PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاهبرداری به بهانه ازدواج

fatemeh2011
05-09-2011, 05:00 PM
حوادث : رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری فردی که به بهانه ازدواج از چندین نفر کلاهبرداری کرده بود، طی چند روز گذشته در تهران خبر داد.

6 فروردین ماه سال جاری دختر 30 ساله ای با مراجعه به شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 1 تهران ( شمیرانات ) از مرد جوانی به نام " وحید " به اتهام کلاهبرداری، جعل و خیانت در امانت اعلام شکایت کرد. شاکی در پایگاه یکم و در تحقیقات پلیسی کارآگاهان به افسر پرونده گفت: « چند ماه قبل مرد جوانی به نام " وحید " به همراه خواهرش به خواستگاری من آمد.این فرد خود را یک پیمانکار با سابقه و معتبر معرفی کرد و گفت از وضعیت و امکانات مالی بسیار خوبی برخوردار است. در روزهای بعد نیز این فرد به بهانه های دیگری و در حضور خانواده ام به خانه ما آمد ؛وی ادعا کرد با مدیر یک شرکت معتبر لیزینگ خودرو آشنا است و می تواند با بهره گیری از وام لیزینگ خودرو برایم خودرو بخرد و برای این ادعایش مبلغ 5 میلیون تومان از من گرفت.بعد از گرفتن این مبلغ دیگر پاسخگوی تماس های من و خانواده نبود. کم کم فهمیدم قصد این فرد از ما کلاهبرداری بوده که تصمیم گرفتم از وی اعلام شکایت کنم.»

زن جوان دیگری نیزکه یک ازدواج ناموفق داشته و از همسرش جدا شده بود و با پدر و مادرش زندگی می کرد با مراجعه به دادسرای ناحیه یکم شمیرانات، اظهارات مشابهی را مطرح کرد. کارآگاهان با چهره نگاری از متهم و مطابقت با چهره فرضی متهم در پرونده مشابه قبلی متوجه شدند این فرد همان متهم تحت تعقیب می باشد. آنها پس از تلاش فراوان موفق شدند این فرد را در محدوده خیابان پیروزی شناسائی و در 15 اردیبهشت ماه دستگیر کنند.

متهم با انتقال به پایگاه یکم و در مواجهه حضوری با شاکیان پرونده به انجام کلاهبرداری از آنان به بهانه ازدواج اعتراف کرد و گفت: «من راننده آژانس تاکسی در یکی از خیابانهای شمال شهر هستم. از طریق گفتگوهای همکارانم در آژانس و یا صحبت با مسافرهایم، افراد پولدار و محل زندگی آنان را شناسائی می کردم.خواهرم را از قبل برای این کار توجیه کرده و به اتفاق او به برای خواستگاری به منزل آنها می رفتم، خودم را پیمانکار و فرد موفق و ثروتمندی معرفی می کردم. بعد به بهانه های دیگر از جمله معرفی به دوستانم برای خرید خودرو لیزینگی و ... مبلغی را از آنها گرفته و متواری می شدم.»

این متهم با توجه به این که خود دارای همسر و یک فرزند است تاکنون به سه فقره کلاهبرداری با این شیوه اعتراف کرده است. " وحید " دارای سابقه کلاهبراری و دستگیری در پلیس آگاهی در سالهای گذشته است.
سرهنگ کارآگاه علی اکبر پور رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت : متهم با قرار قانونی توسط قاضی پرونده روانه زندان شده امّا تحقیقات برای شناسائی سایر اتهامات وی در این پایگاه در جریان است.