-2012, 11:48 AM
آیا حاضرید با دختری ازدواج کنید که قبلا دوس پسر داشته؟نه

آیا مخالف این قضیه هستید یا نه مشکلی ندارید؟ :169: مخالف ،شدیدا مخالفم

یکی مثل خودت
06-30-2012, 10:51 PM
سلام
من که اب از سرم گذشته اما گفتم بازم دیدم را در مورد این مسئله بگم:36:
در نوشته ی یکی از دوستان خوندم که گفته بود پاک بودن و کلا اکثرا همین برداشت را داشتن . یعنی رابطه = ناپاکی
واقعا فکر می کنید رابطه یعنی ناپاکی ؟ تو فرهنگ ما باید و حتما برای این رابطه یه حدی قرار داد و زمانی که ازون حد نگذره دیگه اون رابطه را نمیشه بهش ناپاکی بگن. البته باید توجه داشته باشید که علمای ما چیز دیگه ای را می گن و با اصل رابطه مخالفن...
داشتن یه رابطه ی صحیح با جنس مخالف نیاز هر کسی هست حالا بعضیا این خلا را با فعالیتهایی چون ورزش - درس...پر می کنن اما و ضابطه ی اسلام را رعایت می کنن عده ای هم نه . وهر کدوم از مواردش که باشه در صورت برقراری شرایطی به نظرم صحیح هست.
یکسری حریمهایی باید چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج برای ادم وجود داشته باشه تا با رعایت اونا به مشکل برنخوریم اما اگه خیلی حساس به قضیه باشیم دست و پای طرف مقابل تو زندگی بسته میشه . باید سعی کنیم با شناخت خوب طرفمون را کاملا بشناسیم . منظورم این نیست که ببینیم اون قبلا رابطه داشته یا نه . باید ببینیم ذاتا چه جور ادمیه . بی بندوبار هست یا نه؟ و همین اعتماد میاره. این میشه که خانوما بعد از ازدواج میتونن درس بخونن تو اجتماع فعالیت داشته باشن بدون اینکه همسرانشون اونها را چک کنه و این برمی گرده به همون شناخت درست و اعتماد و در مقابل اقایون هم به کارهاشون برسن و بعد از فعالیت روزانه به باشگاه ورزشی برن یا دانشگاه مثلا تا ساعت 11 شب و در هیچ صورتی هم مورد سوال و ضرب وشتم قرار نگیرن چون اون اعتماد را از جانب همسرش تونسته بدست بیاره و نهایتا این میشه که به ارامش میرسن و هر کدام در کنار یکدیگر به کارهای خود می پردازن بدون اینکه ازدواج برای انها مسئله ساز شود و مانع پیشرفت و از طرفی این رابطه اونقدر مستحکمه که وجود داشتن یا نداشتن یه دوست قبل از ازدواج برای اونها مسئله ساز نیست و خیلی پیش پا افتاده . چون می دونه همسری که الان کنارش هست با تمام وجود اونو دوست داره و هر روز بیشتر از همیشه .
آخه ..:156:.بخدا ما مردا انقدرا هم که فکر میکنید سنگ دل نیستیم:26:
جیگرم سوخت ...:168:
فقط میگم بیشتر تقصیر آقایونی که با خانوما دوست میشن:114:
چون در 95 درصد از مواقع خانوما آغاز گر هیچ رابطه یی نیستند
آقایون نکنید اینکارو با دختر مردم ...:265: بله با شمام که تا از مادرت قهر میکنی میری طرف یه خانومی میگی ببخشید چقدر چهره شما برام آشناست..
خجالت بکش ...

یکی مثل خودت
06-30-2012, 10:55 PM
عجب دل خجسته ایی داریدا ،99درصد پسرا خیلی خوبم ازدواج میکنن بدون اینکه چیزی از گذشته هاشون بدونن اون 1درصدم میرن تو لیست انتظار:39::39:

فقط شوخیه :من الان به یه کشف بزرگی رسیدم که 99 درصد دخترا دوست پسر دارن:39:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 10:57 PM
مهم نیست قبلا با کی بوده و برای چی بوده..مهم اینه الان که میگه باهاتم فقط با خودم باشه

اینم شوخیه:مواظب باشید حرف مسئولیت میاره...:39:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 10:58 PM
باید ببینم رابطه در چه حدی بوده! :77:
ولی با اکراه با این قضیه کنار میام. اگه نداشته باشه بهتره :156:

:36:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:04 PM

این قانون زندگی ...

:104::104::104:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:11 PM
این اون چیزیه که من همیشه بهش اعتقاد داشتم.
بنظر منم چه قبل ازدواج چه بعده ازدواج همین قانون بر قراره...
اگه توی زندگی مشترک یا زن یا مرد به اون یکی خیانت کنه مطمئنا بعد ها نتیجشو به همون صورت میبینه...

راستی چرا یکی نمیگه آیا دخترا هم حاضرن با پسری ازدواج کنن که دوست دختر داشته....؟؟؟؟؟
فکر کنم اگه حق پسرا یه دختر پاکه...حق دختر ها هم یه پسر پاکه...
پس نتیجه گیری میشه که آخرش خدا خودش دونفری رو که لایق همن به هم میرسونه...

فیلم انعکاس با بازی حمید گودرزی ومهناز افشار وکامبیز دیرباز ،رو حتما ببینید

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:13 PM
سلام بنظرم جالب نیست که دختری دوس پسر داشته باشه،البته اگه دختر خانمومی دوس پسر داشته باشه،بعد همسرآیندشم از این موضوع مطلع بشه اعتماد میشه صفر
خوش باشید

دقیقا

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:20 PM

نابود شه هر آقایی که دوست دختر داره و حاضر نیست با دختری که دوست پسر داره ازدواج کنه:167:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:32 PM
همسر دائمی دیگه چه صیغه ایه؟ منو یاد خط دائمی و شارژی همراه اول میندازه :169:

:58:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:34 PM

:123:

یکی مثل خودت
06-30-2012, 11:38 PM

:105::105::105:

یکی مثل خودت
07-01-2012, 12:03 AM
سلام و درود بر هم باشگاهیان :
میخواستم نظر بدم وبگم کاملا مخالفم که برق رفت ...
حالا که برق اومده و همه جا روشنه میگم که دوست بودن معنیش بر همگان مشخصه و اما بعد...
اگه پسری دوست دختر داشته دوبرابر دختری که دوست پسر داشته مورد بدبینی هست
اما حقیقت چیه؟؟؟؟؟
حقیقت اینکه اگه کسی اشتباه کرد وقلبا و عملا پشیمانی خود را از آن عمل نادرست نشان داد و بر این پشیمانی ماند
آن شخص با فردی که آن عمل را انجام نداده تقریبا برابرست ،اما حواسمان باشد که برگشت از اشتباه بسیار دشوارست .
اگه دختره دوست پسر داشته آنهم محدود ...اگه خدا ببخشه من کیم که نبخشم
یادمان باشد که :از هر دست دادی از همان دست پس گرفتی ... چیزی که عوض داره گله نداره
خانوما خام آقایون نشید،همگی موفق باشید:72: