توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .::. این تصویر را توصیف کنید .::.
R@ha 69
04-24-2011, 03:51 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
سلام به همه....
من روی این تصویر خیلی فکر کردم اما راستش نتونستم توصیفی براش پیدا کنم....
نظرتون چیه....
saeidking
04-24-2011, 03:57 PM
من فکر میکنم,حقیقت انسانیت و آزادگی اونقدر واضح و بدون انکار هست که حتی ظالم و پلید هم نمیتونه جلوش وایسه و مقاومت کنه,به قولی حق,حقیقی ترین حقیقت هاست
فکر می کنم,چون برگ سبز زیتون توی منقار کبوتر هست,هردو هم کبوتر هم زیتون,نماد آزادگی و صلح هست,گاهی بدکاران عالم,خودشون بدون این که بفهمند,به صلح و برابری کمک می کنند,همون که در قرآن هم اومده,اقوام بد را به دست اقوام بد نابود می کنیم(خب وقتی بد نابود شد,جاش چی میاد؟,خوب دیگه),البته این عکس معنی برعکس این حرف ها که زدم رو هم میتونه داشته باشه(گرگ در لباس میش!),اما دوست دارم خوشبین باشم و معنی خوبش رو ملاک قرار بدم تا معنی بدش رو
مژگان
04-24-2011, 06:44 PM
من فکر میکنم,حقیقت انسانیت و آزادگی اونقدر واضح و بدون انکار هست که حتی ظالم و پلید هم نمیتونه جلوش وایسه و مقاومت کنه,به قولی حق,حقیقی ترین حقیقت هاست
فکر می کنم,چون برگ سبز زیتون توی منقار کبوتر هست,هردو هم کبوتر هم زیتون,نماد آزادگی و صلح هست,گاهی بدکاران عالم,خودشون بدون این که بفهمند,به صلح و برابری کمک می کنند,همون که در قرآن هم اومده,اقوام بد را به دست اقوام بد نابود می کنیم(خب وقتی بد نابود شد,جاش چی میاد؟,خوب دیگه),البته این عکس معنی برعکس این حرف ها که زدم رو هم میتونه داشته باشه(گرگ در لباس میش!),اما دوست دارم خوشبین باشم و معنی خوبش رو ملاک قرار بدم تا معنی بدش رو
اتفاقا منم همچین برداشتی رو از عکس کردم .
amir26arak
04-24-2011, 07:49 PM
به نظر من منظور عکس این نیست که نا خواسته به ازادی و صلح کمک میکنند
منظورش اینه دارن فیلم بازی می کنن و به دروغ خودشون رو حامی صلح و ازادی نشون میدن ماهیت لاشخور که مشخصه یعنی لاشخورا دارن تلاش میکنن خودشون رو خوب نشون بدن تو این عکس
ولی در عمل قضیه بر عکس میشه
saeidking
04-24-2011, 09:07 PM
راستی به نظر من خیلی از آدم ها از کرکس هم بدترن!!باز کرکس شرف داره دور و ور آدم میچرخه تا طرف یا حیوان مرد میاد سراغش,اما بعضی آدما جلو رو آدم خنجر میزنن و به آدم بد می کنن,با کمال قساوت,ای داد از این دنیا:168:
amir26arak
04-24-2011, 09:26 PM
ما حیوانات رو می کشیم و می خوریم اعتراضی هم نمی کنن بعد می خواییم به هم توهین کنیم می گیم طرف مثل فلان حیونه عجب روزگاریه این انسان که داره زمین رو تباه میکنه
لایه اوزون رو سوراخ کرده محیط زیست رو خراب کرده مرام حیوانات بیشتر تا ما اقلان نوع خودشون رو نمی کشن تا حالا دیدین یه شیر یه شیر دیگه رو بکشه بخوره ولی انسان انسانایی رو که کشته قابل شمارش نیست
من که از پژمردن يک شاخه گل
از نگاه ساکت يک کودک بيمار
از فغان يک قناري در قفس
از غم يک مرد، در زنجير
حتي قاتلي بر دار!
اشک در چشمان و بغضم در گلوست
وندرين ايام، زهرم در پياله زهر مارم در سبوست
مرگ او را از کجا باور کنم؟
صحبت از پژمردن يک برگ نيست
واي! جنگل را بيابان مي کنند
دست خون آلود را در پيش چشم خلق پنهان مي کنند
هيچ حيواني به حيواني نمي دارد روا
آنچه اين نامردمان با جان انسان مي کنند
فریدون مشیری:72:
alamatesoall
04-24-2011, 10:49 PM
منظورش اینه دارن فیلم بازی می کنن و به دروغ خودشون رو حامی صلح و ازادی نشون میدن ماهیت لاشخور که مشخصه یعنی لاشخورا دارن تلاش میکنن خودشون رو خوب نشون بدن تو این عکس
بر خلاف همیشه اینبار با نظر آقا امیر موافقم
saeidking
04-24-2011, 11:50 PM
همیشه ظالمان با پوستین خودشون به میدون نمیان,گاهی اونقدر مکارانه کار می کنند,که اگه روزی پشت نقاب شون نمایان بشه,حتی باور کردنش هم سخت هست,خیلی وقت ها تشخیص درستی از نادرستی سخت میشه,ممکنه افرادی رو که خوب میدونستیم,از هر پلیدی,پلیدتر باشه.انسان هست و مغز متفکر و پیچیده!که میتونه در راه بد ازش برای خام کردن مردم استفاده کنه,گاهی آدم به چشم های خودش هم نمیتونه اعتماد کنه!(جرم این افراد پیش خدا خیلی سنگین تر از اون کار بدی هست که انجام میدن)
بیشتر وقت ها آدم از جایی ضربه می خوره که انتظارش رو نداره
saeidking
04-24-2011, 11:56 PM
من که از پژمردن يک شاخه گل
از نگاه ساکت يک کودک بيمار
از فغان يک قناري در قفس
از غم يک مرد، در زنجير
حتي قاتلي بر دار!
اشک در چشمان و بغضم در گلوست
وندرين ايام، زهرم در پياله زهر مارم در سبوست
مرگ او را از کجا باور کنم؟
صحبت از پژمردن يک برگ نيست
واي! جنگل را بيابان مي کنند
دست خون آلود را در پيش چشم خلق پنهان مي کنند
هيچ حيواني به حيواني نمي دارد روا
آنچه اين نامردمان با جان انسان مي کنند
فریدون مشیری:72:
قشنگ بود شعرت:72:
saeidking
04-25-2011, 12:04 AM
آره کاملا موافقم
اما حیوان خطاب کردن افراد منظور صفت حیوانی هست نه جنس حیوان,ببین بلاخره انسان نوعی حیوان هست که صفت انسانی داره(وجه تمایز),خب کسایی که اون صفت رو از دست بدن,خب حیوانی بیش نیستند,جسم ما حیوانه,حتی بسیاری از رفتارهای حیوان رو داریم,که بد نیست(خودتون فکر کنید ببینید چه کارهایی رو ما انجام میدیم و حیوان هم انجام میده).پس ذات ما مهمه.حیوان به شخصه بد نیست,کیفیت اون مهمه.مثلا همون شیری که گفتی میاد بچه شیر دیگه رو می کشه که......خب ببین این صفت حیوانی هست,مثلا میشه شیر رحم کنه و بگه گناه داره و نکشمش!!!؟
فکر می کنم منظور فریدون توی این شعر,مخصوصا آخر شعر,اهمیت جلوه دادن این ناملایمتی هاست,مثلا دیدی یکی یه کاری میکنه,طرف بهش میگه,هیچ کس این کار رو نمی کنه که تو کردی,خب منظور این نیست که هیچ کس نمیکنه(خب هیچ کس,شامل اون طرف خطا کار نمیشه؟)منظور نشون دادن وسعت اون کار بد یا خوب هست.
شعر قشنگی بود ممنون داداش,چندین بار خوندم:72:
شاد باشی
R@ha 69
04-25-2011, 12:04 AM
من هم جنبه مثبتو دیدم هم منفی:105:
مثبت:بعضی آدم ها با اینکه واقعا پلیدن اما گاهی از مظلومان دفاع میکنن.
منفی:آدم های پلید واسه رسیدن به خواسته هاشون از مظلومان دفاع میکنن و به وقتش...دیگه نگم...:169:
saeidking
04-25-2011, 12:15 AM
به این میگن یه بحث خوب با دریافت های متفاوت,همیشه افراد از یک گوشه به پنجره نگاه نمیکنن,وقتی تمام گوشه ها باشه,یک تصویر کامل از فضای بیرون به آدم میده
ممنون R@ha 69(این @ من رو کشته :39:)خانم بابت این تاپیک
ستاره ی سهیل 10
04-25-2011, 08:23 AM
مرسی امیر جان . نشون دادی کارت درسته.:104:
Borna66
04-25-2011, 11:10 AM
به نظره من میشه جنبه دور رویی هم برای این عکس در نظر گرفت
روزگار خوش
من فكر ميكنم لاشخوره ياد بچه از دست رفته ش افتاده و داره بغلش ميكنه :168::168:
amir26arak
04-26-2011, 02:44 AM
من فكر ميكنم لاشخوره ياد بچه از دست رفته ش افتاده و داره بغلش ميكنه :168::168:
نه من می شناسمش این همون که بچه می خوره
:168:
همون که کبوتر زیر بالش گرفته رو میگم
http://pnu-club.com/up/images/ig241a8dmi82f3o8t04.jpg (http://pnu-club.com/up/)
شما ممکن است بتوانید گلی را زیر پا لگدمال کنید اما محال است بتوانید عطر آن را در فضا محو سازید. (ولتر)
چرا هیچ کرکسی در قفس نیست ؟؟؟
کرکس همیشه از لاشه ها تغذیه میکنه جسه و اندازه کرکس خیلی خیلی بزرگتر از اون کبوتر هست
برگ زیتون و خود کبوتر هم نماد ازادی و ازادگی هست
شاید منظور نقاش این بوده تو دنیای پوچ و ماشینی ما هنوز هم محبت فراموش نشده در بین حیوانات حتی اگه کرکس باشه
ولی بین ما انسانها چی ؟؟؟
saeidking
04-26-2011, 03:29 PM
نه من می شناسمش این همون که بچه می خوره
:168:
همون که کبوتر زیر بالش گرفته رو میگم
http://pnu-club.com/up/images/ig241a8dmi82f3o8t04.jpg (http://pnu-club.com/up/)
شما ممکن است بتوانید گلی را زیر پا لگدمال کنید اما محال است بتوانید عطر آن را در فضا محو سازید. (ولتر)
کرکس قانون خودش رو داره,مجرم نیست,ما مقصریم که چنین شرایطی رو پیش میاریم و صد رحمت به کرکس که قانون خودش رو اجرا می کنه,ما انسان ها چی؟قوانینی که خودمون هم وضع می کنیم زیر پا میزاریم و لگدمال می کنیم
http://pnu-club.com/imported/2011/04/994.jpg
آثار نسل کشی در رواندا
saeidking
04-26-2011, 03:32 PM
کرکس قانون خودش رو داره,مجرم نیست,ما مقصریم که چنین شرایطی رو پیش میاریم و صد رحمت به کرکس که قانون خودش رو اجرا می کنه,ما انسان ها چی؟قوانینی که خودمون هم وضع می کنیم زیر پا میزاریم و لگدمال می کنیم
http://pnu-club.com/imported/2011/04/994.jpg
آثار نسل کشی در رواندا
نخواستم از تصاویر فجیع تر از این استفاده کنم,خودتون دیدید,حس انسانی انسان ها رو!
عاشق پیشه
05-06-2011, 06:16 PM
لاشخور درسته که نماد پلیدیه ولی آفریده خداست.و خدا هم پلید نمیآفرینه.
اقاقی
05-08-2011, 12:05 PM
من چه خوش خیال !
منم فکر کردم این لاشخور داره از کبوتر حمایت می کنه ؟!! ینی اونم یه جورایی طالب صلح و ارامشه ( زیتون) !! البته این اولین چیزی بود که بعد دیدن عکس به ذهنم رسید این ینی اینکه فکر کنم یه کم خوش خیال و خوش بین به همه ام ! :170: ولی یه کم از نظرات دوستان رو که خوندم دیدم عجبا دوروییو خیانت هم میشه که باشه :164: