PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برخورد با بد حجابی در دانشگاه هرمزگان به شیوه ...!!!



saeidking
04-24-2011, 04:30 PM
مسئولین دانشگاه هرمزگان در اقدامی جدید روش عجیبی را برای برخورد با افراد بد حجاب در دانشگاه اتخاذ کرده اند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسئولین حراست دانشگاه هرمزگان برای مقابله با رواج بد حجابی در این دانشگاه، در اقدامی عجیب علاوه بر تذکر زبانی به دانشجویان بد حجاب، کارت دانشجویی افراد را گرفته و پشت شیشه اتاقک حراست ورودی دانشگاه نصب می کند تا دیگر دانشجویان این کارت ها را ببینند و درس عبرت بگیرند!

http://pnu-club.com/imported/2011/04/826.jpg

قرار گرفتن کارت دانشجویی در بر روی شیشه اتاقک به گونه ای است که تمام مشخصات شخصی این دانشجویان در مقابل دیدگان تمام دانشجویان قرار می گیرد.

نکته قابل توجه آنکه نه تنها این اقدام تاثیر مثبتی بر نحوه پوشش دانشجویان نداشته است بلکه با بوجود آوردن وجهه ی بسیار بد در موضوع مقابله با بی حجابی موجبات سوئ استفاده ی برخی افراد سودجو را فراهم کرده است.

این اقدان عجیب و نسنجیده مسئولین حراست این دانشگاه نه تنها به رعایت شئونات کمکی کرده بلکه حواشی مختلفی را هم با خود به دنبال داشته است که می توان از سوء استفاده ی برخی افراد سودجو نسبت به مشخصات نمایان شده ی دانشجویان به عنوان یکی از نمونه های این تبعات منفی نام برد.

saeidking
04-24-2011, 04:32 PM
والا اصلا تو این مملکت هیچ کس برای اطلاعات خصوصی افراد,ارزش قائل نیست,یه بار فتوکپی شناسنامه خودم رو روی پیشخوان آموزش دیدم که مردم پشتش یادداشت میکردن!!!!

saeidking
04-24-2011, 04:33 PM
 
   

   

آبجی
04-26-2011, 12:08 PM
ولی خب از یه لحاظ میشه گفت طرح خوبی هست حداقل یه کم نوع پوشش بهتر میشه کاش یه سر هم میومدن دانشگاه ما :39:

ولی نه اون وقت مشکل کمبود شیشه داشتیم :59:

amir26arak
06-04-2011, 04:24 PM
تاسف اور تو قرن 21..................